Teljesítménykönyvi árjóslás (POWR) 2021-re, 2022-re és 2025-re

Akár csak a kriptovaluta-kereskedelemben tett első lépéseit, akár egy hozzáértő szakértő, biztosan új befektetési lehetőségeket keres körül. Ha igen, akkor már tisztában van azzal a ténnyel, hogy több ezer különféle kriptovaluta van, és hogy sok közülük csupán filléreket ér. Vannak olyan tokenek is, amelyek ára jóval 0,01 USD alatt van. Ha olcsó kriptovalutákat nézel, akkor valószínűleg találkoztál a Power Ledger tokennel (POWR), és kíváncsi vagy arra, hogy ez jó befektetési lehetőség-e. Olvassa el a Power Ledger árjóslás 2021-re, 2022-re & 2025. Csak segíthet eldönteni, érdemes-e befektetni.

Hatalmi főkönyv történelmi árelemzése

hatalom főkönyvi történelmi ára

A Power Ledger egy ausztrál blokklánc-alapú vállalat, amely arra törekszik, hogy az energiához való hozzáférést demokratikusabbá, megfizethetőbbé és mindenki számára hatékonyabbá tegye. A Power Ledger token Initial Coin Offering (ICO) 2017 végén került megrendezésre, és az ausztrál történelem legnagyobb crowdfunding projektjévé vált. A cmc.io adatai szerint a POWR árfolyama az ICO alatt 0,09 USD volt, az érme pedig 2018. január 7-én érte el minden idők legmagasabb pontját, 1,89 USD csúcson. A legalacsonyabb érték 0,0318 USD volt, 2020. március 13-án.

Jelenlegi ára, piaci cap, & Ellátás részletei

A cikk írásakor 432 229 654 Power Ledger token van forgalomban (az 1 milliárd token 43% -a). 1 POWR ára 0,3225 USD, 24 órás kereskedési volumene körülbelül 68 millió USD, és a Market Cap valamivel kevesebb, mint 139 millió USD.

Power Ledger (POWR) jövőbeni előrejelzési előrejelzések

Természetesen senki sem tudja megjósolni a jövőt, és hacsak nem véletlenül rohangálsz térben és időben egy kék dobozban, akkor nem igazán tudhatod, mennyit ér majd holnap egy jelző, nemhogy öt év múlva. De vannak predikciós algoritmusok. A kereskedési szakértők nagyon speciális szoftvert hoztak létre, amely elemzi a piaci trendeket mind az egyes tokenek, mind az egész kriptovaluta piac számára, hogy megjósolja a jövőbeni árakat. És megnézhetjük a Power Ledger árjóslásaikat, mind rövid, mind hosszú távon.

Rövid távú előrejelzés

Után

Ár

változás

1 nap

0,364468 USD

+11,2%

1 hét


0,390583 USD

+20,2%

1 hónap

0.248614 USD

-27,5%

6 hónap

0,525840 USD

+57,9%

1 év

0,557745 USD

+69,73%

Hosszú távú előrejelzés

Után

Ár

változás

1 év

0,383745

+69,73%

2 év

0,739989

+123,81%

3 év

1.080057

+228,36%

4 év

1.782721

+411,39%

5 év

2.898050

+777,46%

* Ez az árjóslat a különféle forrásokból gyűjtött adatokon alapul, amelyeket kizárólag oktatási célokra szánnak, és amelyeket nem szabad befektetési tanácsadásnak tekinteni. A felhasználóknak saját kutatásokat kell elvégezniük befektetés előtt.

Teljesítménykönyvi árjóslás 2021

A kriptopénz-piac egésze durva évet töltött be 2019-ben, de a globális COVID-19 járvány ellenére is javulás jeleit mutatja 2021 elején. De az árjóslási algoritmusok azt mutatják, hogy 1 POWR kb. 0.3986 USD lehet az év végén. Ez körülbelül 60% -os növekedést jelentene.

Teljesítménykönyvi árjóslás 2022

Az algoritmusok becslései szerint a Power Ledger majdnem 125% -os áremelkedést fog elérni mintegy 0,73 USD / POWR értékre 2022 végére.

Teljesítménykönyvi árjóslás 2025

Az árjóslási algoritmus szerint 1 POWR 2025 végéig körülbelül 2,89 USD lesz; csaknem nyolcszoros növekedés a jelenlegi árához képest.

A Power Ledger jó befektetés?

A Power Ledger sikere attól függ, mennyire sikeres a vállalat demokratikus, megfizethető, hatékony energiaprogramja. És eddig úgy tűnik, hogy virágzik, nyolc országban 23 különböző projekttel rendelkeznek. Úgy tűnik, hogy ez az ár-előrejelzési algoritmusok mellett a Power Ledgerre is hosszú távon jó befektetés.

Hogyan vásárolhat Power Ledger-t?

Ha érdekel, hogy kézbe vegye néhány Power Ledger tokent, akkor az első kérdés, amelyet feltesz magának, az, hogy hol vásárolhatja meg őket. Az olyan webhelyek, mint a cmc.io és a convodex.com, meg tudják mondani, hogy mely tőzsdék sorolják fel a POWR tokent, és mely kereskedési párok állnak rendelkezésre. A gyors beolvasás két fontos dolgot mond el nekünk: először is, sehol nincs fiat / POWR kereskedési pár, ezért a tokenek megvásárlásához kriptot kell használnia. Másodszor, a POWR kereskedési volumen legnagyobb cseréje a Binance, ahol Power Ledger-t vásárolhat Bitcoin, Ether vagy Binance tokenekkel.

Tegyük fel, hogy a Binance-t fogja használni a POWR vásárlásához ETH-val. Először jelentkezzen be Binance-fiókjába, és ha az ETH-ja személyes pénztárcában van (ahogy annak lennie kell), akkor át kell vinnie az étert a személyes pénztárcájából a Binance-pénztárcájába. Miután megjelentek a tokenek, kattintson a „Markets” elemre a felső szalagon.

teljesítmény főkönyvi árjóslás - Binance

Ezen az oldalon kattintson az ALTS Markets fülre, és írja be a POWR parancsot a jobb oldali keresőmezőbe. Látnia kell a POWR / ETH kereskedési párost. Kattintson rá.

Ezzel eljut a megfelelő piaci oldalra, ahol beírhatja, hogy mennyi ETH-t szeretne költeni, és végül kattintson az alul található POWR POWY gombra. Ez az! A Power Ledger Tokeneknek néhány perc múlva a pénztárcában kell lennie.

További információ a Power Ledgerről

Mint korábban mondtuk, a Power Ledger a Power Ledger energiaprojekt mögött álló kriptovaluta. Néhányan nem tudják, hogy Ausztrália az egyik olyan ország, ahol az energia drágább, ezért ez volt a természetes szülőhelye egy ilyen projektnek. A Power Ledger projekt segítségével napelemeket telepíthet otthonába vagy irodájába, majd felesleges energiáját eladhatja más felhasználóknak, energiát tárolhat akkumulátorokban későbbi értékesítés céljából, vagy akár energiát is értékesíthet energia-kereskedőjének..

Természetesen ez rengeteg engedélyt és szabályozást vonhat maga után, amelyek államonként és országonként eltérőek lehetnek, de a projekt iránti érdeklődés minden bizonnyal élénkül. Ha többet szeretne megtudni arról, hogy mit teljesítenek, látogasson el bátran a weboldalukra powerledger.io.

A csapat

teljesítmény főkönyvi árjóslás

A Power Ledger csapata a következőkből áll:

 • Dr. Jemma Green (ügyvezető elnök és társalapító), aki a londoni JP Morgannál dolgozott, mielőtt Ph.D. lett volna. villamosenergia-piaci zavarok miatt, és Perth főpolgármester-helyettese volt. 2016-ban társalapítója volt a Power Ledgernek, és megkapta a 2018-as EY Fintech Az év vállalkozói díját.
 • John Bulick (műszaki igazgató és társalapító), az ausztrál blockchain fejlesztés úttörője, aki már kifejlesztett blockchain alapú technológiákat a fényképek, videók, dokumentumok és orvosi dokumentumok kezelésére.

  Vinod Tiwari (üzletfejlesztési és értékesítési vezető), villamosmérnök és elektronikai mérnök, valamint a General Electric India korábbi műszaki értékesítési vezetője.

 • Caren McLaren (Értékesítés & Business Development Executive), 17 éves tapasztalattal rendelkezik a nyugat-ausztráliai energiaiparban.

  Anya Nova (Crypto Economist & Business Development Manager), lelkes kriptográfus, a Blockchain Australia igazgatója és a 2019-es ausztrál Blockchain Év Vezetője díjazott.

 • Dr. Bill Tai (globális nagykövet & Advisor), az 1990-es évek eleje óta kockázati tőkés, hét olyan tőzsdén jegyzett társaság igazgatótanácsában volt, amelyeknek a startupokból való növekedését segítette. A Curtin Egyetem innovációs professzora.
 • Prof. Peter Droege (Európa nagykövet), a Liechtensteini Stratégiai Fejlesztési Intézet igazgatója, világszerte elismert szakértő a városi fenntarthatóság, valamint a fejlett várospolitika és -tervezés terén..

A Power Ledger csapata megnyerte Richard Branson nemzetközi Extreme Tech Challenge-jét 2018-ban.

Teljesítménykönyvi árjóslás: Következtetés

A Power Ledger egyike azoknak a kriptovalutáknak, amelyek egy olyan nagyprojekthez kapcsolódnak, amely valóban megváltoztathatja a világot. Ha mindenkinek modern életmódra van szüksége, az energia. Enélkül soha nem írhattam volna meg ezt a cikket, és nem tudnád elolvasni. Sok ember, különösen a fejlett országokban, nincs teljesen tisztában azzal, hogy mennyire értékes energia (kivéve talán, amikor eljön az ideje a havi villanyszámla kifizetésének).

Ennek ellenére az energiaárak helyenként változóak lehetnek, még ugyanazon az országon belül is. A villamos energia elosztása magában foglalja az energiatermelők (fosszilis tüzelőanyagok, vízerőművek, geotermikus atomok stb. Felhasználásával), az energia kiskereskedők (a helyi villamosenergia-társaság) és a végfelhasználók összetett hálózatát. A Power Ledger egyenletesebb, hatékonyabb és megfizethetőbb rendszert tesz lehetővé, amely mindenki számára előnyös. Természetesen ez a helyi előírásoktól és engedélyektől függ, különösen, ha a Power Ledger hálózatot a főhálózathoz kell csatlakoztatni. De sok kormány hallgat és megnyílik az elméje ennek a technológiának.

A jövő fényesnek tűnik a projekt számára, és ez nagyon jól néz ki a token, mint hosszú távú befektetés értékéből. Természetesen egyesek szerint a POWR kevesebb mint egy év múlva abszolút értéktelen lesz, mások pedig 2025 végére csaknem 2 USD árat jósolnak. Konzervatívabb algoritmusokat vettünk igénybe, és a Power Ledger 2021 végére 0,396 USD, 0,73 2022-re és 2025-re 2,899-re. Az előrejelzések jól néznek ki, ezért érdemes csak felugrani a fedélzetre, és ma beszerezni néhány POWR tokent. Boldog kereskedés!

Lásd még:

 • FunFair árjóslás
 • EOS árjóslás

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector