BitQuick Review – Biztonságos platform?

A BitQuick egy bitcoin piac, amely lehetővé teszi a bitcoinok adásvételét készpénzzel vagy SEPA átutalással. Egyszerű és idealista megközelítést alkalmaznak az érmék adásvételénél, amelyek során a vevő készpénzt helyez el az eladó bankszámláján, és a betéti bizonylat feltöltésétől számított három órán belül a Bitcoin elküldésre kerül. A BitQuick segítségével könnyedén és közvetítő bevonása nélkül vásárolhat Bitcoins-t.

A BitQuick háttere

BitQuick ReviewA BitQuickot 2014-ben egy mérnökhallgató, Jad Musablat alapította, aki szükségesnek érezte egy legitim és biztonságos platform létrehozását a Bitcoin cseréjéhez, miután átverték a pénzét, és szembesültek azzal a veszéllyel, hogy a 2-faktoros hitelesítést nem használják a biztonság érdekében. a számláját.

Hatalmas népszerűsége miatt a BitQuick kiemelkedő platformgá nőtte ki magát a felhasználók számára a Bitcoin adásvételére. Egy interjú során, amikor a Bitquickről alkotott elképzeléseiről kérdezték, Jad így válaszolt: „Mindenki más számára platformot építünk azok számára, akik hisznek a globálisan összekapcsolt digitális gazdaságban..

Remélem, hogy a Bitquick biztosíthatja a felhasználók számára, hogy gyorsan és biztonságosan ugorjanak be és ki a Bitcoin ökoszisztémából a világ minden tájáról. Ez lehetővé teszi a Bitcoin számára, hogy továbbra is betörjön a mainstreambe, és lehetővé tegye a mindennapi fogyasztók számára, hogy kihasználják a pénzt takarékos energiát kapcsolat, amelyet a Bitcoin kínál ”.

ELKEZDJE A BICKET

Miért éppen a BitQuick?

Alaposan meg kell vizsgálni azt a szolgáltatást, amelyet a Bitcoin vétele és eladása mellett választanak, mivel gyakran több csalás történik. A BitQuick miért emel ki a többi tőzsde közül

 1. Egyszerű módja a készpénz átváltására Bitcoinra és a Bitcoin készpénzre történő átváltására.
 2. Az eladók a piaci kamatnál magasabb árfolyamon rakhatják le Bitcoin-jukat.
 3. Más szolgáltatásokkal ellentétben nincs szüksége hitelkártyára vagy bankra a Bitcoin vásárlásához. Ehhez csak készpénzre van szükség.
 4. Könnyen használható és kiváló kezdőknek, akik a Bitcoin világát nézik.

A BitQuick használata

Hogyan vásárolhat Bitcoin-t a BitQuick-on

A Bitcoin vásárlása egyszerű, háromlépcsős folyamat, amely a Bitquick fejlesztőinek köszönhetően egyszerű

 1. Ezután a felhasználókat arra kérjük, hogy adják meg a megvásárolni tervezett Bitcoin mennyiségét, e-mail címüket és a BTC címét. Ezután a felhasználónak ki kell választania egy bankot a bemutatott bankok listájából, mindegyiknek meg kell mutatnia a bitcoinonkénti megfelelő árat.
 2. A felhasználót visszaigazoló e-mailben értesítjük a bankszámla adatairól, amelyre fizetni kell. Az összeget a kívánt helyi bank fiókjában lehet kifizetni, csak egy űrlap kitöltése és a banknak a készpénz átadása szükséges. Természetesen elengedhetetlen, hogy csak készpénzzel fizessen.
 3. A pénz elküldése után az eladó számláját automatikusan jóváírják. Bármely más fizetési mód túl sok időt vesz igénybe, és az eladó nem tudja megerősíteni az átvételét a megbeszélt három órán belül. Ez az oka annak, hogy a készpénzes fizetéseket mindig ösztönzik.
 4. A vevőnek le kell fényképeznie a nyugtát, és feltölti azt a BitQuick által küldött visszaigazoló e-mailben található linkre, miután a befizetés megtörtént. Erre a folyamatra van szükség, hogy megakadályozzák az eladókkal fennálló vitákat, amikor azt állítják, hogy nem kapták meg a pénzt.
 5. Amint az eladó megkapja a nyugtát, a szükséges mennyiségű Bitcoin kis 2% -os díjjal átkerül a pénztárcájába.

A BitQuick három órás időszakot kínál a nyugta feltöltése és az érmék felszabadítása között. Gyakrabban a felhasználókat kellemes meglepetés érheti, amikor ez az időkeret rövidebb lesz, és azonnal megkapják bitcoinjaikat.

Hogyan adhatjuk el a Bitcoint a BitQuick-on

A Bitcoin értékesítése vitathatatlanul sokkal könnyebb folyamat, mint a vásárlás, és a BitQuick-on így olvashatja el

 1. Befejezni a eladási forma a BitQuick-on.
 2. Az eladó meghatározza az eladni tervezett BTC összegét, valamint a megengedett minimális tranzakció nagyságát. A kért ár beállítható a Bitstamp vagy a Bitfinex követésére. Lehetőség van arra is, hogy az árat az átlagár felett vagy alatt állítsák be.
 3. Ezen információk megadásakor megadják az eladó személyes letéti címét. A megrendelés akkor lesz teljes, amikor az eladó elküldi a szükséges Bitcoin mennyiséget az említett címre, majd a megrendelés élőben jelenik meg a BitQuick platformon.
 4. Amikor egy érdeklődő vevő visszatartja a Bitcoin összegét, az eladó egy megerősítő e-mailt kap, amely két linket tartalmaz – egyet a betét megerősítésére és a letéti felszabadítására, egy másikat pedig a betét vitatására. Az eladó köteles a megerősítő e-mail kézhezvételétől számított három órán belül válaszolni, és a kauciónak azonnal meg kell érkeznie, mivel készpénzben fizetik. A vásárlók készpénz-átvételének visszaigazolása után a BitQuick kiadja a bitcoinokat a vevőnek.

További elõny az eladók számára, hogy saját áron tudnak eladni, ami azt jelenti, hogy bizonyos áron megvásárolhatják a Bitcoint, és a BitQuick nyereséggel eladhatják, így rendkívül kívánatos lehetõség a nyereséget keresõ eladók körében..

Biztonsági eszközök a BitQuick segítségével


Minden szolgáltatásnak, amely az Ön személyes adatait tárolja, a pénzről nem is beszélve, biztonságosnak és árnyékoltnak kell lennie. Tehát a BitQuick törvényes és biztonságos? Minden jel igenre mutat. A BitQuick biztonsági intézkedései három elem felhasználásával értékelhetők:

 1. Személyes fiók biztonsága: A felhasználóknak nem kell regisztrálniuk a BitQuick használatával folytatott kereskedelemhez. A vásárlók a fizetési folyamat során megadják Bitcoin-címüket, amelyet a fizetés teljesítése után a megrendelés teljesítésére használnak. Az eladóknak létre kell hozniuk egy PIN-kódot, amelynek segítségével elfogadhatják, módosíthatják vagy törölhetik a megrendeléseket. Ez maximálisan biztosítja a vevők és az eladók személyes adatainak bizalmas kezelését.
 2. Az alapok biztonságos tárolása: A BitQuick-ot össze kell keverni a Bitcoin pénztárcával. Ehelyett ajánlott az összes újonnan megvásárolt Bitcoin-ot átvinni személyes pénztárcájába. Harmadik fél letéti szolgáltatását használják a Bitcoin tárolására, amikor az eladó listát hoz létre, és a biztonsági protokolljaikról semmilyen információt nem tesznek nyilvánosan elérhetővé.
 3. Vállalati legitimitás: A BitQuick nagy hírnévnek örvend a Bitcoin felhasználói körében, és óriási népszerűségnek örvend a piacon. Noha a panaszokkal és a túláraival kapcsolatban panaszt tettek, a teljesítményével és az egyedülálló funkcionalitásával kapcsolatos dicséret nagy mértékben elfojtja őket. Még 2013-ban, amikor BuyBitcoin.us néven ismerték őket, bejelentő bejegyzést tettek a BitcoinTalkFórumon, és a közösség jól fogadta őket.

Számos egyéb biztonsági funkció a következőket tartalmazza:

 1. 226 bites SSL titkosítás
 2. Napi szerver biztonsági mentések
 3. Az offline tárolt letéti címekhez tartozó magánkulcsok, amelyek biztosítják, hogy a potenciális szerver-kompromisszum során ne vesszen el Bitcoin.

Mi a Díjszerkezet?

Habár a BitQuick-nál nincs díj az értékesítésért, a 2% -os díjat azért kell fizetni vásárlás Bitcoins. A 2% -os díjakat levonják a felszabadítani szánt Bitcoin összegéből. Bár ez kissé magas a Bitcoin készpénzes vásárlásakor, de a gyorsaság és a megbízhatóság miatt egyeseknek megéri. Bár ez az irányelv egyértelműen szerepel a webhely GYIK részében, néhány panaszt kapott a felülvizsgálati webhelyeken.

Ha Bitcoin értékesítését tervezi, a BitQuick nagyszerű platform. Gyakran eladhatja érméit a piaci árnál magasabb áron, ráadásul nem számítanak fel eladási díjat. Ez teszi a BitQuick.co-t a legolcsóbb módja a készpénz átváltására Bitcoin-ba egy nap alatt, vagy fordítva.

Fizetési módok

Csak készpénzbefizetést alkalmaznak, vagy a SEQ átutalását javasoljuk a BitQuick-nál. A BitQuick nem fogad el más aktuális fizetési módot, bár a szó az, hogy a pénzátutalási funkció a jövőben megvalósulhat. A megrendeléseket a vevői tartás leadásától számított 3 órán belül kell leadni. Három vagy több fizetetlen vevői visszatartás 72 órán belül a szolgáltatás azonnali kitiltását eredményezi.

Szigorúan tilos az ACH, az átutalás vagy a fel nem sorolt ​​egyéb fizetési módok használata.

BitQuick támogatott országok

Bár nemzetközi támogatást nyújtanak, úgy tűnik, hogy a platformot kizárólag az Egyesült Államok lakói használják. Hivatalosan a következő országokat támogatják:

 • USA
 • CA
 • EU
 • RU
 • AU

A BitQuick az Egyesült Államok 49 államában működik, New York az egyetlen hely, amelyet a BitQuick nem támogat. A BitLicense miatt kénytelenek voltak leállítani a szolgálatot New Yorkban.

Hozzáférés a Bitcoin-hoz a BitQuick segítségével

A legtöbb szolgáltatás ismeri pénzeszközeinek tárolását és szabadidejében a pénztárcába történő átutalását. A BitQuick azonban másként játszik, mint a többi. Hogyan kérdezheted?

 • A vásárlóknak nem kell a pénztárcájukba küldeni a megvásárolt Bitcoin-t. Ez automatikusan átkerül, amikor az eladó felszabadítja a pénzeszközöket.
 • Az eladóknak el kell küldenie a Bitcoint a BitQuick letéti szolgáltatásához, miután elhelyezték listájukat. Amint az átvitel megerősítést kapott a hálózattól, a megrendelés élesben lesz a BitQuick webhelyén.

A legtöbb egyéb szolgáltatás felesleges gondokat és problémákat igényel mindkét fél részéről. A BitQuick olyan folyamatot alkalmaz, amely minimalizálja a pénztárca közötti átvitelt, ezáltal kevesebb zavart okoz a vevő és az eladók között. Ez kiváló felhasználói élményt nyújt, és csökkenti a fő hálózati díjakat is.

Felhasználói tapasztalat

A weboldal nagyon tiszta és könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, amely pozitív felhasználói véleményeket generált az interneten. A kereskedési folyamatot magyarázó videók további bónuszt jelentenek. A weboldal érzékeny és jól néz ki mobil eszközön.

Vevőszolgálat

A BitQuick óriási dicséretet ért el azért, mert rendkívül érzékeny és kliensbarát. Elérhető egy online űrlap, amellyel kapcsolatba léphetnek velük, vagy a felhasználók e-mailt küldhetnek a címen [e-mail védett] vagy a megadott címen lehet kapcsolatba lépni: 9435 Waterstone Blvd # 140, Cincinnati, OH 45249.

Korlátok és likviditás

A BitQuick lehetővé teszi a vevőknek és az eladóknak, hogy megállapodjanak a kereskedelemben, és nem szab korlátokat. A különböző bankfiókokban általában sok ajánlat van a különböző típusú vásárlásokra. A BitQuick vételi és eladási ajánlatai nyilvánosan elérhetőek, és bármikor láthatók a rendelési könyvükben.

Sebesség

A BitQuick célja, hogy a Bitcoins-t gyors ütemben juttassa el a vásárlókhoz, és egyes esetekben az ügyfelek a fizetés után egy órán belül megkapják a Bitcoin-t.

Átadási korlátok?

Harmadik fél letéti ügynökeként nincs korlátozás a Bitcoin vételére és eladására vonatkozóan, a BitQuick pedig lehetővé teszi, hogy a vevők és az eladók megállapodjanak a kereskedelemről. Mint ilyen, az összes vételi és eladási megbízás nyilvánosan elérhető.

Gyakran Ismételt Kérdések

1) Hogyan védi a letéti letét az eladókat?

A BitQuick letéti szolgáltatás megvédi az eladókat azáltal, hogy megtartja Bitcoin-ját, amíg meg nem erősítik, hogy a javasolt vevő befizette a bankszámlájukat. Ez megakadályozza a csalások esetét.

2) Használhatom a BitQuick-ot a Bitcoin Online vásárlásához?

Online vásárlás nem érhető el. A Bitcoin vásárlásához meg kell látogatnia a weboldalt, és ki kell választania egy megrendelést az aktuális rendelési könyvből.

3) Biztonságos-e a BitQuick használata?

A BitQuickot az ügyfélkör túlnyomó része biztonságosnak tartja. A biztonság növelése érdekében a webhely a BitGo több aláírással ellátott pénztárca-infrastruktúráját használja, amely biztosítja a Bitcoin befizetését több mint 250 000 dollárért. A weboldalon folyó összes ügylet teljes körű nyilvánosságra hozatala biztosított, mivel az ellenőrzési rendszer megjeleníti a letétben tartott Bitcoin mennyiségét.

Következtetés

Az alábbi táblázat segít összefoglalni a teljes értékelést, és felhívhatja a figyelmet a BitQuick legfontosabb jellemzőire.

Előnyök Hátrányok
Egyszerű módszer a Bitcoins adásvételére Magasabb díj, mint a többi Bitcoin tőzsdénél
Nagy megbízhatóságú és népszerű amerikai székhelyű csere szolgáltatás A Bitcoin árának emelkedése néha magasabb, mint a piaci ár
Teljes átlátszóság A webhelyet korábban szerver támadás érte, és egy hónapig offline állapotban ült
Gyors tranzakciók Minden megrendeléshez meg kell látogatnia egy bankot

Összegzésként elmondható, hogy a BitQuick kiállta a tesztidőszakot, és jó cserének bizonyult azok számára, akik készpénzzel szeretnének foglalkozni. Egyes felhasználók beszámolnak arról, hogy BTC-k százait adták el néhány perc alatt, ami nagyon édes üzlet, figyelembe véve a gyorsan változó életünket.

Eladóként, mivel nincsenek díjak, és beállíthatja a saját árát, ez egy álom forgatókönyv.

ELKEZDJE A BICKET

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector