Vásároljon Bitcoin-t 2021-es ajándékkártyákkal – a legjobb opciók felül

1. LocalBitcoins 2. Fájdalmas 3. LocalCryptos
LocalBitcoins.com-logo fájdalmas
FOGJ NEKI! FOGJ NEKI! FOGJ NEKI!

A bitcoinokat azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük az életünket. A világ következő nagy forradalmának nevezik őket, és mostanra minden bizonnyal az elvárásoknak megfelelően teljesítenek. Miután a Bitcoins kezdetben nem tudta teljesíteni az összes hype-ot, 2014-ben diadalmasan megtérült. Ezután megállíthatatlanok voltak. Lerobbanták a bal, jobb és középső rekordokat, és hamarosan ők lettek az egyetlen pénznem, amelybe mindenki befektetni akart. Egyes webhelyek még azt is lehetővé tették a felhasználók számára, hogy bitcoinokat vásárolhassanak ajándékkártyákkal.

A befektetési szektor úgy virágzott, mint bármi más, a Bitcoin őrült népszerűség-emelkedése után, és a pénzügyi szektor jelentős változásokon ment keresztül. Több vezető vállalat és vezetőik nyilvántartásba vették, mondván, hogy a Bitcoin hatalmas szerepet fog játszani a jövőben, és előbb vagy utóbb ez lesz a világ egyetlen központi pénzneme. Ezek nagy szavak érkeztek nagy férfiaktól. De mivel a Bitcoin összefüggésében voltak, senki sem kérdőjelezte meg őket.

A Bitcoin soha nem látott népszerűsége a mai napig folytatódik, és valójában felelős a kriptopénzipar által jelenleg tapasztalt nagy lökésért. A kriptovaluták nem új keletűek, valójában már jó ideje léteznek. Azonban csak nemrégiben kaptak olyan hírnevet, amit megérdemeltek, és mindezt a Bitcoinnak köszönhetik.

De valamiért, amelyet kifejezetten azért hoztak létre, hogy megkönnyítsük az életünket, biztosan elég bonyolult lehet a Bitcoins vásárlása. Persze, mindenhol vannak, és szó szerint több száz csatornánk van, amelyeken keresztül hatékonyan vásárolhatunk Bitcoins-t, és ennek ellenére az általános eljárás és a tétel legjobb illeszkedése még mindig nem olyan, amiben a legtöbb ember tisztában van. A pillanat egyértelmű igénye, hogy tisztább képet kapjon arról, hogy mi történik a legjobb közeg a Bitcoins vásárlásához, amely könnyű és kényelmes, ugyanakkor nem tölt sokat.

Ebben a cikkben arra törekszünk, hogy feltárjuk a Bitcoins vásárlásának egyik kevésbé ismert módszerét, vagyis ajándékkártyákon keresztül. Először adunk egy kis bevezetést az ügyben, majd elmagyarázzuk, miért nagyszerű a Bitcoins vásárlása ajándékkártyákkal. Ezt követően felsoroljuk azt az eljárást, amellyel az ajándékutalványok segítségével megvásárolhatja a Bitcoins-t, és végül felsoroljuk a különféle szolgáltatásokat vagy platformokat, amelyek lehetővé teszik ezt Önnek, valamint az egyes előnyöket és hátrányokat. Valójában sokat kell fedeznünk, ezért merüljünk el egyszerűen.

Bitcoin ajándékkártyák

A Bitcoin ajándékkártya egyfajta általános kifejezés. Ez magában foglalja az ajándékkártyák Bitcoinnal való cseréjét, és fordítva is. Ebben a cikkben csak az előbbire összpontosítunk, vagyis az ajándékkártyák cseréjére a Bitcoinsra. Azonban csak azért, hogy tudd, valójában lehetséges, hogy megvásárold kedvenc ajándékkártyádat, legyen az Amazon vagy Coffee Shop, ha kicseréled őket Bitcoinsra. Így van, lehet vásároljon Bitcoin-t Amazon ajándékkártyával.

A Bitcoin ajándékkártya valójában a legnagyobb megoldás lehet sok aggódó felhasználó számára. Bárki számára, akinek problémát okoz a Bitcoins vásárlása ezekből a tőzsdékből, mindig választhatja ezt a csinos kis módszert, és azonnal hozzáférhet a Bitcoinshoz. Az Egyesült Államok kormányának folyamatos beáramló szabályai, a megvalósítható és kényelmes nemzetközi vásárlási lehetőségek hiányával együtt csak rontottak a helyzeten. Az ajándékkártya módszerrel azonban egyszerűen megkerüli ezeket a korlátozásokat, és közvetlen hozzáférést biztosít érméihez. És csak néhány ajándékkártyát kell elveszítenie. Teheti például, vásároljon Bitcoin-ot Walmart ajándékkártyával. A nagy rész az, hogy szinte minden kiskereskedő ajándékkártyája dolgozik a cserén. Nem számít, hogy az Amazon, az eBay vagy a Bread Panera származnak-e, bármi működni fog. Valójában még a Master Card vagy a Visa ajándékkártyák is ugyanolyan jól fognak működni, és lehetővé teszik a Bitcoins egyszerű vásárlását.

Minden, amit tudnia kell a Bitcoin vásárlásáról ajándékkártyákkal

Ha megy vásároljon Bitcoin-t Visa ajándék kártyával, vagy bármely más kívánt ajándékkártya, az első lépés, nyilvánvalóan az, hogy először megszerezd ezeket az ajándékkártyákat. Megvásárolhatja őket a sok kiskereskedő közül, akik eladják őket. Tranzakció kezdeményezéséhez a legtöbb esetben az eladó először a kártya hátoldalának képét kéri, amely egyértelműen felsorolja az ajándékkártya tényleges kódját. Megkövetelik továbbá az ajándékkártya átvételét is, amelyet Önnek a vásárláskor meg kellett kapnia. Érdekes módon egyes eladók elfogadhatnak akár e-kódokat, vagy egyszerűen utalványkódokat is, amelyeket online szereznek be, így Ön is használhatja őket.

Most beszélünk a csere szolgáltatásokról vagy platformokról, amelyek valóban lehetővé teszik egy ilyen tranzakciót. Az Ön kényelme érdekében folytattuk az internetet, és megvizsgáltuk a kriptovaluta platformokat és a csere szolgáltatásokat, és elkezdtünk azokra összpontosítani, amelyek lehetővé tették a Bitcoins ajándékkártya cseréjét.

Most, hogy nincs sok ilyen szolgáltatás, sikerült két ilyen platformot előállnunk, amelyek nem csak megfelelnek a követelményeinknek, hanem egyúttal kényelmesek és felhasználóbarátak is. Voltak LocalBitcoins és Paxful. Tehát ennek az eljárásnak a következő lépése az, hogy nyilvánvalóan létrehoz egy fiókot mindkét webhelyen. Ügyeljen arra, hogy olvasson el egy kicsit mindkettőről, így kiválaszthatja magának azt, amelyik a legjobban megfelel. A regisztráció önmagában mindkét webhelyen meglehetősen egyszerű és nagyon kevés időt vesz igénybe.

A kereskedelem megkezdése érdekében keresést kell végeznie az Ön által kiválasztott webhelyen olyan eladók számára, akik valóban elfogadják az ajándékkártyákat. Miután ezt megtette, megjelenik az eladók listája, és ki kell választania egyet közülük. Feltétlenül olvassa el a felajánlott kereskedelmet és az árat, amelyet hajlandóak vállalni, hogy megalapozott döntést hozzon az Ön igényeinek leginkább megfelelő eladóról..

Miután megtalálta a tökéletes eladót, kattintson a kereskedelem megkezdésére. Amint ezt megteszi, az eladó számlájáról származó Bitcoinokat azonnal megterhelik és letétbe helyezik. Így tudni fogja, hogy az ajándékkártya adatait biztonságos eladni az eladónak. Hasonlóképpen, ha rendelkezik ajándékkártyához tartozó e-kóddal, csak annyit kell tennie, hogy keressen egy olyan eladót, aki elfogadja az ilyen e-kódot, majd kövesse a fenti utasításokat a fizetéshez.

Most már csak a tranzakció lebonyolítása az Ön számára. Amint az eladó megkapja az ajándékkártya adatait és ellenőrzi azok érvényességét, azonnal elengedi az érméket a letéttől. Miután megtették, az érméket jóváírják az Ön személyes számláján. Vagy a pénztárcádban lesznek elérhetők, ha egyet linkelsz, vagy bármilyen webhelyet, amelyen a tranzakció lebonyolítását választottad.


És ez az, mindannyian készen vagytok, és most hozzáférhet saját Bitcoins-jához, mindezt ajándékkártyáért cserébe. Az egyik dolog, amelyet ideális esetben meg kell tennie a kilépés előtt, az, hogy valamilyen visszajelzést hagy az eladóval kapcsolatban a weboldalon, hogy a jövőbeli vásárlók profitálhassanak az Ön tapasztalatából, függetlenül attól, hogy pozitív vagy negatív volt-e. Ezután végre meglátogathatja a pénztárcáját, hogy ellenőrizze a Bitcoins új egyenlegét, amelyet minden bizonnyal frissíteni fog a legutóbbi tranzakció után.

A módszer újra és újra bebizonyosodott, hogy egyszerû és gyors, és a legjobb az, hogy nem követeli meg a vevõtől, hogy minden olyan személyes információt adjon ki az interneten idegenek számára, mint például a betéti vagy hitelkártya-adatai. És még jobb az a tény, hogy a teljes tranzakció kevesebb, mint egy nap alatt teljesült, és nem tartott körülbelül néhány napot, mint általában néhány hitelkártya-tranzakció esetén.

A biztonság fontos

Ne feledje, hogy bár a LocalBitcoins és a Paxful egyaránt széles körben használt, elismert és megbízható webhelyek, önmagukban nem garantálhatják minden egyes eladót vagy felhasználót. Van néhány döntés, amelyet a vásárlóknak maguknak kell meghozniuk, mivel a weboldal gyakorlatilag nem képes háttérellenőrzéseket végezni minden olyan platformon regisztráló eladóval szemben. Nem minden eladó lehet egyformán tiszteletreméltó vagy méltó arra, hogy bizalmába bízza magát, és ezt a különbséget a vevőnek magának kell megtennie. Annak érdekében, hogy biztonságban tudja magát és potenciálisan mentes legyen mindenféle csalástól, íme néhány apróság, amelyet követhet, amelyek hosszú távon elég praktikusnak bizonyulhatnak, ha valaki megpróbál megcsalni.

Győződjön meg arról, hogy képernyőképeket készít a tranzakcióról és a vásárlási folyamatról különböző lépésekben, hogy mentett nyilvántartása legyen arról, hogyan és mikor történt a tranzakció. A webhelyre beküldött minden részlet kritikusnak és fontosnak bizonyulhat. Annak érdekében, hogy biztonságban érezhesse magát, tartson jól nyilvántartást minden olyan információról, amelyet benyújtott a weboldalra, és ügyeljen arra, hogy a lehető legnagyobb mértékben védje személyes adatait. Amíg ez feltétlenül szükséges, addig ne adja át adatait.

Ne feledje, hogy a legutolsó dolog, amire vágyhat, az, hogy egyszerűen elveszítse a pénzét. Nem akarod vásároljon Bitcoin-t Vanilla Visa ajándékkártyával, és még Bitcoint sem kap cserébe.

A visszajelzések értékelése kritikus és fontos. Sajnos a legtöbben szükségtelennek tartjuk őket, és nem ellenőrizzük őket tranzakció kezdeményezése közben. Ügyeljen arra, hogy szánjon időt arra, hogy alaposan megnézze az eladó visszajelzéseit, és nézze meg, mit szólnak hozzá más vásárlók. Ha több negatív, mint pozitív hozzászólás van, akkor tudja, hogy ő nem a tökéletes eladó az Ön számára. Az eladó hitelességének garantálásának másik módja az, ha megnézi a webhelyen megadott adatait, majd keresztellenőrzi, hogy a megadott információkat igazolta-e maga a webhely. Ha van, akkor valószínű, hogy az eladó valódi és őszintén el akarja adni a Bitcoins-t a platformon, míg igazolatlan eladók esetében soha nem mondhatja el igazán.

Legyen szilárd a kapcsolata az eladóval, mielőtt teljesítené a fizetést. Nem kell személyes adatokkal foglalkoznia, de legalább meg kell próbálnia fenntartani a szakmai kapcsolatot, ami megkönnyíti számodra a kérdések feltevését, hogy tovább tisztázza a tranzakcióval kapcsolatos kétségeidet. Feltétlenül tegye fel a megfelelő kérdéseket, és tegye meg, mielőtt megadná az ajándékkártya adatait. Hacsak nem érzi teljesen magát az eladóval és általában a kereskedelemmel, nem javasoljuk a tranzakció folytatását.

Az egyik fő rugalmasság, amelyre Ön, mint vevő, rátér, az a lehetőség, hogy bármikor törölje a tranzakciót. Ha a tranzakció során bármikor úgy érzi, hogy megcsalják, vagy van egy kis kockázat a tranzakcióval, azonnal törölheti a tranzakciót a végéről, és minden folyamat azonnal leállna.

Ennek az alternatívának azonban van egy jelentős kockázata, amelyet szem előtt kell tartania. Ha véletlenül bármikor lemondja a tranzakciót, miután átadta az ajándékkártya adatait az eladónak, akkor lényegében engedélyt ad neki az ajándékkártya használatára és az alapok felvételére anélkül, hogy bármilyen Bitcoint is visszaadna. Ha a lemondás megtörténik, győződjön meg róla, hogy megadta-e, mielőtt átadná az ajándékkártya adatait.

Most, hogy felvázoltuk a Bitcoin ajándékkártyákkal kapcsolatos tényeket és folyamatokat, valamint felsoroltuk azokat a biztonsági intézkedéseket, amelyekbe esetleg belemerülhet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy egészséges tranzakció zajlik-e anélkül, hogy bárki bajba kerülne vagy megcsalnának, itt az ideje hogy felsorolja azokat a helyeket, amelyek valóban osztogatnak vagy értékesítenek ilyen Bitcoin-ajándékutalványokat, hogy ne kelljen sokat vesztegetnie az idejét azok keresésével. Felhívjuk figyelmét, hogy ezek a helyek kényelmesen engedik Önt vásároljon Bitcoin-t iTunes ajándékkártyával vagy bármilyen más ajándékkártyád van.

Megnézzük azokat a helyeket, ahol ezeket a Bitcoin ajándékkártyákat a legalacsonyabb áron értékesítik. Valójában lehetséges ajándék kártyákat alacsonyabb értéken vásárolni, mint a tényleges névértékük, és olyan helyek felé vezetjük Önt, amelyek ebben ténylegesen segíthetnek..

Vásároljon Bitcoinot 2021-es ajándékkártyákkal: Legjobb cserék

1. LocalBitcoins.com

Noha a LocalBitcoins egy óriási közösséget űz, egy kis kockázatot jelent a vásárlók számára is, mivel történetesen peer-to-peer piactér. Bár a hatalmas közösség fantasztikus tulajdonság, amellyel együtt jár, önmagában problémákat okoz. Ez minden bizonnyal egyszerű módot kínál a bitcoin vásárlására vízumkártyával.

Nagyszámú felhasználóval nagyobb a rejtett csalások vagy csalárd programok kockázata, amelyek kizárólag azzal a céllal működnek, hogy elcsalják Önt a pénzétől. A dolgok pozitívumaként azonban a LocalBitcoins olyan tulajdonságot hordoz magában, amely általában nem található meg más cserediákokban, vagyis lehetővé teszi az ilyen ajándékkártyák adásvételét..

KEZDJE A LOCALBITCOINOKAT

2. Fájdalmas

Fájdalmas bitcoin ajándékkártyával

Ha bitcoin vízum ajándék kártyát keres, akkor a Paxful a megfelelő megoldás. A Paxful több mint 300 fizetési mód közül választhat, beleértve a betöltött ajándékkártyákat is, így ez a lista egyik legegyedibb platformja.

A LocalBitcoins-on kívül ez az egyetlen platform, amely vételi és eladási lehetőségeket is kínál, ami önmagában is egy nagyszerű tulajdonság.

A dolgok negatív oldala szerint azonban, mivel Paxful történetesen peer-to-peer piactér, vigyázni kell a csalásokra vagy a spamekre.

KEZDJE FOGADÓSÁGAINAK

3. LocalCryptos

Helyi Cryptos bitcoin ajándékkártyákkal

A LocalCryptos biztonságos platformként használhatja a Bitcoins kereskedelmét ajándékkártyákért cserébe. A LocalBitcoins lehetővé teszi, hogy közvetlenül kommunikáljon az eladóval, és sokféle fizetési módot kínál. Beépített letétet is biztosít, hogy jobb biztonságot nyújtson mindkét érintett fél számára. 

A LocalCryptoson való regisztráció és kereskedés nagyon egyszerű, és ez a peer-to-peer piac közel 40 fizetési módot kínál közel 130 országban történő kereskedéshez. Kíváncsi vagy arra, hogyan vásárolhat Bitcoint ajándékkártyákhoz? Ne aggódjon, mert meglehetősen egyszerű.

Bitcoins vásárlása ajándék kártyákhoz a LocalCryptos webhelyen

Hozzon létre egy fiókot a LocalCryptos webhelyen. A regisztráció egyszerű folyamat, és azonnal megkapja fiókját és ingyenes pénztárcáját. 

Ha ez megtörtént, keressen az igényeinek megfelelő kereskedéseket. Válassza az ajándékkártyákat fizetési módként, és olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket, mielőtt folytatná a kereskedelmet. 

LocalCryptos ügyfélszolgálat

A LocalCryptos ügyfélszolgálatot kínál a nap 24 órájában, minden nap. Ez több csatornán keresztül érhető el, weboldalon, e-mailen és közösségi csatornákon keresztül a Twitteren és a Telegramon. Emellett kiterjedt GYIK-alapjuk válaszokat kínál a leggyakoribb kérdésekre. 

Ügyeljen arra, hogy válaszoljon és kérdéseket tegyen fel a valódi képviselőknek, és soha ne fedje fel személyes adatait.

KEZDJE EL A LOCALCRYPTOSZT

4. eGifter.com

E puskaAmint a neve egyértelműen sugallja, az eGifter egy online portál, amely különböző online szolgáltatások és platformok ajándékkártyáit vásárolja meg. Az eGifter egyedülálló pontrendszerrel rendelkezik, amely nagyon fontos szerepet játszik a szolgáltatás növekvő népszerűségében.

Amikor a vásárlás befejeződik a platformon, az adott vevő számláján néhány pontot jóváírnak a tranzakció teljes értékétől függően. Az ilyen pontokat ezután felhalmozzák, majd ezt követően kedvezményként használják fel a vevő következő vásárlásakor. Ha szeretné átalakítani az ajándékkártyáját bitcoinra, akkor használhatja ezt a webhelyet.

A Bitcoin ajándékkártyák megvásárlásához nincs külön díj. Egy másik nagyon intuitív és egyedülálló szolgáltatás, amelyet az eGifternek sikerült megvalósítania, és amelyet még nem találtunk meg más online platformon, a csoportos ajándékozási kezdeményezés. A terv szerint a vevő szabadon létrehozhat egy csoportos ajándékozási projektet, és a csoport minden tagjának hozzá kell járulnia a csoport által közösen választott ajándékozási kártya tényleges értékének eléréséhez..

Ezenkívül az eGifter különféle fizetési módokat tesz lehetővé, széles közönség számára. Az emberek valóban választhatnak a VISA, a Bitcoin, az American Express, a MasterCard, a Paypal és a Discover közül a fizetés teljesítéséhez. Ilyen sokféle fizetési mód ritkán található meg egyetlen cserében, és elég kielégítő élményt nyújt a felhasználók számára. Azonban az egyetlen olyan tulajdonság, amelyet ezen a platformon valóban kifújtunk, az volt, hogy valóban folytatják és megmentik az ajándékkártyákat az Ön számára. Így, még akkor is, ha elveszíti az ajándékkártyáját, vagy elfelejti a rajta lévő kódot, mindig visszatérhet a portálra, és utánanézhet.

Azonban még egy ilyen kaliberű szolgáltatás sem nélkülöz néhány saját bukást. Először is, bár az eGifter sokféle ajándékkártyát sportol az Ön ellenértékére, számuk mégis kevesebb a Gyft által kínáltaknál. Másodszor, az egyik fő terület, ahol az eGifter látszólag hiányzik, az, hogy nincs lehetőségük ajándékutalványokat eladni a Bitcoins számára, és csak fordítva.

Kezdje el az EGIFTERrel

5. YesToBitcoins.com

yestobitcoinsIlyen széles körű szolgáltatásokkal, amelyek ma az ajándékkártyák online vásárlásához elérhetők, valóban éreznie kell egy olyan szolgáltatás szükségességét, amely nem igényel semmilyen személyes adatot vagy bármilyen befektetést a tranzakció kezdeményezése előtt. Míg a legtöbb egyéb szolgáltatás arra kéri a felhasználókat, hogy regisztrálják magukat a portálon egy sikeres tranzakcióhoz, a YesToBitcoins nem tesz ilyen igényt. Akár vásárolhat is vízum ajándék kártya bitcoinnal ezen az oldalon.

Regisztráció nélküli tranzakciókat tesz lehetővé, sőt Amazon ajándékkártyákat és hitelkártya-utalványokat is kínál. A cikk írásakor azonban azt tapasztaltuk, hogy a portál jelenleg egy nagyon szelektív ajándékkártyagyűjteményt mutat be, amely nagyszerű lehet azok számára, akik tisztességes választékot keresnek, amelyek közül választhatnak. Az eGifterhez hasonlóan a YesToBitcoins sem engedélyezi a Bitcoins ajándékkártyáinak értékesítését.

KEZDJE A YESTOBITCOINOKAT

6. CoinCards.ca

egybeesikA CoinCards abban az értelemben egyedülálló, hogy valóban Bitcoin ajándékkártyákat kínál, különösen kanadaiak számára, és több mint száz kanadai kiskereskedő számára is kínál vendéglátást. Ez több mint száz oka annak, hogy a kanadai ügyfelek örüljenek. Ezenkívül a platform az általuk kínált nagy árfolyamok miatt gyorsan követőket és népszerűségre tesz szert.

Azonban, mint mindig, van néhány rossz hír is, amellyel a jóakkal együtt járhat. Kezdetnek a CoinCards jelenleg csak kanadai lakosok számára áll rendelkezésre. Lehet, hogy a világ többi részének nagyon sokáig kell türelmesen várnia, mire üzleti tevékenységének bővítését tervezik. Másodsorban, csakúgy, mint a többi, a CoinCards jelenleg sem kínál ajándék kártyákat a Bitcoins számára. Ezért nincs lehetőség vanília vízummal rendelkező bitcoin vásárlására, ha nem Kanadából származik.

KEZDJE MEG A COINCARDS

7. Gyft.com

gyftGyft történetesen az a nagyon áhított különbség, hogy a platform a lehető legkülönbözőbb kiskereskedőkkel rendelkezik. Egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően vitathatatlanul a legnépszerűbb lehetőség a listán vásárolni Bitcoin ajándék kártyával. És nemcsak a kiskereskedők rendelkeznek bőségesen, hanem a fizetési módok is. A Gyft jelenleg kínál MasterCard, Discover, American Express, VISA, vaníliás vízummal rendelkező Bitcoinbuy bitcoinokat, vanília vízummal rendelkező bitcoinokat, ApplePay, Paypal és még sok más fizetési lehetőséget..

Ezenkívül ők is elmentik az ajándékkártyát a platformra, hogy Ön, az ügyfél soha ne veszítse el, még akkor sem, ha véletlenül elfelejti a kódot. Még Gyft sem mentes bizonyos hátrányoktól. Mostantól a Gyft csak Amerika állampolgárai számára áll rendelkezésre, amely a világ többi részének ütköző, mivel ha hozzáférniük kell szolgáltatásaihoz; valahogy meg kell változtatniuk az IP-címüket. Gyft még a bitcoinok ajándékkártyáinak eladását sem ajánlja fel.

KEZDJE A GYFT-T

Mi a legjobb módja a Bitcoin vásárlásának ajándékkártyával?

Reméljük, hogy ez a cikk számos lehetőséget adott Önnek a Bitcoin vásárlásához vízum ajándék kártyával. Ha továbbra is zavart a bitcoin átváltása ajándékkártyává, akkor kérjük, írjon egy megjegyzést, és mi mindent megteszünk, hogy segítsünk Önnek.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector