Hogyan vásárolhat bitcoinokat készpénzzel a Walmartnál [2021 Frissítve]

A Bitcoin egy decentralizált digitális pénznem, amelyet hatalmas, elosztott számítógép-hálózat hajt. Manapság az emberek életének szerves részévé vált, ahol kávét vásárolhat, vagy termékeket vásárolhat belőle Walmart. A kérdés most az, hogy lehet-e Bitcoin-t vásárolni a Walmart-nál. 

Korábban az volt, hogy kereskedelemben lehetett bitcoinokat vásárolni, ezek a napok mégis távoli emlékek. Jelenleg a közeli kiskereskedelmi helyeken értékesített helyek széles választékába kerülhet. Valójában a Walmartnál szerezheti be őket. 

Nagyon jó zavaró lehet, ha új a játékban. Próbálj meg nem stresszelni, nekünk van hátad. Az alábbiakban lépésről lépésre talál utasításokat az első tranzakció stresszmentessé tételéhez.

A bitcoin vásárlása a Walmart-nál nem biztos, hogy ilyen egyszerű, de lehetséges. Ahhoz, hogy a Bitcoin fiat helyettesítse a valutát, az embereknek inkább el kell kezdenie vásárolni a boltban, mintsem kicserélni. 

Ebben a cikkben bemutatja az olvasóknak, hogyan vásárolhatnak bitcoinot készpénzzel, és hogyan alakulhat a bevásárlóközpontjuk olyan helyre, ahol könnyedén vásárolhatnak Bitcoins-t

GYORS ÚTMUTATÓ: Hogyan lehet Bitcoin-t vásárolni készpénzzel a Walmart-on 1. Hozzon létre egy fiókot, és jelentkezzen be a P2P-cserebe a LocalBitcoins-on.

2. Miután belépett, navigáljon a gyors vásárlási lehetőséghez.

3. Módosítsa a fizetési módot Walmart 2 Walmart-re.

4. Böngésszen az Eladók listában, és válasszon egyet.

5. állapodjon meg az eladási feltételekben.

6. Fizessen készpénzzel a Walmart 2 Walmart bármely üzletében, hogy átutalja az eladót.

Hol és hogyan vásárolhatok bitcoinokat készpénzzel?

Hogyan lehet bitcoinokat vásárolni készpénzzel a Walmart-nál

Peer-to-Peer kereskedési helyszínek Walmart2Walmart pénzátutalással

Az első dolog, amit meg kell tennie, hogy találjon egy eladót ezeken a webhelyeken, a LocalBitcoins-on, Fájdalmas, vagy LocalCryptos, hajlandó elfogadni a Walmart2Walmart pénz átutalás. Javasoljuk a LocalBitcoins, a Paxful és a LocalCryptos szolgáltatásokat, mert letéti szolgáltatást kínálnak, amely ésszerűen biztonságos helyszínt kínál a bitcoinok adásvételéhez..


Ezeknek a szolgáltatásoknak a használatával a játék tetején kell lennie, és vigyáznia kell a csalókra. Keresse meg a jó hírnevű felhasználókat, akik szintén számos kereskedést folytattak. A szolgáltatás igénybevételének költsége drága.

Valamennyi szolgáltatás felhasználói a piaci érték felett értékesítenek, a megengedett vevők felajánlják, hogy a piaci érték alatt is értékesítenek, tehát a piac időzítéséről van szó.

Miután kiválasztott egy eladót és elkötelezte magát a kereskedelem mellett, el kell mennie a Walmartba, és be kell fizetnie a befizetést vagy a Walmart2Walmart pénzátutalást, és várnia kell, a BTC-t rövid időn belül a fizetés kézhezvétele után szabadon fel kell engedni a számlájára.

A Walmart ugyanúgy működik, mint egy átutalási ügynök, és nem felelős azért, hogy pénzt költsön. Egyik félnek sem kell létrehoznia fiókot a Walmart-nál a pénz átutalásához, és ezáltal mentesíti a Walmart az ügyfél felelőssége alól, ha átverik. A Walmart nem követeli meg, hogy regisztráljon ügyfélként, és elfogadja a fajta szerződést.

Bitcoin ATM és Walmart

Hogyan lehet bitcoinokat vásárolni készpénzzel a Walmart-nál

Bitcoin ATM-ek

Tegyük fel, hogy van készpénz, és hajlandó elhagyni a házat. A Bitcoin ATM-ék lennének a következő legjobb lépései, ha készpénzzel vásárolnának bitcoinokat. A Bitcoin bankautomaták az Egyesült Államokban mindenhol elérhetőek, és mindenhol folyamatosan felbukkannak.

Sajnos a KYC ellenőrzéséhez állami azonosító kártyára és a bitcoin vásárlásához mobiltelefonra lesz szükség. Mindig választhatja az előre fizetett telefon használatát, amely tovább elrejti személyazonosságát.

A világ többi részén a bitcoin ATM (BATM) használata nagyon egyszerű. Szükséged lesz; készpénz, mobiltelefon és talán mobil pénztárca. Az elővigyázatosság kedvéért óvakodjon a BATM-ok által nyomtatott papír pénztárcáktól. Valaki könnyen beolvashatja és ellophatja a BTC-t.

A BATM helyszínein CCTV lehet telepítve, amely megtekintheti a papír pénztárcát, amely potenciális kockázatoknak teheti ki Önt. 

Azt is elveszítheti, vagy tévedésből eldobhatja más nyugtákkal. Ezért javasoljuk a mobil pénztárcát. Összekapcsolhatja a mobil pénztárcáját Wasabi pénztárca vagy Szamouráj pénztárca hardveres pénztárcába a nagyobb biztonság érdekében.

Kerülje a kriptovaluták perzselő pénztárcájában történő tárolását. A legjobb az lenne, ha mindig lenne hardver pénztárca a biztonsági mixben. A biztonsági előnyök messze felülmúlják a használatukkal járó kellemetlenségeket.

A bitcoin ATM használata prémiummal is jár, és magasabb árat fog fizetni, mint a BTC azonnali ára. Ez ésszerű kompromisszum a biztonság szempontjából, mivel nem kell kriptovaluta-cserével foglalkoznia, és kevésbé valószínű, hogy beszennyezett érméket kap. 

Bitcoin ATM a Walmartban 

A WATMART-ban való bitcoin megszerzése a BATM-mel még nem elérhető. A Walmart jelenleg nem rendelkezik fizikai bitcoin BATM-okkal, és nem helyeznek visszaváltható bitcoin utalványokat a pultra.

Ez azt jelenti, hogy nem közvetlenül a Walmart-tól vásárolhat bitcoint, hanem a pénzügyi eszközeikkel vásárolhat a Walmart-nál. A Walmart2Walmart pénzátutalási rendszer valóban lehetőséget kínál készpénzből és bitcoinba történő készpénz-készpénzre történő átvitelre, amint azt korábban megbeszéltük.

A BATM-ok rohamosan növekvő számával jó eséllyel felbukkanhat a legközelebbi Walmart. 

Walmart ajándékkártya bitcoinok vásárlásához

A Walmart nem támogatja az ilyen típusú tranzakciókat. Ha a felhasználó rendelkezik valamilyen extra Walmart ajándékkártyával, akkor találhat valakit, aki rendelkezik Bitcoins-nal, és megoszthatja azt a felhasználóval. Ha mindketten egyetértenek, és van egyezmény a Walmart kártyák cseréjéről a BTC-vel. Mindkettő számára előnyös.

Fizikai találkozás

Az egyetlen alternatíva az, ha találunk valakit, aki hajlandó cserélni. A való életben online találkozni olyan emberekkel, akikkel online beszélget, nem jó ötlet, a pénz bevonása egy értekezletbe még biztonságosabbá teszi. Még ha találkozna is egy rendőrségen vagy egy zsúfolt helyszínen, akkor sem javasoljuk, de ez jó kezdet lenne.

Áruk cseréje készpénzre

Ha bitcoinot kellene vásárolnia Walmart ajándékkártyákkal, akkor először egy zálogházba nézne, hogy mi veszíti el a legkevesebbet. Vásárolja meg ezeket a dolgokat az ajándékkártyákkal a Walmart-nál, majd adja el azokat a zálogházban.

Ezután elvenné az eladásból származó bevételt, és a készpénzt egy bitcoin bankautomatán használná fel. Megkérheti barátait és családtagjait is, hogy vásárolják meg az ajándékkártyákat Öntől, majd bitcoin ATM használatával vásároljanak bitcoinokat.

Bár úgy gondoljuk, hogy nagyszerű ötlet mindenkinek elárulni a bitcoinot és annak felhasználását, nem tartjuk jó ötletnek, ha biztonsági okokból elmondanánk az Ön tulajdonában lévő bitcoinokat.

Online Peer-to-Peer

Az összes létező szolgáltatás mellett most a Walmart ajándékkártyával is vásárolhat bitcoinokat a Paxfulon. A Paxful a Walmart ajándékkártyával való BTC vásárlás folyamatát sokkal egyszerűbbé teszi. Fizessen Walmart ajándékkártyával, hogy a tranzakció igazolása után bitcoin legyen a Paxful pénztárcájában.

Vagy megvásárolhatja a szállítók által felsorolt ​​számos ajánlat egyikét a BTC Walmart ajándékkártya használatával történő értékesítéséhez, vagy létrehozhat saját ajánlatot a bitcoin eladására a Walmart ajándékkártya egyenlegében. A Paxfulnál az eladók beállíthatják saját árfolyamaikat és eldönthetik árrésüket. Válassza ki azt az ajánlatot, amelyik a legjobban megfelel Önnek, miközben vásárol és készít ajánlatokat a konverzió legnagyobb esélyével.

Hogyan lehet bitcoinokat vásárolni készpénzzel a Walmart-nál

Hogyan vásárolhat bitcoinokat előre fizetett kártyákkal?

Ez az előre fizetett kártyától függ, de használhat Local Bitcoins, Paxful vagy LocalCryptos programokat. Ez lenne a preferált adatvédelmi módszerünk. Az előre fizetett kártya és az előre fizetett telefon nyújtja a legtöbb névtelenséget a vásárló számára. Ez attól függ, hogy mekkora összegben folyamodik, és melyik szolgáltatást használja.

Kihasználva azt az esélyt, hogy szívesen választaná a Bitcoin-t előre betöltött kártyával, ezen a ponton örömmel veszi észre, hogy számos olyan szakasz, amely elismeri a Visa-t és a Mastercard-ot, ezt az alternatívát kínálja.

A Bitcoin Revolution azt vallja, hogy segíti a normális embereket abban, hogy kriptográfiai gépesített cserén keresztül lépjenek be a kriptopiacra. 

Az előre betöltött kártyák nem azonosak a töltőkártyákkal, mivel nem kapcsolódnak az Ön pénzügyi nyilvántartásához. Az előre betöltött kártyák lehetővé teszik, hogy árut vagy adminisztrációt vásároljon készpénzzel, amelyet eddig a kártyára helyezett. 

Függetlenül attól, hogy ez a stratégia a Bitcoins biztonságának biztosításában nem a mainstream, van néhány adminisztráció, amely felhatalmazza az érmék megvásárlására előre feltöltött kártyák segítségével.

Hogyan lehet bitcoinokat vásárolni készpénzzel a Walmart-nál

Következtetés

Most, hogy tudod, hogyan lehet bitcoinokat vásárolni készpénzzel a Walmartnál. A következő kérdés az, vásároljon-e bitcoinot a Walmart-nál? Nem gondoljuk, de ez nem jelenti azt, hogy ez nem lesz a legjobb cselekvés az Ön számára. A bitcoin és a kriptovaluta ökoszisztémában rendelkezésre álló rendszerek és eszközök használata veszélyes lehet.

Ez azonban nem feltétlenül a te tapasztalatod, ha valamilyen kutatást végezsz, és megnézed, hogyan csalták meg az embereket, milyen szolgáltatásokat kínálnak, és ha ezek a szolgáltatások működnek az Ön kockázati paramétereivel.

Nagyon jól érzi magát a kriptográfiai ökoszisztéma használatával. Mindent az alapoktól fogva terveztek, a biztonságot szem előtt tartva. A névtelenség akkor is elérhető, ha tudja, hogyan kell használni a rendelkezésre álló eszközöket. Sok olvasást ajánlunk, kezdve a Bitcoin elsajátításával. Ha ez nem a sebességed, elolvashatod a The Little Bitcoin Book vagy a The Bitcoin Standard cikket, amely a bitcoin közgazdaságtanát tárja fel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector