MaidSafeCoin árjóslás (MAID) 2021-re, 2023-ra és 2025-re

A világjárvány közepette az emberek digitális befektetésbe kezdtek, hogy valakivel kevesebb kapcsolatot tartsanak fenn. Az embereket is jobban digitalizálták. Ennek megfelelően, mindössze néhány kattintással befektethet és kamatot szerezhet online anélkül, hogy kockáztatná az életét, és ez problémamentes!

Mivel napjainkban sok kriptográfiai platform létezett a piacon, a MaidSafeCoin egyike azoknak az online befektetési platformoknak, amelyekben megbízhat. Vitathatatlan szolgáltatásaival egyben befektetési társaság is, amely nem pazarolná el az érméit, mert a SafeCoin újrahasznosítható, amikor a kereskedők hálózati szolgáltatásokra cserélik őket. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtérüljenek, és olyan érdeklődést generáljanak, amely nem igazságtalan az oldalukkal szemben. Ez egyben a tranzakciós díjaktól mentes kriptovaluta is.

Üljön nyugodtan, és készüljön fel a MaidSafeCoin árpredikciós cikkének lefelé görgetésére, amikor részletezzük a MaidSafeCoin (MAID) jövőjét, bemutatva az előrejelzését, a mai piac létét, mennyire hozzáértő a MaidSafeCoin, és az első nap óta fennmarad..

maidsafecoin árjóslása

MaidSafeCoin (MAID) Történelmi árelemzés

MaidSafeCoin (MAID) már 42 hónapja (4 éve) kereskedik. 2017. augusztus 7-én kezdte meg a kereskedést az első 0,3631 dolláros árfolyamon. Az első kereskedés óta a MaidSafeCoin körülbelül 67,00% -os nyereséges hónapokkal rendelkezett. A szobalány legmagasabb értéke 1,30 dollár volt. Jelenleg a MaidSafeCoin ára 0,2813 dollár, 78,34% -kal alacsonyabb, mint a mindenkori csúcs. Ez nagy esés volt a MAID érmék árában.

A MaidSafeCoin ára azonban 0,1067 és 0,2805 dollár között mozgott az elmúlt 3 hónapban, ami azt jelenti, hogy a vegyes havi ráta 38,03%, az extrapolált összetett éves növekedési ráta pedig 46,82% volt. Az elmúlt 6 hónapban a MaidSafeCoin ára 0,0891 dollár és 0,2805% között mozgott, így az összetett havi növekedési ráta 21,07%, az extrapolált vegyes éves növekedési ráta pedig 8,92%. A MAID érmék apránként újra tartalmazzák értéküket, és újra versenyeznek a piac többi érméjével.

Visszatérve a MaidSafeCoin ára egy évvel ezelőtt 0,0888 volt, ami azóta havi összetett növekedési rátát 10,05%, az éves összetett növekedés pedig 2,16% -ot eredményezett. Nem nagy változás, de jó jel volt ezzel kezdeni.

Jelenlegi ár, piaci korlát, ellátási részletek

A MaidSafeCoin egy digitális token, amelynek ára jelenleg 0,3172 dollár, maid ára pedig 10,03321632%. A piaci korlát a MaidSafeCoin 143 530 466 USD, jelenleg 452 552 412 MAID kering. A 24 órás ármozgási diagram azt mutatja, hogy 873 113 dollár értékű MAID kereskedett. Az ár az elmúlt 24 órában 0,3326 dolláron volt, míg a legalacsonyabb 0,2881 dollár volt.

maidsafecoinMaidSafeCoin (MAID)

Rang: 155$ Ára (BTC) Ƀ0.00000900Marketcap$ 214,26 MVolume$ 1,12 M24h változás 2,44% Teljes ellátás452,55 M MAID

MaidSafeCoin (MAID) jövőbeni előrejelzési előrejelzések

Ha óriási megtérülés miatt szeretne befektetni egy digitális eszközbe, ahol az ár hatalmas pozitív növekedést mutat, akkor a MaidSafeCoin az a platform, amelyet keresett! Az eszközök digitalizálásának lendülete növekszik, és a kriptovaluta eszközök ismertsége is növekszik, ezért a MaidSafeCoin előtt sok lehetőség áll. Stratégiákat hajtanak végre annak érdekében, hogy a tokenek ára a következő napokban, a következő hónapokban és a következő években növekedni fog.

Ha most 100 dollárt fektetett be, akkor jelenlegi befektetése 70224 dollárt érhet 2022-ben, ami egy év múlva következik be. Így a hosszú távú befektetés sokkal hatékonyabb a MaidSafeCoin-on, mert az előrejelzések szerint 2026-ban a befektetett 100 dolláros dollár értéke 150 dollár, vagy valószínűleg ennél magasabb lesz.


MaidSafeCoin (MAID) rövid távú előrejelzési táblázat

AfterPriceChange
1 nap 0,287 USD -9,394%
1 hét 0,347 USD 9,413%
1 hónap 0,238 USD -24,968%
6 hónap 0,327 USD 3,152%
1 év 1,321 USD 54,855%

MaidSafeCoin (MAID) hosszú távú előrejelzési táblázat

AfterPriceChange
2022 0,506 USD 59,71%
2023 0,657 USD 107,22%
2024 0,877 USD 176,67%
2025 1.250 USD 294,07%

* Ez az árjóslat a különféle forrásokból gyűjtött adatokon alapul, amelyeket kizárólag oktatási célokra szánnak, és amelyeket nem szabad befektetési tanácsadásnak tekinteni. A felhasználóknak saját kutatásokat kell elvégezniük befektetés előtt.

MaidSafeCoin árjóslás 2021-ben

Ez az év nem produktív év a MAID számára, de ez volt a kiindulópont, ahol a MAID érmék ára emelkedni fog, és befolyásolni fogja a következő éveket. Ez csak egy kis áremelkedés, de jó jel, hogy a MaidSafeCoin érmék ismét uralják a piaci világot. Az előrejelzésnek és az algoritmikus elemzésnek megfelelően a MAID árát 2021 év végén az előrejelzések szerint 0,4173 dollárra tették, ami 31,56% -os változást mutat a jelenlegi árához képest, amely 0,3172 USD.

MaidSafeCoin árjóslás 2023-ban

Mivel a MAID érmék ára tovább növekszik, nagy volt a jó hozam lehetősége. A MaidSafe, mint a legközelebb eső érmék, értékének jelentős részét az idén a kriptovaluta medvepiac törölte. Algoritmikus elemzéssel azt jósolták, hogy 2023-ban 1 MAID ára 0,6573 USD volt. Ebben az évben a MaidSafe ára többé-kevésbé stabilizálódik. Ez azt jelenti, hogy legalább ebben az évben a további csökkenés nem valószínű. Mint ilyen, az olyan oldalak, mint a Walletinvestor.com, a következő években fokozatos növekedést jeleznek előre.

MaidSafeCoin árjóslás 2025-ben

A MAID minden évben folyamatos áremelkedéssel állítólag az egyik kemény versenytárs a piacon, különösen a jelenlegi hosszú távú tendencia, amely a MAID árának emelkedését irányítja. A MaidSafeCoin árjóslata azt sugallja, hogy a MAID ár hosszú távon 286,243225% -kal emelkedik a MAID ár értékében 4-5 éves befektetéssel. 2025-ben a MAID ár 1,2500 USD lesz, ami 294,07% -os változást mutat a mostani árhoz képest. Az ár mindig változhat, a hírlevélen és a közösségi médián keresztül történő nyomon követés elengedhetetlen a befektetők számára, hogy tudják, ez a legjobb idő a befektetésre.

A MAID jó befektetés?

A befektetés képességével és jóságával kapcsolatos kérdés nem új keletű, mivel arra ösztönzi Önt, a befektetőt, hogy vásároljon vagy fektessen be a MaidSafeCoin-ba. Szóval, a MAID jó befektetés? A válasz igen. Miért? Mivel az adattárolás iránti igény elkerülhetetlenül növekszik. A MAID pedig mindig a jövőt kereste, ami arra készteti őket, hogy létrehozzanak egy decentralizált, olcsó és gyors opciót, amelyet a felhasználók.

Ettől eltekintve a MAID árak az évek során folyamatosan emelkednek, és a jövőben a befektetésed jobb lesz. A MAID szolgáltatás fizetett a felhasználóknak a hálózati token használatáért, amely a Safecoin, ami igaz, nagy pont, hogy a MAID jó befektetés. Sőt, a MAID a közérdek figyelme felé vált, mivel a Poloniex egyik legnagyobb forgalmú kriptovalutává válik. Igazság szerint még a két évvel ezelőtti óriásnak számító ETC-t és ETH-t is meghaladta..

A MAID emellett az online biztonság és adatvédelem platformját is biztosítja. Ami azt illeti, a MaidSafe elnevezés az Internetes lemezek tömeges tömbjét jelenti, mindenki számára biztonságos hozzáférést jelent. Biztonságosan fektetett be, és a MAID nem kockáztatja személyazonosságát. A MAID sok teszten is átesik annak érdekében, hogy hatékony online befektetési platform lehessen, és számos algoritmust fejlesztett ki, amelyek biztonságosabb hozzáférést biztosítanak a befektetőkhöz.

A MaidSafeCoin-nal való befektetésnek is voltak előnyei, csakúgy, mint a tranzakciók alacsony díjai, a nemzetközi elfogadás, a megváltoztathatatlan nyilvántartás, a menedék a devizakockázatok elől, az álnév, a hitelkártya elutasításának hiánya és a személyes adatok nincsenek kitéve. Bár mindezek ellenére elengedhetetlen a befektetés pozitív és negatív hatásainak mérlegelése, hogy megismerje pénzének lehetséges kimenetelét. Végül rajtad múlik, hogy döntesz, és hogyan fogod kezelni a felelősséget, amikor belépsz a MaidSafeCoin világába.

A MaidSafeCoin (MAID) megvásárlása?

A MAID érmék többsége olyan tőzsdéken található, mint a Hit BTC, a Poloniex és a Bittrex. 2018 júliusától 6 cserében érhető el az interneten. Elsősorban a BTC használatával cserélhető. A felhasználónak át kell vinnie BTC-jét a felsorolt ​​tőzsdékbe, ahol kereskedési megbízást adhatnak MAID vásárlására a saját BTC-vel szemben. Ezután a felhasználónak létre kell hoznia egy BTC címet, majd ki kell vennie a MAID érméit a tőzsdéről, hogy elküldhesse a létrehozott BTC címre..

Ha a MAID egyszerűbb vásárlási módját kedveli, mindig használhatja Changelly vagy ChangeNOW!

További információ a MAID-ról

Mi a MaidSafeCoin (MAID)?

A MaidSafe cég azért hozta létre a MAID szolgáltatót, hogy az emberek könnyen hozzáférhessenek adataik tárolásához, és forradalmasítsa az adatok tárolásának általános módját. A MaidSafeCoin a SAFE hálózat gerince. Célja annak igazolása, hogy minden felhasználó nyereséget vagy jutalmat kapjon a befektetett értékkel. Az említett vállalat körözött módon tárolta adatait, hogy megakadályozza a blokkláncot.

A SAFE (biztonságos hozzáférés mindenki számára) hálózat biztonságos, és rendelkezik egy tárolórendszerrel, amelyet decentralizáltak és a rendszer különböző felhasználói számára hárítottak. Másrészről a MaidSafeCoin ezt az úgynevezett „gazdálkodási” folyamatot alkalmazza, amelyben adás-vételi eljárást alkalmaz a befektetőkre vonatkozóan, ami azt jelenti, hogy forrásokat biztosítanak, ugyanakkor a kereskedők biztonságos érméket is kapnak.

Valószínűleg találkozott olyan online kriptográfiai platformokkal, amelyek nem tudják garantálni a befektetés biztonságát. Nos, velük ellentétben a MaidSafeCoin legfontosabb prioritása a befektetés biztonsága. Önnek, a befektetőnek közvetlen hozzáférése van ahhoz, amit tárolt, és Ön ismeri és frissíti eszközét. A betétes névtelenül is használhatja a hálózatot.

A csapat

A MaidSafe-t David Irvine skót mérnök, a vállalat vezérigazgatója és egykori informatikai tanácsadója fogalmazta meg 2002-ben. A MaidSafe egy kis csapat, amely gondolkodókból, befektetőkből, bádogosokból, PhD-kből, mérnökökből és tervezőkből áll. Noha a skóciai Ayrben található, a MaidSafe számos különböző kultúrából és országból gyűjtött tehetségeket.

A MaidSafe-ot négy nem ügyvezető igazgató alapította. Először David Allan, vállalati ügyvéd volt, 35 éves tapasztalattal az egyesülések és felvásárlások terén. Több tech-startupban is igazgató volt. Van még egy Andy Laverty nevű férfi, aki képesített könyvelő, és a Sun Microsystems ideiglenes korábbi pénzügyi vezérigazgatója és az FNZ vagyonkezelő szoftver, mint szolgáltatás csoportvezetője volt..

Sőt, David Cosh egyike a nem ügyvezető igazgatóknak is, mivel 40 éves tapasztalattal rendelkezik igazgatói szinten, 40 millió dollárra nőtt italüzlet és 350 ember foglalkoztatása mellett. Végül Fraser Hutschion volt. Frasernek 26 év szolgálati ideje pilóta a Királyi Haditengerészetnél. Emellett az AA vezető vezetője volt, és egy családi vállalkozás tulajdonosa és üzemeltetője volt.

A fent említett nevek csak a MaidSafe csapatának egyik legkiemelkedőbb neve voltak, de még mindig sok gondolkodó és újító alkotta a MaidSafe-t. Ők a MaidSafe titkos fegyvere a túlélés érdekében, és még mindig létezik a piaci világban.

Következtetés

A növekvő adatsebességet és a felhasználók igényeit tekintve a tárolás hamarosan nagy gondot jelent. A ma véget nem érő verseny miatt a MaidSafe egy decentralizált megoldást kínál, amely nagy ösztönzőként hat a SAFE hálózat használatával történő extra erőforrások felhasználására..

Mindenekelőtt a tájékozott MaidSafe árjóslás csak akkor értelmes, ha szorosan követi a piaci trendeket. A MAID-val kapcsolatos összes bukás és probléma ellenére sokan még mindig hisznek abban, hogy a MAID képes növekedni a jövőben. A MAID csapat közös erőfeszítésével garantálják, hogy befektetése nem lesz értéktelen, és Ön, a befektetők kiválaszthatják, hogy mennyi tárhelyet biztosítson a MAID hálózat számára, vagy dönthet úgy, hogy használja a rendszert, miközben semmit sem biztosít. Tehát nincs oka annak, hogy a MaidSafeCoin (MAID) nem az Ön választása lenne a befektetéshez.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector