12 legjobb Ethereum pénztárca 2021 – Vélemények és vevői útmutató

1. Ledger Nano S 2. Trezor 3. Exodus
főkönyv nano trezor exodus pénztárca
FOGJ NEKI! FOGJ NEKI! FOGJ NEKI!

Jelenleg az Ethereum a második legnagyobb kriptovaluta, több mint 70 milliárd dolláros piaci sapkával. Annak ellenére, hogy a Bitcoin a legnagyobb, 43% -os piaci részesedéssel CoinMarketCap.com, Az Ethereum érdeklődése megdöbbentő mértékben emelkedett, 2018-ban megdöbbentő 5700% -os áremelkedéssel. Ebben az oktatóanyagban áttekintjük a legjobb Ethereum pénztárcákat, hogy könnyedén megtalálhassa a biztonságos módot a hamarosan vásárolható ETH tárolására..

Milyen kiváló Ethereum pénztárcának kell lennie:

  • Biztonsági mentési rendszer, amely lehetővé teszi a pénztárca biztonsági mentését hiba esetén.
  • Privát kulcsok, amelyeket maga irányít. Javasoljuk, hogy legyen hardvertárca, mert a rosszindulatú programok megsérthetik az online tárolt szoftvereket és pénztárcákat.
  • Könnyű használat: Manapság szabványos egy képernyő az Ethereum pénztárcájába, hogy könnyedén konfigurálhassa és elérhesse a pénztárcát.
  • Kompatibilitás különböző operációs rendszerekkel, például Macintosh OS X, Windows, Linux, Ubuntu, Android és bármely más operációs rendszerrel.
  • Frissítéseket és aktív támogatást nyújt a csapat a pénztárca mögött.

Ha az éppen megtekintett ETH pénztárca, vagy esetleg már rendelkezik ilyennel, amely nem felel meg ezeknek a követelményeknek, nagyon javasoljuk, hogy gondolja át döntését. Nézze meg, hogy az útmutatóban szereplő pénztárcák bármelyike ​​megfelel-e a költségvetésének.

FIGYELEM! : A legtöbb Ethereum pénztárca nem kerül többe, mint 100 dollár, és ez potenciálisan megtakaríthat abban, hogy több ezer veszteséggel járjon, ha nem többet. Ethereum pénztárca 100 dollár alatti megvásárlása az Ethereumban lévő tőke biztosításához olcsó.

Hardver Ethereum pénztárca vs. asztali / mobil / web pénztárca

Van némi vita, amikor a hardver és az asztali vagy mobil pénztárca (online Ethereum pénztárcák) előnyeiről és hátrányairól beszélünk. Az egyik rész szerint a hardvertárca a legbiztonságosabb, mivel offline állapotban tárolt pénztárca; így egyetlen rosszindulatú program vagy hacker sem képes megsérteni. A túloldalon azonban sokan azt mondják, hogy ha otthonában tárolják, ugyanolyan könnyű hozzáférni (a pénztárca ellopásával).

A TheEasyBitcoin.com oldalon mindig azt tanácsoljuk olvasóinknak, hogy vásároljanak hardveres pénztárcát, de továbbra is nyitottak vagyunk az online működésű szolgáltatások, például mobil, webes vagy asztali pénztárcák felülvizsgálatára és értékelésére. Így ebben az oktatóanyagban, ahol segítünk megtalálni a legjobb Ethereum pénztárcát, szolgáltatások / termékek keverékét fogja látni – mind a hűtőtároláshoz, mind az online szolgáltatásokhoz. Úgy gondoljuk, hogy csak Ön tudja, melyik típusú pénztárca felel meg legjobban az Ön igényeinek.

Mindenesetre, most, hogy tudja, milyen tényezőket kell figyelembe vennie az Ethereum pénztárca vásárlásakor, lépjünk közvetlenül a 2020-as év legjobb Ethereum pénztárcáinak listájára.

2021 legjobb 12 legjobb Ethereum pénztárca

1. Ledger Nano S (hardvertárca)

A Ledger Nano S messze az egyik legnépszerűbb Ethereum hardver pénztárca, mivel tökéletesen végzi munkáját, miközben továbbra is az egyik legolcsóbb pénztárca a piacon (69,60 €). A pénztárca kapott OLED képernyőt, amely megkönnyíti a konfigurálást és a használatot. A legjobb az, hogy sokféle kriptovalutát tárolhat, mint például a Bitcoin, az Ethereum és a Litecoin – hogy csak néhányat említsünk. Akár különböző altcoinokat is tárolhat ugyanabban a pénztárcában. Így nem lesz szüksége új pénztárcára minden tárolni kívánt kriptovalutához – tökéletes azok számára, akik a különböző digitális eszközökre osztva szeretnék minimalizálni befektetési kockázatukat.

Itt van egy video bemutató a Ledger Nano S beállításáról és használatáról:

A Ledger Nano S-t akár feltört számítógépen is használhatja anélkül, hogy veszélybe sodorná a kriptovalutákat – biztonságuk annyira robusztus, hogy rajtatok kívül senki sem fogja tudni használni. Mindenképpen az egyik legjobb pénztárca az Ethereum számára.

Kezdje el a LED-es pénztárcát

2. Trezor (hardvertárca)


Trezor az első Bitcoin pénztárca, és most a MyEtherWallet webes felületen keresztül használható az Ethereum számára. Tárolja offline állapotban a pénztárcát, és ha egyszer használni szeretné a Bitcoins-ját, akkor egyszerűen csatlakoztassa a pénztárcát a számítógépéhez, írja be a jelszót és voilá, hozzáférhet a pénztárcájához.

Íme egy videó a Trezor beállításáról és használatáról:

Ez a pénztárca, csakúgy, mint a Ledger Nano S, kétlépcsős hitelesítéssel ellenőrzi, hogy valóban Ön próbál-e hozzáférni a pénztárcához. A Trezor-t is használhatja mesterkulcsként az összes online fiókhoz a Trezor Password Manager segítségével. Annak ellenére, hogy ez nem szükséges a kiváló pénztárcához, ez csak azt mutatja, hogy a csapat mennyire kreatív és szenvedélyes a TREZOR használatának módjaival kapcsolatban.

Kezdje el a TREZOR-szal

3. Exodus (asztali pénztárca)

Az Exodus egy egyszerűen használható, több-kriptovaluta asztali pénztárca. Az Exodus segítségével kördiagrammal és azok együttes értékével áttekintést kaphat a kriptovaluta portfóliójáról és azok együttes értékéről, amikor bejelentkezik a tárcába. Támogatja a Bitcoin-ot, az Augur-t, a Dash-et, a Dogecoin-ot, az Ethereum-ot, a Factom-ot, a Golem-et és a Litecoin-t, ami kiváló pénztárcát jelent azok számára, akik széles érmék portfóliójával rendelkeznek.

A pénztárcájának eléréséhez hozzáférnie kell az internethez, de mivel a privát kulcsok csak az asztali számítógépen keresztül érhetők el, ez továbbra is az egyik legbiztonságosabb módszer az Ethereum tárolására. Ez egyben az első pénztárca, amely tartalmazza a ShapeShift szoftvert, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül az asztali pénztárcában cseréljen.

Az egy kattintással történő e-mail helyreállítás és az elsődleges kulcsok megkönnyítik az elveszett magánkulcsok biztonsági mentését és visszaállítását, miközben megbizonyosodnak arról, hogy a kulcsok nem rossz személy kezébe kerülnek. A Mac, a Linux és a Windows az egyetlen operációs rendszer, amely támogatja az alkalmazást, ezért ha bármilyen más operációs rendszere van, akkor máshol kell keresnie.

Mi lehet a legjobb része ennek az Ethereum pénztárcának, amit kérdezhet? Nos, INGYENES! A nehezen megkeresett pénzét nem kell hardver pénztárcába fektetnie (annak ellenére, hogy nagyon ajánljuk). Az Exodus minden bizonnyal a legjobb Ethereum pénztárca szoftver / alkalmazás, amit kínál, és hogy ingyen teszi.

Kezdje el az exodussal

4. Jaxx (mobil pénztárca)

jaxx mobilalkalmazásA Jaxx egy több eszközből álló mobil pénztárca, amelyet a kanadai Decentral cég hozott létre. Eddig 16 kriptovaluta tárolását támogatja, és a Jaxx mögött álló csapat mindig tovább nyomja a pénztárcáját. A tiszta kezelőfelülettel, amely megkönnyíti a kezdők számára a navigációt, miközben biztonságban marad, az egyik legnépszerűbb mobiltárca lett, több mint 400 000 felhasználóval.

Privát kulcsai soha nem hagyják el az eszközt. Rendelkeznek olyan kulcsokkal, amelyek szükség esetén segíthetnek az alapok helyreállításában. A mobil pénztárcát Android, iOS, Mac OS, Windows, Linux, Chrome támogatja & A Firefox kiterjesztés és a hardveres pénztárcákat kedvelők számára a Jaxx csapata a következő hónapokban indít egyet.

Csapatuk megdöbbentő és fejlődést nyújt, és arra törekszik, hogy pénztárcájuk a legjobb legyen. A Jaxx az Exodusszal ellentétben támogatja az intelligens szerződéseket (itt olvashat bővebben az intelligens szerződésekről). A Jaxx ingyenes, ezért kiváló választás azok számára, akik inkább nem költenek pénzt egy Ethereum pénztárcára.

Nagyon ajánljuk a Jaxx-ot!

Kezdje el a JAXX-szel

5. Köd (asztali pénztárca)

A köd a hivatalos Ethereum pénztárca alkalmazás. Letölti a pénztárcát, és szinkronizálni kezdi az összes Ethereum csomópontot. Ezt követően arra kérnek, hogy állítson be jelszót a pénztárcájához. Írja le ezt egy darab papírra, és biztonságosan tárolja otthonában, mivel ha elveszíti a jelszavát, nincs mód a pénztárca helyreállítására.

Miután helyesen beállította a pénztárcát, elég egyszerű folyamat a használata. Kap egy sor nyilvános kulcsot és egy privát kulcsot, hogy el tudja küldeni és fogadni az Ethereumot a pénztárcájában.

A privát kulcsokat az eszköz maga tárolja, és nem egy szerveren tárolják, ami biztonságossá teszi azt. Az egyetlen hátrány, amit találunk, az, hogy a kezelőfelület nem optimális egy kezdő számára. Néhány más, amelyet áttekintettünk, könnyen érthető kördiagramokat mutatnak, és „modernebbnek” tűnnek.

A ShapeShift elérhető a Mist pénztárcában, amely megkönnyíti az érmék más pénznemekkel való kereskedését. A Mistet a Mac, a Linux és a Windows támogatja, Jaxx néven pedig az intelligens szerződéseket.

KEZDJE A KÖNYVTÁL

6. Atomtáska 

Az Atomic Wallet egy több eszközből álló, nem őrizet alatt álló kriptovaluta pénztárca, amely támogatja az Ethereumot és több mint 500 érmét és zsetont. Az atom egyre nagyobb érdeklődést vált ki a kriptográfiai közösség iránt. 

Az Ethereum és a 30 legjobb érme mellett az Atomic minden ERC20 tokent támogat: Az egyedi token funkció lehetővé teszi, hogy másodpercek alatt hozzáadhasson bármilyen Ethereum tokent.

Az Atomic-ban nagy mennyiségű kriptot cserélhet az alkalmazásban. A Ripple, a Bitcoin, a Bitcoin Cash, a Litecoin és az Ethereum bankkártyával történő megvásárlásának lehetőségei is szerepelnek benne.

Fontos jegyzet: az Atomic-ban nem kell átadnia a KYC-t vagy a személyazonosságának bármilyen más igazolását. Csak telepítse az alkalmazást, és bármilyen módon használja. Atomic verziók érhetők el MacOS, Windows, Ubuntu, Fedora, Debian, iOS és Android rendszerekhez.

A titkosítás biztonságának megőrzése érdekében nagyon fontos, hogy az alkalmazás telepítése után felírjon egy emlékeztető kifejezést. Mindaddig, amíg emlékeztetőjét csak Ön ismeri – pénzeszközeit biztonságban lehet.

Egy másik szolgáltatás a privát kulcsok importjának támogatása, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén áthelyezhesse pénzét bármely más kriptotárcából.

Kezdje el az ATOM-pénztárcával

7. MetaMask (asztali pénztárca)

metamask logóA MetaMask egy egyedülálló Ethereum pénztárca, mivel nem csak az ETH küldését és tárolását teszi lehetővé, hanem decentralizált Ethereum alkalmazásokhoz is hozzáférést biztosít. A privát kulcsok titkosítva vannak a számítógépén, amelyeket bármikor kivonhat a privát kulcsok eléréséhez.

A platform bemutatása:

Mint minden más Ethereum asztali pénztárca, ez is ingyenes. Pénztárcájuk Chrome és Firefox kiterjesztéssel működik, hogy hozzáférhessen a pénztárcához, így mindaddig, amíg a számítógépe képes futtatni a Chrome-ot vagy a Firefoxot, addig is használhatja. Nem támogatják azonban az intelligens szerződéseket. A ShapeShift pedig nem érhető el a platformon. Ez azonban egy biztonságos pénztárca, ezért megérdemli, hogy megemlítsék a legjobb Ethereum pénztárcák ebben az útmutatójában.

Kezdje el a META maszk pénztárcával

8. MyEtherWallet (webes pénztárca)

myetherwallet logóEz egy szokatlan webtárca, mivel nem használ szervert a magánkulcsok tárolására. Ehelyett a magánkulcsokat tárolja a számítógépén, ami biztonságossá teszi a pénztárcát. Ez egy nyílt forráskódú pénztárca, amely lehetővé teszi az intelligens szerződések írását és elérését. Ez lehetővé teszi az ETH és a BTC közötti cserét is, amely tökéletes azok számára, akik BTC / ETH-val kereskednek, és fordítva, amely nem akarja, hogy Ethereumjuk tőzsdén álljon.

Használhat egy hardveres pénztárcát is, például a Ledger Nano S vagy a Trezor és a MyEtherWallet szoftvert a számítógépen való eléréshez. Ez egy webes pénztárca, így a pénztárcáját az interneten keresztül érheti el (bármilyen platformon, akár a PS4-en is), és ha rendelkezik, akkor Chrome-kiterjesztéssel rendelkezik.

Egyesek azt állítják, hogy egy kezdő számára kissé nehéz használni, amivel egyetértünk. Azonban, ha már megszokta a pénztárcát, ez egy sütemény. A MEW által biztosított kiváló támogatás, adatvédelem és biztonságos tárolás miatt nagyon ajánljuk.

KEZDJE EZER TÁRCAMMAL

9. Coinbase (webes pénztárca)

Coinbase-áttekintésA Coinbase messze az egyetlen leggyakrabban használt pénztárca. A Coinbase-nek, amikor a Bitcoin szerepel a hírekben, több mint 100 000 felhasználó regisztrálódik – NAPONként. Eleinte csak a Bitcoin vásárlását és tárolását engedélyezték, de manapság lehetővé teszi az Ethereum, a Bitcoin Cash és a Litecoin tárolását..

Ez egy olcsó és gyors mód az Ethereum és más kriptovaluták tárolására, mivel ezek az Ön országát szolgálják (íme az összes ország, amelyet szolgálnak.)

Ha az Ön országát szolgálják, kövesse az alábbi lépéseket:

  • Regisztráljon a Coinbase oldalon
  • Szerezd meg a nyilvános címedet
  • Vigye az ETH-ját a Coinbase nyilvános kulcsra
  • Tárolja az ETH-t a Coinbase-en

Az Ethereum Coinbase-ban való tárolásának fő hátránya, hogy ők felelősek a nyilvános kulcsokért, mivel a szervereiken vannak tárolva. Ön nem rendelkezik felettük, és mivel a Coinbase-t emberek milliói használják, a hackerek szeretik megcélozni a platformjukat. Bár a Coinbase-nél nem túl sok sikeres esetet feltörnek, azt javasoljuk, hogy szerezzen be hardver pénztárcát, ha az Ethereumot hosszú távon tartja.

Kezdje el az érmealappal

10. ETH cím (papír pénztárca)

ethaddress áttekintésAz ETHAddress a legolcsóbb megoldás azok számára, akik hűtőházat szeretnének az Ethereum számára. Ez a papír pénztárca egy nyílt forráskódú projekt, amelyet otthon nyomtat ki, és amely magán- és nyilvános kulcsokat tartalmaz, hogy gyorsan elküldhesse és tárolhassa az Ethereumot.

Választhat további titkosított kulcsokat is, ha tovább szeretné növelni a kulcsok biztonságát. Az intelligens szerződések nem támogatottak, de mivel ez a pénztárca egy papírlapon van, erre nem kell számítani. Személyes adatokra nincs szükség, ezért nincs mód arra, hogy a címét Önhöz kövessük.

KEZDJE EL A KÖNYVET

11. KeepKey (hardvertárca)

KeepKey-Bitcoin-Wallet-ReviewA KeepKey a legdrágább hardveres Ethereum pénztárca, 120 dollárért. Lehetővé teszi az Ethereum offline tárolását hardveren, akárcsak a Trezor vagy a Ledger Nano S. A KeepKey és a Ledger Nano S és Trezor között a fő különbség, az ár kivételével, a képernyő mérete. Kicsit vaskosabb és nehezebb cipelni.

A pénztárca műanyag teste kissé kiszolgáltatott a sérüléseknek arra az esetre, ha ledobná, vagy ha nem gondozná megfelelően. Javasoljuk, hogy a KeepKey megvásárlása előtt vegye fontolóra a Ledger Nano S vagy a Trezor alkalmazást. De ha tetszik a pénztárca kezelőfelülete, és egy kis plusz pénzt szeretne pénztárcára költeni (hogy megmutassa, mekkora bálozó vagy), akkor ez a pénztárca az Ön számára.

Kezdje el a kulcsokkal

12. Paritás

paritás logóA Parity egy pénztárca, amely egyúttal lehetővé teszi az Ethereum hálózathoz és a számítógéphez való kapcsolódást. A MyEtherWallet-hez hasonlóan a Parity is inkább böngésző, nem csupán pénztárca. Hozzáférhet az összes Ethereum decentralizált alkalmazáshoz, és valójában szétszedheti a platformot, ahelyett, hogy „csak” haszonszerzés céljából adná és adná az Ethereumot..

A Parity egy új pénztárca, és robusztus biztonsági intézkedésekkel rendelkezik, hogy biztonságosan kapcsolatba léphessen az Ethereum blokklánccal. Jelenleg a Parity Linux, Windows és Mac rendszereken támogatott. A Paritynek volt néhány feltörése és hibája, a legutóbbi 2018 novemberében, ahol le kellett fagyasztaniuk az egész hálózatukat, amely becslések szerint több mint 150 millió dollár értékű Ethereumot tartalmaz.

Nem javasoljuk, hogy próbálja ki most a Parity-t, de bármilyen platformon és pénztárcánál előfordulnak hibák. Meglátjuk, képesek-e helyrehozni hírnevüket 2020-ban, és felmászni a létrára a legjobb ETH pénztárcák listáján.

KEZDJE A PARITÁST

Következtetés

Bár azt javasoljuk, hogy vásároljon hardveres pénztárcát, a legjobb pénztárcák többsége valójában webes / asztali / mobil alapú. Hogyan mondhatjuk, hogy ezek a hardveres pénztárcák a legjobbak, miközben a listát szoftver / webes pénztárcák uralják? Egyszerűen nincs annyi hardvertárca, mint online / asztali alapú.

Reméljük, hogy elegendő információt szolgáltattunk az egyes pénztárcákról, hogy művelt döntést hozhasson az Ethereum pénztárca vásárlásakor. Sok szerencsét!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector