A MINDEX, a GMEX Group és a HYBSE összefogja az első blokklánc-értékpapír-tőzsdét Mauritiuson

Mauritius, London, 6th 2018. november: Örömmel jelentjük be a HYBSE International Marketplace elindítását; a MINDEX Holdings Limited (MINDEX), a GMEX Group Limited (GMEX) és a Hybrid Stock Exchange Corporation Limited (HYBSE) közös vállalkozása; amely egy mauritiusi székhelyű forradalmi blokklánc-csereplatformot hoz piacra. 

MINDEX; a GMEX által támogatott teljes tőzsde, kereskedés utáni és fizikai infrastruktúra, amely megkönnyíti a Mauritiusban kereskedhető eszközosztályokat; a tőzsdei és post-trade szolgáltatók számára a digitális üzleti és technológiai megoldások terén vezető világelső partner lesz a HYBSE; a blockchain technológián alapuló globális online piactér, amely a DIM-ökoszisztéma része.

A HYBSE International Marketplace integrálja a blokklánc-megoldásokat és technológiákat a hagyományos pénzügyi iparágakba, amely teljes és irányított ökoszisztémát biztosít, amely digitalizálja az eszközöket a blokkláncra. Ez a partnerség első alkalommal teszi lehetővé az intézményi befektetők számára a hozzáférést a kriptovaluta ETF-hez és más kriptográfiai eszközökhöz. 

A következő eszközosztályok megkönnyítik a kereskedelmet digitális tokenizált formátumban: 

 • Titkosított részvények
 • Titkosított pénznemek 
 • Áruk 
 • Mutatók
 • Forex 
 • ETC-k (tőzsdén kereskedett áruk)
 • ETF-ek (tőzsdén kereskedett alapok) 
 • CETF (Crypto Exchange Traded Funds)

A kkv-k az Initial Blockshare Offering (IBO) elindításával a HYBSE International Marketplace-et tőkekereséshez használhatják fel; korlátozott időre szóló ajánlat kriptonizált részvények és más kriptonizált eszközök, például blokkok megosztására, a HYBSE Nemzetközi Piactéren bejegyzett vállalkozásoktól, speciális kedvezményes áron. Ez lehetőséget biztosít a bank nélküli (világszerte több mint 1,7 milliárd) részvételre a részvények jegyzésében és kereskedésében.

A felek úgy döntöttek, hogy a HYBSE International Marketplace-t Mauritiuson hozzák létre, miután nemrég bejelentették, hogy a Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága (FSC), a helyi szabályozó, új engedélyezhető tevékenységeket hoz létre a digitális eszközök és a digitális eszközök piacának letéteményese számára, és szabályozott szolgáltatást nyújt. környezet a digitális eszközök cseréjéhez és biztonságos őrzéséhez. A mauritiusi szabályozó iránymutatásokat adott ki a kriptovalutába mint digitális eszközbe történő befektetésről is. 

Hirander Misra, a MINDEX elnöke és a GMEX Group vezérigazgatója megjegyezte:Örömmel jelentem be ezt az izgalmas közös vállalkozást, ahol a HYBSE hatalmas tartományi tudását, tokenizálandó értékpapírjait hozza, blokklánc-alapú digitális cseretechnológiája és a GMD által támogatott MINDEX pedig skálázható intézményi szintű digitális kereskedési platformokat, valamint üzleti és operatív szolgáltatásokat nyújt. szakértelem az új piac létrehozásához. ” 

Hozzátette: „Üdvözöljük a digitális eszközök új szabályozási keretét Mauritiusban, és örömmel tölt el minket, hogy az új rendszer keretében létrehozott első vállalkozások között a piac fejlődésében élen járhatunk. Szilárd meggyőződésünk, hogy Mauritiusnak hatalmas lehetősége van arra, hogy ebben a dinamikus térben mint fő globális csomópont legyen, amelyet erős kormányzás és szabályozás támaszt alá a bizalom biztosítása érdekében. “. 

Daniel Liu, a Hybrid Stock Exchange Corporation Limited (HYBSE) munkatársa kommentálta „A három vállalat közötti új vállalkozás izgalmas új fejlődést fog eredményezni, nemcsak a kriptográfia, hanem a globális tőkepiacok egészében. Amint útnak indulunk egy korábbi, feltérképezetlen előrelépés megteremtése érdekében, ez elkerülhetetlenül ideális kilátást teremt az összes pénzügyi rendszer fejlődésének fényévekre való előrehaladásához. Fenn kell tartanunk az evolúciós lépés erejének tudatos meggyőződését is, hogy ne zavarjuk a jelenlegi globális piacokat, hanem inkább egy új gondolkodásmódot támogassunk, amely magában foglalja a decentralizált és valóban szabadpiaci egységet.

OLVASSA EL A kripto kereskedésével foglalkozó legjobb brókereket

A HYBSE International Marketplace egy digitális piactér licencért folyamodik, és a működést 2019 első negyedévében kell megkezdeni, hatósági jóváhagyással.

– vége-

MINDEX esetén:

Samantha Seewoosurrun, Acuitas Communications


(+230) 5772 4400

[email protected]

A GMEX Group esetében:

Melanie Budden, a Megvalósítási Csoport

+44 (0) 7974 937 970

[email protected] 

[email protected] 

HYBSE esetében:

Uroš Trajković, a Hybrid Stock Exchange Corporation Limited

+27 (0) 87 701 0914

[email protected] 

[email protected] 

A MINDEX-ről

MINDEX Holdings Limited – A MINDEX ökoszisztéma holdingtársasága

MINDEX Clearing Limited – A Mauritius Financial Services Commission (FSC) által szabályozott központi szerződő félként működő elszámolóházként működik majd a MINDEX Limited-en végrehajtott összes ügylet elszámolására..

MINDEX Limited – A Mauritius Financial Services Commission (FSC) által szabályozott több eszközből álló származékos tőzsdét működtet.

MINDEX Spot Limited – Az arany, nemesfémek és más áruk szabványosított fizikai és digitális azonnali áruszerződéseinek elektronikus kereskedelmének piaca.

MINDEX Vault Limited – Az arany és más nemesfémek javasolt biztonságos tárolási megoldása. 

MINDEX Refinery Limited – A javasolt világszínvonalú arany és más nemesfémek olvasztása, finomítása és visszanyerése a legmagasabb színvonalon.

A READ CoinDeal a Premier League szponzorának megújítását egyedülálló és nagyon várt token indítással ünnepli

További információért látogasson el www.mindex.mu 

Kövesse a Twitteren @MindexHoldings 

A GMEX Csoportról

A GMEX Csoport (GMEX) olyan társaságokból áll, amelyek csúcstechnológiájú innovatív megoldásokat kínálnak a globális pénzügyi piacok új korszakához, üzleti szaktudást, legújabb technológiát, összekapcsolhatóságot és működési kiválóságot nyújtva összehangolt partnerség-vezérelt megközelítés révén. A GMEX kiterjedt piaci infrastrukturális tapasztalatok és szakértelem alapján készíti el a megfelelő stratégiai főtervet a tőzsdékkel, elszámolóházakkal, letétkezelőkkel, nyilvántartásokkal és raktárbevételi platformokkal. A GMEX emellett a több partnercseréhez való összekapcsolás további előnyét is kínálja a globális likviditási hálózatok létrehozása érdekében. A GMEX Technologies a GMEX Csoport teljes tulajdonú leányvállalata.

További információért látogasson el www.gmex-group.com

Kövesse a Twitteren @GMEX_Group

A HYBSE-ről

A hibrid tőzsde (HYBSE) egy online blockchain alapú tőzsdei platform. Lehetővé teszi a kriptonizált részvények adásvételét a kriptovaluták új korszakában. A blockchain technológia használata lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy kivágják a hagyományos cserékhez kapcsolódó közvetítőket. Míg a hagyományos cserék bizonyos földrajzi helyszínek résztvevőit szolgálják, a HYBSE világszerte minden résztvevő számára nyitott.  

További információért látogasson el www.hybse.com 

Kövesse a Twitteren https://twitter.com/HYBSE

A DIM Alapítványról

A DIM Foundation egy nonprofit szervezet, amely a DIM márkák (DIMCOIN, DIM Currencies, DIM Cryptocurrencies és a jövőbeli DIM denominált érmék) marketingjéért, közönségkapcsolatáért, ügyfélszolgálatáért és felügyeletéért felel. A DIM X egy kriptovaluta konvertáló platform. A DIM Alapítvány bejegyzett Szingapúrban.

A DIM-ökoszisztéma blokklánc-alapú pénzügyi ökoszisztéma. Ez magában foglalja a DIM-pénznemeket, különféle stabil digitális pénznemek kínálatát, amelyet nemesfémek támogatnak. A DIM pénznemek a napi kereskedelem és kereskedői fizetési megoldások médiuma. Az árfolyamstabilitást tovább növeli a nemesfémek gyors és hatékony beszerzése a MINDEX Spot Limited (Gold Spot Exchange) révén, és a vagyon tárolása a MINDEX biztosítékaiban.

A regionális DIM Alapítvány feladata:

 • Adományok gyűjtése a DIM ökoszisztémához
 • Események létrehozása a DIM ökoszisztéma számára és részvétel a blockchain eseményeken 
 • Indítson marketing kampányokat a DIM Alapítvány számára 
 • Vonzza a vállalkozásokat a DIM ökoszisztémába 
 • A nagykövetek és promóterek központi találkozási pontjává válás. 

További információért látogasson el www.dim.foundation 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector