Celsius-előrejelzés (CEL) 2021-re, 2023-ra és 2025-re

Tudta, hogy csupán néhány kattintással online kölcsönözhet pénzt, vagy akár kamatokat is kereshet, kriptohitelt vehet fel, és kriptóban fizethet vagy fizethet? Nem kell sok időt költenie arra, hogy pénzt vegyen fel a hagyományos bankban, mivel a kriptográfiai hitelezési platform már létezik!

A kriptovaluta hitelezés nagyon ígéretes a hitelszektor átvétele terén, annak ellenére, hogy viszonylag új a hitelpiacon. Nagy hullámokat és fellendülést mutat, mivel megváltoztathatja a pénzügyi ágazatot. A Celsius Network, mint az egyik kiemelkedő központosított kriptográf hitelezési platform, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy blokklánc eszközöket kölcsönözzenek. A rendszer gerince a CEL token, amelyet kamatok generálására, kölcsön felvételére, peer-to-peer fizetések küldésére és még sok másra használnak..

Ebben a küldetésben végigvezetjük a Celsius-előrejelzés előrejelzésén, hogy lássuk, folytatódik-e még több pénz ebbe a kriptográf hitelezési platformba az elkövetkező hónapokban és években. Tehát tartsa meg magát, miközben felfedjük ennek a kriptovaluta-hitelezésnek a sok lehetőségét, és miért érdemes fontolóra vennie ezt a kriptot, amikor legközelebb hitelre van szüksége.

celsius árjóslás

Celsius (CEL) történelmi árelemzés

Celsius hálózat kereskedett két év (20 hónap) Most. A CEL token még 2018-ban indult, és 50 millió dollárt gyűjtött az első érmékajánlatában. Az ICO token értéke egyenként csak 0,30 dollár, de az ICO ára közel 0,03 dollárra zuhant, így a jövedelmezőségnek egy kis esélye maradt a korai befektetők számára. Egy évvel ezelőtt azonban beárazták 0,14 USD, azóta a havi összetett növekedési ütem 34,44%, az éves összetett növekedés 33,85%.

A világjárvány közepette jobban alakultak a dolgok, mivel az elmúlt hat hónapban megugrott az ár, és ezek között mozog 0,37 USD és 4,97 USD, havi 53,57% -os összetett növekedési ütemet és 171,06% -os extrapolált éves vegyes növekedési ütemet eredményezve. Mint láthatjuk, a türelem néha erény!

A Celsius Network árai között mozgott 1,30 USD és 4,97 USD az elmúlt három hónapban, ami azt jelenti havi összetett növekedési üteme 56,23% és 210,49% extrapolált vegyes éves növekedési ütem volt. Lenyűgöző megjegyezni, hogy a CEL tokenek értékének 2020-ban bekövetkezett hatalmas növekedése alapján a rendszer mechanikája működik.

Jelenlegi ára, piaci cap, & Ellátás részletei

Jelenleg a Celsius-ár 4,54 dollár, a 24 órás kereskedési volumen 14 557 451 dollár. Ára 7,29% -kal csökkent az elmúlt 24 órában. A 36. helyet foglalja el a CoinMarketCap-ban, 1 084 245 601 USD piaci felső határral. Ezenkívül 238 863 520 CEL-érme van forgalomban, és maximálisan 696 millió. A Celsius-féle kereskedés legfontosabb tőzsdéi: FTX, HitBTC, BitMart, Sistemkoin és Uniswap (V2).

celsius-fok-jelzőCelsius hálózat (CEL)

Rang: 51$ 4.80Ár (BTC) .000.00009500Piaci tőke$ 1,84 BVérfogat$ 6,02 M24h Változás2,88% Teljes ellátás695,66 M CEL

Celsius (CEL) jövőbeni előrejelzési előrejelzések

Ha ez idő alatt jó hozammal rendelkező virtuális pénznemeket keres, a CEL nyereséges befektetési lehetőség lehet a következő hónapokban és években! Celsius (CEL) és potenciális piaci környezete feltárja, hogy a kedvező ciklus az elmúlt tizenkét hónapban. Ez azt jelenti, hogy lesz egy pozitív trend a jövőben, és a CEL talán befektetési jog pénz.

Mint a Wallet Investor közölte, ha ma 100 dollárért vásárol Celsiust, akkor összesen 21,958 CEL-t kap. Az ár-előrejelzés 2026-ra 31,727 USD. Így hosszú távú növekedés várható egy 5 éves beruházással, amely + 596,69% ​​körüli bevételt jelent. Jelenlegi 100 dolláros befektetése 2026-ban akár 696,69 dollár is lehet.


Celcius (CEL) rövid távú előrejelzési táblázat 

AfterPriceChange
1 nap 4,87 USD 7,27%
1 hét 5,05 USD 11,23%
1 hónap 6,09 USD 34,14%
6 hónap 6,93 USD 52,64%
1 év 9,39 USD 106,83%

Celcius (CEL) Hosszú távú előrejelzési táblázat 

AfterPriceChange
2022 9,39 USD 106,83%
2023 10,93 USD 140,75%
2024 12,92 USD 184,58%
2025 15,21 USD 235,02%

* Ez az árjóslat a különféle forrásokból gyűjtött adatokon alapul, amelyeket kizárólag oktatási célokra szántak, és amelyeket nem befektetési tanácsként vettek figyelembe. A felhasználóknak befektetés előtt meg kell vizsgálniuk.

Celsius-árjóslat 2021

Ez az év jelentős év lesz a Celsius (CEL) számára. Sokan úgy vélik, hogy a felezést követően a Celsius-ár a következő években szárnyalni fog. A kriptopénzpiac általános irányának jelenlegi trendjei alapján a Celsius Network (CEL) jó eséllyel 2021 végén akár 7,87 dolláros árat is meg tud ütni. Az algoritmus azt jósolja, hogy ez majdnem kétszerese a mai Celsius-árnak.

A Celsius Network ára jelenleg csökkenő, mivel az elmúlt napokban visszaesett a 2021. január 4-i 6,87 dolláros csúcsról. Ebben a kérdésben a kereskedőknek fel kell készülniük a jelentős ingadozásokra, amelyekkel ennek megfelelően kell foglalkozni. A Celsius-piacon látható lehet a félelem, amely később jelentős árcsökkenéshez vezet.

A CEL közösség közelgő frissítések iránti lelkesedése alapján azonban ez emelkedni fog, és kemény versenyt biztosít más kriptográfiai hitelezési platformok számára. Amíg a csapat tovább dolgozik termékein és partnerségein, a jövő fényesnek tűnik a CEL számára.

Celsius-árjóslat 2023

A CEL egy jó okból kifolyólag folyamatosan nagyobb vonzerőt kap a kriptovaluta-rajongók körében: ígéretes kriptohitelezési platform. Ráadásul a csapat stratégiai végrehajtásától függ, hogy folyamatosan növelje a token árat, hogy sok befektetőt vonzzon ehhez a kriptopénzhez.

Logikailag a CEL 2023-as előrejelzése attól a szinttől függ, hogy ezt a valutát addig elérték-e. A megadott konszenzusos pontok 10,00 USD árszinten. Ez azonban nem jelenti azt, hogy következetes növekedés lesz, mert a volatilitás várhatóan magas marad, ami potenciálisan több bearish ciklust hozhat létre, amíg a CEL el nem éri a fent említett szintet.

Celsius-árjóslat 2025

2025-re a kriptovaluta eszközök növekvő digitalizálása és tudatossága révén a Celsius Network számos lehetőség előtt áll. Prediktív modellezés és a különböző online forrásokból származó befektetői hangulat várható, körülbelül 20–30 USD amerikai dollárra számítanak, amennyiben a csapat tovább fejlődik és megszerzi a célközönségtől.

Az algoritmuselemzés és a prediktív modellezés szerint annak ellenére, hogy az árak mindig változásoknak vannak kitéve, a jelenlegi hosszú távú trend a CEL árfolyamának emelkedését eredményezi. Mindazonáltal nyomon kell követnie a hírleveleket, a közösségi médiát, a közelgő eseményeket és a befektetők hangulatát, mivel a cel token az idő múlásával változik, hogy meghatározza, mikor kell megfelelő időben vásárolni vagy eladni..

 A Celsius Network jó befektetés?

A pénzügyek decentralizálása napjainkban meglehetősen népszerűvé vált, és csak akkor van értelme megvizsgálni a Celsius Network-t (CEL), amely a mozgalom előnyeit kihasználva jövedelmet teremt a kriptográfiai hitelezésből. Azzal, hogy a fejére fordítja a hagyományos banki modellt, és ügyfélközpontúvá teszi az Ön érdekeit, a kockázat és a haszon figyelembevétele elengedhetetlen annak eldöntésében, hogy a Celsius jó befektetés-e vagy sem..

A Celsius-fok decentralizálódik, és lehetővé teszi az egyének számára, hogy kölcsönt vegyenek fel a felhasználóktól, és visszaszerezzék a kamatok nyereségének 80% -át. Miközben nagyon tisztességes kamatokat fizetnek, fiat-t is kölcsönözhetnek, biztosítva a kriptovalutákat. Bár sok vonzó éllel rendelkezik, vannak hátrányai is. Nem lehet minden jó, igaz? A CEL-eszközök nagy részét nem tárolják a hideg pénztárcákban. A Celsius hálózati szolgáltatások őrizet alatt állnak, ami azt jelenti, hogy átadja nekik a kulcsokat.

Ez egyben kibernetikus támadás lehetőségét is megnyitja vásárlásaival szemben, és veszteségek is előfordulhatnak. Sajnos közvetlenül nem nyújt biztosítást a kölcsönökre. Ebben az esetben azonban a Celsius megpróbálja ugyanolyan megbízhatóvá tenni magát, mint bármely más pénzügyi intézmény, és megígéri, hogy mérlegét felhasználja az ügyfelek veszteségeinek fedezésére, bár használati feltételei nem garantálják az eszköz visszaszerzését feltörés esetén..

A kriptopénzpiac rendkívül ingatag és hosszú távon kihívást jelent előrejelezni, ezért a Celsius Network alapjainak és előrehaladásának kutatása elengedhetetlen feladat, mielőtt úgy döntünk, hogy hosszú időn keresztül bármilyen mennyiségű forrást befektetünk hónapokig vagy évekig tartani. A CEL tokenek továbbra is önkényesek, mint az olyan beváltabb érmék, mint a Bitcoin és az Ethereum.

Ennek ellenére értékes részévé válhatnak bárki kriptográfiai állományának, különösen, ha érdekel a Celsius platform használata, hogy érdeklődést keltsen a kriptográfia iránt. Figyelemre méltó, hogy a felhasználóknak CEL-tokeneket kell tartaniuk és megrakniuk, hogy a legmagasabb hitel- és kamatlábakat kapják.

Mindezt elmondva emlékeztetni kell arra, hogy pénzeszközeit egy harmadik fél digitális pénztárcájába utalja be. Amíg a rendszer működik, hozzáférhet érméihez, és figyelembe kell vennie az ezzel járó kockázatot. És ne felejtsen el alapos kutatást végezni, mielőtt elkötelezi magát egy befektetés mellett.

Óvatosan mérlegelje az előnyöket és hátrányokat, és soha ne tegyen be több pénzt, mint amennyit elveszíthet. Végül csak rajtad és rajtad múlik a döntés és a felelősség, hogy felhasználod-e Celsius platform megfelelően.

 Hogyan vásárolhat Celsius (CEL) tokent?

A Celsius Network egyablakos ügyintézés az összes blockchain-alapú pénzügyi igényhez, mivel a tagok most már tudják vásárolni kriptot közvetlenül a Celsius alkalmazáson keresztül. A Celsius alkalmazáson keresztül elérhető alábbi vezető kriptovalutákat vásárolhatja meg, beleértve az ETH, BTC, XRP, BCH, LTC, XLM és SGA. Látogasson el a CoinMarketCap vagy a CoinGecko oldalra is, ahol megtalálhatja a CEL-t felsoroló tőzsdék teljes listáját..

Bármely érmét megvásárolhat, és közvetlenül a Celsius-számlájára utalhatja be, sőt azonnal kamatot keresni vagy fedezetként felhasználhatja őket a kriptobankos hitel. Míg a CEL azon dolgozik, hogy banki átutalási opciót adjon érmék vásárlásához, a felhasználóknak lehetőségük van kriptot vásárolni hitelkártyával az iparág legalacsonyabb árával.

További információ a Celsiusról (CEL)

A Celsius Network-t (CEL) 2017-ben alapította Alex Mashinsky (vezérigazgató) és Daniel Leon (alapító elnök és COO). Egy peer-to-peer kölcsönző társaság, amely megkönnyíti a kriptovaluták hitelfelvételét és kölcsönzését. Ez azt jelenti, hogy lehetővé teszik a hitelfelvevők számára, hogy gyorsan hozzáférjenek a fiat pénzeszközökhöz azáltal, hogy kriptójukat fedezetként helyezik el, minimális kamatot fizetve. Másrészt a hitelezők nyereséget kínálnak a Celsius Network digitális pénztárcájukban elhelyezett kriptovaluták kamatlábainál.

A Celsius Network (CEL) legfőbb előnye, hogy nincsenek minimális betétek, ami azt jelenti, hogy automatikusan elkezdheti kamatot keresni azáltal, hogy befizeti, amit csak akar. Minden ügyfelüket bánják is; ugyanúgy, függetlenül a szavatosságtól, legyen az 5 vagy 5 000 000 dollár. Emellett nincsenek minimális betétek és felvételi díjak. Ez a platform lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa, hogyan fogadja vagy fizesse meg kamatait (az Ön által elhelyezett kriptot), vagy CEL tokenekben.

Valószínűleg elég gyakran találkozott “nem a kulcsaival, nem az érmeivel”, és ezen a platformon a pénztárca magánkulcsai nem a tiéd. Így nincs garancia arra, hogy eszközei biztonságban vannak a hackerek ellen, és ezalatt az összes pénzt elveszítheti. Szerencsére teljes ellenőrzése alatt áll az alapok felett, és amikor csak akarja, bármikor visszavonhatja a titkosítást, mivel a Celsius nem zárolja le az alapokat. Mindenekelőtt a banktörténete nem teljesen releváns, mivel ehhez nincs szükség hitelellenőrzésre.

Ezenkívül a Celsius Network több mint 730 millió dollárnyi eszközt tartalmaz, és támogatja a több mint 101 000 felhasználó világszerte. Ezenkívül a társaság 12 millió dollár kamatfizetést hajtott végre. Ez megkönnyíti a közel 5,5 milliárd dolláros hitelnyújtást is (körülbelül 8,2 milliárd dollár a mai BTC-árakban).

Celsius (CEL) csapat

A Celsius Network erős csapata egyedülálló háttérrel rendelkező emberekből áll, akik erőteljesen törekednek pénzügyi szabadság megadására és a bankrendszer megtörésére a blockchain technológia segítségével. A CEL platform célja a tömeges örökbefogadás még gyorsabb elterjesztése.

Először: Alex Mashinsky (vezérigazgató) a VOIP egyik feltalálója (Voice over Internet Protocol). Több sikeres vállalat alapító tagja és a csapat többi tagja soros vállalkozók, veterán üzletemberek, banki szakértők, üzletfejlesztők és sikeres blockchain úttörők voltak. Tehát ezzel a tapasztalattal és tudással a CEL csapata idejét a Celsius-felhasználók százezreinek pénzügyi helyzetének javítására fordítja.

Következtetés

A Celsius (CEL) az első olyan hitelezési platform, amely elérte az egymilliárd dollár kezelt alapokat, ami hatalmas sikert aratott a kriptopiacon. Szabadságot adott a nagyobb sebességű hitelfelvétel és hitelezés terén, díjak és hitelellenőrzések nélkül. Ettől függetlenül sokan haboztak, mivel sok aggály merül fel azzal kapcsolatban, hogy a Celsius őrizetbe vett platform, és annak átláthatatlansága miatt. Minden vita közepette sokan még mindig hisznek a Celsius erejében (CEL) abban, hogy segítsék a befektetőket és kereskedőket e kriptoforradalomban, lehetővé téve számukra a kriptovaluták kölcsönzését és kölcsönzését..

Tekintettel arra a tényre, hogy a kriptopiacon nagy a volatilitás, a CEL token árai ingadozhatnak vagy mozoghatnak a jövőben; a Decentralize Finance (DEFI) mozgalom azonban még mindig a Celsius csapatának lendületében van, és továbbra is megfelelő szolgáltatásokat nyújt, amelyek révén a CEL hamarosan bekerülhet az 50 legszélesebb körű piaci sapka tulajdonosok listájába. Ennélfogva a Celsius továbbra is megbízható hitelezési platform, és mindaddig, amíg tisztában van a CEL használatával járó kockázatokkal, nem látunk okot arra, hogy ne használja a titkosítását a legjobb előnyére.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector