Ledger Nano S áttekintés – A legnépszerűbb valóban a legjobb?

Mielőtt belekezdenénk a főkönyv nano felülvizsgálatába, röviden ismertessük a kriptovaluták emelkedését. Mindenhol vannak, és eléggé megállíthatatlannak tűnnek ebben az időben. A Bitcoin még 2009-ben debütált, de valódi elismerést tapasztalt az elmúlt néhány évben, amikor az értéke szó szerint az egekbe szökött..

Ilyen fenomenális siker, amellyel a Bitcoin szembesült, azonnal elindította a kriptovaluták piacát, és szilárd helyet biztosított számukra a pénzügyi szektorban, és világszerte emberek milliói tették aktívan kockára pénzüket számukra, és még fantasztikus hozamot is szereztek az idők.

Most, ha érdekel a pénze befektetése is, szerencsére ez nem olyan nehéz. A kriptovaluták mára gyakorlatilag sikerült elérni szinte az összes országot, és annyi nagyszerű kereskedési és csereplatform megjelenésével tulajdonképpen nem nehezebb kriptográfiai érméket vásárolni, mint a közös élelmiszereket vásárolni. Mindössze annyit kell tennie, hogy be kell jelentkeznie ezen webhelyek egyikére, szükség esetén létre kell hoznia egy fiókot, ki kell választania a fizetési módot, és kedvére vásárolhat..

A másik lehetőséged valamivel bonyolultabb, és megkövetelhet néhány fontosabb döntést attól függően, hogy jól érzed-e őket vagy sem. Az a lehetőség, amiről beszélünk, az az, hogy Ön maga bányássza a kriptovalutákat. Manapság könnyedén megtalálhatja a piacon elérhető különféle bányászati ​​berendezéseket, amelyek könnyedén elvégzik a munkát.

Mindössze annyit kell tennie, hogy megvásárolja az egyiket, valamint egy elég erős, a fúrótorony áramellátásához szükséges tápegységet, mindet hazahozza és olyan helyre állítja, ahol úgy érzi, hogy ez nem okoz nagy problémát a másik számára a ház lakói és te beállítottál. Ezt a módszert azonban csak akkor folytassa, ha készen áll arra, hogy bátran merítse az ezzel járó energiaköltségeket, mivel a bányászati ​​berendezések általában sok elektromos energiát fogyasztanak, ezáltal nyilvánvalóan hátrányosan befolyásolják az áram- és áramszámlákat.

The Ledger Nano S Review

főkönyv-nano-s-áttekintésDe a keresett típustól függetlenül a valóság az, hogy az ilyen pénztárcák széles választékát találja meg a piacon, és őszintén szólva valójában egy csomó zavaróságot okoz annak eldöntése, hogy melyik felel meg minden igényének, és elég hatékony ahhoz, hogy megoldja az összes kriptovaluta-tartási problémát.

Mivel nagyon sok mindent meg kell vizsgálni és megfontolni a vásárlás előtt, nem meglepő, ha egy személy egy kis segítségre vágyik a témában, és mi azért vagyunk itt, hogy ezt a segítséget nyújtsuk. Ez a cikk megismerteti Önt a kriptovaluta pénztárcák világának egyik legkiválóbb szereplőjével, a Ledger Nano S-vel, amely a legújabb modell a pénztárcák sorozatában, amelyet a vállalat, a Ledger Nano indított piacra, amely pénztárcaként forgalmazza magát. még 2014-ben alapították Franciaországban.

Az aktuális árat itt tekintheti meg!

Elsődleges jellemzők

A Ledger Nano S egy hardvertárca, ami azt jelenti, hogy rugalmasságot biztosít az offline tároláshoz, és ezt ötvözi azzal a lehetőséggel, hogy magánkulcsait külső tároló hardveren belül tárolja. Ez a külső hardver később egyszerű USB-kábelen keresztül csatlakoztatható az asztali számítógéphez vagy laptophoz, vagyis nem lesz nagy gond az érmék eléréséhez vagy megtekintéséhez..

A kriptovaluták hardveres pénztárcaipara jelenleg fényesebb, mint valaha. Az emberek aktívan teszik pénzüket ilyen termékekbe, és a közönség elégedettsége mindig magas. Akár ezt a Bitcoin sikerének tulajdonítja, akár egyszerűen a közvélemény elmozdulásának, az egyetlen tény, amelyet nem lehet tagadni, az az, hogy az ágazat soha nem látott módon virágzik, és a jövőben is sok éven át folytatja.

Mindez nyilvánvalóan nagy pozitív változást idéz elő a gyártott eszközök minőségében. A lakosság elvárásai nőnek, és ezzel együtt kötelesek vagyunk gyors fejlődéseket tapasztalni magukban az eszközökben is. A Ledger Nano S egyszerűen egy másik remek pénztárca, amely ugyanarra a modellre épült.

Biztonságos, gyors és gyors, ráadásul a pénznemek jó skáláját is támogatja. A Bitcoin és az Ethereum egyszerűen két pénznem, amelyekben kereskedik, a sok egyéb mellett.

Most a Ledger Nano S mögött álló legfontosabb eladási pontok, amelyek révén elérte a jelenlegi sikerszintet, a biztonság és a használat rugalmasságának robusztus megközelítése. Ez utóbbi alatt azt értjük, hogy azon kívül, hogy a Nano S-t kriptóérmék tárolására használja, könnyedén felhasználhatja fizetésre különböző online és offline szolgáltatásokban is, amelyek fizetésként elfogadják a kriptovalutákat..


A fent említetteken kívül néhány egyéb kiemelkedő tulajdonság a felhasználóbarátság, az egyszerű fizetési lehetőség, a hatékony biztonsági protokollok és még sok más..

Ami a versenyt illeti, a Ledger Nano S szinte egy kézzel uralkodik a kriptovaluta pénztárca piacán, vagy ha lenne, akkor a TREZOR hardver pénztárca. A Nano S és a TREZOR együttesen teszi ki a kriptovaluta pénztárcák értékesítésének nagy részét, így kevés hely marad másnak.

Bár a TREZOR sokkal hosszabb ideig volt a piacon, mint a Ledger Nano S, és ezért a puszta tapasztalata miatt megelőznie kellett volna a Nano S-t, a Ledger intuitív marketingstratégiája és a pénztárca nagyszerű tulajdonságai kombinálva biztosították, hogy a verseny mindig nyaktól nyakig marad.

Közvélemény

Amikor egy új termék megjelenik a piacon, arra a legpontosabb választ adják, hogy érdemes-e megvásárolni a terméket, vagy sem az első vásárlók. Ők tudják a legjobban megmondani, hogy a termék megfelel-e az elvárásoknak, és vannak-e hátrányai vagy hibái a tervezésnek, amelyekre figyelni kell.

Ugyanezen okból folytattuk az ügyfelünknek egy kis ügyfélkutatást. Itt bemutatjuk Önnek, hogy mit mondanak a készüléket már használó vásárlók a Ledger Nano S-ről, és hogy ajánlanák-e másnak vagy sem. Összeállítottuk ezeket az áttekintéseket, és egy kis összefoglalót készítettünk belőle, a jó és a rossz részekről, megfontolásra.

A Ledger Nano S fényesen ragyog, mint egy gyémánt, amikor a nyilvános véleményekről és véleményekről van szó. Az egységet vásárló felhasználók szinte mindegyikének csak dicséretet kell énekelnie, és szolgáltatásait tökéletesnek kell tekintenie. Most a Nano S egy hardvertárca. A hardvertárcák olyanok, amelyeket pénztárcaként hordozhatunk, és bármikor csak egy egyszerű USB-kábellel csatlakoztathatók a számítógéphez..

Mivel túlnyomórészt nem állnak kapcsolatban az internettel, nyilvánvalóan biztonságosabbak az online csalások vagy lopási kísérletek során. Pontosan ez az oka annak, hogy a felhasználók általában érméik jó részét hardveres pénztárcákban tárolják, míg a szoftveres pénztárcák általában kis mennyiségeket hordoznak.

A jelenleg a Ledger Nano S birtokában lévő felhasználók egyike szerint az eszköz segít jól aludni éjszaka, tudván, hogy érméik biztonságban maradnak a Nano S keretein belül..

Szinte minden felhasználónak, aki valaha is használt egy Ledger Nano S-t, nincs panasza a készülékkel kapcsolatban, és az egyik legkönnyebben működő pénztárcának tartja, amely valaha piacra került..

Ha azonban van egy panasz, amelyet jó néhány felhasználó hallott, az az eszköz kevés tárhelyére vonatkozik. Azoknak a kriptovaluta-rajongóknak, akik hajlamosak egynél több kriptovaluta-típust tárolni pénztárcájukban, a Ledger Nano S nem biztos, hogy a legjobb választás, mivel az alacsony tárhely nem biztos, hogy alkalmas több pénznemre.

Ennek működését valójában meglehetősen könnyű megérteni. Amikor úgy dönt, hogy új kriptovalutát tárol a Nano S-n, le kell töltenie egy alkalmazást, amely az adott tokenre jellemző.

Anélkül, hogy az alkalmazás pontosan a tárolni kívánt tokenre vonatkozna, nem folytathatja tovább. Az eszköz felépítésének módja azonban nem lehet egyszerre több mint három ilyen alkalmazás telepítése.

Ez azt jelenti, hogy a negyedik pénznem hozzáadásához pénztárcájához el kell távolítania az egyik már meglévő alkalmazást, mielőtt folytathatja az új pénznem hozzáadását.

Bár ez bonyolult feladatnak tűnhet, valójában meglehetősen egyszerű és olyan, mint az alkalmazások telepítése vagy eltávolítása az okostelefonról. Ez tovább egyszerűsíthető, ha véletlenül hozzáfér a számítógéphez.

Felhasználói tapasztalat

Amint azt korábban kifejtettük, a Ledger Nano S ugyanolyan népszerű, mint amennyi a felhasználóbarát jellege miatt. Az alkalmazáson belüli élményt úgy tervezték, hogy az átlagos felhasználó számára rendkívül folyékony legyen, és az általános beállítás meglehetősen hasonló ahhoz, amit a piacon lévő legtöbb pénztárca kínál.

Az első indításkor a készülék arra kéri a felhasználót, hogy állítson be egy jelszót az adatok védelme érdekében. Később a folyamat során egy 24 szavas magot biztosítunk, amely segíti a felhasználót a magánkulcsok létrehozásában.

Mivel a kezdeti beállítás mindössze három percet vesz igénybe, a Ledger Nano S nem hagy kőzetet a felhasználói elégedettség maximális megőrzése érdekében. Attól függően, hogy milyen digitális pénznemmel fog kereskedni, a beállítás befejezése után telepítenie kell a működéshez szükséges alkalmazásokat.

Ami ezeket az alkalmazásokat illeti, egyszerűen adóként vagy vevőként működnek, de semmilyen szerepet nem játszanak az érmék tényleges tárolásában.

A felhasználói élmény még könnyebbé és gördülékenyebbé tétele érdekében a gyártók bevezették a Google Chrome kiterjesztést is. Ez a kiterjesztés lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hozzáférjen a fiók adataihoz, lehetővé teszi a Bitcoins átutalását, és Bitcoin-címeket generál az alapok fogadásához. Ez lehetővé teszi még az alkalmazás különböző beállításainak, például az árfolyam és az adatvédelmi irányelvek finomítását.

Ha már van és működik egy meglévő Bitcoin pénztárca, akkor nem kell aggódnia, mert nem kell törölnie ezt a Nano S használatához. Valójában a meglévő online pénztárcákat is beépítheti a készülékbe. . Néhány támogatott pénztárca a MyCelium, az Electrum, a Copay, a Bitgo és a MyEtherWallet.

Bárki számára, aki még távolról is ismeri a kriptovaluták működését, a Ledger Nano S úgy fogja érezni magát, mint egy séta a parkban. Még egy teljesen újonc számára is, a beállítást és a műveleteket néhány nap alatt elég könnyű kiválasztani és elsajátítani. Ami a hardver pénztárcát illeti, csak két gomb van rajta, és így nincs semmi lehetőség a csuklás vagy hibák működtetésére.

Biztonság

Amint azt korábban részleteztük, ha biztonságban kell tartania a kriptovalutákat, akkor a hardveres pénztárcák a megfelelő út. Nem azt mondjuk, hogy teljesen lehetetlen a hardveres pénztárcák veszélyeztetése, de még akkor is, ha egy problémát sikerül kibontani, elég nagy az esélye, hogy felhasználóközpontú lesz, és nem a tényleges eszközspecifikációk miatt..

Bár nincs általános és gyors szabály, amely garantálhatja a külső támadásokkal szembeni biztonságát, de van néhány olyan tudnivaló, amelyet tudnia kell, amely lehetővé teszi, hogy minden óvatosságra szükséged legyen. Először is, pozitívan kell feljegyeznie a biztonsági magot egy papírlapra, nem pedig egy számítógépes rendszerre.

A számítógépes rendszerek ugyanis mindig magukban hordozzák a fertőzés kockázatát és az adatszivárgást. Másodszor meg kell győződnie arról, hogy valahányszor pénztárcáját csatolja egy rendszerhez, a rendszerben nincsenek rosszindulatú programok vagy biztonsági problémák, mert a vírus könnyen átjuthat a rendszerről a pénztárcájába a kábelen keresztül..

De nyugodjon meg, mert ha megvásárolja vagy tervezi megvásárolni a Ledger Nano S-t, akkor miután leválasztotta a rendszerről, ezt a hardvertárcát szinte lehetetlen nyomon követni vagy megtalálni.

Eszköz megjelenése

Lehet, hogy a Ledger Nano S jelenleg a legolcsóbb hardveres pénztárca, de a készülék küllemét illetően nem volt kompromisszum. Az olcsó eszközök egyik problémája az, hogy kompromisszumokat kell tennie néhány funkcióval vagy a gyártás minőségével kapcsolatban. A Ledger Nano S lenyűgöző dizájnnal és kivitelezési minőséggel rombolta le a mítoszt.

A készülék elegáns, ugyanakkor nagyon masszív és könnyen elfér a zsebében. A készülék egy kis OLED-képernyőt, néhány gombot az oldalán és egy fémes tokot tartalmaz, amely körülveszi az egész készüléket.

Megkapja a készüléket, valamint egy mikro USB-USB kábelt és egy kulcstartót. A készülék semmiképpen sem érzi ügyetlennek a kezedben. Valójában az elkészítés minősége olyan jó, hogy az eszköz problémamentesen képes elnyelni néhány véletlenszerű cseppet.

A képernyő jelenlétével könnyedén ellenőrizheti az összes küldött tranzakciót, mielőtt azt sugározzák. Így a készülék biztonságának fokozása. Összességében a Ledger Nano S a legjobb hardveres pénztárca, amelyet pénzzel vásárolhat most meg.

Megközelíthetőség

Az akadálymentesség egy másik paraméter, amely alapján a pénztárcákat gyakran rangsorolják. A világ elég gyors ütemben halad. Már nincs idő a kezünkön, bármit és mindent el kell végezni gyorsan. Mivel mindennapjaink nem teszik lehetővé, hogy sokáig egy helyen üljünk, elég kritikus szükségessé válik számunkra, hogy a kütyüinket úgy alakítsuk, hogy lehetővé tegyék tevékenységeink menet közben történő elvégzését..

A kriptopénzek mint technológia éppen ebből az igényből fejlődtek ki; úgy tervezték, hogy megkönnyítsék az életünket és alakítsák életünket a könnyebb holnap számára.

A jövő pénznemének tekintett, ez a csinos kis újítás a pénzügyi szektorban már nagyon sok minden nap egyszerűsített. De ahhoz, hogy a kriptovaluták teljes mértékben kihasználják lehetőségeiket, el kell engednünk az idő és a tér korlátait, ezért a Ledger Nano S olyan kialakítással rendelkezik, amely a legjobb szolgáltatást nyújtja bárhol és bármikor..

Ahhoz, hogy érmeihez hozzáférhessen a Ledger Nano S segítségével, rendelkeznie kell egy számítógépes rendszer irányításával, mivel a pénztárcát össze kell kapcsolni. Miután a pénztárcát nagysebességű USB-kábellel csatlakoztatta, el kell indítania az alkalmazásszoftvert, amely átirányítja Önt a kívánt információra.

Ez az egész folyamat továbbra is nagyon leegyszerűsített és kényelmes, ha otthon van. Mindazonáltal nehézzé válik azok számára, akik mindig mozgásban vannak, mivel nem mindig férnek hozzá a számítógéphez.

A Ledger Nano S azonban mindig hardveres pénztárcaként forgalmazta magát, és a hardver pénztárcák definíció szerint nem annyira a kényelem érdekében készültek, mint hosszú távú tárolásra. Rövid távú tárolók esetében, ahol menet közben könnyedén hozzáférhet érméihez, sőt napi tranzakciókhoz is felhasználhatja őket, érdemes olyan pénztárcákat vagy asztali pénztárcákat programoznia, amelyeket kifejezetten a mozgásban lévő emberek számára nyújtanak, néha akár a biztonsága árán is.

De a Ledger Nano S még a piacon elérhető nagyszámú hardveres pénztárca között is a csúcsminőségű marad, ha a hozzáférhetőségről van szó. Az érmék könnyen elhelyezhetők, visszakereshetők vagy ellenőrizhetők, a kezelőfelület meglehetősen egyszerűen érthető és kezelhető, a kijelző pedig pontosan úgy működik, ahogy kell, hogy minden lényeges információt megjelenítsen.

Az egyetlen dolog, ami ebből a szempontból ellene hat, az a tény, hogy előfordulhat, hogy folyamatosan folyamatosan telepítenie és eltávolítania kell az alkalmazásokat különböző pénznemekhez, attól függően, hogy melyikhez kell jelenleg hozzáférnie.

Mi az a hardver pénztárca?

Mindannyian tudjuk, hogy a kriptovaluták virtuális pénznemek, amelyeket egyedi címekben tárolnak. Egy kriptovaluta pénztárca tárolja ezeket a címeket, hogy bármikor hozzáférhessen pénzeszközeihez.

A hardveres pénztárca ugyanolyan, mint bármely más kriptovaluta pénztárca, tárolja azt a címet, ahol az alapjai találhatók. Azonban a normál kriptovaluta pénztárcával ellentétben, amely rendkívül sebezhető a lopásokkal szemben, a hardvertárca biztonságos menedéket jelent az Ön pénzének.

A pénztárcában lévő pénzeszközök felhasználásához szüksége lesz az adott pénztárca magánkulcsára. Normál szoftveres vagy papír pénztárcán hozzáférhet ehhez a privát kulcshoz. Ennek egyetlen hátránya, hogy ha valaki megkapja a magánkulcsát, akkor átutalhatja az alapokat, amikor csak kedve tartja.

Hardveres pénztárcán senki sem fér hozzá a privát kulcsokhoz. Ezeket a kulcsokat egy biztonsági protokoll pénztárca mögött tárolják, amelyet lehetetlen feltörni. Amikor pénzeszközeit fel akarja használni, külső szoftvert kell csatlakoztatnia az eszközhöz, és meg kell adnia egy PIN-kódot az eszközön a tranzakció megerősítéséhez.

A tranzakció aláírásra kerül a privát kulcsával, és sugárzott. Az egész folyamat során a magánkulcsai nem is hagyják el a hardvertárcát. Így az Ön pénzei akkor is biztonságosak, ha a pénztárcát egy már veszélyeztetett rendszeren használja.

Mit kell keresni hardver pénztárcák vásárlásakor?

A hardveres pénztárca a legbiztonságosabb hely az összes kriptovaluta tárolására. Különösen a növekvő kiberbiztonsági kockázatok világában rendkívül fontos az alapok biztonságának megőrzése. Egy olyan korszakban vagyunk azonban, amikor olyan sokféle hardvertárca van, amelyek mindegyikének megvan a maga egyedi jellemzője. Ezért sokak számára nagy dilemma lehet a vásárlás eldöntése. Íme néhány olyan funkció, amelyre érdemes figyelni a hardvertárca vásárlásakor.

1- A támogatott kriptovaluták

A hardvertárcák általában több pénznemű pénztárcák. Azonban, ha több mint ezer kriptovaluta van, egyik hardvertárca sem támogatja az összes kriptovalutát. Tehát az első dolog, amit meg kell tennie, győződjön meg arról, hogy a vásárolni kívánt hardver pénztárca támogatja a gyakran használt kriptovalutákat.

Ezenkívül győződjön meg arról, hogy ez a pénztárca támogat néhány más kriptovalutát is, amelyeket érdemes vásárolni a jövőben. Jelenleg a Ledger Nano S támogatja a legtöbb kriptovalutát.

2- Eszköz ára

A szoftveres pénztárcákkal ellentétben a hardvertárcák nem költségmentesek. Minden hardver pénztárca sajátos áron kapható az általuk kínált szolgáltatások alapján. Győződjön meg arról, hogy a hardveres pénztárcáért fizetett ár nem haladja meg a teljes kriptovalutát, amelyet ezeken a pénztárcákon kíván tárolni.

Ideális esetben az emberek inkább a kriptográfia értékének csak 10% -át költik hardver pénztárcára. Ezenkívül hasonlítsa össze a több hardveres pénztárca által kínált szolgáltatásokat, és csak az összes előny és hátrány mérlegelése után vásároljon meg egy adott eszközt.

3- A készülék kijelzőjén

Ha egy kis kijelző van a hardver pénztárcán, akkor további biztonságot jelent az alapjai számára. A tranzakció tényleges közvetítése előtt ellenőrizheti az átvinni kívánt kriptográfia összegét és a címet, ahová át szeretné vinni..

Bár a kijelző használata nagyon hasznos, nem minden hardvertárcának van kijelzője. Az olcsóbb hardvertárcák ugyanolyan egyszerűek, mint az USB-meghajtók. Próbáljon kerülni ilyen eszközöket, mivel ezeken az eszközökön a biztonsági funkciók nem túl jók.

4- A fejlesztő csapat

Ez a hardveres pénztárca másik fontos szempontja. Egy adott pénztárca fejlesztőcsapata létfontosságú szerepet játszik egy remek termék kialakításában. Nemcsak az új kriptovaluták támogatásáért felelősek, hanem az időnként elkerülhetetlenül felbukkanó hibák kijavításáért is.

Győződjön meg arról, hogy a hardver pénztárcának, amellyel végül együtt dönt, rendelkezik egy nagyon aktív és lelkes fejlesztőcsoporttal, amely támogatja. Még akkor is, ha egy hardveres pénztárca nem támogat sok kriptovalutát, szilárd fejlesztői csapattal biztos lehet abban, hogy a közeljövőben több kriptovaluta kerül hozzáadásra.

5- Építés minősége

Hardver pénztárca vásárlásakor nyilvánvalóan azt szeretné, ha egy életen át tartana. Azonban, mint minden elektronikus műszer, még ezek a kis eszközök sem tarthatnak ilyen sokáig. A masszív hardver pénztárca kiválasztásával azonban biztosíthatja, hogy készüléke útközben könnyedén el tudjon érni egy-két dudort.

A szilárd eszköz minden bizonnyal hosszabb élettartamot nyújt Önnek, mint a nem megfelelően felépített készülékek. A Ledger Nano S egy kicsi, de rendkívül masszív eszköz, szemben a versenytársával, a Trezorral, amely nagyon műanyag.

6- A készülék beállítása

Amikor új eszközt vásárol, azt szeretné, ha a kezdeti beállítási folyamat zökkenőmentes és egyszerű lenne. Ugyanez vonatkozik még a hardveres pénztárcákra is. A legtöbb hardvertárca nagyon könnyen beállítható és használatba vehető.

Néhány újabb pénztárca azonban megköveteli bizonyos, kissé összetettebb eljárásokat. Próbáljon olyan pénztárcát választani, amelynek telepítése egyszerű. Ezáltal nem kell sok időt pazarolnia a készülék működésének megértésére.

7- Vásárlói vélemények

Ezt meg kell tenni, mielőtt bármilyen terméket vásárolna a világon. Ha először vásárol valamit, akkor nyilvánvalóan fogalma sincs arról, hogy valójában mit fog kapni. Szerencsére az internet itt van, hogy segítsen ebben.

Könnyedén megkeresheti és megtalálhatja online a különféle hardveres pénztárcák véleményét. A többi felhasználó által elküldött vélemények elolvasásával biztos lehet benne, hogy mire számíthat egy adott hardvertárca esetén. Ez biztosan segít kiszűrni az összes nem kívánt hardvertárcát. Így megkönnyítve a választást a néhány jó pénztárca közül.

A pénztárcák szükségessége

De miután mindezen túl van, és úgy döntött, hogy elég jó csatornát kínál az Ön igényeinek megfelelő kriptopénzek vásárlásához, a következő dolog, amire aggódnia kell, hogy hol fogja tárolni a vásárolt érméket, és ezért pénztárcát kell keresni.

A pénztárcák vagy az e-pénztárcák olyan adathordozók, amelyek lehetővé teszik különböző típusú pénznemek tárolását vagy tárolását. Míg a valós pénznemek szolgáltatásainak nyújtásával kezdték, miközben a kriptovaluták óriási következményei voltak, a fejlesztők hamarosan szükségét érezték a kizárólag kriptovaluták számára épített e-pénztárcáknak.

Pénztárcák: Tudnia kell

Így ma sikerült számos olyan pénztárcát megfogalmazni és felépíteni, amelyek felhasználhatók Bitcoins, Litecoins, Dash és még sok más tárolására, mindegyiküknek számos olyan funkciója van, amelyekkel bütykölhet. De mielőtt valóban kilépne, hogy vásároljon egyet, biztosak vagyunk benne, hogy ez jót fog tenni Önnek, ha összegyűjt egy kis háttérinformációt.

Például tudta, hogy a kriptovaluta pénztárcáknak két külön kategóriája van, nevezetesen a forró pénztárcák és a hideg pénztárcák? És nem, a neveknek semmi közük a pénztárca tényleges hőmérsékletéhez, de valójában arra utalnak, hogy az érintett pénztárca csatlakozik-e az internethez vagy sem.

A hideg pénztárcák túlnyomóan leválnak az internetről, ezért sokkal biztonságosabbak a forró pénztárcákhoz képest. A kapcsolat nélküli kapcsolat elsőre rossz dolognak tűnhet, de valójában nem az. Az ilyen pénztárcáknak rejtett előnye, hogy teljesen biztonságban vannak mindenféle vírustámadástól vagy a biztonsággal kapcsolatos problémáktól, mivel többségük általában az internetről származik.

A forró pénztárcák viszont szinte mindig kapcsolódnak az internethez, ami azt jelenti, hogy a leválasztott hideg pénztárcákhoz képest sokkal könnyebben használhatók tranzakciók vagy kereskedések lebonyolítására. Általában azt tapasztalták, hogy a kriptopénz-vásárlók és -adók általában mindkét típusú pénztárcával rendelkeznek. Míg hideg pénztárcákat használnak kriptovalutájuk túlnyomó részének tárolására, a forró pénztárcák általában kis mennyiségeket tárolnak, és rövid távú megőrzés céljából előnyben részesítik őket.

Végső ítélet

A Ledger Nano S egy csodálatos eszköz. Tele van intuitív funkciókkal és elég gazdag ahhoz, hogy kielégítse a legkritikusabb kriptovaluta-rajongókat, miközben elég egyszerű ahhoz, hogy a kezdők könnyedén kezelhessék a területen.

Ez az egyensúly, amelyet sok más versengő kriptovaluta pénztárca nem tud fenntartani. Tiszta és tiszta felhasználói felületével, érmék egyszerű hozzáférhetőségével és erős biztonsági protokolljaival nem meglepő, hogy a Ledger Nano S jelenleg a világ vezető piaca a kriptovaluta pénztárcákban..

KEZDJE A LEDGER NANO S-T

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector