A Bitcoin vásárlásának legjobb módjai ellenőrzés nélkül 2021

1. Switchere 2. Localbitcoins 3. BitQuick
LocalBitcoins.com-logo bitquick logó
FOGJ NEKI! FOGJ NEKI! FOGJ NEKI!

Tehát azt keresi, hogyan lehet bitcoinot vásárolni személyazonosító nélkül?

Nagyon egyszerű, ha kitalálod, hogyan kell csinálni.

A két lehetőség közül választhat: készpénzzel történő fizetés, amely szinte soha nem igényel semmilyen ellenőrzést, és így privát módon is elvégezhető. A második lehetőség az, hogy hitelkártyával végezze el egy tőzsdén, mivel lehetővé teszi bitcoin vásárlását azonosító nélkül.

Értjük, a bitcoin vásárlása eleinte zavaró és nehéz megszerezni. Mindannyian ott voltunk.

Ebben az oktatóanyagban a legfontosabb lehetőségek felsorolásával segítünk megvásárolni a bitcoinokat ellenőrzés nélkül.

Először menjünk át a 7 legjobb Bitcoin-tőzsdén, amelyekhez nincs szükség személyi igazolványra. Ezt követően végigvesszük az egyes tőzsdék vásárlási folyamatát, hogy Ön kövesse nyomon.

Ó, mielőtt belekezdenénk ezekbe a lehetőségekbe – kérjük, győződjön meg arról, hogy rendelkezik-e Bitcoin pénztárcával, mivel ezek közül a cserék közül néhány megköveteli, hogy legyen egy. Ha segítségre van szüksége egy bitcoin pénztárca megvásárlásához, olvassa el útmutatónkat a legjobb bitcoin pénztárcákról.

Contents

A 8 legjobb módszer a Bitcoin vásárlására ID 2021 nélkül

1. Switchere

A Switchere egy biztonságos és megbízható csere, amely zökkenőmentes élményt nyújt a kriptográfia azonnali vásárlásához bankkártyával. Központja Észtországban, Tallinnban található, és két licenccel rendelkezik, amelyek közül az egyik a Virtuális Pénztárca Szolgáltató és az egyik a Virtuális Pénzváltó Szolgáltató.

fizetési módok

A Switchere-nél csak egyetlen módja van a kriptográfia megvásárlásának, ez a bank vagy a fizetési kártya használata. A VISA vagy a MasterCard a webhelyen használható két lehetőség.

A tőzsde támogatja a különböző bankok hitel- és betéti kártyáinak használatát. Bizonyos országok bankjaiban kibocsátott kártyákat azonban a weboldal nem fogad el. Ezek az országok magukban foglalják az USA-t, Kanadát, Kínát, az Egyesült Arab Emírségeket és másokat, amelyeket a weboldalukon hallgattak meg.

A fizetés feldolgozása után a felhasználók szinte azonnal a pénztárcába kapják pénzeszközeiket.

Hogyan vásárolhat Bitcoins-t a Switchere segítségével?

A Switchere kezelőfelülete felhasználóbarát, így a folyamat időhatékony és egyszerű, és az alábbiakban ismertetésre kerül.


Ha olyan kriptovalutákat szeretne vásárolni, mint a Bitcoin, az Ethereum vagy a Litecoin Switchere.com, meg kell nyitni, és ki kell választani a „Crypto vásárlás” gombot..

A megrendelőlapot ki kell választani, és meg kell adni a megvásárolható euró összegét. Automatikusan megszámolja a beérkező rejtjelek mennyiségét.

Ezt követően meg kell adni az e-mail címet és a pénztárca címét. A felhasználónak el kell fogadnia és el kell fogadnia a Felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket, és folytatnia kell.

A fizetési oldalon meg kell adni a bankkártya adatait, majd a felhasználó kifizetheti a megfelelő összeget. Fizetéskor az érméket közvetlenül a felhasználó pénztárcájába küldik.

Magánélet

Nincs regisztráció vagy ellenőrzés, amely 100 EUR-ig terjedő vásárlásokhoz szükséges, ezt követően a maximális vásárlási limit összege a felhasználó ellenőrzési állapotától függ. Ezért szerepel a legjobb tőzsdén, amely igazolás nélkül vásárol bitcoinokat. 

  • A telefon és az e-mail megerősítése 500 euróval növeli a maximális összeget.
  • A személyazonosság és a bankkártya igazolása 1000 euróval emeli a maximális vásárlási limitet.
  • Az ellenőrzött cím lehetővé teszi 5000 euró vásárlását.
  • A bevétel igazolt igazolása korlátlaná teszi a kriptográfiai vásárlásokat.

Biztonság

Robusztus biztonságot nyújt a Switchere. Az engedélyezett tőzsde 2FA-val büszkélkedhet & SSL / TLS titkosítás, SHA-256 hash algoritmus és 3D biztonságos protokoll.

Díjak és korlátok

Az összes előírt díjat magában az árfolyam tartalmazza, így a felhasználó a platform által kiszámított összeget olyan levonások nélkül kapja meg, amelyek tisztességesnek és versenyképesnek tűnnek.

A maximális vásárlási korlát a felhasználói ellenőrzés állapotától függ.

Vevőszolgálat

A platformon ügyfélszolgálati csapat működik, amely a nap 24 órájában működik. Van egy olyan űrlap, amely elérhető a weboldalukon, és amely csevegésként működik, amely lehetővé teszi az azonnali választ. Van egy postacím is, amelyet megadnak az oldalon, ahová egyszer levelet küldenek. Ezen kívül a támogatási csoport elérhető e-mailben vagy a megadott telefonszámon.

Előnyök

A Switchere átlátható munkafolyamatát forgalmazza, robosztus biztonsággal rendelkezik, és olyan platformpiacot kínál, amelynek teljes mértékben megfelel a törvényeknek. Bizonyos összegig nincs szükség regisztrációra vagy ellenőrzésre, és a felhasználói élmény nagyon barátságos.

Hátrányok

A tőzsdén csak a kriptotranzakciók végezhetők. Bizonyos országok, például az Egyesült Államok és Kanada befektetői szabályozási okokból nem kereskedhetnek itt.

ITT KEZDJE A KAPCSOLÓT

2. LocalBitcoins

LocalBitcoins.com-logoMint fent említettük, ez az oldal inkább piactér, mintsem tőzsdének hívják. A LocalBitcoins, a peer-to-peer platform 2012-ben jött létre, és az egész világon kiszolgálja felhasználóit. Az oldal kiváló letéti rendszerként működik, integrálva a kereskedőket, hogy találkozzanak és kereskedjenek az online kereskedéssel.

Fizetési módok

A LocalBitcoins különféle fizetési módokat támogat, például utánvéttel, postai úton történő fizetéssel, PayPal, WebMoney, Western Union és Wire exchange.

Hogyan vásárolhat Bitcoint a LocalBitcoins segítségével?

A LocalBitcoins egy decentralizált tőzsde, ahol a felhasználók személyesen kereskedhetnek, és a webhely letéti rendszerként működik. Az új felhasználók, akik el akarják kezdeni, regisztrálhatnak egy fiókot ezen a webhelyen a regisztrációs lehetőségre kattintva. A fiók létrehozása után (vevőként) a felhasználó elkezdhet keresni egy eladót a Bitcoins vásárlásához. Az oldalon még az eladók néhány hirdetése is megjelenik az ajánlataikkal együtt.

A vevő megfelelő eladót választhat az oldalon megjelenő eladók listájából. A megfelelő eladó kiválasztása után a vevőnek meg kell adnia a Bitcoins vásárlásához szükséges összeget, valamint a fizetési módot. Végül a vevő a „Vásárlás” gombra kattintva fejezheti be a folyamatot.

A felhasználónak ellenőriznie kell a visszajelzéseket az eladó profiljában, mielőtt megvásárolná a Bitcoins-t.

Magánélet

A webhely fenntartja a Bitcoins névtelen jellegét, és nem kér ellenőrzési részleteket. Egyes felhasználók azonban a KYC és az AML előírásoknak megfelelően kérhetik az Ön igazolását.

Biztonság

A webhely hatékony és megbízható letéti rendszer, kiváló biztonsági beállításokkal. Ez lehetővé tette a kétfaktoros hitelesítést, a HTTPS protokollal titkosítva, amelyhez egy Bejelentkezésőr tartozik. Gyakori SMS és e-mail figyelmeztetéseket küldünk a felhasználónak. Az oldalon kiváló fehér kalapos program is működik, amely nagyszerű lehetőség minden biztonságkutató számára.

Díjak és korlátok

A vásárlók nem fizethetnek semmilyen díjat az oldalnak. az eladók ezen a webhelyen 1% -os díjat számítanak fel a Bitcoin hálózati díjával együtt. Az eladók azonban teljes mértékben ellenőrzik a tranzakciós illeték testreszabását, ami minden vevő számára aggodalomra ad okot. Egyes eladók kissé külön díjat számítanak fel a vevőknek, hogy elfedjék a webhely által rájuk kivetett díjat.

A vevő és az eladó tetszőleges számú tranzakciót és bármilyen mennyiségű tranzakciót hajthat végre. A kereskedők azonban kölcsönös beleegyezéssel alkalmazhatnak limitet.

Vevőszolgálat

Megtekintheti a webhely GYIK részét, hogy választ találjon a lekérdezésre. További támogatásért lépjen kapcsolatba a LocalBitcoins céggel e-mailben, ami elég gyors választ kínál.

Előnyök

A LocalBitcoins lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy igazolás nélkül vásároljon Bitcoins-t, és számos fizetési módot is támogat. A webhely könnyen kezelhető, és a felhasználó adatvédelmét és biztonságát is fenntartja.

Hátrányok

A vevőknek aggódniuk kell a tranzakciós díj miatt, mivel az eladók teljes jogkörrel rendelkeznek a tranzakciós díj megállapítására. A vevőknek ügyelniük kell az eladóval folytatott személyes kereskedelemre, hogy ne rabolják ki őket.

KEZDJE A LOCALBITCOINOKAT

3. Bitquick

bitquick logóFeltétlenül fontolja meg a Bitquicket, ha hajlandó készpénzes betétekkel vásárolni Bitcoins személyi igazolvány benyújtása nélkül. A Bitquick kiváló letéti rendszerként működik, amelyet 2013-ban indítottak el, és 49 amerikai államban működik három fiat pénznem (amerikai dollár, kanadai dollár, euró) támogatásával..

Fizetési módok

A Bitquick támogatja a banki átutalásokat, a Western Union, a MoneyGram szolgáltatásokat, és minden tranzakcióját készpénzbetétek segítségével hajtja végre.

Hogyan lehet Bitcoins-t vásárolni Bitquick?

Mint tudják, a webhely Bitcoins vásárlását kínálja készpénzbetétekkel, és a vásárlók úgy kaphatják meg a Bitcoine-jukat, hogy még az eladóval sem találkoztak. A Bitcoins vásárlásának folyamata egyszerű.

Közvetlenül irány a Bitcoins vásárlása, anélkül, hogy regisztrálna a webhelyre. Az első lépés az a hozzávetőleges összeg megadása, amelyet készen áll a Bitcoins-ra költenie. Ezután válassza ki a kívánt megrendelést a rendelési könyvből, és adja meg e-mail címét a Bitcoin pénztárca címével együtt.

Kapni fog egy e-mailt, amely linket tartalmaz (mentse az e-mailt). később irány a bank, és utalja be az összeget a megrendelés-visszaigazolási oldalon szereplő számlaszámra. Ezután kattintson a bank által biztosított nyugta képére az e-mailben elküldött linkre.

Amint az elismervény megérkezett az eladóhoz, Ön a Bitcoins felszabadul a letéttől, és 3 órán belül kézbesítjük Önnek.

Magánélet

A felhasználókat nem kérik igazolvány benyújtására a kereskedéshez. Ehelyett az eladó létrehoz egy PIN-kódot, amely lehetővé teszi számukra a megrendelés elfogadását, módosítását vagy törlését. Lehetséges, hogy a vásárlókat felkérik egy fényképes igazolvány frissítésére..

Biztonság

A felhasználók 250 000-ig terjedő betéteit a BitGo által a Bitquick által beépített, több aláírással ellátott pénztárca biztosítja. A tartalékbiztosítási ellenőrzési rendszer megjeleníti a letéti bankban lévő bitcoinok számát azáltal, hogy nyilvánosságra hozza a tőzsdén zajló ügyleteket.

Díjak és korlátok

A Bitquick nem számít fel díjat a kifizetésekért. Ugyanakkor 2% -os díjat vetnek fel a vevőre, nem pedig az eladóra, mint más oldalakra. Az összes árfolyamot az eladó határozza meg további banki díjakkal.

A Bitquick nem szabott korlátokat a tranzakcióra. Ezenkívül a kereskedők kölcsönös beleegyezéssel korlátokat szabhatnak meg. A Bitcoins-t a Bitquick 3 órán belül (maximum időn belül) átviszi pénztárcájába.

Vevőszolgálat

Szinte bármikor elérheti a Bitquick ügyfélszolgálatát.

Előnyök

A Bitquick jó hírű webhely, egyszerű felhasználói felülettel. A Bitquick által kínált szolgáltatások gyorsak és megbízhatóak. Ez egy jól felépített letéti rendszer.

Hátrányok

Az árfolyamokat az eladók határozzák meg, és magas díjat eredményezhetnek. Az oldal csak az Egyesült Államokban működik, és három néhány fiat pénznemet támogat.

ELKEZDJE A BICKET

4. Az érmék fala

Érmék falaAz érmék fala problémamentes folyamatot kínál a Bitcoins vásárlásához, mivel csak készpénzt támogat fizetési módként. Ez egy újonnan létrehozott peer-to-peer csereprogram Floridában.

fizetési módok

Az érmék fala három fizetési módot fogad el a Bitcoins vásárlásához, amelyek közé tartozik: MoneyGram betétek, készpénzbetétek különböző bankfiókokban és a Bank of America’s Teller Assist.

Hogyan vásárolhat bitcoinokat Wall érmékkel?

Nos, az érmék fala teljes magánéletet kínál felhasználóinak. Vásárlóként még a webhelyen sem kell regisztrálnia a fiókját a Bitcoins vásárlásához. Közvetlenül fizethet a Bitcoinsért azáltal, hogy készpénzt helyez el az eladó számlájára. A folyamat egyszerű, és az alábbiakban ismertetjük.

Eleinte meg kell adnia azt a dollár összeget, amelyet készen áll a Bitcoins-ra fordítani. Az összeg megadása után megjelenik a közelében lévő bankok és fiókjaik listája. Ki kell választania egy választott bankot, és be kell utalnia a pénzt az eladó számlájára. Miután befizette a készpénzt, írja be az érmék falának megfelelő kódot. Az eladó megerősíti a fizetést, és a Bitcoins-t 15 percen belül kézbesítik Önnek.

Magánélet

Az érmék fala nem kér igazolást. Közvetlenül megvásárolhatja a Bitcoins-t anélkül, hogy regisztrálna a webhelyre.

Biztonság

Az érmék fala jó biztonságot nyújt azáltal, hogy hideg tárolókat kínál a Bitcoins tárolására. A webhely beépített AI (mesterséges intelligencia) rendszert vezetett be, amely megakadályozza a csalárd tranzakciók bekövetkezését. A webhely szigorú, miközben a tranzakciók idején tartja a Bitcoins-t, ahol letéti rendszerként működik. A webhelyre elküldött bitcoinokat nem lehet letölteni. Ha be akarja szerezni a Bitcoins-ját, kapcsolatba kell lépnie az ügyfélszolgálat képviselőjével.

Díjak és korlátok

Az érmék falán nem kerül nyilvánosságra az ügyleti díj. Azt mondják azonban, hogy a díj meglehetősen kicsi (1-2%), valamint a betétek során felszámított további banki díjak. A webhely minimum 5 dolláros határt szabott meg a Bitcoins vásárlásához. Továbbá a kereskedők kölcsönös beleegyezéssel meghatározhatják a határt. A tranzakciók elég gyorsak. 15 percen belül megkapja a Bitcoins-ját, ha az eladó azonnal reagál.

Vevőszolgálat

Megtekintheti a webhely GYIK oldalát általános kérdéseivel kapcsolatban. Akár e-mailben, akár ingyenesen is elérheti az érmék falát. Az élő csevegés funkcióval is kapcsolatba léphet velük.

Előnyök

Az érmék fala szigorúan megőrzi a felhasználók magánéletét, és egyszerű felhasználói felülettel is rendelkezik. Nos, az árfolyamok meglehetősen megfizethetőek, és a tranzakciók elég gyorsak, ha az eladó azonnal reagál.

Hátrányok

Az érmék falának meg kell fontolnia a tranzakciós díjak nyilvános megjelenítését, hogy a felhasználók segítségére legyenek. A Bitcoins kézbesítéséhez szükséges idő teljesen függ az eladó válaszától. Jelenleg az oldal csak 12 országban működik.

KEZDJE MEG AZ érmék falát

5. Coinmama

érmamaA Coinmama hiteles lehetőség, annak ellenére, hogy a webhely bizonyos szintű ellenőrzést igényel. A webhely 2013-ban indult, és több mint 219 országot és az Egyesült Államok államainak többségét szolgálja. A webhely még nem valósította meg a pénztárcáját, ezért a Bitcoins az Ön által megadott címre kerül tárolásra.

Fizetési módok

Jelenleg a Coinmama csak a hitel- / bankkártyás fizetést támogatja a Bitcoins vásárlásához. SEPA átutalásokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy pénzt utaljon bankszámlájáról (Európa). Ez a kiegészítés teszi a coinmamát az európai csereprogramgá.

Hogyan vásároljunk Bitcoins-t a Coinmamával?

A Bitcoins Coinmama-on keresztül történő vásárlásának folyamatát az alábbiakban ismertetjük.

Fiók létrehozása ezen az oldalon meglehetősen egyszerű. Az Ön e-mail címének ellenőrzése az egyetlen kritérium a regisztrációhoz a webhelyen. Ezután jelentkezzen be a fiókjába, ahol láthat egy oldalt, amely néhány részletet kér. Miután megadta és elmentette adatait, a navigációs sávon láthatja a „Bitcoin vásárlása” nevű opciót.

Kattintson a fülre, és válassza ki a megvásárolni kívánt Bitcoins számát. Ezután a rendszer kéri a fizetési mód kiválasztását. tetszőleges módot választhat. Ha fizetési módként hitelkártyát választ, akkor a folyamat is egyszerű.

Miután hitelkártyát választott fizetési módként, adja meg a Bitcoin pénztárca címét, és ezért a rendszer megkéri, hogy adja meg számlázási adatait és címét. Ezután meg kell adnia a hitelkártya adatait. A rendszer kéri, hogy ellenőrizze telefonszámát és e-mail címét egy négyjegyű PIN-kód SMS-ben történő elküldésével. A következő lépés az igazolvány feltöltése.

Felhívjuk figyelmét, hogy előfordulhat, hogy egy bizonyos szintű ellenőrzést kell végrehajtania a megvásárolni kívánt bitcoinok számától függően, amelyekről az alábbiakban található információ.

Magánélet

Mint fent említettük, a Coinmama nem kér személyazonosító igazolást a legfeljebb 150 USD értékű tranzakciókhoz. Azonban azoknak a felhasználóknak, akik hajlandók megvásárolni a Bitcoins-t több mint 150 dollárért, hivatkozhatnak az alábbi folyamatra.

Nulla szint – Arra kérjük, hogy frissítse telefonszámát, irányítószámát, államát és városát, hogy akár 150 dollárt költsön a Bitcoin-ra.

Egyes szint – felkérik, hogy nyújtsa be személyi igazolványát vagy jogosítványát, hogy akár 10 000 dollárt költhessen a Bitcoin-ra.

Második szint – Felkérjük, hogy nyújtsa be a kormány által kiállított személyi igazolványt más igazolványokkal együtt. a felhasználók elküldhetik útlevelüket, és így nyitottak 50 000 dollár elköltésére a Bitcoin-ra.

Harmadik szint – Ez az ellenőrzés legmagasabb szintje, ahol a felhasználónak frissítenie kell a közjegyző vagy az ügyvéd által jóváhagyott személyes elismerést, és akkor akár 1 000 000 dollárt is elkölthet a Bitcoin-ra.

Biztonság

A Coinmama jó hírű webhely, jó biztonsági beállításokkal. A webhelyet 256 bites SSL titkosítással védik, amely elrejti az összes érzékeny adatot harmadik felek és hackerek elől. A maximális biztonság érdekében a felhasználóknak javasoljuk, hogy állítsanak be egy jelszót, amely nagy- és kisbetűket, számokat és szimbólumokat tartalmaz.

Díjak és korlátok

A befizetés és a kifizetés ingyenes, de a bank rendszeres díjat számol fel. Más fizetési módokon kívül a hitelkártya a felhasználók körében széles körben elfogadott fizetési mód. a tranzakciók összességében 6,75% átalánydíjat számítanak fel.

Ehhez a díjhoz további 5% -os díjat kell fizetni az összes hitelkártyára. A díj automatikusan hozzáadódik a fizetési mód megadása után. Ezt az automatikus hitelkártya-tranzakciót a Simplex nevű processzor hajtja végre.

A hitelkártya tranzakciók napi 5000 USD / EUR és havi 20 000 USD / EUR összegig korlátozottak.

Előnyök

A Coinmama egyszerű, felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik a hitelkártyás fizetés támogatásával, amelyet néhány más platform nem támogat. A felhasználók minden előny nélkül megvásárolhatják a Bitcoins-t, akár 150 dollárig, minden ellenőrzés nélkül. Az oldal kiváló referáló programot is kínál.

Hátrányok

A Coinmama nem teszi lehetővé a Bitcoins eladását, és a webhelyet sem frissíti gyakran.

Kezdje el az érmemamával

6. Bitit.io

BititA Bitit egy párizsi székhelyű Bitcoin csereplatform, amely csak Európában működik, 3D-s biztonságos hitel- / betéti kártyákat és készpénzt kínálva Neosurf, Flexepin és Cashlib előre fizetett utalványokkal fizetési módként. A Bitcoins-t helyi gyártóktól vásárolhatja a Bitit-en keresztül.

Fizetési módok

A Bitit felajánlja a Bitcoins vásárlását a helyi beszállítóktól Neosurf, Flexepin és Cashlib utalványok felhasználásával. A Bitcoins-t online vásárolhatja hitel- / betéti kártya, Trustpay banki átutalás és ePay pénztárca segítségével.

Hogyan lehet Bitcoins-t vásárolni Bitit?

Hozzon létre egy fiókot úgy, hogy regisztrál a webhelyre néhány alapvető információ kitöltésével. Gyorsan megvásárolhatja a Bitcoins-t 25 euróig ellenőrzés nélkül. Ezután adjon meg egy megrendelést a megvásárolni kívánt Bitcoins számának megadásával, 25 és 250 EUR között. Válasszon fizetési módot (3D biztonságos hitel- / betéti kártyák, Neosurf, Flexepin, Cashlib utalványok, Banki átutalás, Epay e-pénztárca) fizesse meg a Bitcoine-jait. A fizetés elvégzése után a Bitcoins 10 percen belül eljut a Bitcoin pénztárca címére.

Magánélet

A webhelyen való regisztráció után 25 euróig terjedő Bitcoins vásárlásához nincs szükség személyi igazolásra. Ezenkívül azoknak a felhasználóknak, akik 25 eurónál nagyobb összegű bitcoinokat akarnak vásárolni, személyi igazolványt és szelfit kell benyújtaniuk a bizonyítvány birtokában.

Biztonság

A Bitit számos üzlethellyel rendelkezik Franciaországban, és folyamatosan jelen van a közösségi médiában, ami azt jelenti, hogy a webhely legitim. A webhely titkosított, és fenntart minden egyéb biztonsági intézkedést, hasonlóan a hitelkártyás fizetést kínáló webhelyekhez.

Díjak és korlátok

A tranzakciós díj teljes mértékben a fizetési módtól függ. A Bitcoins hitel- vagy betéti kártya használatával történő megvásárlása 3,9% -os díjat fog fizetni az összes online tranzakcióért, és 8,9% és 10% közötti díjat számít fel a Neosurf, Flexepin és Cashlib utalványok használatáért. Ezen díj mellett devizadíjat számíthatnak fel a hitelkártyákon. Egyes eladók felárat számíthatnak fel az utalványokért, amikor a boltokban vásárolja meg őket.

Van egy korlátozás a Bitcoins vásárlására 50/7 napig minden ellenőrzés nélkül, és előrendelheti a webhely által előírt 25–250 eurós korlátokat is. A kereskedők tetszőleges számú megrendelést adhatnak le. A bitcoinok fogadásához szükséges idő a Bitcoin hálózattól függ.

Vevőszolgálat

A csere gazdag tudásbázissal rendelkezik, az e-mailes támogatási rendszerrel együtt. Még a közösségi oldalukon keresztül is kapcsolatba léphet a Bitittel.

Előnyök

Nagyon könnyű megvásárolni a Bitcoins-t a Bitit használatával. Ezenkívül a 25 euróig terjedő összegű megrendeléseknél nem kérnek ellenőrzési adatokat.

Hátrányok.

A webhely korlátozza a tranzakciót. Az árfolyamdíj meglehetősen magas.

KEZDJE A BITITET

7. Bitcoin ATM-ek

El tudta volna képzelni, hogy a Bitcoins vásárlása olyan egyszerű lenne, mint a készpénz felvétele az ATM-ből! Nos, több mint 30 Bitcoin bankautomata van ma már több mint 20 gyártóval, akik Bitcoins vásárlást kínálnak személyi igazolások benyújtása nélkül..

Megemlítve, a Genesis machine1 (a Genesis érméből), a Satoshi1 vagy Satoshi2 gép (a Genesis érméből), Lamassu, General Bytes BATMTwo (egyirányú), General Bytes BATMThree (kétirányú), BitAccess a népszerű Bitcoin ATM-ek közül.

Hogyan vásárolhat bitcoinokat a Bitcoin ATM-ekből?

A Bitcoin ATM térkép eljut a legközelebbi Bitcoin ATM-hez. A Folyamat ilyen. Egy Bitcoin ATM felé tart, és beolvassa a Bitcoin pénztárca címének QR-kódját. Ezen a címen fogja megkapni a Bitcoine-ját. Bizonyos esetekben a gép papír pénztárcát állít elő.

Ezután felkérhetik az ujjlenyomat beolvasására vagy bármilyen más ellenőrzésre, amely teljesen függ az ATM-gépek konfigurációjától, és ez különbözik a gyártóktól.

Következő lépésként adja meg a megvásárolni kívánt Bitcoins számát (megadhatja a költeni kívánt fiat pénznem összegét is). Végül be kell helyeznie a készpénzt, és néhány másodpercig várnia kell, amíg a Bitcoins-t eljuttatja a Bitcoin pénztárca címére.

5–10% díjat számolnak fel az ATM-ek, de a felhasználók készek megfizetni ezt a díjat, mivel az teljes adatvédelmet biztosít. A tranzakció korlátai eltérnek a gyártóktól.

Előnyök

Bitcoins vásárlása a Bitcoin ATM-ből a legegyszerűbb és legmegbízhatóbb módszer. A felhasználó adatvédelme megmarad.

Hátrányok

A tranzakciós díj meglehetősen magas.

KEZDJE A BITCOINS ATM-T

8. ShapeShift

alakváltó logóA BitFinex lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a ShapeShift használatával hitelkártyával és hitelesítés nélkül vásárolhassanak bitcoinokat. Az egyetlen kritérium a Bitcoins vásárlásához a ShapeShift használatával bármely kriptovaluta letétbe helyezése, vagyis altcoinokat vagy bármilyen más digitális tokent kell letétbe helyeznie ahhoz, hogy megvásárolhassa a Bitcoins-t a ShapeShift használatával. Ez a legjobb webhely azoknak a kereskedőknek, akik egy kriptovaluta kereskedelméért cserébe engednek bele.

Hogyan vásárolhat Bitcoins-t a ShapeShift használatával?

A folyamat egyszerű. Bármely más digitális tokennel kereskednie kell a Bitcoinsért cserébe. Először is keresse fel a shapeshift.io webhelyet, ahol egy doboz jelenik meg különböző érmékkel. Válassza ki kezdetben a megvásárolni kívánt érmét, majd a befizetni kívánt egyéb érméket. Például, ha Litecoins-t helyez el Bitcoins-ért, akkor a Litecoins-nak a „betétek”, a Bitcoins pedig a „fogadni” alatt kell megjelennie. Ezután kattintson a „folytatás” gombra, ahol egy olyan oldalra irányít, amely arra kéri, hogy adja meg a Bitcoin pénztárca címét a Litecoin visszatérítési címmel együtt (abban az esetben, ha a tranzakciók nem járnak sikerrel). Végül hajtsa végre a tranzakciót a „tranzakció indítása” gombra kattintva, és Bitcoinsért cserébe küldje el a Litecoins számát.

KEZDJE MEG AZ ALAKVÁLTÁST

Mit kell figyelembe vennünk a Bitcoins igazolás nélküli megvásárlása mellett?

Egyes webhelyek sokáig tartanak ellenőrizni a felhasználói adatokat. Ha rövid időn belül vagy azonnal Bitcoins-t szeretne vásárolni (amelyet egyes webhelyek / tőzsdék kínálnak), akkor bármiféle ellenőrzési folyamat nélkül választhatja a Bitcoins vásárlását.

Néhány felhasználó nem hajlandó megvásárolni a Bitcoins-t, ha szükség van az igazolványok feltöltésére. Ennek oka a tőzsdék feltörésének kockázata. A webhelyek azonban biztosítják a jó biztonságot, de ez a felhasználó bizalmától függ a cserék terén. Nos, a bitcoin vásárlása minden ellenőrzés nélkül magas fokú magánélethez vezet, amelyet egyes felhasználók jobban szeretnek.

Bitcoin tárolás

Habár a Bitcoin pénztárcák és a cserehelyek kiváló biztonságot nyújtanak, a Bitcoine-okat mindig inkább kemény pénztárcában vagy papír pénztárcában tárolják. Különféle kemény pénztárcák vannak, mint pl Ledger Nano S, TREZOR, KeepKey és még sok más, ami figyelembe vehető a Bitcoins tárolásához. Sőt, a felhasználóknak ellenőrizniük kell a webhelyeket és a visszajelzéseket a Bitcoins vásárlása előtt.

Következtetés

Az emberek többsége inkább úgy vásárol Bitcoins-t, hogy nem nyújtja be igazolványát. A Bitcoins ellenőrzése nélküli megvásárlása számos előnnyel jár. Az ilyen típusú tranzakciók meglehetősen gyorsak és csökkentik annak kockázatát, hogy frissítsék banki adataikat a webhelyen. Míg egyes tőzsdék támogatják az online tranzakciókat, más platformok, például a Bitcoin ATM-ek fizikai webhelyek, amelyeket a legtöbb felhasználó előnyben részesít, mivel teljes névtelenséget kínál.

Vannak olyan webhelyek, mint a Bitit, amelyek utalványok felhasználásával kínálják a Bitcoins vásárlását, ami nagyon jó. Azok a felhasználók, akik hajlandók megvásárolni a Bitcoins-t személyesen, támaszkodhatnak a LocalBitcoins szolgáltatásra, és mások, akik inkább készpénzbetétekkel és hitelkártyákkal vásárolnak Bitcoins-t, fontolóra vehetik a Wall of coins, a Bitquick és a Coinmama lehetőségeket. Remélem, hogy jól olvastad, és ez az útmutató segítséget nyújtott a Bitcoins ellenőrzés nélküli vásárlásában. Ezután ugorjon bele, és szerezzen magának bitcoinokat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector