A tét (POS) érmék legjobb igazolása 2021

Beszéljünk a a tétes érmék legjobb igazolása 2021 Ma! A blokkláncra épülő kriptovaluták nem csak a befektetők körében népszerűek, de segítenek a komplex problémák megoldásában is a közösség számára. Mielőtt belemerülnénk a cikkbe, tisztázzuk, hogy mi a tét igazi értelme. Ez egyfajta folyamat, ahol bárki, aki rendelkezik a kriptovaluta minimálisan szükséges egyenlegével, megtarthatja a különböző pénztárcákat és pénzváltókat, és semmit sem tehetve tétjutalmat szerezhet..

Mi a PoS?

A tét igazolása Az AKA PoS egy olyan fogalom, amely kimondja, hogy bárki, aki kriptóérméket tart, érvényesítheti vagy kibányászhatja a blockchain tranzakciókat. Attól függ, hogy a befektetők hány érmével rendelkeznek az ügylet idején. Ez azt jelenti, hogy minél több bizonyíték van a tétérmékre egy bányász által, annál nagyobb bányászati ​​erővel rendelkezik. A POS alapvetően a munka igazolásának alternatívájaként jött létre (PoW).

Ez elég a háttérellenőrzésből. Azt hiszem, itt az ideje, hogy áttérjünk a 2020-ban tétre kerülő legjobb érmékre. Ez a lista ideális esetben lehetővé teszi, hogy meghatározza, hol lehet a kriptográfiai eszközöket jobban megtartani, és részesedést kaphatnak tétből..

A tét legjobb bizonyítéka (PoS) 2021-es érmelista

1. NEO

A korábban Antshares néven ismert NEO az intelligens gazdaság nyitott hálózata. Gyakran Ethereum Killer-nek vagy néha az Ethereum kínai változatának hívják. A NEO Kína első decentralizált nyílt forráskódú kripto- és blokklánc-platformja. Annak ellenére, hogy rendelkezik saját NEO kriptovalutának nevezett devizával, fiókjában van még egy token, az úgynevezett GAS vagy ANC-Altcoins.

A GAS tokent a NEO pénztárcájába teheti, hogy szép visszatérést nyújtson, és a többi POS kriptóhoz hasonlóan ez sem követeli meg, hogy állandóan kinyissa a táska pénztárcáját. A NEO decentralizált alkalmazások széles skáláját kínálja felhasználóinak. A hálózat olyan digitális identitásokkal gyarapodott, mint az ujjlenyomatok, az arcfelismerés és a hangfelismerés.

Ha a NEO-t a Binance tőzsdén tartja, hozzávetőlegesen jutalmat kaphat 1,95% havi és éves keresettel 0,0016 NEO és 0,0195 NEO illetve 1 NEO tartásával. A NEO-t is az egyik leghíresebb pénztárcára, azaz a Guarda pénztárcára és az Atomic pénztárcára teheti. Mindkét pénztárca támogatja a NEO tétjét. Mindkét pénztárca teljes jutalomrátája 1,95% val vel 0% díjak.

A legjobb felhőbányászati ​​webhelyet keresi 2021-ben?

2. Tezos (XTZ)

Az éves kamat tekintetében az egyik legjobb striptíz kriptónak tekinthető. A Tezos a Tezos blokklánc új és leghíresebb blockchain projektje. Hihetetlen 232 millió dolláros emelkedéssel az ICO során elképzelhető, hogy a kriptó némi erőt kapott.

A kriptográfia a nyilvánosság nyílt részvétele, hosszú távú frissíthetőséggel. A Tezos intelligens érintkezési technológiát kínál. A Tezos néhány egyedi és elképesztő funkcióval rendelkezik. A modern blokkláncot innovációval és számos olyan funkcióval látja el, mint az LPOS.

Nagyon egyszerű a Tezos tétje. A Tezos tétdíja a Binance-on 0%, Hová visz a Coinbase 25% hogy tétet csinálsz velük. A Binance-n kétféle módon lehet tezókat szerezni. Akár meg is sütheti Tezóit éves jutalommal 6,20% vagy átruházhatja Tezos-t éves Jutalommal 5,50%. Ugyanaz a százalékos jutalom jár a Guarda Wallet-nak, amikor az érmét helyezi el.

3. GONDOLATJEL


A DASH egy népszerű digitális készpénz kriptovaluta. Amikor a tét konszenzusának igazolásának alapítványi alapon történő megvalósításáról van szó, akkor ez tartja az eredetet. Ez az egyedülálló bitcoin alapú kriptovaluta extra adatvédelemmel és gyors tranzakciós funkciókkal, mint az InstantSand és a PrivateSand. Ez a kriptográfia peer to peer alapon decentralizált elektronikus pénznemként ismeri el magát, és célja, hogy ugyanolyan átlátható legyen, mint a tényleges készpénz, amelyet a való életben használunk, például GBP / USD / INR vagy EUR.

DASH-ot kereshet a fő csomópont futtatásával a DASH megtartásával. De a fő csomópont futtatásához átlagosan 1000 DASH egységre van szükség, és 1 egység hozzávetőlegesen 300 dollárba kerül. Pedig ez egy nagy játék!

Ha jelentős mennyiségű DASH egységed van, akkor olyan híres kriptotárcákat rakhatsz rájuk, mint a Guarda pénztárca, az atomi pénztárca és a Ledger pénztárca éves jutalommal 5,72% évi jövedelmével 57.2474 DASH 1000 DASH egység tartásával. A Binance és a Coinbase szintén támogatja a DASH megszerzését, éves jutalomrátájával 5,72%

4. QTUM

A QTUM egy kriptovaluta nyílt forráskódú hálózat, amelyet a QTUM projekt hozott létre és tart fenn. Ez egy decentralizált blokklánc-technológiai hálózat, amely intelligens szerződéseket tud működtetni a tétengedély igazolásával virtuális gépeken keresztül. Az Ethereum és a bitcoin hibridje még mindig megvan a POS dimenzióval. A QTUM egyfajta keveréke mindkét blokkláncnak, átveszi mindkét blokklánc legjobb részét, és mindkettőjüknek a legjobb keverékét adja a való világban.

Technológiailag ugyanolyan erős, mint a piac bármely más hálózata. A QTUM a világ két legnépszerűbb kriptovalutájára összpontosít. Ezenkívül felajánlja ügyfeleinek a Bitcoin és az Ethereum által biztosított eszközöket, amelyek fokozzák őket! Az Ethereum intelligens szerződések QTUM-on történő futtatásához Ethereum virtuális gépeket használ. Ez az érme hihetetlen funkcionalitása. Az Ethereum decentralizált alkalmazását az Ethereum hálózat legerősebb fejlesztői közösségének segítségével a QTUM-ba is be lehet vinni.

Szeretné tudni, hogyan tegye meg a QTUM-ot? Nos, éves jutalmat kereshet 6.00% azáltal, hogy az érmét a Binance és a Coinbase tőzsdére cseréli. Különböző egyéb pénztárcák, mint az atomerőmű pénztárca és a Guarda, szintén éves jutalommal támogatják a QTUM tétjét 6% díjak nélkül.

5.. CUTcoin (CUT)

A CUTcoin nagyon ambiciózus projekt, de a legegyszerűbb módja annak leírása, ha egyszerűen digitális készpénzről van szó. Ezt a minőséget úgy szerezte meg, hogy blokkláncába beépítette a fejlett és a valós életben tesztelt titkosítási védelmet (beleértve a RingCT-t, a Bulletproofs-t és így tovább), így minden, a platformon végrehajtott tranzakció digitális készpénz-tranzakciónak tekinthető. A pénztárca egyenlegei, a tranzakció összege, a küldő és a vevő alapértelmezés szerint privátak a blokkláncon. Ez egy  titoktartási kriptovaluta de a Moneróval ellentétben (némi monero-kriptográfiát használ), a tét öko-barát konszenzusára épül.

A CUTcoin által biztosított tét konszenzus az első a történelemben, amely a rejtett pénztárcákban is teljesen rejtve tartja az érmék teljes mennyiségét. Ez egy alapértelmezett állapot, amely alapvető emberi jogként védi felhasználói pénzügyi magánéletét. A felhasználók tetszőleges mennyiségű CUT-t megvásárolhatnak, és azonnal megtehetik a pénztárcájukban vagy a CUTcoin-on keresztül Staking medence és kamatot keresnek a jelenleg kb Évi 25%, naponta jóváírják.

6.. Kozmosz (ATOM)

A Cosmos (ATOM) a leginkább individualizált, decentralizált, leghatékonyabb és interoperábilis blokklánc-platformnak tartja magát. Ez a Tendermint és a bizánci hibára érzékeny algoritmusok decentralizált hálózata, amelyet decentralizált blokkláncok működtetnek.

DPoS-t használ, ahol delegálók és validátorok működnek. A tét delegált igazolásának (DPoS) nevezett módszer. A küldötteknek meg kell határozniuk, melyik hitelesítőket kell bekapcsolni, az ellenőröknek pedig ellenőrizniük kell a tranzakciókat és új láncokat kell hozzáadniuk. Minden fél kaphat tétbónuszokat, amelyek jelenleg az ATOM-nál fizetnek, de használhatják a hálózathoz hozzáadott bármely blokklánc jelzőjét.

A Cosmos továbbra is nagyon népszerű projekt, és az ATOM jelenleg a 25. legnagyobb piaci kapitalizációs kriptovaluta a világon. A kriptovaluta fantasztikus, így ha a „Blockchain világának” álma hatékonyan kivitelezhető, akkor a tétjutalmak számos más kriptovalutában is kifizethetők. Jelenleg évi éves jutalma van 8,32% mind a Coinbase, mind a Binance tőzsdéken. Az Atomic Wallet és a Ledger Live ugyanolyan átlagos éves jutalommal is megkapható.

7. PIVX

Rövidítve privát azonnali ellenőrzési tranzakció, a PIVX egy kriptovaluta, amely főleg a biztonságra és a magánéletre összpontosít, miközben tranzakciót hajt végre. 2016 elején feloldották a DASH-ból, és egy teljesen működő POS-valuta, amely lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy érméket helyezzenek el a tisztességes megtérüléssel a blokkláncon. Egy másik figyelemre méltó dolog, hogy ez egy jó alacsony belépési korlát, és tetszőleges összeget tehet be, és nincs rajta korlátozás.

Van egy másik módja annak, hogy a PIVX-en keresztül keresni kb. 10 000 egység a fő csomóponton. A befektetés 5% -os teljes megtérülést kínál. Ez nagy lehetőség azok számára, akik jelentős mennyiségű PIVX egységgel rendelkeznek azáltal, hogy az egységeket most a fő csomópontra helyezik.

Beállíthatja a fő csomópontot, vagy az érmét különböző pénztárcákra és pénzváltókra helyezheti. Az érméit nem helyezheti el a Binance és a Coinbase között, és nem is helyezheti őket különféle pénztárcákba, például a Ledger Live, az Atomic Wallet és a Guarda Wallet. Három egyszerű módja van annak, hogy az érméjét e fent említett pénztárcákra és pénzváltókra tegye. Vessen egy pillantást!

8.. Lisk (LSK)

A blockchain alapú LISK keretrendszer segít bárkinek decentralizált alkalmazásokat (DApps) építeni a hálózatán. Fejlesztőknek, befektetőknek és projekttervezőknek lehetőséget nyújt oldalláncok felépítésére. A Sidechains azok az alkalmazások, ahol az alkalmazás alapja a Lisk blokkláncra épül. A Lisk egy nagyon felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely JavaScript-en alapul. A Lisk a Bit-Z, az OKEx, a Kucoin oldalról érhető el tét céljából.

Az LSK vagy a Lisk érme a Lisk pénzneve, amelyet elsősorban a Lisk fő lánc decentralizált alkalmazásaiban használnak. A bitcoinról és másokról beszélve, ez nem egy ilyen pénznem, ahol a kereskedők fizetési átjáróként használhatják, de pénznemként használják a hálózatot használó vagy használni kívánó fejlesztők számára.

A Lisk-érmét különböző csereprogramokra és pénztárcákra, például Coinbase-re és Atomic Wallet-ra teheti az éves jutalom százalékával. 1,61% a küldöttek szavazatának használatával vagy egy küldött csomópont futtatásával, amelynek éves jutalma: 5,24%

9.. Csillag (XLM)

A Stellar egy megosztott hálózat, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy az eszközöket világszerte hatékonyan, gyorsan és kényelmesen továbbítsák. Úgy tervezték, hogy összekapcsolja a bankokat, a fizetési hálózatokat és az állampolgárokat, és segít „gyorsan, hatékonyan és a kentaur töredékéért” pénzt átutalni a határokon át. Röviden, gyorsabb, könnyebb és gördülékenyebb határokon átnyúló átutalásokat kíván, mint a jelenlegi banki és átutalási rendszerekkel.

A Stellar elosztott fizetési hálózat, amely az egyszerű és megfizethető határokon átnyúló transzferekre összpontosít, valamint egy fórum az ICO-k fogadására. A Stellar hálózat 2014-ben alakult, és saját digitális pénznemével rendelkezik, a Lumen néven (XLM), ami nagyon fontos a külföldi átutalások engedélyezéséhez és a különböző devizák közötti gyors tranzakciókhoz..

A Lumen XLM tárolható számos pénztárcában és pénzváltóban, beleértve a Ledger élő pénztárcát, a Coinbase és a Binance csereprogramokban. Éves jutalom megszerzésével szavazhat a fent említett pénzváltók és pénztárcák alaptőkéjére 1%. Ez azt jelenti, hogy 1000 XLM egység befektetésével 10 XLM éves bevételt érhet el.

10.. Ontológia (ONT / ONG)

Az Ontology egy blokklánc hálózat, amelyet más, mind az állami, mind a privát blokkláncok támogatására építettek, hogy a vállalkozások kihasználhassák technológiai fejlődésüket. Lehetővé teszi a vállalatok számára az adatok magán vagy nyilvános mentését az ONT blokkláncot megcélzó vállalkozásokon keresztül. Da HongFei és Erik Zhang társalapítóval alapították a céget, és ők a NEO blokklánc alapítói.

Az Ontology platformon két token található: ONT és NGO tokenek. Ez a két token különböző funkcionalitással rendelkezik. Megvásárolhatja az ONT-t gyakori kriptovaluta-tőzsdéken, beleértve a Binance, Huobi, OKEx, Bibox stb..

Különböző kriptovaluták és pénztárcák léteznek, ahol az ONT-érméket elrakhatja, és pénzt kereshet azáltal, hogy az érmét tőzsdéken tartja. Jelenleg a Guarda pénztárca és a Ledger Live pénztárca éves jutalommal támogatja az ONT / ONG-t 7,3% éves jutalom.

11.. Algorand (ALGO)

Algorand egy nyílt, törvényes nyilvános blokklánccal felépített blokklánc-hálózat a határok nélküli gazdaság felépítéséhez. Más szóval, Algorandnak szüksége van egy olyan ökoszisztémára, amely mindenki számára lehetővé teszi, hogy aktívak és produktívak legyenek. Ez a modell a használhatóság, az azonnali átvitel, az egyszerű használat és a telepítés, valamint a teljesítmény alapkoncepcióin alapszik.

Az Algorand protokollját gyorsításra tervezték. Elméletileg a blokkok csak egy szavazási fordulóban való érvényesítésével a fejlesztők optimális teljesítményt értek el. Ez lehetővé teszi a blokk azonnali véglegesítését és jelentősen javítja a hálózat tranzakcióit másodpercenként. A sebesség drámai növekedésével a mainnet 1000 tranzakciót képes kezelni másodpercenként, tranzakciónként legfeljebb 5 másodperces késéssel.

Bár az ALGO a Binance kategóriába tartozik, az érme számos más piac része, például a Huobi Global, az OKEx, a Coinbase Plus és a BitMEX. A befektetők passzív jövedelemre tehetnek szert, ha a Binance rejtjelét felteszik. Tethet az Algorand o Binance-re, és felállhat 5,79% éves jutalom. Ez azt jelenti, hogy ha legalább 1 ALOG-t fektet be, akkor kereshet 0,0579 ALOG az év végén.

12.. Szakképzés (Vechain)

A Vechain az egyik legnagyobb hálózati vállalkozás az ellátási láncban. Az érme bekerült a 2020-as legjobb tétjegyű érmék listájába. A fő-nettó bemutatkozásuk óta sok lefedettséget kapnak. A mainnet indításakor natív szakképzési tokenjeik indultak, növekvő beáramlással számos cserében. A blockchain technológiák használata fontos fordulópont a VeChain számára. Főleg üzleti alkalmazásokra összpontosított. 2015-től kezdődően, és főként az ellátási lánc menedzsmentjén keresztüli logisztikán alapul, beleértve a monitoringot, a minőségbiztosítást, a készletgazdálkodást és még sok minden mást. A szakképzés többnyire az intelligens tranzakciók lehetővé tétele érdekében dolgozik, könnyen összehasonlítható a NEO-val és az Ethereummal.

Két érme van, amelyet a Vechain megközelít a szakképzésben és a BTHO-ban. A fő csomópont a VTHO-t tartja a szakképzés tétjeihez. A BET a Vechain üzemanyaga, míg a Vet a blokklánc tulajdonosa. A Vechain egy karcsú mobilalkalmazással hatékonyabbá és egyszerűbbé teszi a tétet.

A VET token sokféle csereprogramba van besorolva. Ide tartozik a LAToken, az OceanEx, és ami a legfontosabb a Binance. A VET tokenek mennyisége ezeken a tőzsdéken jóval nagyobb, mint amit más piaci érméknél láttam. 5 lehetőség kínálkozik arra, hogy a VIN érmét a Binance-re tegye. Mindegyikből a legjövedelmezőbb, ha egy Authority csomópontot futtat. Átlagosan éves jutalmat kereshet 3,17% azzal, hogy leteszi a VET-érmét. A legalacsonyabb éves jutalom: 1,87% ami Vechain fogásával történik.

13.. Livepeer

Ez elsősorban a video streaming terjesztői (keresleti oldal) és az alkalmazásfejlesztők között zajló piactér. A fejlesztők beépíthetik a Livepeer alkalmazásaikba a csomópont telepítésével, futtathatják a Livepeer médiaszervert, és finanszírozhatják számlájukat az Ethereumon keresztül. Eddig a Livepeeren legfeljebb 100 eseményt sugároztak.

A projekt célja a videó megbízhatóságának növelése, ugyanakkor a méretezés költségeinek csökkentése. Támogatják a p2p infrastruktúrát, amelyet az Ethereum blokklánc garantál, és amely interakcióba lép a piacon. a Livepeer által használt token LPT. Az új LPT létrehozásakor a meglévő LPT-k száma összességében növekszik. Ez azt jelenti, hogy az LPT értéke csökken a hálózat egészéhez képest.

Jelenleg 2 lehetőség van, amelyek révén passzív nyereségre tehet szert. Akár delegálhatja a Liveppert, ha éves jutalmat kap 21,92% a Binance-en, vagy futtathat egy Transcoder Node-ot, amellyel éves jutalmat kaphat 24,36%. Ugyanaz a százalékos jutalom jár az Atomic pénztárcánál is, mivel LPT-jét atomtárcára és Ledger Live-ra is teheti..

14. TRON

A Tron egy megosztott hálózati platform, amelynek célja egy globális, nyílt digitális szórakoztató infrastruktúra létrehozása blokklánc és elosztott tárolási technológiák felhasználásával. Bármely fogyasztó szabadon posztolhat, menthet és birtokolhat adatokat a protokollon keresztül. A Tron egy rövid pénznem, amely jutalmazza Önt a tartalmáért, és ez az egyik legfontosabb oka a Tron vásárlásának.

Rövid egy év alatt a legjobb tíz közé emelkedett, amelyet hatalmas befektető és egy energikus csapat hajtott végre Justin Sun befolyásos alkotó és vezérigazgató vezetésével, és a piaci kapitalizáció szerint a 10. legnagyobb kriptovaluta lett. A Tron kriptográfia használatának legnagyobb előnye, hogy megengedi a művészeknek és a tartalomtulajdonosoknak a munkájukat. Tron egy kampány élén áll, amelyet mások harmadik Internetnek bélyegezhetnek. Ez forradalmian hangozhat, de az internetet az eredeti szándéknak megfelelően fogja használni

A TRON-ját a Binance, a Ledger Live és az Atomic Wallet nevű pénztárcák és tőzsdék egyik legnagyobb nevére teheti. Ezekben a pénzváltókban és pénztárcákban egy közös vonás van. Mindannyian ugyanolyan százalékos jutalmat kínálnak Önnek az érme elraktározásával. Három különböző lehetőség van, és a legjövedelmezőbb az, ha a Szavazat egy szuper képviselőt keres, amely éves jutalmat kaphat 3,34% összegű díjjal 20,00%. További módszerek egy szuper reprezentatív jelölt csomópont futtatása, éves jutalommal 3,02% és végül, de nem utolsósorban egy szuper reprezentatív csomópont futtatásával, amely éves jutalommal szolgálhat 3,28%.

15. EOS

Viszonylag a tétérme legnyereségesebb bizonyítékának számít. Az EOS.IO hálózati protokollról beszélve az EOS ennek a protokollnak a natív kriptovaluta. 2017-ben indították és 2018 júniusában óriási 4 milliárd dollárt keresett. A cég meglehetősen fiatal vállalkozás. Az EOSIO azt ígéri, hogy legyőzi a Bitcoin és az Ethereum jelentős problémáit. Ezek egy nyitott és hozzáférhető keretrendszer kifejlesztését jelentik a gyorsabb, könnyebb és egyszerűbb decentralizált alkalmazások számára.

Nagyjából az EOS piaci kapitalizációja közel 2,5 milliárd dollár, így az érme a CoinMarketCap-ra kerül a top 10-be. Két kulcsfontosságú módszert alkalmazhat kriptokereskedő vagy befektető EOS-tokenek igénylésére. Az egyik az érmék bányászata, és a leggyakoribb a kriptográfia hatékony kereskedése különböző tőzsdéken és pénztárcákon.

Az érme a híres tőzsdék és pénztárcák listáján szerepel, amelyeket Binance, Guarda Wallet, Atomic Wallet és Coinbase néven lehet megnevezni. Nyereségre tehet szert az EOS megszerzésével a Block Producer működtetésével éves jutalommal 1,74% vagy egy készenléti Block Producer futtatásával, amelynek éves jutalma: 1,76%

Következtetés

A POS-valuták minden bizonnyal az egyik okosabb módszer a passzív jövedelemszerzésre. És a belépési korlát sok pénznemben alacsony a kezdéshez. Úgy gondoljuk, hogy az ingyenes jutalom 1–5% -a egyáltalán nem szörnyű, ha nem tesz semmit, és csak nyitva kell tartania a pénztárcáját. A tétes érmék fent említett igazolásán kívül sok érme létezik, amelyek szintén sok szempontból nyereségesek.

Amint láthatja, különféle érmék vannak, és a legjobbakat érintettük meg. De ne feledje, hogy ha egy érmét választja, akkor annak nem csupán a tét hozamán kell alapulnia. Mindig megpróbáljuk átadni a hiteles és legerősebb részleteket a blokkláncról és a kriptovalutákról. Nagyra értékeljük minden javaslatát és visszajelzését, folyamatosan érkezzen, hogy ezt a cikket az elkövetkező évek során is folyamatosan frissíthessük!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector