BitMEX Review – Az igazság a Bitmexről

Ami a kriptovalutákat illeti, néha kénytelenek vagyunk arra gondolni, mi fog történni ezután. Azért mondjuk ezt, mert annyi minden történt már a területen, hogy mágikusnak tűnik azt hinni, hogy még mindig van mit felfedezni és az újdonságokat még meg kell hozni.

Míg az egész egy egyszerű kísérletből indult, amelybe a Bitcoins is beletartozott, és amelyet még 2009-ben hajtottak végre, mára mérhetetlen arányokkal nőtt és bővült, hogy egy óriási iparág formáját öltse, amely a világon mindenütt létezik..

Nem számít, milyen ország vagy régió a világ, az emberek mindenütt kriptovalutákról beszélnek. És ez nem csak a beszélgetés, mert az emberek valójában felsorakoznak, hogy befektessék a pénzüket számos ilyen kriptovalutába, és úgy tűnik, hogy a trend egyáltalán nem lassul.

Olyan opciókkal, mint a Bitcoins, a Litecoins, az Ethereum, a Dash és még sok más, miért tenné? Ezeknek a pénznemeknek szinte mindegyike bizonyítottan újra és újra fantasztikus megtérülést jelent a pénzért. Könnyű befektetni, nem kérnek sokat, és nagy nyereséget adnak ki belőlük. Ha ezek nem elegendő okok arra, hogy meggyőzzék a befektetőket a pénzük kifizetéséről, nem tudjuk, mi lesz.

Ezenkívül nem mindig kell közvetlenül befektetnie a pénzt, ha nem érzi jól ezt. Inkább még egy kicsit finomabb módot is választhat a kriptovaluták kezelésére, például a kriptovaluta bányászatot. A bányászat olyan koncepció, amely évszázadok óta létezik, de csak nemrégiben szerezte meg ezt az új technológiai formát.

Ez a fajta bányászat nem jár nehézgépekkel vagy a barlangokba való lemerüléssel, hanem csak egy bányászati ​​berendezés beszerzését kéri. Miután ezt megcsinálta és beállította, készen áll a bitcoin, litecoin vagy bármilyen más kriptovaluta bányászására, ami érdekli. Ez ilyen egyszerű.

Nyilvánvaló, hogy még mindig van mit figyelembe venni, és a vállalkozás általános jövedelmezősége végső soron attól függ, hogy hogyan dönt a probléma megoldása mellett, és mennyi odaadással jelenik meg.

Csereplatformok: A szükséglet

Most tegyük fel, hogy kriptovaluták vásárlása mellett döntött, mit gondol, mit kell keresnie a következőre? Nyilvánvaló, hogy a legelső dolog, amire szüksége van, egy olyan platform, amely lehetővé teszi a kívánt kriptovaluta megvásárlását. Szerencsére ezek közül számos jelenleg elérhető.

A területen végzett számos újítás és fejlesztés révén átfogó és hatékony platformokat is kifejlesztettünk, online weboldalak formájában, amelyek megfelelő használat esetén lehetővé teszik, hogy vásároljon, eladjon vagy akár kriptovaluták kereskedelme.

A legjobb rész ezekben a kereskedési platformokban vagy tőzsdeszolgáltatásokban az, hogy nem kérik, hogy egyetlen típusú devizát válasszon, sok esetben ténylegesen több kriptovalutában foglalkozik, és ugyanolyan jól szolgál majd, függetlenül attól, hogy melyiket választja választja a tranzakciót.

Mielőtt bármi mást folytatnánk, nézzük át, miért írjuk ezt a cikket. Ennek célja, hogy tájékoztasson egy ilyen nagyszerű kriptovaluta-csere szolgáltatásról, a BitMEX kereskedési platformról. Először egy átfogó áttekintésben foglalkozunk a BitMEX alapjaival és jellemzőivel, majd áttérünk egy rövid beszélgetésre e szolgáltatások csínját-bínját illetően.

BitMEX Review

bitmex-áttekintésA BitMEX nemzetközi kriptovaluta-tőzsdeként forgalmazza magát. Figyeljük meg, hogy soha nem egy konkrét kriptovalutáról beszéltek, hanem egyszerűen a „kriptopénz” kifejezéssel mentek. Ez azért van, mert a BitMEX mint platform valóban sokszínű és lehetővé teszi az átlagfelhasználók számára, hogy kísérletezzenek azzal, amit akarnak, és teljes szabadságot ad nekik, hogy ténylegesen teszteljék a kriptovaluta-kereskedelem vizét..

Ennek köszönhetően több pénzneme is van a fedélzeten, és könnyen lehetővé teszi, hogy bármelyikkel kereskedjen. Ezenkívül az sem vicc, hogy nemzetközinek hívják magukat. Szolgáltatásaik nemcsak bizonyos meghatározott régiókban, hanem a világ szinte minden részén működnek. Különbözőek, gyorsan és gyorsan kezelik az ügyfelekkel kapcsolatos kérdéseket vagy panaszokat.


Kezdje el a BITMEX-et

Bevezetés

2014-ben a HDR Global Trading Ltd. indította. A tulajdonosok neve Arthur Hayes, Ben Delo és Samuel Reed. A megalakulása óta eltelt négy év alatt a BitMEX-nek sikerült nagyon jó hírnevet szereznie magának, és sok országban jó üzletet folytatott..

Míg ambiciózus, de kicsi projektet indított el, ma jelentős piaci részesedéssel rendelkezik, és a világ egyik legkiemelkedőbb kriptovaluta-szolgáltatója és kereskedelmi platformja..

A hibák

A szolgáltatással azonban vannak korlátozások. Például a BitMEX jelenleg nem engedélyezi a vezetékes átutalásokat. A szolgáltatás „kriptovaluta exkluzívként” hirdeti magát, és valóban megtettek mindent ennek a hírnevüknek a fenntartásában. Az egyetlen lehetőség az Ön számára, ha bitcoinokban vagy más kriptovalutákban kereskedik, a lapos átutalással történő betétek vagy felvételek nem megengedettek.

Ezenkívül még egy dolog miatt aggódnia kell. Míg a BitMEX tökéletesen alkalmas a Bitcoins kezelésére, egy kis hátránnyal szembesülhet, ha más kriptovaluták kereskedésére használja. A BitMEX a margin kereskedelem elvén működik, így bár a Bitcoin tranzakciókkal akár 100-szoros tőkeáttételt is elérhet, ami nagyon jó, az altcoins tranzakciók olyan tőkeáttételt kapnak, amely tranzakciónként változhat..

Például az Ethereum csak 50-szeres tőkeáttételt kínál, míg a Litecoin csak 33,3-szeres tőkeáttételt kínál. Összegezve: a Bitcoin az egyetlen pénznem, amely végig viszi, és megszerzi a teljes 100-szoros tőkeáttételt. A tranzakció során azt is szem előtt kell tartania, hogy a kriptopénzpiac meglehetősen ingatag, ezért óvatosan kell eljárni.

A kriptovaluták köre   

Míg korábban kijelentettük, hogy a BitMEX a kriptovaluták jó skálájával működik, és a pénzkínálatuk meglehetősen változatos, itt azonban van egy kis hátrány, ha alaposan megnézzük. A BitMEX kínálta kriptovaluták egészséges száma ellenére kissé elmarad ebben a tartományban, különösen, ha összehasonlítja a többi kriptovaluta-szolgáltatással.

Az olyan platformok, mint a Poloniex, a Cryptopia és a Bittrex, sokkal nyitottabbak és elfogadóbbak az ügyfelek Altcoins szolgáltatással történő kiszolgálása terén. A BitMEX-re folyamatosan érkező új projektek jó gyakorisága ellenére valamilyen oknál fogva a teljes volumen mindig alacsony marad minden deviza esetében, a Bitcoin kivételével.

Tehát, ha valaki nem akarja csak a Bitcoins-ra korlátozódni, és valóban felfedezi a kriptovaluta-domainben rejlő lehetőségeket, akkor talán jobban járna, ha valamelyik más, korábban említett lehetőséget választaná.

Ahhoz, hogy alapos képet alkothasson a BitMEX által forgalmazott kriptovaluták számáról, íme néhány név; Bitcoin, bináris, Ethereum, Dash, Litecoin, Monero, Qtum, Tezos, Ripple és Zcash.

Kereskedelem volumene

Mint korábban említettük, a BitMEX még 2014-ben indult, kicsi, de ambiciózus projektként, és azóta sikerült ugrásszerűen növekednie. Látványos bemutatót tartottak üzleti tevékenységükről, és puszta akarat és odaadás révén sikerült a piaci részesedés jelentős részét irányítaniuk.

Ennek köszönhetően a BitMEX likviditása valójában elég magas, amikor a Bitcoin tranzakciókról van szó. Rendelkeznek a Bitcoins helyszíneivel és határidős piacaival, és mindkettő rendkívül jól teljesített, és nagyszerű üzleti tevékenységet szerzett a vállalat számára.

A többi valutával kapcsolatos probléma azonban továbbra is gátat szab a BitMEX sikereinek, mivel a Bitcoins-on kívül egyetlen más kriptovaluta sem tudott megfelelő értékelést megjeleníteni a platformon.

Most a csúszás egy olyan szakkifejezés, amelyet gyakran használnak a kereskedésben, hogy leírják az ármozgás mértékének mennyiségét egy adott pozícióba való belépéskor vagy kilépéskor. Ennek a mennyiségnek az értékének mindig egy előre meghatározott határokon belül kell maradnia egy adott valuta számára egy bizonyos platformon, hogy a tranzakciókat megvalósíthatónak és bizonyos értékűnek tekintsék..

Sajnos a BitMEX számára a csúszásértékek olyan nagyok és ellenőrizhetetlenek néhány páron, hogy a rövid távú kereskedéseket vagy akár a nagy mennyiségű bejegyzéseket vagy kilépéseket teljesen megvalósíthatatlannak és értéktelennek tekintették..

Biztonság

A legnagyobb tényező, amelyet szem előtt kell tartanunk a kriptovaluta-csere platformról vagy a kereskedési szolgáltatásról való döntés során, az a fajta biztonság, amelyet készek kiszolgáltatni, valamint az a erőfeszítés, amelyet hajlandóak megtenni azért, hogy a pénze és valutája biztonságban legyen..

A közelmúltban egyre növekvő tendencia van a számítógépes lopásokban vagy a virtuális rablásokban, ahol a vállalatok vagy magánszemélyek hatalmas veszteségeket szenvedtek el, és sok gondot éltek át. Hackerek nemrégiben megtámadtak egy jelentős kriptovaluta-szolgáltatást, és milliók értékű kriptovalutákat raboltak el.

Mivel a kialakított kriptovaluták nyomon követhetetlenné válnak, valójában a hatóságok számára elég nehéz a bűnösök felkutatása. Ennek köszönhetően Önnek, az ügyfélnek kell megbizonyosodnia arról, hogy a megfelelő csereplatformot választotta-e, és ezt megelőzően tegyen nagy erőfeszítéseket annak kiderítésére, hogy képesek-e eléggé kezelni a pénzét.

Szerencsére az egyik oka annak, hogy a BitMEX annyira büszke szolgáltatásaira, mert valóban jó biztonsági rendszerrel rendelkezik. Ez történetesen az egyik legfontosabb erősségük, és a weboldalukon egyértelműen szerepel.

Ennek az állításuknak nagy támogatottsága, hogy a mai napig egyetlen biztonsági rés vagy feltörési kísérlet sem volt képes bejutni a szervereikre és összevissza tárolódni. Mindig biztonságban maradtak mindenféle külső támadástól, és ügyfeleiknek semmi okuk nem volt panaszra.

Az egyik ok, amiért ilyen nagyszerűen dolgoznak, és miért kiemelkedő a biztonságuk, az a tény, hogy minden nap legalább egyszer kézi feldolgozást végeznek a platformjukon előforduló összes kivonás esetén. Ez egyszerűen egy további biztonsági réteget ad a rendszerükhöz, ami szinte lehetetlenné teszi a megszegést.

Egy másik dolog, amit tudnia kell a biztonsági intézkedéseiket illetően, hogy a platform teljes egészében a kdb eszközkészlet használatával lett megtervezve, programozva és létrehozva, amelyet a nagy banki szervezetek gyakran használnak nagyfrekvenciás kereskedési alkalmazásokban.

Most, ha maguk a bankok ugyanarra a szolgáltatásra támaszkodnak, amelyet a BitMEX motorok használnak, akkor talán nem lenne túl nagy állítás azt mondani, hogy biztos lehet benne, hogy a pénze és a kriptovalutái elég biztonságosak náluk.

A BitMEX motorjait úgy tervezték, hogy rendkívül gyorsak és megbízhatóak legyenek, amiről gyakran a piacon sok más kriptovaluta-szolgáltatást, sőt a BitMEX legközelebbi versenytársait is hiányzik..

Felhasználói felület

Ebben a korban úgy tűnik, hogy valóban messzire jutottunk a technológiai beavatkozások és az újítások terén. Úgy tűnik, hogy nincsenek korlátok abban, hogy mit érhetünk el, ha együttesen rátesszük magunkat, amint ez a világon körülöttünk lévő csodálatos kütyük és a legújabb technológiák által is teljesen nyilvánvaló. Úgy tűnik azonban, hogy vannak olyan területek, amelyek valószínűleg lassabban haladnak, mint a többi.

Ilyen tartományra példa az ilyen kereskedési platformok felhasználói felülete. Általánosságban elmondható, hogy a kereskedési platformok számára jelenleg nincs igazán sok folyékony és zökkenőmentes webhelyélményünk. Néhány kivételtől eltekintve úgy tűnik, hogy sok kriptovaluta-szolgáltatónk nem kapta meg a pillanatot, hogy webhelye élményét zavartalanul tegye az ügyfelek rendelkezésére.

Ez a tény valójában eléggé nyilvánvaló a felhasználói felület gyenge szintjében, amelyet a Poloniex és a Bittrex felületén mutattak be, mindkettő valójában meglehetősen sikeres vállalat, amely jó piaci részesedéssel rendelkezik, főleg ha az Altcoinsról van szó..

Amint azt korábban említettük, a BitMEX nem egészen vágja meg az Altcoin-mennyiségeket. Ugyanakkor elég erős grafikával és vonzó felhasználói felülettel büszkélkedhet, amely elsősorban azért felelős, hogy sok felhasználót vonzzon a platformjára..

A BitMEX és a Poloniex által kínált szolgáltatások szintje például egészen másként működik. Míg a Poloniex kitűnő az Altcoin-kötetben, és nagyszerű üzleti tevékenységet folytat a Litecoins, a Dash és mások terén, úgy tűnik, hogy kudarcot vall, amikor tisztességes felhasználói élményt kell megvalósítani a webhelyen..

A BitMEX viszont közel sem olyan erős, amikor az Altcoinsról van szó, de parancsot ad egy nagy ügyfélnek, egyszerűen azért, mert fantasztikus felhasználói felületet kínál nekik.

A használhatóság és az egyszerűség nagyszerű parancsnokságával a BitMEX-nek sikerült egy nagyszerű weboldalt elkészítenie, és elsajátította a mobil megvalósítást is. Mobil portáljuk szinte minden olyan szolgáltatást tartalmaz, amelyet az asztali verzióban találna, és néhány haladó kereskedő számára még egy „fejlett felhasználói felület” néven is van egy lehetőség, amely még több funkciót és segédprogramot nyit meg a felhasználók számára, hogy ellenőrizzék és felhasználhassák nak,-nek.

Érdemes itt megemlíteni azt a tényt, hogy a BitMEX egyike azoknak a tőzsdei szolgáltatásoknak, amelyek portáljukon egy teljes értékű TradingView diagramot tartalmaznak. Ez a diagram szolgáltatás nagyon sok intuitív eszközt kínál, és történetesen nagy előrelépést jelent a többi portál kínálatában.

Betétek és visszavonások

Mint korábban említettük, a BitMEX csak akkor engedi meg a betéteket vagy a Bitcoins-ban történő kifizetést. Míg a betéteket a nap bármely szakában kényelmesen lehet befizetni, a kézi feldolgozású felvételek csak naponta egyszer fordulnak elő..

A kézi feldolgozás szempontját a platform készítői vezették be biztonsági protokolljaik további megerősítése érdekében, mivel ez némi többletidőt biztosít a csalárd visszavonási kérelmek kezeléséhez vagy akár törléséhez. Ez azért is működik, mert a forró pénztárcák rendszere és az automatizált rendszerek használata kissé sérülékenyebb és hajlamosabb hackerek támadására vagy hackelési kísérletekre, mint a kézi feldolgozó rendszer.

BitMEX az USA-ban?

Az Amerikai Egyesült Államok lakói számára a hír nem olyan jó. Mától a BitMEX nem áll készen fogadni az Egyesült Államokbeli ügyfeleket vagy kereskedőket a platformjukra. Bár lehetséges megkerülni ezt a döntést a VPN vagy virtuális magánhálózatok használatával, de nagyon kritikus a felhasználó számára, hogy mérlegelje az ilyen cselekedetek előnyeit, hátrányait és következményeit, ha valamivel folytatni tervezik mint ez.

Azt javasoljuk az amerikai lakosoknak, hogy inkább válasszanak más lehetőségeket, amelyek szilárdan léteznek az Egyesült Államok jogi keretén belül. Kereskedőnek való regisztrációhoz győződjön meg arról is, hogy Ön legalább 18 éves-e.

Ítélet

A BitMEX nagyszerű a Bitcoins számára. 100-szoros fedezeti tőkeáttétellel a Bitcoin spot- és határidős piacokon, valamint a csillagos ügyfélélmény és a felhasználói felület használatával ennél jobb szolgáltatást nem kaphat, ha Ön Bitcoin kereskedő. Kicsit elmarad, ha az Altcoinsról van szó, bár a kezdő kereskedők számára, akik csupán a vizeket tesztelik, jó lehet, ha egy olyan szolgáltatással kezdünk, amely ügyfélközpontú megközelítést alkalmaz. Ennek eredményeként a BitMEX-et teljes szívvel ajánljuk, és nagyszerű kereskedési tapasztalatokat kívánunk Önnek.

Kezdje el a BITMEX-et

Kriptopénzváltás: a működés módja

Az ilyen kereskedési platformok mechanizmusa valójában nagyon egyszerű és egyértelmű. Nem kérnek sokat, de hisznek abban, hogy olyan hasznos szolgáltatásokat adnak ki, amelyek előnyeik lehetnek ügyfeleik számára. A legelső dolog, amire szükségük van, az az, hogy jelentkezz be a weboldalukra. Miután ezt megtette, zökkenőmentesen végigvezeti Önt az egész folyamaton. Ez azonban bizonyos mértékben attól függ, hogy milyen szolgáltatást választott. Némelyikük valóban úgy véli, hogy a vevői elégedettség a legfontosabb, és nagy erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a webhelyélmény élvezetessé és zökkenőmentessé váljon, mások azonban nem lehetnek annyira figyelmesek. Éppen ezért elengedhetetlenné válik az Ön számára a megfelelő szolgáltatásválasztás, amely nem csak az első sorban áll a kínált szolgáltatások terén, hanem nagyon ügyel az ügyfeleire is.

Dolgok, amiket tudnod kell

Most, mielőtt véglegesen megválaszolná, melyik szolgáltatással fog menni, azt javasoljuk, hogy először saját maga végezzen el néhány dolgot. A legelső dolog, amit figyelembe kell vennie, az az a pénznem, amellyel valójában foglalkozni kíván. Tegyük fel, hogy Litecoins-szal szeretne kereskedni, vagy esetleg érdekelne néhányat ezek közül.

Ebben az esetben először meg kell keresnie a platformot, és meg kell derítenie, hogy Litecoin alapú szolgáltatásokat kínálnak-e. Ezt természetesen nem lehet nehéz felmérni, mivel ezek a szolgáltatások általában hajlamosak felsorolni az ilyen dolgokat közvetlenül a kezdőlapon. Ezután érdemes megnéznie a tranzakciós díjat, amelyet felszámítanak. Néhány felhasználó számára ismeretlen, sok ilyen szolgáltatás valójában kis tranzakciós díjat számít fel a szolgáltatással végrehajtott minden tranzakcióért.

Biztosan jól fog szolgálni, ha előzetesen ismeri az ilyen rejtett költségeket, és győződjön meg arról, hogy olyan szolgáltatást választ, amely a legkevesebb dollárba kerül. Végül egy utolsó dolog, amit meg kell tennie, talán alaposan megnézi azokat a véleményeket, amelyeket a korábbi ügyfelek a webhelyen vagy más platformokon hagytak. Ha a weboldal valóban jó, akkor valószínű, hogy valóban pozitív vásárlói véleményeket talál az interneten, amelyek megerősítik ugyanezt.

Ha nem, akkor miután megnézte a vásárlói véleményeket, erről is megfelelő tájékoztatást kap. Miután tájékoztatást kapott a szolgáltatás közvéleményéről, sokkal jobban felkészült lesz arra, hogy megalapozott döntést hozzon magáról.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map