Zignaly áttekintés – New Age Crypto Trading Bot?

A kriptopénzpiac élénkülés volt tapasztalható az árak hirtelen megugrása miatt 2017-ben. Ez sok embernek késztette a kriptopiacokba történő befektetést. De a piaci tudatosság hiánya hatalmas veszteségeket okozott ezeknek az embereknek.

Mivel a kriptopiacokon nagy a volatilitás, lehetetlen teljes mértékben kiaknázni a piaci árak változását anélkül, hogy 24 × 7-re állna. Itt hasznosak a kereskedési botok. Miután létrehozott egy stratégiát a kereskedési bot számára, az az Ön nevében fog tranzakciókat végrehajtani.

Az automatizált kereskedési botok a kereskedés gyakoriságának növelésével segítettek az embereknek hatalmas előnyöket kihasználni a piaci volatilitásból. Az egyik ilyen kereskedési bot a Zignaly. Fedezzük fel Zignaly különféle aspektusait, és értsük meg, milyen módon segíthet a kereskedőknek.

KEZDJE A ZIGNALIÁT!

Zignaly: Hogyan működik?

A Zignaly egy automatizált kriptokereskedelmi bot, amelyet nemrég indítottak el, és jelenleg tesztelésének béta szakaszában van. Adatait külső jelszolgáltatóktól veszi, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy automatikus kereskedelmet folytassanak. Olyan jelszolgáltatókkal együtt működik, mint a TradingView, amelyek összekapcsolhatók és felhasználhatók kereskedési mutatók megszerzésére. A TradingView mellett házon belül kifejlesztett kereskedési terminált is használhat kereskedési stratégiájának meghatározásához.

Ha el akarja kezdeni a kereskedést a Zignaly-val, akkor létre kell hoznia egy fiókot olyan alapvető adatok megadásával, mint a név, az e-mail azonosító és a jelszó. Fiókja regisztrációja után a rendszer felkéri, hogy válasszon egy választott cserét az API-kapcsolaton keresztül. Jelenleg csak a Binance cserét támogatja a platform. A Zignaly mögött álló csapat azonban bejelentette, hogy hamarosan további cseréket is felvesz, mint például a Bittrex.

A csere kiválasztása után meg kell adnia a preferenciákat. Ezek a preferenciák tartalmazzák az alap pénznemének megválasztását, a vételár eltérését, a stop veszteséget, a záró stopot, a minimális mennyiséget, a maximális egyidejű pozíciókat és így tovább, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy az élő kereskedés gazdagabb élményt nyújtson az Ön számára.

Jelenleg 21 jelszolgáltató van, amelyek kereskedési indikátorokként használhatók a Zignaly-n, és a következő napokban új szolgáltatók kerülnek fel. Ezen jelek egy része ingyenes, míg mások fizetnek.

A Zignaly jellemzői

1) Felhőalapú felület

A Zignaly egy teljesen felhőalapú felületet tartalmaz. Ez problémamentessé teszi az egész élményt. Ha bármilyen problémába ütközik, könnyen frissítheti a szoftvert bárhonnan, a nap bármely szakában. Sokat ad hozzá a kényelmi tényezőhöz, mivel fiókját bármilyen platformról elérheti, legyen az mobil vagy asztali. Az Ön által végrehajtott módosítások frissülnek a felhőben, és az egészben megjelenik.

2) Kripto-jelek

A Zignaly elsősorban a kriptográf jeleket szolgáltató platformokkal folytatott zökkenőmentes interakcióknak köszönhetően válik előtérbe. Ez a szolgáltatás meglehetősen hasznos azok számára, akik más kötelezettségvállalások miatt nem tudják nyomon követni a piacot, mégis hajlandóak befektetni. A jeleket szolgáltató platformok elemzik a piaci viszonyokat, és tudatják veled, hogy a feltételek kedvezőek a profit maximalizálásához.

3) Utómegállási veszteség

Minden kereskedő tisztában van azzal, hogy mennyire hasznos ez a kereskedési stratégia. Azonban a legtöbb kriptográfia nem kínálja ezt a funkciót. A fejlesztőknek köszönhetően a visszaszoruló stop loss könnyen használható a Zignaly-n.


Ez alapvetően egy kereskedési stratégia, amely segít maximalizálni a profitot és minimalizálni a veszteségeket. Amikor egy valuta árfolyama megy, akkor megveszi, amíg az ár megfordul. Amint az árak visszaesés után csökkenni kezdenek, elkezdi értékesíteni altcoinjait. Ez biztosítja, hogy élvezze a fejlõdést anélkül, hogy veszteségekkel szembesülne a kriptopiac hátrányán.  

4) Nincs korlátozás a kereskedésekre

Befektetőként, ha kriptotőzsdét használ a Zignaly-n, akkor bármely devizapárral kereskedhet, amely elérhető a tőzsdei platformon.

5) TradingView

A Zignaly minden kereskedési jele a TradingView segítségével történik, amely az egyik olyan tulajdonság, amely megkülönbözteti versenytársaitól. A TradingView egy kereskedési bot, amely lehetővé teszi saját kereskedési jelek küldését automatikus mutatók segítségével. A kereskedési mutatók megszerzéséhez felhasználhatja a Cryptocurrency Signal Finder ajánlásait is.

Zignaly árstruktúrája

Jelenleg, tesztelése béta módjában tartva, havi 9 dolláros minimális árat számít fel. Azt azonban még várni kell, hogy az ár változatlan marad-e, vagy emelkedni fog-e az új funkciók hozzáadásával. Néhány ember azt jósolta, hogy az ár emelkedhet, ha a fejlett funkciók működőképessé válnak, de ez ellentmondásos lehet a Zignaly mögött álló csapat állításával..

Zignaly árképzés

A cég állítása szerint havi 9 dolláros áron „befagyasztja” azokat az embereket, akik az elfogadás kezdeti szakaszában megveszik. Ez jó üzlet lehet, ha titkosító botot keres, és hamarosan csatlakozik, mivel különféle új funkciók készülnek.

A tagok számára elérhető funkciók egy része korlátlan cserék támogatása, korlátlan számú devizapár, korlátlan pozíciók elfogadásának lehetősége és kiemelt támogatás. Van néhány olyan fejlett funkció, mint a Trailing Stop Loss, az Autoclose, a DCA ReBuy és így tovább, amelyek kizárólag a prémium tagok számára érhetők el.

KEZDJE A ZIGNALIÁT!

Zignaly Szemle: Az ítélet

A Zignaly remek kereskedelmi környezetet kínál a felhasználók számára. A platform meglehetősen felhasználóbarát, és az interfész kialakítása elegáns megjelenést kölcsönöz neki. Ezenkívül jó biztonsági tulajdonságokkal is rendelkezik, mivel nem biztosít elállási jogot Zignaly számára.

Az összes végrehajtott tranzakció és digitális eszközei tükröződnek a csereplatformon. A biztonságot tovább növeli, hogy felhőalapú. A jelek nagyon jól működnek, mivel olyan erős jelszolgáltatók vannak, mint a Mining Hamster Signals, a Crypto Quality Signals és így tovább.

A Zignaly használatának egyetlen hátránya, hogy jelenleg tesztelésének béta fázisában van, amely korlátozza a funkcionalitását és kiszolgáltatottá teszi a lehetséges hibákkal szemben. Azonban, ha sokkal több funkciót terveznek, a platform csak további javulásokat fog elérni, mivel a felhasználók növekedése a platformon havonta átlagosan 70% -kal nőtt. Csak 2018 decemberében több mint 2 millió dolláros kereskedési volumene volt. Ha megfizethető áron keres kereskedő botot, akkor a Zignaly lehet az Ön számára.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector