LocalBitcoins Review – Őszinte Szemle

Az utóbbi időben mindannyian hallottunk a „Bitcoin” jelenségről. „Mi ez?”, „Honnan jött?”, „Hogyan keressem mindet?” Sajnos ez nem Pokemon Go. Nincs szükség; mint ilyen szerencsére elfogni és harcolni érte az embereket; inkább tárgyalnunk és kereskednünk kell, mint a civilizált emberek.

Mi a LocalBitcoins?

Kezdjük az alapokkal. Jeremias Kangas által 2012-ben alapított LocalBitcoins egy startup vállalat Helsinkiben, Finnországban. Fő céljuk a bitcoinok vevő és eladó közötti közvetlen kereskedelmének áttekintése, amely a kereskedelem során nem igényel felügyeletet egymás között. Más néven „over-the-counter” kereskedés. Vagy egyszerűbben fogalmazva: Nyílt felháborodás az emberek számára.

A felhasználók a hálózaton keresztül hirdetéseket tesznek közzé a weboldalon; ahol megadják azokat az árfolyamokat, amelyeken hajlandók eladni a bitcoinjaikat. Az érdeklődő felhasználók találkoznak a bitcoinokat értékesítő személlyel, vagy online tranzakcióval hajtják végre a tranzakciót. Az egész rendszer az Escrow koncepciója alá tartozik, amelyet maga Jeremias Kangas fejlesztett ki.

Ezzel együtt a LocalBitcoins hírnév és visszajelzési mechanizmust / programot is kínál a felhasználók számára letéti és tárgyalási szolgáltatással. A LocalBitcoins itt indít olyan programokat, ahol a felhasználók értékelhetik egymást az online közösségekben annak érdekében, hogy a hírnéven keresztül bizalmat érezzenek..

Amint láttuk a bevezetést, nézzük meg a LocalBitcoins előnyeit és hátrányait:

Előnyök:

 • Az adatvédelem szempontjából a LocalBitcoins biztosítja a tranzakciók kezelésének legbiztonságosabb módját, vagyis a Bitcoins vásárlását.
 • Egyes országokban a LocalBitcoins tűnhet az egyetlen módja a bitcoinok eladásának / kereskedelmének.
 • Nemcsak az adatvédelem biztosított, hanem a Bitcoins megvásárlásához többféle lehetőség (fizetési mód) áll rendelkezésre.
 • Nincs szükség ellenőrző azonosítóra.
 • Semmi politikai konfliktus és harmadik fél beavatkozása.

Hátrányok:

 • A felhasználóknak tisztában kell lenniük a csalásokkal, ezért elővigyázatossággal és körültekintéssel kell eljárni a kifosztások elkerülése érdekében.
 • A készpénz fizetési módként történő használata általában kissé drága, mivel sokan hajlandóak többet költeni a LocalBitCoin adatvédelmi ajánlatok fogadására.
 • Általában nem alkalmas azoknak a vásárlóknak, akik sok Bitcoinba fektetnek be.
 • A fenti pont miatt az eladók megkérdezik vagy érdeklődnek az ellenőrző azonosítóról.
 • A gyors tranzakció általában a fizetési módtól függ.
 • Egyes fizetési módok, például a Paypal, visszafordítható fizetési funkciókkal rendelkeznek, ami valójában; kockázatos.

Általános szempontból a LocalBitcoins nem szab ilyen korlátokat a felhasználókra, inkább a felhasználók szabadon foglalkozhatnak azzal, hogy mennyi bitcoinot akarnak eladni vagy megvásárolni, beleértve a korlátokat is. Ez figyelemre méltó élmény a felhasználók számára, mivel az adatvédelmi ajánlatokkal együtt nincsenek korlátozások. Úgy tűnhet, hogy a felhasználók tisztességes tárgyalások szintjét érik el, de valójában mennyiben megbízható? Sőt, minden ország elősegíti-e az ilyen kereskedési tőzsdét?

Az országok vonatkozásában a LocalBitcoins többnyire minden vállalatnál elérhető, kivéve Németországot és New York államot. A LocalBitcoins ugyanis a BitLicense miatt elutasította New Yorkot. Jelenleg 248 országban és 15971 városban cserélnek bitcoinokat a vevők és az eladók között.

KEZDJE A LOCALBITCOINOKAT!

Tehát mi különbözteti meg a LocalBitcoins-t a többi kereskedési tőzsdétől?

 • Emberekkel való foglalkozás: Amint azt korábban említettük, nincs harmadik fél vagy bármilyen politikai beavatkozás, amely megzavarhatja a tranzakciót. Más központosított Bitcoin-webhelyekkel ellentétben nincs vállalati vezető, ezért a folyamat karcsú és gyors, és a bitcoinokat azonnal fogadják. Így a fő hangsúly nem az egyik országra, hanem egy másik felhasználóra és az online közösségre irányul.
 • Támogató fizetési módok: A LocalBitcoins minden olyan fizetési módot támogat, amellyel a felhasználói közösség foglalkozik.
 • Adatvédelem: Ismét, amint említettük, a magánélet az egyik kiemelkedő tulajdonsága, ahol P2P kereskedési tőzsdét kínál.

LocalBitcoins vs egyéb pénzváltók:

A LocalBitcoins mellett vannak más lehetőségek is a P2P kereskedelemhez, ahol az emberek még mindig különböző tőzsdéket fedeznek fel, amelyek kiemelik a gazdasági válság ellehetetlenülésének fontos jellemzőjét és azokat a kérdéseket, amelyekkel a központi valuta tőzsde gyakran szembesül..

 • BitSquare

A fiat tőzsdétől az altcoinon át a bitcoinig a BitSquare egy teljesen decentralizált csomag, amely e három devizatípusból áll. Sőt, egy olyan szerveren van tárolva, amely maga nem központosított, ezért a decentralizáció definícióját szó szerinti értelemben veszi át. Ez előnyös helyzetbe hozza a BitSquare-t, mivel csomópontokon fut, ezért sebezhetetlen a hackelés, a rosszindulatú programok és a cenzúra szempontjából. A Tor rejtett szolgáltatásainak használata és az összes privát adat titkosítása a vezetéken biztonságos élményt nyújt a felhasználó számára.

A LocalBitcoins-hoz képest azonban van egy moderátor, aki beléphet és díjat vagy fegyelmi bírságot szabhat ki a kereskedelem során helytelenül viselkedő személy vagy két vagy több felhasználó ellen. A vevő, az eladó és a moderátor „magán kódokkal” rendelkezik az alapok felszabadításához.


Valójában alacsony a likviditása, de ez az idő múlásával lassan növekszik. Mint említettük, képes támogatni az olyan cseréket, mint az altcoins és a fiat cserék, proxy tokenek nélkül. Azaz (hitelesítés ellenőrzése).

 • Bitkan

A Bitkan egy iOS és Android számára elérhető alkalmazás, amely P2P bitcoin kereskedők párkeresését biztosítja. Az OTC piac használata, ahol a kereskedőket felveszik a felhasználók körzetébe vételi és eladási árajánlataikkal. A felhasználók rugalmasan választhatnak kereskedőt, akivel üzletet kötnek, kapcsolatba lépnek velük az alkalmazáson keresztül, és megszervezik a tranzakciót..

A Bitkan egy hagyományos letéti módszert alkalmaz, ahol úgy érzik, hogy a felhasználók védettek lehetnek, ezért sokan kényelmesebb szolgáltatásnak tartják, mint a LocalBitcoins. Példa: Kína – ez egy fő fókuszpont, ahol a Bitcoins kereskedési volumene tizenkétszeresére emelkedett az előző hónapokban.

A felhasználók szabadságot kapnak az érmék kereskedelmére és vásárlására, de ha nagy mennyiséget / mennyiséget, azaz napi 5 BTC-t meghaladó mennyiséget rendelnek meg, a felhasználó betarthatja a KYC és az ADL eljárásokat, amelyek személyes adatok megosztását eredményezik..

 • Fájdalmas

A LocalBitcoins-hoz hasonló módon dolgozva a felhasználók kereskedhetnek vagy fizethetnek a bitcoinokért a fiat pénznemekért sávon kívüli fizetési mechanizmus használatával, azaz olyan adatokkal, amelyeket független adatfolyam útján továbbítanak, nem pedig a main-in sávban.

Az Exchange moderátorai központosított letéti mechanizmuson keresztül irányítják a bitcoinokat. Ez azonban a LocalBitcoins mögött van, de lassan növekvő tendenciát mutat.

Amint az összehasonlítás megállapítja, a LocalBitcoins és a Paxful hasonlóak a kereskedési folyamat szempontjából. Minden Paxful-ban található eladó, valamint a LocalBitcoins jól ismert hírnévvel rendelkezik a múltbeli kereskedések és a Bitcoin árfolyama mellett. De mivel az eladók elegendő vagy sokféle fizetési módot biztosítanak, hajlamosak lesznek magasabb díjat is felszámítani.

A Bitcoins vásárlásának folyamata a Paxful segítségével:

 • A felhasználó dönti el, hogy hány Bitcoint vásárol / vásárol.
 • A felhasználó kiválasztja azt a pénznemet, amelyben az árfolyamot kiszámítják.
 • Fizetési mód kiválasztása – számos lehetőség.
 • Különböző eladók jelennek meg.
 • Élő online csevegések a tranzakciók megbeszéléséről.

A LocalBitcoins digitálisabb tapasztalattal rendelkezik a Paxfulhoz képest, mivel hosszú ideje működnek a terepen. De végül minden az eladóktól függ.

 • Érmék fala

Az érmék fal kezdő élményt nyújt a felhasználók számára, akiknek könnyű lesz készpénzzel vásárolni és eladni a Bitcoin-t. Rendkívüli SMS-rendszerrel rendelkezik, amely kényelmes élményt nyújt a felhasználó számára a bitcoinok készpénzzel történő vásárlásával és vásárlásával.

Ez a platform 13 országban érhető el, köztük Németországban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban. Hivatalos korlátozások önmagukban nincsenek, de minden az eladók elérhető ajánlataitól függ. Az egyik hátrány az lenne, hogy az eladók többsége nem hajlandó eladni nagyszámú Bitcoint, annak a ténynek köszönhetõen, hogy maguknak nincsenek nagy mennyiségû.

A magánélet szempontjából a felhasználónak el kell küldenie telefonszámát ellenőrzés céljából. A WOC kérheti a felhasználók tartózkodási helyét, de csak a közeli bankfiókok megismerésére.

Az utolsó lépésben 15 percbe telik a Bitcoins megkapása a vevők visszaigazolása után, azonban mindez az eladó idejétől függ, hogy megerősíti-e a fizetést (a szokásos idő 15 perc lenne).

A vásárlók számára a díjak nem a nyilvánosság előtt, hanem a Bitcoin jegyzett árában jelennek meg, de előnyt jelent a felhasználó számára, mivel a díjak csak 1-2% -osak, tehát elég alacsonyak. A LocalBitcoins csak 1% -ot számít fel, ezért a WOC összehasonlítás alapján drágának tűnhet, de nem túl költségesnek.

Visszatérve a LocalBitcoins áttekintésre

Azoknak a felhasználóknak, akik készpénzbetéten keresztül akarnak Bitcoint vásárolni, általában egy órát kell várniuk a bitcoinok fogadására. Bár, ha személyes vagy személyes készpénzes kereskedelem zajlik, kevésbé időigényes és sokkal könnyebb megszervezni. Sajnos, mint említettük, a szállítás sebessége körülbelül 15 percet vesz igénybe, így időigényes lehet.

A díjak tekintetében, mint említettük, csak 1% -ot számítottak fel mindenféle ügyletnél, de az ár a fizetési módon alapuló infláció miatt eltér.

A valódi kérdés a következő:

Bízhat-e a LocalBitcoinsban?

 • Történelmére hivatkozva ez az egyik jól bevált platform a Bitcoin cseréjére.
 • Azt javasoljuk azonban, hogy a felhasználók ne tárolják a bitcoinjaikat a pénztárcában, mivel csalás vagy hirtelen váratlan okok miatt kockázatos lehet..
 • Összességében a jó hírnév jó, de minden felhasználó jó hírnevét ellenőrizni kell a csalás megelőzése érdekében.

KEZDJE A LOCALBITCOINOKAT!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector