Golem árjóslás (GNT) 2021-re, 2022-re és 2025-re

A számítástechnika gyors fejlődése és a fogyasztók kielégíthetetlen igénye az erősebb eszközök iránt olyan helyzetet teremtett, hogy világszerte háztartások millióiban jelentős üresjárati számítási teljesítmény van.

Ez kiaknázatlan számítási teljesítmény, amely számos számítástechnikai munka során felhasználható. Noha számos kezdeményezés volt ennek az erőforrásnak a kiaknázására, ez nem kapott sok támogatást, mivel nincs elég ösztönző arra, hogy az emberek részt vegyenek az ilyen erőfeszítésekben.

Az egyik ilyen projekt, amely kulcsot jelenthet ennek a kihívásnak a kezeléséhez, a Golem, egy blokklánc alapú projekt, amely decentralizált infrastruktúra kiépítésére összpontosít az ösztönzött számítógépes teljesítmény megosztására.

Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megosszák a különböző számítási erőforrásokat, és jutalomban részesítsék a Golem Tokeneket (GNT), amelyek viszont más kriptovalutákkal vagy fiatokkal kereskedhetők. Egyedi felhasználási esete és a felhőalapú számítástechnikai ipar várható keresletnövekedése izgalmas kiegészítője minden befektető portfóliójának.

De mennyire lehet magas a GNT? Ebben Gólemár-előrejelzés, mindent elemezni fogunk a projektről, hogy segítsük a befektetőket abban, hogy megállapítsák, jó befektetés-e vagy sem.

golen árjóslás

Gólem történeti árelemzés 

A Golem projekt mintegy 8 millió USD-t tudott összegyűjteni egy GNT token értékesítésben, amelyet 2016 novemberében hajtottak végre, alig néhány hónappal a bitcoin második felező eseménye után..

Mindegyik GNT ára 0,01 dollár volt, ami az akkor részt vevőknek sokat ünnepelhetett, mivel a token jelenleg 0,04 dolláron forog, ami a korai befektetők számára óriási 400% -os megtérülést eredményez, ha a kezdetektől fogva tartják.

Sajnos néhány befektető beugrik a Golem sávjába a 2017 végi és a 2018 eleji kriptobulla futás során, amelynek eredményeként a GNT ára elérte az 1 dollárt..

Egyenesen fogalmazva, azok, akik a legutóbbi kriptobika-futamon beléptek a Golem piacára, ennek a nagy potenciállal rendelkező projektnek a birtokosai lettek.

A GNT árfolyama kissé helyreállt, amikor a mainnet 2018 áprilisában elindult, de rövid életű volt, mivel ára kezdte fokozatosan leereszkedni a jelenlegi szintjére, és 2019 óta oldalt kereskedett.

A hosszan tartó eseménytelen árakció időt adott a projekt leglelkesebb támogatóinak arra, hogy a következő bitcoin bányászat felező eseményére éppen időben felhalmozzák a GNT-t. Úgy tűnik, hogy a GNT készen áll arra, hogy előbb-utóbb nagy lépéseket tegyen.

Jelenlegi ára, piaci cap, & Ellátás részletei

GólemGolem (GLM)

Rang: 114$ Ára (BTC) .000.00000800Marketcap$ 415,58 MVolum$ 8,23 M24h változás3,31% Teljes ellátás1 000,00 M GLM


Golem (GNT) jövőbeli előrejelzési előrejelzései

Általános piaci hangulat

Az általános rövid távú piaci hangulat bullish.

A jelenlegi kriptopiac felpörgött, az árak magasabbra emelkednek.

Altcoin-nyarat élünk át. A GNT jól teljesített ilyen körülmények között.

A középtávú piaci hangulat meddő, mivel nem törtük meg a mindenkori csúcsokat. Az ár egy év múlva alacsonyabb lehet.

A hosszabb távú piaci hangulat bullish. A szabályozók az adózást szorgalmazzák. Úgy tűnik, hogy ez jót ígér a jövő számára, legitimációt teremtve az egész kriptográfia számára.

Minden negyedévben egyre több vállalat vagy átveszi a blokklánc technológiát az üzleti életében, vagy beépíti az üzleti folyamataiba.

A hasznosság és a kereslet növekedése

A Golem árelőrejelzésének egyik legfontosabb szempontja a hasznosság és a kereslet. Egy olyan projektnek, amelynek nincs valós alkalmazása, nem lesz hosszú jövője.

Sajnos a hasznosság növekedése lassú ütemű a Golemnél. Védelmükben egy nagyon kifinomult terméket bocsátanak ki, amelynek működnie kell és versenyeznie kell a nagyvállalkozásokkal.

Ha az Amazon webszolgáltatásai bármilyen okból kudarcot vallanak egy vállalatnál, az a felfogás, hogy ennek a vállalatnak az informatikai részlege a hibás.

A kriptotermékeket és -szolgáltatásokat magasabb színvonalon tartják, és ha a termék nem képes egy nagyobb intézmény szállítására, a hullámosság hatása ronthatja a decentralizált hálózat hitelességét.

Golem ezt a szívére vette egy 8 éves projekt ütemtervével, amely globális decentralizált versenytársat jelenthet a felhőalapú számítástechnika iparában.

A számítási felhő jelenlegi piacának fő szereplői:

 • Amazon Web Services
 • Microsoft Azure
 • IBM
 • Aliyun
 • Google Cloud Platform
 • Értékesítési erő
 • Rackspace
 • NEDV
 • Jóslat
 • Vmware
 • DELL
 • EMC

Különböző szolgáltatások nyújtása:

 • Infrastruktúra mint szolgáltatás (IaaS)
 • Platform mint szolgáltatás (PaaS)
 • Szoftver mint szolgáltatás (SaaS)

Bár ezek a Golems közvetlen versenytársai és nem, jelenleg ugyanabban az iparágban versenyeznek azért, hogy korlátozott költségvetésű, korlátozott számú ügyfelek számára nyújtsanak szolgáltatásokat..

Miután a Golem teljesen kigördítette a Brass Golem, Clay Golem, Stone Golem és Iron Golem játékokat. Valamilyen módon közvetlenül versenyezni fog e vállalatok többségével a piaci részesedésért.

Golem Ár-előrejelzés

Megfiatalított nyilvános kriptográfia

A bitcoin felére csökkent a kripto iránti érdeklődés a közeljövőben. Az Altcoins kemény erőfeszítéseket tett a Bitcoin dominancia ellopására (A teljes piac értéke a Bitcoins értékével százalékban kifejezve).

Minél magasabb a dominancia százalékos értéke, általában azt jelenti, hogy az altcoin árai alacsonyabbak lesznek, mivel a befektetői bizalom átkerült a Bitcoin-ra a többi altcoinnal szemben.

Ezenkívül Dapp-nek kivételesen jól sikerült. Mind a pénzügyi tranzakciók, mind a beépített alkalmazások terén.

Az alapok az Ethereum hálózatába áramlanak. A fejlesztők az intelligens szerződéses blokkláncokra építenek, mivel az egyetemek nagyobb figyelmet fordítanak a kriptográfia fejlesztésére informatikai és üzleti osztályaikon.

Szabályozási egyértelműség

Az éterium árucikk és nem értékpapír. A Golem egy ERC20 token az Ethereum hálózaton. Ez volt az egyik oka annak, hogy a Dapp kibővítette a gyártást és a felhasználást.

Az Ethereum DeFi (decentralizált vőlegénye) ennek nagy hasznát vette. Ez a siker elhamarkodott fejlesztéshez és éles esetek sebezhetőségéhez vezetett.

A DeFi-nek azonnali megoldásokra van szüksége, mivel a dappjuknak komoly kihasználásai voltak a közelmúltban és a múlt során is.

Ez a decentralizált cserék közösségének és azoknak a felhasználóknak köszönhető, akiknek azonnal ki kell próbálniuk az új termékeket és szolgáltatásokat, mielőtt a biztonsági szakértők hatékonyan tesztelnék őket..

A kiváltó ok inkább a fejlődés üteméhez kapcsolódik. Eszeveszett és decentralizált. Ez a decentralizált nem-koordináció szinte lehetetlenné teszi ezen intelligens szerződéses blokkláncok teljes biztonságát.

Ebben a tekintetben az a GNT, amely időt vesz igénybe egy általuk tesztelt, teljesen működő termék kiadásához, inkább pozitív az árjóslás szempontjából, mint negatív.

Az Ethereums skálázási problémái szintén komoly aggodalomra adnak okot, ami a projekt kudarcát okozhatja. Az éterium aktívan dolgozik ezen a kérdésen.

Rövid távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 nap 0,0460 USD 15%
1 hét 0,0416 USD 4%
1 hónap 0,0440 USD 10%
6 hónap 0,0840 USD 210%
1 év 1,50 USD 3695%

Hosszú távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 év 1,50 USD 3695%
2 év 0,90 USD 2217%
3 év 1,25 USD 3079%
4 év 2,50 USD 8170%
5 év 5,25 USD 17157%

Golem árjóslás 2020

A Golem GNT token számára izgalmas ármozgást várunk a bitcoin felező esemény után. A bullish érzelmek magasak, mivel az iparág vezető kriptovalutája várhatóan jelentős pozitív ármozgásokat fog végrehajtani az inflációs ráta csökkentése után.

Széles körben ismert jelenség, hogy a legtöbb altcoin árai közvetlenül összefüggenek a bitcoin ármozgásával.

Ezért rövid távon arra számítunk, hogy a GNT ára jelentős fejlõdési mozgást fog tapasztalni, amely a 15% -200% a bitcoin teljesítményétől függően.

A GNT jelenlegi ára az írás idején körülbelül 0,04 USD, ami azt jelenti, hogy a 0,046 – 0,084 USD hat hónap alatt.

Arra is számítunk, hogy ez a lendület a következő évig is folytatódik, ahol a kriptovaluták történelmileg egy felezőbb esemény után jelentősebb bullish árfolyammal élnek meg.

Ha bebizonyosodik, hogy a GNT ára 1,50 dollárig emelkedik.

Golem árjóslás 2022

A bitcoin harmadik felező eseményének hatásai eloszlottak volna, mire elérjük az idei évet. Ekkorra már elért volna egy új, minden idők legmagasabb pontját (ATH), és várhatóan némi profitra számítunk.

Ezért jósolunk némi visszahúzódást az árából új csúcsról, 1,50 dollárról 0,90 dollárra.

Lehetséges, hogy a GNT ára csökkenhet; szeretnénk azonban hinni abban, hogy a Golem csapata sok olyan terméket szállított volna, amelyet ígértek 6 évre a projekt fennállása alatt.

A GNT középtávú előrejelzésünk a 0,90–1,25 USD, és hisszük, hogy a GNT kereskedési árai ezen az ársávon mozognak.

A GNT horizontálisan fog kereskedni ezen a tartományon keresztül, és néha némi emelkedést és csökkenést tapasztalhat, általában reagálva a BTC ármozgására.

A 2022-2023-as év izgalmas év lesz a GNT számára, mivel a fejlesztési szakaszba 11. órával és egy évvel a 4. bitcoin felezési esemény előtt lép..

Golem árjóslás 2025

Ekkorra a bitcoin újabb felező eseménye következett volna be, ami egy új, az egész iparágra kiterjedő kriptovaluta bikafutás kezdetét jelentette.

Ennél is fontosabb, hogy a Golem infrastruktúrájának minden darabja megjelent volna, ha a Golem csapata követi a 8 éves fejlesztési időkeretet.

Valószínű, hogy a GNT 2,50 dolláron éri el az új ATH-t minden GNT és a következő évben parabolikus állapotba kerülhet. Ha minden jól megy, nem leszünk meglepve, ha látjuk az árát A GNT eléri az 5,25 USD / USD értéket.

A GNT ára magasabb lehet, ha 2025-ben a felhőalapú számítástechnika iparának akár a töredékét is képes lesz megragadni.

A Golem jó befektetés?

A GNT egy jól megalapozott projekt, amely készen áll a termék használatára. Ez a termék érdekes és praktikus felhasználási esetekkel rendelkezik, és üzleti értelme van, ha olcsóbban tudnak szállítani, mint versenytársaik. A GNT állítja ezt az állítást, de ezt felhasználási esetekenként kell felülvizsgálni.

Bonyodalmak és késések jelentkeztek a projekt befejezésében, és a piac 2017 óta elvesztette érdeklődését.

A 2017 óta mért negatív ár ennek közvetlen következménye. Ez nem azt jelenti, hogy a jelenlegi piaci szereplők megoldották bármely felhasználási esetet.

Golemnek komolyan vállalnia kell bevált vállalkozásokat, hogy bemutassa használati eseteit, és ne csak túlélje, hanem boldoguljon is. A marketing ebben a tekintetben létfontosságú.

A Golems marketing szörnyű volt abban, hogy a technológiát olyan felhasználók kezébe adták, akiknek nagy előnye származhat ebből a termékből.

Az új számítógép vagy szerver tőkekiadása a legtöbb modern és bevett vállalkozás számára bénító. A vállalkozásokat folyamatosan aggasztják a rezsiköltségek és a pénzforgalom.

A bérlés a logikus választás, mivel ez csökkenti az üresjárati időt, amikor a gép nem működik, és bevételt termel.

A Golem dolgozik a marketingen, de nem elég gyorsan, mivel a csapat halmozottan áll a fejlesztőkkel. Van egy kihelyezett dedikált marketing részlegük.

Golem stratégiai okokból dönthet úgy, hogy nem forgalmaz olyan erősen. Várhatnák a megfelelő időt, hogy kapcsolatba lépjenek a vállalkozásokkal és a végfelhasználókkal.

Úgy érezzük, hogy a Golemnek sok fejlesztésre van szüksége, mielőtt készen áll a versenybe a globális felhőalapú számítástechnikai játékosokkal. A Golemet aktívan használják a CGI-hez renderelés.

Az áringadozás lehetősége hamarosan nagyon magas. A Golem magas szintű likviditással rendelkezik, és könnyen kereskedhető vele éterium (ETH), Bitcoin (BTC) és stabil érmék (USD) ellen..

A Golem túlélte a 2018-as medvepiacokat, és 2019-ben az ár drasztikusan csökkent. De a fejlesztők keményen dolgoznak. Ezt 8 éves projektként fogalmazták meg.

A kvantumszámítás a következő 10–20 évben komoly veszélyt jelenthet. Ez csak minimálisan érintené a megosztott erőforrások piacát, mivel a kutatási és fejlesztési költségek csillagászatiak.

Az első piacra kerülő termék költséges lesz a bérleti idővel, és kezdetben kizárólag a kormányok és a nagyvállalatok használhatják fel.

Ha a költségcsökkentések a technológia átvételének általános görbéjét követik, akkor a kvantum számítógépek ugyanolyan nyilvánosan elérhetőek lehetnek, mint az asztali számítógépek 40-60 év alatt.

Ez nem befolyásolja a GNT modelljét, mivel a kvantum számítógépek integrálhatók lennének, ha a fejlesztés ilyen sokáig folytatódik.

Hogyan vásárolhat Golem?

Az érdekelt befektetők megvásárolhatják a Golemet a világ számos vezető központosított tőzsdéjén (CEX). Több mint 90 piacon szerepel, és könnyen megvásárolható az ezen kereskedési helyszíneken elérhető különféle fizetési lehetőségek segítségével.

Néhány olyan legjelentősebb tőzsde, ahol a kereskedők megvásárolhatják és eladhatják a Golemet Binance, Coinbase Pro style = ”font-weight: 400;”>, Bitfinex, Bittrex, Huobi, Poloniex, és OKEx.

Mindezek a tőzsdék viszonylag magas megbízhatósági besorolással rendelkeznek, ezért javasoljuk, hogy használja ezeket a digitális eszközöket.

Alternatív megoldásként azok, akik nem szívesen vásárolják a Golem-et központosított tőzsdéken, használhatják az Ethereum-alapú decentralizált tőzsdéket (DEX) IDEX, az egyik vezető decentralizált csere az ERC-20 tokenekre.

A kereskedők GNT-t is vásárolhatnak Uniswap és Kyberswap, amelyeket azonnali likviditás DEX kategóriába sorolnak.

Meg kell jegyezni, hogy ezeken a kereskedési helyszíneken egyetlen vásárlási mód az éter vagy más ERC-20 tokenek használatával nem őrizetbe vett pénztárcák használata..

A Golem tokenek vásárlásának másik módja az azonnali kriptográfia, például Alakváltás, ChangeNow, és Changelly.

A vásárlók kriptot és fiat használhatnak GNT vásárlásához ezeken a tőzsdékeken; nekik csak annyit kell tenniük, hogy jelezzék, hol szeretnék megkapni GNT-jüket.

A decentralizált pénzváltóktól eltérően nem igényel nem őrizetben lévő pénztárcát. A pénzváltóktól és pénztárcáktól származó pénztárcák teljesen rendben vannak, de kevésbé biztonságosak a nem őrizetbe vett pénztárcákhoz képest.

További információ a Golemről

Mi az a Golem?

A Golem (GNT) egy Ethereum alapú projekt, amelynek célja a számítógépes erő megosztása. Víziójuk egy decentralizált globális szuperszámítógép létrehozása.

Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bérbe adják tétlen számítógépüket, laptopjaikat és szervereiket. Ide tartoznak a különféle számítási alkatrészek, beleértve a CPU-kat, a merevlemez-meghajtókat, a RAM-ot és a GPU-kat (grafikus kártyák).

A felhasználási esetek magukban foglalják, de nem kizárólag, a CGI-renderelést és a film- és reklámipar egyéb VFX (vizuális effektusok) folyamatait, a Gépi tanulást, a tudományos számítástechnikát, a videóátkódolást és még sok mást. Ez jót tesz a Golem árjóslásának.

Hogyan működik a Golem (GNT)??

Az igénylő (akinek szüksége van az elvégzett munkára) elküldi a feladatot a Golem hálózatnak. Ezután az erőforrások és az ökoszisztémán belüli bizalom szintje alapján kiválasztanak egy szolgáltatót vagy szolgáltatókat (a feladatért felelős számítógépet).

A feladatot továbbítják a szolgáltatónak vagy szolgáltatóknak, akik befejezik a számításokat és visszaküldik a Golem hálózatba. Az adatcsomagokat újra összeállítják és visszaküldik a kérelmezőnek.

A fizetést intelligens szerződések útján továbbítják a hálózatra, és elosztják a szolgáltató vagy szolgáltatók felé.

A gólem csapat

A csapat 31 tagból áll, szoftvermérnökökkel halmozva. Piotr Janiuk a CTO ügyvezető vezérigazgatója és társalapítója. Aleksandra Skrzypczak az ügyvezető igazgató és társalapító. Mindkettő korábban 2014 óta dolgozott együtt az Imappnál.

https://duckduckgo.com/?t=ffab&q=price+prediction&atb=v184-1&ia=web

A Golem projekt ütemterve nem a vártnak megfelelően alakult. A csapat létrehozott egy funkcionális eszközt Brass Golem, fut a főhálón. A Golem készen áll a letöltésre és a használatra.

A Brass Golem az 1. szakasz. El is indultak Clay Golem-en, a 2. szakaszon és Golem Unlimited, amely szinte gyártásra kész.

Még hosszú út áll előttünk. A csapat 2016 óta dolgozik a Golem-en.

Az övék Github életben van a vállalásokkal (az elkötelezettségek a kód változását, a módosításokat és a frissítéseket mutatják), ez a projekt nagyon aktív és a komplex számítási problémák kezelésének megváltoztatására törekszik.

Az erős csapat és a Github elkötelezik magukat annak felfogása mellett, hogy ez az alkalmazás a jövőben is jól fog menni, növelve ezzel a hosszú távú pozitív előrejelzést.

A határidők betartásának hiánya teljesen ellentétes az árjóslással.

A programfejlesztés késése nem rossz, ha a kész termék stabil és a várt módon teljesít.

Úgy tűnik, hogy a pénzügyi korlátok még nem jelentenek problémát abban, hogy a késések ellenére Golem teljesítse céljaikat.

Golem árjóslási következtetés

A GNT halad az élvonalbeli, ma működő szolgáltatások fejlesztése terén. Fejlesztésük nem teljes, és a Golem valódi ereje a teljesen kifejlesztett verziójukból származik, amely évekre esik a befejezéstől.

A csapatnak a Golem teljesítéséhez szükséges időtartama nem ismert, és évekig eltarthat eredeti célján.

A Golem (GNT) ICO-ját +/- 0,01 dollárért adták el. Mint ilyen, a Golem Team valóban rendelkezik a komolyan nagy ETH-tartalék.

A projekt befejezése nem jelenthet problémát, ha okosan kezelik pénzeszközeiket. Az ICO összes résztvevője a GNT-árak ellenére továbbra is jelentős profitdal rendelkezik.

A diagramokat nézve a prognózis komornak tűnik Golem számára, mivel az ár egyre lejjebb csúszik.

Ha Golem egy cent alá kerül, túlélési esélyeik csekélyek, csak a legelkötelezettebb befektetők tartják.

A globális felhőszámítás várható értéke 2025-re 712,83 milliárd dollár. Ha a Golem elfoglalja ennek a piacnak a 1% -át, akkor minden token értéke 7,12 USD lehet. Elérheti-e a GNT ezt a piaci részesedést?

Minden hosszú távú befektetést át kell utalnia a kedvenc kriptovaluta-tőzsdére, és támogatnia kell a hardver pénztárca– a hardvertárca további biztonsági mentése több helyen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector