Avalon6 áttekintés – Megéri-e ez az aprító hardver?

Mivel az emberek civilizációja elhatalmasodott ezen a földön, ha van egy dolog, amit az emberiség folyamatosan érdekelt, az a nyereségszerzés saját maguk számára. Végül mindig óriási nyereségre és erőforrások bővítésére kerül sor.

És ez a további erőforrásokra való törekvés sok olyan tevékenységhez és kereskedelemhez vezetett minket, amelyek bármikor eredményezhetnek vagy sem hozhatnak kívánatos eredményeket. Míg a növények egyszerű földi betakarításával kezdődött, később hasznosabb, alkalmazhatóbb és ritkább fémeket is tartalmazott, amelyeket a föld felszínéről szereztek be, és később jó haszonkulccsal értékesítettek..

Ez tovább generálta a bányaipart. Az ókortól kezdve az ember olyan ásványokra vágyik, amelyek elérhetetlenek és mélyen el vannak rejtve a felszínben. És hogy hozzájuk érjünk, létrehoztunk néhány elég nehéz iparágat, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy könnyedén belefúródjunk a felszínbe, és felássunk bármilyen gazdagságot és ritkaságot, amelyet a föld tarthat számunkra.

Az arany, ezüst, gyémánt és sok más nemesfém beszerzése hasonló módon történik. De mi lenne, ha azt mondanánk, hogy van egy másik, egy másik bányászati ​​forma, amely nem követeli meg, hogy fizikailag fúrjon le a földre, hogy ritka fémek formájában nyereséget szerezzen? Mi lenne, ha létezne egy olyan bányászati ​​forma, amelyet akár az otthonaitól is el lehetne végezni, anélkül, hogy felállnának arról a székről?

Valójában a technológiai kor beköszöntével egy ilyen dolog már lehetővé vált, és létezik kriptovaluta bányászat formájában. A kriptovaluta bányászat tovább lehetővé vált bányászok, például az Avalon6 alkalmazásával, amely a cikk lényegét képezi.

The Avalon6 Review: Őszinte betekintés

avalon6-áttekintésAz Avalon6 legnagyobb beszéde történetesen az a tény, hogy a második leghatékonyabb bányászként emlegetik, akit valaha is indítottak. Egyesek szerint ez az egyik legcsendesebb bányász a piacon is, ami elég nagy előnyt jelent sok versenyében.

Ennek oka, hogy a bányászban keresett sok kívánatos tulajdonság között az alacsony hangkibocsátás történhet elég magasan a listán. Kombinálja ezt azzal a hatékonysággal, amelyet az Avalon6 képes nyújtani, és ezzel határozott győztest kaptunk.

Azonban bárhol vannak profik, ott kell lenniük hátrányoknak is. Ami az Avalon6-ot illeti, szerencsére elég kevesen vannak. Először is, egyesek azzal érveltek, hogy az Avalon6 lényegesen kisebb hash sebességet nyújt, mint az Antminer S7 vagy az Antminer S9, annak ellenére, hogy nagyjából ugyanabba az árkategóriába esik. Másodszor, bár az Avalon6 önmagában elég hatékony, mégsem felel meg az Antminer S7 által előírt szabványoknak.

Most, hogy betekintést engedtünk nektek, itt az ideje, hogy elmélyüljünk és részletesen megvizsgáljuk az egyes specifikációkat.

Az Avalon6 egy elég lenyűgöző eszköz, ha belegondol. A piacon a második leghatékonyabb bányásznak lenni nem jelent nagy teljesítményt, de ez a fúrótorony ezzel és még sok mással is sikerült. Akár 80 18 nm-es A3218-as chipet tartalmaz, és meglehetősen kényelmes, 500 MHz-en működik, ami lehetővé teszi, hogy akár 3,5 TH / s hash sebességet is szolgáltasson. Most, bár ez nem olyan magas, mint az Antminer S7, elég közel van hozzá, és elég magas ahhoz, hogy az Avalon6 kiváló választás legyen a tapasztalt bányászok számára.

Kezdje el az AVALON6-ot

Tápegység

A jó tápegység véletlenül minden elektromos vagy elektronikus eszköz gerincét képezi. Adjon neki kevesebb energiát, és biztosan nem a kívánt kimeneten fog teljesíteni, míg a túl nagy teljesítmény gyakran rövidzárlathoz vagy megszakadt biztosítékhoz vezethet. Ezért a legnagyobb gondossággal kell eljárnia, amikor tápegységet vásárol a bányászgépéhez. Győződjön meg arról, hogy megfelelő specifikációkkal rendelkezik, és elég stabil ahhoz, hogy a bányász által támasztott energiaigényeket kielégítse.

Az Avalon6 jól teljesít bármilyen tisztességesen gyártott, legalább 1100 Wattos teljesítményű tápegységgel. Ha jelenleg platina besorolású PSU-t használ, akkor biztos lehet benne, hogy az Avalon6 tökéletesen működik vele, miközben nagyjából 1050 W.


Jövedelmezőség

A Bitcoin biztosan kockázatos üzlet, mivel általában évente felére csökken, de még ha ezt is figyelembe vesszük, azzal a ténnyel együtt, hogy a Bitcoin árai elég gyorsan és ellenőrizhetetlenül ingadoznak, az Avalonnak még mindig maradt elég gyümölcslé hogy hasznot hozzon. Míg a közelmúltban megjelent Antminer S9 erős versenyben áll, óriási 14 TH / s hash sebességgel, az Avalon6 továbbra is képes megtartani magát a jövedelmezőségi osztályon.

Ár

Ha úgy dönt, hogy az egységet Kánaánból veszi, akkor akár 550 dollárért is megkapja. Azonban, ha azt tervezi, hogy az egységet ömlesztve vásárolja meg, akkor nagy szerencséje van, mert állhat, hogy 100 USD kedvezményt kap, ha egyszerre 10 egységet vásárol, és 130 USD kedvezményt, ha összesen 50 egységet vásárol. egyszerre.

A szállítás szerint az egység súlya körülbelül 5 kg. Ugyanazok a használt modellek azonban könnyen elérhetők az Amazon-on 450 dolláros árcédulával.

Zaj

Ha 1,2 m-re vagy 4 láb távolságra állsz egy működő Avalontól 6, akkor körülbelül 55 dB-es zaj hallható lesz. Noha ez történetesen elég csendes lakossági használatra, nem javasoljuk pontosan a hálószobában vagy a nappaliban tartani. Az egység további fokozásának a kibocsájtott hang csökkentésével további módja az órajelzés.

Beállít

Az Avalon6 beállításának alapkövetelménye vagy egy Raspberry Pi rendszer, vagy pedig a kontrollerként működő TP-Link TL-WR703N. Akár 50 bányász vezérelhető és futtatható egyetlen RPi-vel. Az Avalon6 a DHCP-t használja, így képes automatikusan keresni az IP-címeket. Ez nagyban leegyszerűsíti a telepítési folyamatot, egy újabb tollat ​​adva az Avalon6 sapkájához.

Hőfok

Végül a hőmérséklet egy másik nagy tényező, amikor megfelelő Bitcoin-bányászt kell választani magának. Nem vásárolhat tisztességes elektronikai berendezést anélkül, hogy túllépné a hő specifikációit. Még az olyan triviális kütyük is, mint a nálunk lévő okostelefonok, hajlamosak felmelegedni, ha túl sokáig vannak csatlakoztatva egy tápegységhez. Sajnos a bányászok hasonló problémában szenvednek.

Mivel ezek az eszközök meglehetősen nehéz munkák elvégzésére szolgálnak, gyakran hajlamosak megemelkedni a testhőmérsékletükön, ami tovább növeli a ventilátor sebességét, hogy ellenezzék az összes fűtést. Ez tovább növeli a keletkező zajszintet.

Az Avalon6 szerint frekvenciavezérléssel érkezik, ami azt jelenti, hogy a felhasználó megkapja a rugalmasságot, hogy ténylegesen szabályozza a fúrótorony futási frekvenciáját. Az Avalon6 szokásos frekvenciája 500 MHz, és túl hűvösen működik még túlhúzáskor is.

Az Avalon6 optimális működéséhez megadott környezeti hőmérséklet 35 Celsius fok vagy 95 Fahrenheit fok alatt van, és a gyártók intelligens kialakításának köszönhetően az egység egyetlen ventilátorának semmilyen nehézséggel nem kell szembenéznie a rendszer környezeti hőmérsékletének fenntartásában..

Ítélet

Azok számára, akik tisztességes, nem zajos, hatékony, ugyanakkor erős Bitcoin-bányászra vágynak, az Avalon6 jó választ ad. Bár az Antminer S7 sok osztályban vetekszik vele, az általa büszkélkedő áramellátási testreszabásokkal és egyéb hasznos funkciókkal az Avalon6 mégis képes helyet adni a saját elkötelezett ügyfeleinek..

A Bitcoin első bevezetésekor még nem mindenki volt hajlandó hinni benne. Míg egyesek a jövő pénznemének tartották, mások, a szkeptikusabbak, azt hitték, hogy ez csak egy divat, amely idővel elmossa az emberek emlékeit.

