A Ripple-t (XRP) érdemes megvásárolni 2021-ben

Mielőtt eldöntené, hogy érdemes-e megvásárolni a Ripple Coin-t 2021-ben, vagy vásároljak-e xrp 2021-t, először meg kell kapnia néhány ötletet hullámzó érme, XRP és Ripple labor. Mert tudnia kell róluk első helyen, ha úgy dönt, hogy befektet a ripple érme xrp-be.

Mint tudják, bevezetése óta Bitcoin, értékei digitális valuták napról napra nőnek. Még nagyon rövid idő alatt is több ezerrel emelték a digitális valuta értékét, és az egyik legdrágább devizává vált vásárlás és befektetés céljából.

Csakúgy, mint a Ripple egy másik digitális pénznem, amelyet a harmadik legértékesebb digitális pénznemként rangsoroltak Bitcoin és Ethereum. Nagyon kevesen tudják, hogy a Ripple érme régebbi, mint a Bitcoin. 2004-ben a Ripple érme feltalálója fedezte fel, de bizonyos okok miatt 2012-ben elindították Ripple lab.

Ez egy másik digitális pénznem, amelyet befektetni lehet tőzsdén, sőt átválthat más pénznemekre, beleértve a papírpénzt és az érméket. A többi digitális valutához hasonlóan ennek sincs formája, de értéke van a dollárral szemben, amelyet napról napra emelnek.

A befektetők szerint XRP, a Ripple érme aránya az elmúlt hetekben 75% -kal nőtt a Bitcoin népszerűsége miatt, mert az egyik típusú befektetés érinti az azonos kategóriába tartozó másik típusú befektetést.

Miért válik népszerűvé a Ripple??

A Ripple napról napra válik híressé számos ok miatt, amelyekben az érme értékének növekedése áll a csúcson. A Ripple Lab és a Ripple érmék, a Ripple értékét különböző ráták növelték.

Egyesek azt állítják, hogy nagyon rövid idő alatt az értéke 75% -kal nőtt, míg mások szerint 50%. Röviden, a digitális valuta értékének növekedése, az emberek most elmozdulnak Bitcoinok a Ripple-hez. Az érték alacsony, és minden befektetőnek, így a kisbefektetőknek is könnyű befektetni a Ripple-be.

A Ripple érme népszerűségének másik oka az elfogadása. Igen, ma a Ripple-t több tucat népszerű bank fogadta el a világ minden tájáról, beleértve SBI. Ez nagyon megkönnyíti azokat az embereket, akik a Ripple-t online fiókjukban birtokolják. Ezeknek a bankoknak a segítségével könnyen átválthatják vagy kicserélhetik őket.

A Ripple a befektetők körében is népszerűvé válik a Bitcoin miatt. Most az emberek digitális pénznemekbe fektetnek be. Az elmúlt néhány hónapban a Bitcoin értéke 20 000 dollárról 40 000 dollárra ugrott (ma a Bitcoin ára: 48 000 dollár). Ez arra késztette az embereket, hogy befektessenek a digitális valutákba. Azok a kisbefektetők, akik a magas ár miatt nem tudnak befektetni a Bitcoin-ba, most inkább vásárlás Ripple. Ez a hullámzást a második legjobban befektetett digitális fizetőeszközgé is tette.

Miért érdemes befektetnie a Ripple XRP érmébe?

Nem azt mondom, hogy fektessen be a Ripple XRP érme anélkül, hogy különböző okokat adna meg. A következőkben olvashatja azokat az okokat, amelyek miatt befektetek a Ripple érmébe, és biztos vagyok benne, hogy ezek az okok elegendőek ahhoz, hogy elárulják, hogy 2021-ben fektessenek be a Ripple-be. Először olvassa el ezt a cikket: Hogyan működik a Ripple.

1- A Ripple lenyűgöző befektetői listával rendelkezik

A Ripple egy startup, amelyet különböző befektetők finanszíroztak. Ez a kockázati tőke indítás világszerte népszerű cégek, köztük a Google nevét viseli. Mivel a Ripple értéke növekszik, sok más népszerű és ismert vállalat is úgy döntött, hogy a következő hónapokban befektet ebbe a kockázati tőkébe. Ez felhatalmazást ad a Ripple-nek a befektetésre és a befektetők iránti bizalom kiépítésére.


2- A nagy bankok most elfogadják a Ripple érméket

A digitális pénznemeknek nincs semmilyen fizikai megjelenése, ami miatt a pénzügyi intézetek, mint egy bank, nem fogadják el. Még a digitális fizetőeszköz, mint a Bitcoin sem fogadható el a világ legtöbb bankja által. A Ripple más.

Az XRP-t a világ számos ismert bankja elfogadta. A Santander (brit székhelyű bank) volt az első, aki elfogadta ezt az érmét. Ma már több van 75 nemzetközi bank akik a Ripple-t fogadják el pénznemként. Ez megkönnyíti a befektetők számára, hogy ezt az érmét más pénznemekké konvertálják.

3- A Ripple gazdaságosabb, mint a Bitcoin

Ha korlátozott a befektetés, és a magas árai miatt nem tud befektetni a Bitcoinba, akkor a Ripple nagyszerű megoldás az Ön számára. Először is, nincs túl magas ára, másodszor pedig nem számítanak fel díjat, mint a bankok és PayPal a tranzakción. Alacsony ára miatt a jövőbeni növekedés esélye nagyon magas.

4- Ez a harmadik legnépszerűbb digitális pénznem

Mint tudják, hogy a digitális pénznemek napról napra népszerűvé válnak. A befektetők több milliárd pénzt fektetnek ebbe. A jövőben ez a pénznem helyettesítheti a papírpénzt. Után Bitcoin és Ethereum, Fodrozódás a harmadik legnépszerűbb pénznem. Befektetői szempontból a nyereség esélye nagy.

5- Az XRP a világ bármely pontjára elküldhető

Ma, XRP számos bank elfogadta különböző országokban. Ez megkönnyíti befektetőinek, hogy másodpercek alatt átutalják a világ egy másik részébe, vagy papírpénzre cseréljék.

Nem kell megvárnia, amíg az adott ár kicseréli vagy átváltja az érméjét bármely más pénznemben. Ripple lab maga is igénybe veheti az XRP-t erre a célra.

6- A digitális devizának nincs partnerkockázata

Egy ország valutáját negatív módon befolyásolja törvénye, politikai állapota és gazdasági változásai. Ezen változások miatt a befektetőknek nagy veszteségeket kell elszenvedniük. De ez nem történik meg olyan digitális valuta esetében, mint a Ripple érme, mert ezt egyetlen ország törvényei sem regisztrálták, vagy csak egy országhoz tartozik. Egy ország politikai állapota nem befolyásolja negatív értelemben az arányait. Tehát, ez egy partner ingyenes kockázati befektetés. Emellett a nulla partnerkockázat miatt az infláció (az általános inflációt is beleértve) nem befolyásolja az értéket Ripple érme.

Olvassa el: A Ripple XRP érme megvásárlása [Végső útmutató]

Olvassa el új előrejelzésünket 2021-re: Ripple Price Prediction: XRP Prediction 2021-2025

Jegyzet: “Ezt a cikket nem szabad befektetési tanácsadásnak tekinteni, és nem célja befektetési tanácsadás. Kérjük, végezzen saját alapos kutatást, mielőtt bármilyen kriptovalutába fektetne be.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector