Bitfinex áttekintés: Népszerű kriptovaluta-tőzsde

Azok számára, akik az elmúlt pár évben nem éltek szikla alatt, a Bitcoin nem legfrissebb hír. 2009-ben kezdődött, és bár a közbeeső években kissé leállt, 2016–2017-ben mégis erősebben sikerült felemelkednie, mint valaha. Abban az időben az emberek szinte lemondtak a kriptovalutáról, és az a néhány kiválasztott, akinek még volt pénze befektetett, csalódott lélegzettel várta, hogy az árak csak kissé emelkedjenek, hogy bizonyos mértékig minimalizálhassák veszteségeiket.

Döbbenetes módon a következő események egyszerűen megfordították a játékot. A Bitcoin értéke növekedett, és ebben rendkívüli mértékben. Ami eredetileg pusztán kísérletnek indult, az most a pénzügyi piacokat uralta az egész világon. Mindazok, akik korábban valamilyen kompenzációra vágytak veszteségeik miatt, most nem kevésbé érezték magukat, mint a hirtelen aranyat ütött szegények.

Ilyen volt a Bitcoin puszta elérhetősége, amelyet úgy tűnt, hogy nemcsak az Egyesült Államok vagy más nyugati nemzetek, hanem az egész világ két kézzel nyúl a pénzük befektetéséhez.

Ezenkívül a Bitcoins sikere további új és korábban figyelmen kívül hagyott kriptopénz-piaci rést eredményezett. Most, hogy a világ tanúja volt a Bitcoins szuper hatalmas sikerének, készek voltak azt hinni, hogy az altcoinok hasonló hozamokat hozhatnak.

Valójában a kriptovaluták önmagukban olyan aranybányáknak bizonyultak, amelyek képesek eléggé kibocsájtani olyan iparágakat, mint a kriptovaluta-bányászat és még sok más. Az egyik iparág a kriptovaluta vásárlása. Ahogy nőtt a bitcoin iránti érdeklődés, nőtt a cserék száma is. Míg a legtöbbjük jó szándékú volt (és még mindig van), és egyszerűen csak segíteni akarja az embereket a kriptovalutákhoz való hozzáférésben, a környéken még mindig vannak csalócserék.

Hogy megmentse magát az ilyen buktatóktól és gyakori hibáktól, átfogó áttekintést nyújtunk a piac egyik legfinomabb Bitcoin-cseréjéről, a Bitfinexről. Folytattuk és összegyűjtöttünk minden információt, amit csak tudtunk, miközben feljegyeztük a szolgáltatás egészének előnyeit és hátrányait. Mielőtt elkezdené keresni a kriptovaluta-platformot a kriptovaluta-üzleti vállalkozásához, javasoljuk, hogy olvassa el ezt a Bitfinex áttekintést annak érdekében, hogy sokkal tájékozottabb döntést hozzon.

Bitfinex Review

bitfinex-áttekintésA Bitfinex székhelye Hong Kong. Körülbelül az egyik leggyorsabb és legbiztonságosabb Bitcoin csere szolgáltatásként emlegetik, és világszerte milliók kedvelik az egyszerű kezelőfelülete és a nagyszerű ügyfélszolgálat miatt. A kereskedelemre szakosodott, és abban az értelemben nagyon nagyszerű, hogy ösztönzi az amerikai dollár alapú kereskedést a bitcoinokkal.

Ezenkívül számos más kriptovalutával is foglalkozik, beleértve az Ethereumot és a Monero-t. Ilyen sokféleséget rejt magában a kriptovaluták, amelyek ritkán fordulnak elő a csereplatformokban, és ez az egyik oka annak, hogy a Bitfinex ilyen nagyszerű. Ami az amerikai dollárban denominált Bitcoin kereskedést illeti, nem kaphat jobb szolgáltatást, mint amit a Bitfinex-el kap.

Bitfinex: Hangerő

A kereskedési volumenről a Bitfinex teljes mértékben uralja az összes legközelebbi versenytársat. A kereskedelem volumene valójában arra az értékpapírra vonatkozik, amellyel állítólag egy meghatározott ideig kereskedtek egy tőkepiacon. Más szavakkal, egyszerűen időegységenként forgalmazott részvényekről van szó, ahol az időegység általában egy kereskedési nap. A Bitfinex egyetlen nagyszerű ténye, hogy jelenleg az összes létező Bitcoin-csere szolgáltatás közül a legnagyobb.

Ez önmagában nem kis teljesítmény, de a BItfinexnek ezt elég könnyen sikerült megtennie. Valójában ez történt azóta, hogy a Kínai Bank (Kínai Népi Bank) változtatást hajtott végre, amely szerint minden Bitcoin vagy kriptovaluta-csere szolgáltatás kénytelen volt kereskedési díjat számolni az ügyfelektől.

Ez a konkrét döntés viszont teljesen kiküszöbölte a mosáskereskedelem elkedvetlenedett gyakorlatát, amely mesterségesen bővített vagy felfújt kereskedési volumen jelentését vonta maga után, és amelyet szinte az összes jelentős kínai tőzsdei szolgálat megtett. Mivel az összegyűjtött adatok csak valódi információkat tartalmaznak, amelyeket nem lehet hamisítani, a Bitfinex meglehetősen könnyen vezeti a listákat.

Ami a piaci részesedést illeti, a Bitfinex legközelebbi riválisa a Bitflyer, amely Japánból származik. Itt azonban megemlítendő tény, hogy a Bitflyer nulla kereskedési díjat számít fel ügyfeleitől. Ez azt jelenti, hogy a vállalat által jelentett kereskedési mennyiség vagy piaci részesedés valójában helytelen elnevezés lehet, és a vállalat tényleges piaci részesedése lényegesen alacsonyabb lehet, mint amit valójában jelentenek. Ha ilyen igaz, akkor a Bitfinex piaci részesedése valószínűleg még magasabb is, mint amire jelenleg számítanak.

A Bitfinex Hack


Sajnos 2016 augusztusában a vállalat komoly csapást kapott. Körülbelül 120 000 Bitcoint, amely akkoriban durván 72 millió USD volt, a hackerek ellopták a csere szolgáltatástól. Ez a bizonyos esemény nemcsak a vállalat, de általában a teljes Bitcoin piac számára is végzetesnek bizonyult, mivel a hír beszámolása után a Bitcoin ára majdnem 25% -ot tett ki.

A Bitfinex főnökeinek elképesztő vezetése és szintvonalú megközelítése miatt azonban a céget megmentették a csődtől vagy a teljes leállástól. Elkezdték társasági veszteségeiket társítani. A teljes veszteség egyenletesen oszlott el a felhasználói fiókok között, és egyetlen felhasználói fiókot sem érintett jobban, mint a másikat.

Noha ez sok felhasználó körében aggályokat vetett fel, a vállalat nyilvántartásba vette, hogy minden érintett felhasználót teljes időben kompenzál a vállalat. A felhasználók közötti esetleges csalódások vagy nézeteltérések további csillapítása érdekében az összes felhasználó számára BFX tokeneket adtak ki, amelyek nagyjából megegyeztek az egyes felhasználók által elszenvedett veszteségek értékével..

Biztonság

Noha lehetetlen tökéletesen felmérni a csere szolgáltató által alkalmazott biztonsági intézkedések szintjét, mivel protokolljaik nagy részét titokban tartják, hogy megvédjék adataikat a hackerek ellen, ez nagyjából megbecsülhető. Mivel a Bitfinex a múltban szinte kataklizmatikus eseménynek volt tanúja a biztonság cseréjéről, csak abban lehet reménykedni, hogy ezúttal megtanulták a leckét, és szigorúan megerősítették biztonsági protokolljaikat és tűzfalaikat.

A Bitcoins biztonsága azonban ugyanolyan tőzsdei kérdés, mint a tiéd. Nem hagyhatja egyszerűen az egészet a cserére és nyugodtan pihenhet, mert drasztikus intézkedéseket is meg kell tennie az érmék biztonságának és integritásának fenntartása érdekében.

Mielőtt regisztrálna egy csere szolgáltatásra, mindig vegye figyelembe a biztosításukat, az ellenőrzéseket és a biztonsági gyakorlatokat, és saját maga döntsön arról, hogy a csere alkalmas lenne-e az Ön számára, és hogy biztonsági gyakorlataik teljes mértékben megfelelnek-e a jelölésnek. Ha lehetséges, van egy olyan rendelkezés is, amely ténylegesen egyenlő mennyiségben osztja el eszközeit, és különféle pénzváltási szolgáltatásokba fekteti be annak érdekében, hogy minimalizálja saját veszteségeit abban az esetben, ha valamilyen baleset történik.

Bitfinex Services

A Bitfinex gyakorlatban kriptovalutákat vagy amerikai dollárokat kölcsönöz tőkeáttételt alkalmazó kereskedőknek. Ennek oka, hogy ez olyan nagyszerűen működik, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kamatot keressenek a platformon megmaradt pénzeszközökről. A platform által kínált rendszeres csere szolgáltatások mellett a szolgáltatás részeként nagy, de magán kereskedéseket is szerveznek. tőzsdén kívüli ügyfelek,.

Ez különösen előnyös, ha nagy mennyiségű érmét kell átutalnia más kriptovaluta-kereskedők figyelő szeme alatt. Weboldaluk mellett a Bitfinex támogatja és birtokolja egy mobilalkalmazást is, amely valójában nagyszerű platform azoknak a kereskedőknek, akik folyamatosan mozgásban van, és útközben meg kell hoznia a kereskedési döntéseket. Nem sok más szolgáltatás büszkélkedhet ezzel a funkcióval. Ez a mobilalkalmazás tökéletes és jól működik kereskedéshez, vagy akár fontos frissítések fogadásához a fiókjához.

Óvatosan kell eljárni, és a mobil platformok potenciálisan sérülékeny jellege miatt javasoljuk, hogy ne használja nagy mennyiségű kereskedelem lebonyolítására. A Bitfinex elég lenyűgöző kereskedelmi felülettel büszkélkedhet, amit a tapasztalt kereskedők értékelni kezdtek. Valójában a képernyőn szépen megjelenített diagramok vannak, amelyek madártávlatból pontosan tükrözik a kereskedési trendeket, és a híres Trading View charting webhelyen alapulnak. A kezelőfelület nagyrészt érzékeny és részletes, és az ügyfél saját igényeinek és kényelmének megfelelően testreszabható.

Bitfinex díjak

A BItfinex valójában meglehetősen nominális díjat számol fel, különösen akkor, ha összehasonlítja a többi ott lévő kereskedési platformmal. Az általuk felszámított díj teljes mértékben összhangban áll a nagy, de kereskedelemközpontú tőzsdékkel szemben támasztott előírásokkal és elfogadja azokat.

Alacsony volumenű tőzsdéken azoknak a kereskedőknek a díja, amelyek ténylegesen elfogadják más kereskedők ajánlatát, vagy nevükben vevők, csupán 0,2%, míg azoké, akik kereskednek a megrendelési könyvben, vagy meghosszabbítják az ajánlatot, csak 0,2%. 0,1%. A gyártók díját még azoktól a felhasználóktól is teljesen elengedték, akiknek a számlájára vonatkozó statisztikák összkereskedelmi volumene meghaladja a 7,5 millió dollárt. Ez önmagában elég nagyszerű rendszer a nagy és gyakori kereskedők számára.

Az Exchange platformok szükségessége

Mindez nagyon sok szolgáltatás létrehozásához vezetett, és kizárólag kriptovalutáknak nyújtott vendéglátóhelyeket cserélt. Az új korú pénznemeket választó felhasználók számának növekedésével hasonló lendület érződött a hatékony és jól teljesítő platformok iránti igény iránt, amelyek segíthetik az átlagfelhasználókat a bennük rejlő erő kiaknázásában..

A legnépszerűbb a Bitcoin kapta a legtöbb figyelmet, és mielőtt tudtuk volna, már nagyon sok Bitcoin-váltó szolgáltatás működött online és más módon. Más kriptovaluták szinte azonnal követték a példájukat. Jelenleg legalább egy tucat jószándékú és minőségi csere szolgáltatással rendelkezünk szinte minden más, széles körben használt kriptovalutához.

Csereplatformok: A működés módja

Ezek a csereplatformok elég egyszerű módon működnek. Egyszerűen lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy vagy a saját tulajdonában lévő kriptovalutákkal kereskedjen, vagy készpénz fejében vásároljon vagy adjon el. Abban az esetben, ha érdekli, hogy a Bitcoine-ját például Litecoins-ra cserélje, akkor az első dolog, amit meg kell tennie, egy olyan platform keresése, amely mindkét ilyen típusú kriptovalutában foglalkozik.

Miután megtalálta, be kell jelentkeznie a weboldalukra, meg kell keresnie egy potenciális vevőt vagy eladót, és a tulajdonában lévő kriptovalutával kell kereskednie olyannal, amelyet valóban szeretne. Hasonlóképpen, ha érdekel a Bitcoins eladása, meg kell látogatnia a webhelyet, és meg kell keresnie a potenciális vásárlókat, akik viszont felveszik Önnel a kapcsolatot, ha érdekli az ajánlatod.

Néhány kommunikációs csere után Ön és a vevő között, és mindkét fél egyetértésével a cserére végül sor kerül. Az egész folyamat nagyon sima és teljesen átlátható. Ami nagyszerű, hogy nem is kell sokáig várni a tranzakció lezuhanására, legtöbbször mindez azonnal, várakozási idő nélkül történik.

Exchange platformok: Válasszon okosan

Azonban bárhol, ahol jó van, ott akad a rossz is. Bár mindez nagyon ígéretesnek és nagyszerűnek tűnik az átlagos kriptovaluta-vásárló számára, van azonban egy rejtett hátránya. Jelenleg annyi nagyszerű platform elérhető az interneten, hogy az első alkalom, hogy a felhasználó megzavarodik, és nem hoz megfelelő döntést.

A kriptopénzváltási szolgáltatás kiválasztása nem csak a piaci szabványok szerinti legjobb választást jelenti. Inkább arról van szó, hogy a legjobbat választja a saját igényei szerint. A felhasználó hajlamos lehet a téves döntés felé merülni pusztán azért, mert nem volt elég tájékozott, és eltévedt a rendelkezésére álló lehetőségek tengerében. Mi van akkor, ha a választott tőzsde nem felel meg az Ön által érdekelt kriptovaluta típusának? Mi van akkor, ha az Ön által választott tőzsde olyan tranzakciós díjat számol fel, amely nem pontosan esik a meghatározott költségvetésbe?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector