Antminer D3 áttekintés – Megéri ezt az árat?

Ha van egy beszélgetési téma, amely manapság mindenhol jelen van, az a kriptovaluták. A befektetőktől kezdve a nagyközönségig és a médiáig szinte senki sem állhat le róluk. Ennek oka is van, mivel a kriptovalutáknak sikerült forradalmat hozniuk a pénzügyi szektorban.

Hatásuk és dominanciájuk nem csupán egyetlen országra korlátozódik, hanem szinte az egész világon elterjedt. A nyugati nemzetek, például az Amerikai Egyesült Államok, Kanada, az Egyesült Királyság és hasonlók, egészen a keleti nemzetekig, mint Japán, India, Oroszország és még sokan mások, a Bitcoins szó szerint mindenhol megtalálható.

Még azok közül is kevesen terveznek és gondolkodnak olyan kriptovaluták körül forgó konstrukciókban, amelyekbe soha nem fektettek be életükbe. Mindez annak közvetlen következménye, hogy ezek a pénznemek mesés hozamot hoznak , szinte elhanyagolható veszteségek és óriási potenciál hatalmas profit megszerzésére.

Szinte nehéznek tűnik elhinni, hogy mindez akkor kezdődött, amikor a Bitcoin még 2009-ben debütált, és azóta a kriptovaluták tartománya mindenki előtt szélesre tárult, hogy kihasználhassa az előnyeit.

Most az egyik ilyen kriptovaluta történetesen a Dash. Bár kissé kevésbé ismert, mint a rendkívül népszerű Bitcoin, a Dash, ha alaposan tanulmányozzák és alaposan megvizsgálják a befektetés megkezdése előtt, valójában meglehetősen jövedelmezőnek bizonyulhat, még inkább, mint a Bitcoin.

Valójában gondoskodik néhány csípésről a Bitcoin páncéljában, és megerősíti saját speciális márkájú szolgáltatásaival. Gyors, biztonságos és méltó alternatívát kínál a Bitcoin számára, így jó jelölt a következő nagy dologra, amelybe befektetni lehet.

De abban az esetben, ha pénzét Dash-érmék vásárlására tervezi költeni, engedjen meg egy jobb alternatívát. Mi lenne, ha megszerezhetné a Dash-érméket anélkül, hogy közvetlenül pénzt is költenék rájuk? Az avatatlanok számára ez a bányászat segítségével lehetséges.

A kriptovaluták bányászata a blokkok ellenőrzésének folyamata a kriptográf blokkláncon úgy, hogy új tranzakciókat adnak hozzá és ellenőriznek. Lehetővé teszi, hogy a kriptovaluták decentralizáltak maradjanak, ugyanakkor a bányászok néhány érmét kereshessenek maguknak. Működése az, hogy minden bányásznak meg kell oldania néhány bonyolult matematikai problémát és algoritmust, és annak, akinek sikerül a legkevesebb idő alatt a megoldáshoz eljutnia, néhány érmét kapnak.

Így bizonyos értelemben érméket szerezhet magának valódi pénz elköltése nélkül. Az egyetlen hely, ahol pénzt kell költenie, egy tisztességes bányászati ​​berendezésre vonatkozik, amely képes kezelni a bányászati ​​műveleteket, és lehetővé teszi, hogy könnyedén felhalmozhasson jó sok kriptovalutát magának..

Az egyetlen fogás az, hogy ezek a gépek sem olcsóak az áruk szempontjából, és nem is gazdaságosak a karbantartási költségeik szempontjából, mivel végül nagyon sok elektromos áramot szívnak el.

Mindezen okokból a legjobb, ha körültekintően és alaposan tervez, mielőtt bányászt vásárolna magának, nehogy olyan modellt válasszon, amely több veszteséget, mint nyereséget jelent. Annak érdekében, hogy ne kövessen el ilyen hibákat, ez a cikk átfogó áttekintést nyújt a Dash egyik csodálatos bányászáról, az Antminer D3-ról.

Az Antminer D3 áttekintése

Hash Rate

Antminer-D3-ReviewA hasítási ráta azt a problémát jelenti, amelyet egy bányász egy másodperc alatt megoldhat. Nyilvánvaló, hogy minél magasabb a bányász kivonatolási aránya, annál jobb lesz a teljesítménye. Ami az Antminer D3-at illeti, valójában egy meglehetősen tisztességes 15 GH / s hash sebességet kínál.

Energiafogyasztás

A bányászok egyik szempontja, amely gyakran sok érdeklődő vevőt eredményez, végül elveti az ötletet, az energiafogyasztás. A bányászat nem minden szempontból jövedelmező vállalkozás, és néhány veszteség biztosan megtörténik. Mindazonáltal jó, ha a nettó eredményed kissé a pozitív oldalon marad. Ami a negatívumot illeti, az egyetlen nagy tényező, amely a veszteségeit vezérli, a túlzott áramigény ezeken a bányászokon.


Mivel sok nehéz feladatot hajtanak végre, és meglehetősen nagy feladatokat hajtanak végre, például ellenőrzik a tranzakciókat a blokkláncon és megoldják az összetett matematikai algoritmusokat, természetes, hogy nagyobb erőt keresnek. Ez az igény azonban gyakran problémát jelent a felhasználók számára, mivel nagyobb energiafogyasztással magasabb energiaszámlák származnak.

Ráadásul az innovációk már léteznek, és egyre több kutatás folyik jobb és sokkal energiahatékonyabb bányászok kifejlesztésére, amelyek valóban minimalizálhatják az energiaköltségeket, miközben maximalizálják a jövedelmezőséget.

Ami az Antminer D3-at illeti, összesen 1200 W-ot fogyaszt, ami a teljesítmény-skálán elég mérsékelt.

KEZDJE EL A D3 ANTMINERT

Tápegység

Míg néhány bányász beépített tápegységgel rendelkezik, mások nincsenek annyira felszerelve, és megkövetelik, hogy a felhasználó külön vásároljon ilyet. Sajnos a D3 a második kategóriába tartozik, ami azt jelenti, hogy a munka megkezdése előtt olyan tisztességes tápegységet kell keresnie, amely elegendő az eszköz áramellátására..

Hol lehet megvenni

A bányászokkal az egyetlen probléma az, hogy nem olyan könnyen elérhetők. Míg a népszerűbbek egy része megtalálható az Amazon, az eBay vagy más hasonló e-kereskedelmi platformokon, a kevésbé ismerteket valamivel nehezebb megkeresni. Azonban, ha minden más kudarcot vall, mindig megvásárolhatja őket a gyártó hivatalos weboldaláról, amely jelen esetben a Bitmain.

Egyszerűen jelentkezzen be a Bitmain webhelyére, és talál egy vásárlási részt, ahol könnyedén tallózhat a kívánt bányászon, például a D3-on, és továbbléphet a pénztár oldalára. Ami a fizetési folyamatot illeti, fizethet a vásárlásért Bitcoins, Litecoins vagy akár elektronikus átutalások útján.

Ezenkívül az Antminer D3 az eBay-en is elérhető, így ez az egyik könnyebben elérhető eszköz.

A Gyártóról

A Bitmain vitathatatlanul a piac legmegbízhatóbb és legnépszerűbb kriptovaluta bányászgyártó vállalata. Közismerten szorgalmasak, ügyfélközpontúak és minőségtudatosak termékeikről. A bányászati ​​fúrótornyok modelljeinek széles skálája már létezik, nemcsak Bitcoins vagy DASH, hanem számos kriptovaluta számára, ami a piacon való elérhetőségüket valószínűleg a legszélesebb és legbefolyásosabb lehet..

Ugyanakkor, mint bármely más nagy márka, a Bitmain sem jön létre a bonyodalmak és titkok méltányos megosztása nélkül. Nemrégiben a márka nagy tűz alá került, mert titkos hátsó ajtót adott termékeikhez. Ami a hátsó ajtó megértését illeti, rendelkeznie kell egy kis technikai know-how-val. Egyszerűbben kifejezve azonban ezt a hátsó ajtót a Bitmain hardvereszközeinek, például az Antminer firmware-jéhez telepítették. Most lehetővé tette, hogy a vállalat tíz percenként ténylegesen végezzen bejelentkezéseket néhány központi szolgáltatással.

Mindegyik bejelentkezés olyan bizalmas információt továbbított vagy küldött, mint az Antminer sorozatszáma, IP-címe és MAC-címe. Most ezeknek az adatoknak a pontos felhasználása teljesen a vállalat mérlegelésétől függ, de felhasználhatják az ügyfelek adatait és akár a szállítási nyilvántartásokat is ellenőrizhetik. Mindez komolyan veszélyezteti az ügyfél saját magánéletét, és azt az ügyfél megfelelő engedélyével kellett volna végrehajtani.

Ami a társult kockázatot illeti, a vállalat részéről semmilyen rosszindulatú szándékról nincs bizonyítottan bejegyzés, de ennek ellenére tudnia kell erről, ha a terméket meg kívánja vásárolni..

Garancia

Bár a bányászok általában jó életet élnek, a jó szavatossági időt mindig értékelik. Ami az Antminer D3-at illeti, tisztességes, 180 napos jótállási időszakot kínálunk Önnek, amely alatt teljesen ingyen cserélheti vagy javíthatja a terméket arra az esetre, ha valamilyen probléma merülne fel a géppel, vagy ha véletlenszerűen leállna a munka.

Bányászati ​​felszerelések

Ha van egy súlyos komplikáció, amely gyakran a kriptovaluta bányászoknál fordul elő, az az, hogy elég gyorsan felmelegednek. Csakúgy, mint bármely más eszköz, amely nehéz kezeléseket végez az általa kezelt folyamatok szempontjából, ezek a bányászok is hajlamosak a magas hőmérsékletre és a túlmelegedésre..

Még a saját megbízható okostelefonjaink és laptopjaink sem mentesek ettől a problémától, mivel még azok is hajlamosak véletlenszerűen felmelegedni, ha hosszabb ideig áramforráshoz vannak csatlakoztatva, vagy ha sokáig széleskörűen és erősen használják őket. Szerencsére a bányászok is találnak megoldást.

Különösen kijelölt ventilátorok vannak a bányászhoz csatlakoztatva, amelyek egyetlen célja, hogy ellenőrizzék a készülék hőmérsékletét és biztosítsák, hogy az az előírt határokon belül maradjon. Ha a hőmérséklet valahogy túl magasra ugrik, a ventilátorok által felhasznált energia automatikusan megnő, gyorsabb pörgetést és gyorsabb és jobb hűtést eredményezve.

Hátránya, hogy ez az oka annak, hogy a bányászok gyakran megnövekedett energia- és áramszámlákat eredményeznek.

Ár

Hogyan lehet teljes felülvizsgálat, hacsak nem mondjuk meg, mennyit fog végül költeni a fúrótoronyra? Most számos tényező járul hozzá egy adott termék árához. Néhány elsődleges történetesen a rendelkezésre állás, a kereslet és a termék általános teljesítménye. Ha valami rendkívül jól teljesít, akkor természetes, hogy megnő a termék iránti kereslet, és ennek eredményeként az árak biztosan emelkedni fognak.

Ami az Antminer D3-at illeti, a hír nem olyan jó. 2699 dollárért a D3 az egyik legdrágább bányász a piacon. Valójában majdnem olyan drága, mint a legjobban teljesítő Bitcoin bányász a piacon, és könnyedén meghaladja sok más elérhető tisztességes teljesítményű fúrótorony költségét. Elég hihető oka ennek a magas adatnak az, hogy a Dash-érmékről újra és újra bebizonyosodott, hogy rendkívül nyereségesek és hatékonyak, méghozzá sokkal több, mint sok más kriptovaluta, köztük a Bitcoin.

Talán ez az oka annak, hogy a magas ár igazolja a túlzott nyereséget, amelyet a Dash-kereskedésből nyerhet.

Most, hogy átfogó és elég átfogó áttekintést végzünk az Antminer D3 bányászról, bemutatunk néhány apróságot és információt arról, hogy miért a Dash a jövő pénzneme, és miért kell komolyan venni.

Dash születése

A Bitcoin egyik nagy problémája a kapcsolódó tranzakciók visszaigazolási ideje. Tegyük fel, hogy végül valamilyen termékre, esetleg más kriptovalutára költi a Bitcoine-jait. Mennyi ideig tart, amíg az eladó ellenőrzi a tranzakciót, és a megvásárolt terméket átadják neked?

Valójában nincs határozott válasz. Elég sok időbe telhet, mire az eladó tudomásul veszi azt a tényt, hogy az Ön által elküldött Bitcoinsokat megfelelően megkapta, és amíg ez nem történik meg, Ön semmilyen módon nem felelős a megvásárolt termék átvételéért. Nyilvánvalóan vannak külön törvények és rendeletek mindezek fenntartására és szabályozására, de tény, hogy a Bitcoin tranzakciók lassan kezdődnek.

Most Evan Duffield, a kriptopénzek egyik legnagyobb rajongója felismerte ezt a problémát, és azonnal megérezte, hogy szükség van egy jobb és sokkal gyorsabb kriptopénzre, amely tanul a Bitcoins hibáiból és a lehető legjobb módon javítja azokat. Így 2014. január 18-án Evan létrehozta a Dash-t, amelyet hivatalosan Xcoin-nak hívtak, amelyet később DarkCoin-ra változtattak, és végül Dash-vé vált, amely a Digital Cash szavak összevonása..

A Dash-ot azzal a kizárólagos céllal hozták létre, hogy sokkal hatékonyabb megoldás legyen a kriptovaluták általános problémáira, mint a Bitcoin. Aktívan a kulcsfontosságú kérdésekre összpontosított, és a kezdetektől fogva kijavította azokat. Emellett, csakúgy, mint a Bitcoin, a világon mindig csak korlátozott mennyiségű Dash-érme lesz. A statisztikák szerint mostanra körülbelül 7,85 millió Dash-érme van a piacon, és a teljes felső határt 18 millióban határozták meg.

KEZDJE EL A D3 ANTMINERT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map