Polymath Price Prediction (POLY) 2021-re, 2022-re és 2025-re

A kriptográfia növekvő növekedésével egyre több újdonsült csapat száll be a kriptográfia területére, és sokuknak nincs tapasztalata ahhoz, hogy megismerje a megfelelő érméket, amelyek megvásárolhatók, és miért kellene először megvásárolniuk az érmét. Az árjóslás segít az újoncoknak, hogy futurisztikus képet kapjanak az érméről, amelybe befektetnek, különösen, ha hosszú távú tulajdonosok.

Változó módszereket alkalmaztak az érme jövőbeni árának meghatározására, a technikai / fundamentális elemzéstől a mély tanulásig és az AI előrejelzési módszerekig. A kezdők számára azonban az érme jövőbeli árának előrejelzésének egyik egyszerű módja az, ha megnézzük annak történetét. Ha bármi ismert a kriptopiacról, akkor ismert, hogy megismétli önmagát. Tehát ebben a Polymath árjóslati áttekintésben azt fogjuk megvizsgálni, hogy a POLY korábbi teljesítménye hogyan befolyásolhatja jövőbeli árát. 

polimata árjóslás

Az egyik első dolog, amit ebben feltártunk Polihisztor az ár előrejelzési útmutató maga a projekt. Mi a Polymath, miről szól a projekt, és hogyan befolyásolja annak használati esete az árát? 

Más kriptovalutákkal ellentétben a Polymath más utat járt be projektje felépítésekor. A Polymath token az Ethereum blokkláncra épül. Ez egy biztonsági token platform strukturált szabályozási kerettel. A Polymath az ST-20 token szabványt használja, és az AML / KYC-re és más szabályozási politikákra összpontosít annak biztosítására, hogy a kormány megfeleljen a digitális értékpapírok kibocsátásakor. Míg az Ethereumhoz hasonló blokkláncok az ICO tokenek kiadására összpontosítanak, a Polymath a megfelelésről szól.

Mivel a 2017/2018-as év az ICO éve volt, sok csaló projekt indult, és az ICO-k tűz alá kerültek. A kedvezőbb platform megalkotása érdekében bevezették a Security Token Offerings (STO) szolgáltatást, és a Polymath gyorsan felért az STO-ra. Ebben a Polymath árjóslási útmutatóban meglátjuk, hogyan tudja a Ply token struktúra meghatározni az árát a legközelebbi jövőben. 

Polymath történeti árelemzés 

A Polymath 2018. január 24-én dobta le tokenjét. A kereskedés 0,789 USD értékben kezdődött. 2018. február 20-án gyorsan elért minden idők legmagasabb szintjére, 1,59 dollárra, és jelenleg -94,2% -os veszteséget szenvedett el. A Polymath segédprogramokat és biztonsági tokent adott el 2017-ben, és több mint 1,2 milliárd dolláros összeget gyűjtött. Az ICO elindítása során a 2018-as évek elején a Polymath sikeresen 207 330 000 dollárt gyűjtött, a POLY tokenenként 0,40 dollárért kelt el. A token néhány nappal a token eladása után több tőzsdén is szerepelt, ami a token árának az egekbe szökését okozta. 2018. június 1-jétől a POLY ára 0,746 dollárról zuhant és alacsony maradt, és 2021. január 18-ig elérte a 0,095 dollárt..

Jelenlegi ára, piaci cap, & Ellátás részletei

Az írás idején a a POLY ára 0,093391 dollár, 24 órás kereskedési volumene 1.409.039 USD. A POLY jelenleg az érmepiaci felső korláton a 186. helyet foglalja el, és az elmúlt 24 órában 1,40% -os csökkenő tendenciát tapasztalt. A POLY piaci felső határa 51 894 753 USD, forgalmazott kínálata 555 670 901 POLY.

Maximális ellátottsága azonban nem ismert. A POLY aktív kereskedelméhez olyan tőzsdékben találja meg, mint a Binance, a HitBTCi, a Huobi Global, a CoinBene és a VCC Exchange. A POLY legutóbbi csúcspontja 2018. február 18-án volt, 1,59 dolláron, és jelenleg -94,2% -kal csökken, míg minden idők legalacsonyabb értéke 2020. március 13-án volt, 0,010000606 dolláron.. 

polihisztor-hálózatPolymath Network (POLY)

Rang: 125$ 0.423035Ár (BTC) .000.00000800Marketcap$ 341,06 MVolume$ 20,59 M24h változás 2,35% Teljes ellátás1 000,00 M POLY

Polymath (POLY) jövőbeli előrejelzési előrejelzések

Remek partnereink befolyásolhatják a tokenek árát. Amint a token további partnereket kap, növekszik a felhasználási esete, így nő a kereslet és a kínálat, és végül az ára is. A Polymathnak vannak olyan partnerei, mint a t-Zero, a BlockEstate és a MintHealth. Bár az előrejelzések általában nem bolondbiztosak, számos szakértő megjósolta a POLY jövőbeli árát. Ez a Polymath előrejelzési útmutató a POLY néhány előrejelzését vizsgálja.  


A kriptovaluta-előrejelzés szakértői, a Walletinvestor azt jósolják, hogy az érme a következő 5 évben 0,346 dollárt ér. A Digitalcoinprice azonban más nézetet vall, és úgy látja, hogy az érme 2025-ben 0.1407 dollárt ért el. Másrészt a Crypto-rating hasonló nézeteket vall a Walletinvestorral, mivel a POLY ára öt év alatt elérte a 0,3435 dollárt.. 

Rövid távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 nap 0,0943 0,97%
1 hét 0,0964 2,25%
1 hónap 0,1008 0,85%
1 év 0,1504 31,3%

Hosszú távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 év 0,1504 31,3%
2 év 0,2849 47,1%
3 év 0,1424 -100%
5 év 0,7205 80,2%

* Ez az árjóslat különböző forrásokból gyűjtött adatokon alapul, amelyeket kizárólag oktatási célokra szánnak, és nem szabad befektetési tanácsadásnak tekinteni. A felhasználóknak saját kutatásukat kell elvégezniük befektetés előtt.

Polymath Price Prediction 2021

2021 év végére előrejelzés, algoritmikus elemzés és árművelet alapján azt jósoljuk, hogy egy Polymath (POLY) eléri a $ 0.150542 dollárt, ami lenyűgöző 31.3% -os növekedést jelent az év során. 

Polymath Price Prediction 2022

2022 végére 47,1% -os POLY áremelkedést jósolunk, és egy Polymath (POLY) körülbelül 0,284954 dollárt érhet. Ez csaknem 50% -os árnövekedést és remélhetőleg felfelé irányuló növekedést jelent.

Polymath Price Prediction 2025

Míg 2023-ban a POLY csökkenő tendenciájára számítunk, ami -100% -os árveszteséghez vezet, az év elmozdulást tapasztalhat. Az elkövetkező években valószínűleg több biztonsági zsetont bontanak ki, és a Polymath ismét a középpontban lehet, ami 2025-ig dráguláshoz vezet. Egy POLY valószínűleg 1,146349 dollárt érhet. Remélhetőleg az év végére a 2 dolláros határt nyomja. 

A Polymath jó befektetés?

Mivel a kriptopiac ingatag, sok befektető olyan zsetonokat keres, amelyek egy kis biztonságot nyújtanak. Mivel a POLY megfelel a SEC előírásoknak, biztonságos fogadássá teszi. Támogatást nyújt a biztonsági zsetonok biztosításához is. Mivel a PolyMath úttörő szerepet játszik a biztonsági token-ajánlatok létrehozásában, így nincs szükség közvetítőkre a biztonsági tokenek létrehozásában. Számos tényező határozza meg azonban egy jelző sikerét hosszú távon.

A vállalat a jövőben helyes döntést hozhat, amely megfordítja a token árát, vagy hülye döntést hoz, és kidobja a token értékét az ablakból. Azonban annak ismerete, hogy mit jelent egy projekt, az érintett csapat és partnerek, valamint a token ütemterve hozzájárulhat az érme befektetési potenciáljának befolyásolásához. A POLY esetében méltányos azt mondani, hogy minden lehetőség megvan arra, hogy jó befektetés legyen.

Hogyan vásárolhat Polymath?

A hosszú távú tulajdonosok számára elengedhetetlen a megfelelő pénztárca megtalálása az érmék tárolására. Nem biztonságos egy érmét hosszú távon tartani egy cserében. Bár a rövid távú tulajdonosok vagy kereskedők használhatják a tőzsdéket az eszközök átruházásának megkönnyítése érdekében, mégis fontos, hogy legyen pénztárcájuk. Használhatja a MyEtherWallet szolgáltatást a POLY tárolásához, mivel ez egy ERC20 token. Megtekintheti a POLY tokenjeit a MetaMask, a Parity, az Ethereum Wallet / Mist, az imToken és az Exodus is. Biztosítanak olyan kemény pénztárcákat is, mint a Ledger Nano S. 

A POLY-t a következő Binance, HitBTCi, Huobi Global, CoinBene és VCC tőzsdéken vásárolhatja meg. A következő lépésekkel megvásárolhatja a POLY-t a Binance-on. 

1. LÉPÉS: Hozzon létre egy Binance-fiókot, és fejezze be a telepítési folyamatot, beleértve a 2FA ellenőrzési folyamatot is a biztonság érdekében.

2. LÉPÉS: Alapozza meg pénztárcáját úgy, hogy banki átutalással vagy hitelkártyájával dollárt fizet be pénztárcájába.

3. LÉPÉS: Konvertálja USD-jét BTC-re vagy ETH-ra, majd vásároljon vele POLY-t. 

Megismételheti a fenti lépéseket más tőzsdékre és a POLY vásárlására, megtartására vagy kereskedésére is. Ha hosszú távú tulajdonos vagy, a POLY-t bármelyik választott pénztárcába átviheti. A rövid távú tulajdonosok kereskedhetnek a POLY-val tőzsdéken, az ár mozgásának meghatározásához árműveletekkel. 

Ha ez túl sok munkának tűnik, mindig gyorsan cserélhet olyan helyeken, mint a Changelly vagy a ChangeNOW!

További információ a Polymath-ról

Mi a Polymath?

A Polymath a 2017/2018-as ICO-válság eredményeként jött létre, amelynek eredményeként rengeteg csaló projekt töltötte be a kriptotérben. A Polymath úgy véli, hogy a blokklánc jobban megfelel az értékpapírok számára, ezért leegyszerűsíti a biztonsági tokenek létrehozásának és értékesítésének jogi folyamatát.

Létrehoztak egy új token szabványt, az STO2-t is, amely úttörőjének, a Polymath-nak köszönhetően érvényesíti a kormány betartását. Az STO2-n kívül a Polymath más al-szabványokat is tartalmaz a biztonsági tokenek számára, mint például az ERC1594, ERC1643, ERC1644. A Polymath a pénzügyi piacon nagyon szükséges szükségleteket szolgálja ki azzal, hogy biztosítja a szabályozás betartását és identitását a blokkláncon. 

A Polymath Inc. bejegyzett Barbados államban és be van jegyezve az Egyesült Államok Biztonsági és Tőzsdei Bizottságánál (SEC). Trevor Koverko alapította, aki a Polymath Inc. igazgatója és társalapítója, Chris Housser is. A Polymath 2018. január 25-én bejelentést tett, amelyben felmentette magát az ICO-n keresztüli értékpapír-kínálattól a SEC-nél. Platformja egyedi tervezésű, hogy blokkláncában négy réteget helyezzen el, és ezek közé tartozik a Protokoll, az Alkalmazás, a Jogi és az Exchange..

A protokollréteg az intelligens szerződéses házat reprezentálja a blokkláncba beépített összes kifejezést. A biztonsági tokenek az Alkalmazás rétegen jönnek létre, míg a jogi réteg a hálózatirányítási réteget tartalmazza, és a csereeszköz bitcoin főkönyvként működik. Tehát a hálózat egy szorosan kötött hálózat, amely a befektetői biztonságra összpontosít, ahol sablonokat hoznak létre és használnak akkreditált ügyvédek. A csereréteg úgy működik, mint a Bitcoin digitális főkönyve. A Poly egy teljes veremű ST platform, és úgy lett kialakítva, hogy bárki használhat biztonsági problémákat. 

A csapat

A Polymath elkötelezett szakértőkből álló csoportja dolgozik a projekten. Társalapítói között van Trevor Koverko és Chris Housser, Thomas Borrel a CPO pozícióját tölti be, Pablo Ruiz a mérnöki alelnök, Michael Buchanan (a pénzügyekért felelős alelnök), Adam Dossa (a blockchain igazgatója), Rachel Kuper (a marketing igazgatója), és Jesse Lancaster (kutatási vezető)

Végső ítélet 

A Polymath alig várja, hogy piacot teremtsen a programozható tokenek számára. Olyan világ megteremtése, ahol a vállalkozások tőkéhez juthatnak, a befektetők pedig biztonságos és ésszerű módon befektethetnek. A Polymath már több mint 200 tokent telepített az Ethereum alapú hálózatán, és hamarosan piacra dobja a Polymesh termékét, amely kizárólag szabályozott eszközökre szolgál.

A Polymath egy olyan infrastruktúra létrehozására összpontosít, amely lehetővé teszi a befektetők számára, hogy azonosítókat, kompatibilis és biztonságos blokklánc ökoszisztémában tartsanak zsetonokat. Ebben a Polymath Price-előrejelzési útmutatóban azt látjuk, hogy 2025 végére a POLY lehet, hogy csak a 2 dollárt nyomja. Csapatának azonban nagyon sok szerepe van abban, hogy teljesítse az ígéretet ütemtervet érdekelt. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map