Mint kiderült, ezek az emberek tömegesen tévedtek. Néhány viszonylag szunnyadó év után a Bitcoin hatalmas megtérülést hozott, amikor cserélt árai szó szerint áttépték a tetőket, és híreket szereztek az egész világon.

Számos nagy multinacionális vállalat és vezérigazgatójuk előadta, hogy dicsérjék a valutát, és elkezdték felismerni minden szolgáltatásukban és termékükben. Néhányuk még azt is folytatta, hogy a Bitcoin hamarosan az egyetlen központi valuta lesz, amellyel a világ foglalkozik.

Ma a Bitcoinba történő befektetések nagyobbak, mint valaha. Nem akarnak lemaradni ebben az őrült versenyben, az emberek az egész világon gyorsan befektetnek pénzt a Bitcoinba, és lelkesen várják, hogy befektetéseik eredményessé váljanak. De miután túljutott ezen az első befektetési versenyen, rájön, hogy a kriptovaluták valójában sokkal többek, mint pusztán a Bitcoin vagy a befektetések.

Valójában nagy rés, humánus lehetőségekkel és elég sok nyereséges csatornával, amelyek felhasználhatók hatalmas összegű nyereség és erőforrás összegyűjtésére magának. Ezek egyike véletlenül a kriptográfia, amely a blokkláncon történő ásás során a kriptopénzek bányászatát végzi, és a folyamat során összetett számítási algoritmusokat és problémákat is megold..

A bányászok gyakran hajlamosak részt venni a bányászati ​​medencékben, amelyek nem más, mint egy bányászcsoport, amely azért áll össze, hogy egyesítsék erőforrásaikat és közösen bányásszanak a jobb eredmények elérése érdekében. Ahogy korábban részleteztük, a bányászati ​​folyamat részeként meg kell oldania a problémákat és ellenőriznie kell a tranzakciókat a blokkláncon. Cserébe saját jutalmat szerezhet a jutalomból, amely általában néhány kriptográfiai érme, amelyet megosztanak a bányászok teljes medencéje között.

Mivel az algoritmusok megoldása nem kifejezetten képzett vagy felszerelt lenne, a piac tele van csodálatos bányászmodellekkel, akik megígérik, hogy elvégzik az Ön számára a munkát. Ezek a gépek különböző méretben és formában kaphatók, különböző márkák forgalmazzák őket, sőt azzal a rendelkezéssel is rendelkeznek, hogy többféle kriptovalutát bányásszanak..

Míg egyes bányászok kizárólag Bitcoins számára épülnek, mások Litecoins vagy Dash bányászatra készülnek. Hasonlóképpen számos más bányászt szerez be, bármilyen típusú kriptovaluta érdekel. Néhány szempontot azonban szem előtt kell tartani, mielőtt kilépne egy bányász vásárlásába. Először is a megnövekedett energiaszámlákról van szó. A bányászati ​​fúrótornyok általában sok áramot fogyasztanak a zavartalan működés érdekében.

Tipikus lakókörnyezetben ez súlyos és hosszú csúcsot jelenthet az energiaszámláiban, ami maga a bányász jövedelmezőségének csökkenéséhez vezethet. Ha egyébként is túl magas energiaszámlákkal küzd, és nem engedheti meg magának, hogy többet fizessen értük, akkor talán a bányászat nem az Ön számára.

Másodszor, ha azt tervezi, hogy a bányászát otthonában vezeti, és ha a háza az, ahol az összes bányaműveletet elvégzi, akkor talán az lenne a legjobb, ha egy viszonylag elszigetelt szobát választana, amely olyan módon van elválasztva, hogy a ház többi része. Így a bányászati ​​berendezés által okozott zaj nem okoz nagy gondot a ház többi lakójának.

A bányászati ​​fúrótornyok arról híresek, hogy hangosak és zajosak a működésük során. Mivel ez egy olyan gép, amely sok nehéz munkát végez, elég gyorsan felmelegszik. Ennek az extra hőnek az eloszlatása érdekében a ventilátorokat gyakran a gép oldalába építik, amely mindig nagy sebességgel forog és kizárólag azért működik, hogy a gép hűvös maradjon. Ezek a ventilátorok ennek eredményeként sok erős zajt generálnak, ami tovább kényelmetlen használatához vezet.

Ha elég bátor vagy ahhoz, hogy megtapasztald a fentieket, és úgy gondolod, hogy ezek nem elegendőek ahhoz, hogy megingd a motivációd a bányászat felé, akkor menj előre, és ugorj bele a játékba, mert az élet sok dolgával ellentétben a Bitcoin valószínűleg nem fog tartani örökké.

Kezdje el az AVALON6-ot

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector