A HYBSE, a GMEX és a MINDEX együttműködve felsorolja a világ első multi-eszköz stabil tokenjét Mauritiuson

Az alapító társaságok tulajdonjoga és a stabil eszközök, elsősorban az arany

Mauritius, London, 2019. február 21.  A három látnok társaság közelmúltban, Mauritiusban 2018 októberében indított közös vállalkozását követően, az újonnan létrehozott HYBSE Marketplace Limited (HM) a világ első digitális több eszközből álló stabil jelzőjét, a „MAST” -ot hozza középpontba..  

A biztosítékkal ellátott tokenek iránti növekvő globális érdeklődés új szabályozások megjelenéséhez vezet Mauritiusban, amelyek lehetővé teszik a digitális piactereket és a digitális letétkezelőket. A HM befektetőket kínál, akik érdeklődnek a digitális eszközök portfóliójának kialakítása iránt, hozzáférést biztosítanak az elsődleges tőzsdén jegyzett és másodlagosan forgalomképes eszközökkel támogatott tokenekhez. támogatni fogja az innovatív kereskedelmi ökoszisztéma növekedését. 

Az első kibocsátandó eszköz a MAST termékek lesznek, teljes, több eszközből álló tokenek, amelyek sokféle kezelt kockázatot biztosítanak a befektetők számára, mivel az egyes eszközosztályokat a stratégiai portfóliók integrált keretrendszere támasztja alá. Kezdetben a MAST az alapító társaságok tulajdonosi érdekeltségéből fog állni; HM, GMEX, MINDEX, teljesen arany alapú DIM pénznemek és stabil arany érmék. A MAST csomagok három különböző kategóriáját tervezték meg, amelyek lehetővé teszik a befektetők számára, hogy portfóliójukat az egyéni kockázatvállalási hajlandósághoz igazítsák.

A HYBSE Marketplace a pénzügyi szektor legfrissebb technológiai fejlesztéseit három alapelemmel tartalmazza; Biztonság a GMEX piacfelügyeleti adapterekkel hozzáférést biztosít a teljes szabályozási felügyelethez a biztonságos kereskedelmi környezet érdekében; Decentralizálás a nyilvántartáson keresztül biztosít átlátható és biztonságos módszereket a digitális eszközök tranzakciójára az egész platformon; Méretezhetőség A Catapult motor lehetővé teszi a moduláris felépítést és a nagyfrekvenciás kereskedelem mennyiségét. 

Hirander Misra, a HYBSE Marketplace, a GMEX és a MINDEX elnöke elmondta: „A GMEX Market Advancement Programmal (MAP) arra törekszünk, hogy megoldásokat találjunk a partnerekkel való együttműködésre, hogy innovatív megoldásokat hozzunk a piacra. Az eszköz tokenek, amelyeket teljes mértékben fedeznek, szabályozott tőzsdén hoznak piacra és szabályozott digitális letétkezelőben tárolnak, olyan szintű szabályozást és felügyeletet nyújtanak, amely korábban nem volt elérhető az intézményi befektetői igények kielégítésére. ”  

„Örülünk, hogy elindítottuk a MAST-ot a mauritiusi HYBSE piacon, mivel határozottan támogatjuk az országban kialakuló, a digitális piacok és a digitális letétkezelők számára lehetővé tevő szabályozási keretet. Meggyőződésünk, hogy ez az új keretrendszer Mauritiust szilárdan a globális térképre helyezi, mint az innovatív technológiák természetes otthonát a digitális eszközök térében. ”- tette hozzá.

A hivatalos MAST ATO 2019. február 21-én, csütörtökön kezdődik. A másodlagos kereskedés várhatóan 2019 második negyedévében kezdődik a HYBSE-n. Az ATO kifinomult és szakértő befektetők számára áll rendelkezésre befektetésre..

A READ CoinDeal a Premier League szponzorának megújítását egyedülálló és nagyon várt token indítással ünnepli

Az akkreditált résztvevők, akik érdekeltek abban, hogy részesedést szerezzenek ebben a forradalomban, követhetik a megadott linket; www.mast.eco.

A fentiek részletes és átfogó lebontása megtalálható a MAST tervrajzon belül, amely a MAST weboldalán található.     

– vége-

HYBSE Marketplace: Public Relations kapcsolattartók:

Mauritius 


Samantha Seewoosurrun

(+230) 5772 4400

[email protected] 

Egyesült Királyság 

Melanie Budden

+44 (0) 7974 937 970

[email protected] 

Digitális 

Uroš Trajković

+27 (0) 87 701 0914

UT@ hybse.com

Jogi nyilatkozat

Mauritius mint joghatóság elismeri a digitális eszközöket a kifinomult és szakértő befektetők befektetési eszközosztályaként. Határozottan javasoljuk a befektetőknek, hogy kérjenek független pénzügyi és jogi tanácsokat, mielőtt bármilyen üzleti tevékenységet folytatnak. A befektetőknek teljes körűen meg kell állapítaniuk a kockázatokat, mielőtt bármilyen befektetési alapot lekötnének.

Hirdetmény minden befektetőnek: Szabályozási feladatok

Azok a befektetők felelősek, akik meg akarják vásárolni vagy birtokolják az ebben az ajánlatban leírt tokeneket, hogy kutassanak és tájékozódjanak minden vonatkozó törvényhozásról és szabályozásról. Ez magában foglalja az ezen Multi Asset Stable Tokenek (MAST) tokenek megvásárlásával, birtoklásával vagy eladásával kapcsolatos adókövetkezményeket. Cégünk nem nyújt jogi, pénzügyi vagy üzleti tanácsadást. Ha bármilyen kétsége vagy kérdése lenne, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

A befektetőknek be kell tartaniuk az ügyfelek ismeretére, a pénzmosás és a terrorizmus elleni finanszírozásra vonatkozó minden törvényt és előírást, amely rájuk vonatkozhat. A befektetőknek meg kell szerezniük a szükséges engedélyeket, jóváhagyásokat vagy licenceket a MAST tokenek megvásárlásához, birtoklásához vagy eladásához a rájuk vonatkozó törvények és rendeletek alapján, vagy minden olyan joghatóság területén, ahol MAST tokenek vásárolhatók, tarthatók vagy eladhatók. Soha nem adunk el szankcionált országoknak.

A MINDEX-ről

A MINDEX ökoszisztéma a következőkből áll:

 • MINDEX Holdings Limited – A MINDEX ökoszisztéma holdingtársasága.
 • MINDEX Clearing Limited – a Mauritius Financial Services Commission (FSC) által szabályozott központi szerződő félként működő elszámolóházként működik a MINDEX Limited-en végrehajtott összes ügylet elszámolására..
 • MINDEX Limited – több eszközből álló értékpapír- és származékos tőzsdét működtet, amelyet a Mauritius Financial Services Commission (FSC) szabályoz..
 • MINDEX Spot Limited – Az arany, a nemesfémek és más áruk szabványosított fizikai és digitális spot áruszerződései elektronikus kereskedelmének piaca
 • MINDEX Vault Limited – A készülő biztonságos tároló megoldás arany és más nemesfémek számára.
 • MINDEX Refinery Limited – A közelgő világszínvonalú arany és más nemesfémek olvasztása, finomítása és visszanyerése a legmagasabb színvonalon. 
 • MINDEX Realty Limited – a MINDEX ökoszisztéma ingatlanszektora, amely felelős a finomító, boltozat, irodaház és raktárépítés építéséért és üzemeltetéséért, elősegítve az arany, a digitális eszközök és más áruk biztonságos tárolását.

A READ A Cointraffic forradalmasítja a kriptoreklámot azáltal, hogy kiadja a Cointraffic 6.0 frissítést az önkiszolgáló szolgáltatással

További információért látogasson el www.mindex.mu 

Kövesse a Twitteren @MindexHoldings 

A GMEX Csoportról

A GMEX Group (GMEX) olyan társaságokból áll, amelyek csúcstechnológiájú innovatív megoldásokat kínálnak a globális pénzügyi piacok új korszakához, üzleti szaktudást, legújabb technológiákat, összekapcsolhatóságot és működési kiválóságot nyújtva összehangolt partnerség-vezérelt megközelítéssel. A GMEX kiterjedt piaci infrastrukturális tapasztalatok és szakértelem alapján készíti el a megfelelő stratégiai főtervet a tőzsdékkel, elszámolóházakkal, letétkezelőkkel, nyilvántartásokkal és raktárbevételi platformokkal. A GMEX emellett a több partnercseréhez való összekapcsolás további előnyét is kínálja a globális likviditási hálózatok létrehozása érdekében. A GMEX Technologies a GMEX Csoport 100% -os tulajdonában lévő leányvállalata.

További információért látogasson el www.gmex-group.com

Kövesse a Twitteren @GMEX_Group

A HYBSE-ről

A hibrid tőzsde (HYBSE) egy online blockchain alapú tőzsdei platform. Lehetővé teszi a kriptonizált részvények adásvételét a kriptopénzek új korszakában. A blockchain technológia használata lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy kivágják a hagyományos cserékhez kapcsolódó közvetítők sokaságát. Míg a hagyományos cserék meghatározott földrajzi helyszínek résztvevőit szolgálják, a HYBSE világszerte minden résztvevő előtt nyitva áll.  

További információért látogasson el www.hybse.com 

Kövesse a Twitteren https://twitter.com/HYBSE

A DIM Alapítványról

A DIM Foundation egy nonprofit szervezet, amely felelős a DIM márkák (DIMCOIN, DIM Pénznemek, DIM Kriptovaluták és jövőbeli DIM denominált érmék) marketingjéért, közönségkapcsolatáért, ügyfélszolgálatáért és felügyeletéért. A DIM X egy kriptovaluta konvertáló platform. A DIM Alapítvány bejegyzett Szingapúrban.

A regionális DIM Alapítvány feladata:

 • Adományok gyűjtése a DIM ökoszisztémához
 • Események létrehozása a DIM ökoszisztéma számára és részvétel a blockchain eseményeken 
 • Indítson marketing kampányokat a DIM Alapítvány számára 
 • Vonzza a vállalkozásokat a DIM ökoszisztémába 
 • A nagykövetek és promóterek központi találkozási pontjává válás. 

További információkért látogasson el www.dim.foundation  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector