itBit Review 2021: Először szabályozott Bitcoin Exchange elemzésre került

Néhány kriptovaluta-tőzsde átjáró a világ fiat pénznemei és a kriptovaluták világa között, míg mások csak olyan helyek, ahol az egyik kriptográfumot egy másikra cserélheti. Néhány tőzsde nagy webhely, amelyet szinte mindenki ismer, például a Binance, a Coinbase vagy a Kraken. Mások kevésbé ismertek a saját területükön kívül. Vannak, akik kezdőbarátok, míg mások még a tapasztalt kereskedők számára is ijesztőnek tűnhetnek. Az egyik név, amellyel találkozhatott a kriptokereskedelemről, az itBit. Ez a cikk egy itBit áttekintés 2020-ra, ezért olvassa el végig, hogy megtudja, az Ön számára megfelelő-e az ItBit.

itbit áttekintés

Mi ezBit?

New York-i székhellyel és Szingapúrban nemzetközi irodával, itBit csere 2013-ban brókercégként indult, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fiat valutával vásárolják a Bitcoin-t. 2015-ben alapító oklevelet szereztek a New York-i Pénzügyi Szolgáltatások Minisztériumától, így ők lettek az első szabályozott Bitcoin Exchange az Egyesült Államokban. Az ItBit mára teljesen szabályozott bankként működik New York államban, amely lehetővé teszi számukra, hogy mind az 50 államban csere szolgáltatást kínáljanak. Nem sok tőzsde kínálja ezt.

Vajon itBit legit?

Az ItBit volt az első szabályozott kriptovaluta-tőzsde az Egyesült Államokban, és jelenleg bankként teljes szabályozás alatt áll New York államban. Tehát az ItBit olyan legitim, amennyire csak lehet.

Ki ez a Bit?

Ha meglátogatja az ItBit weboldalt, akkor ismételten megadják fő célpontjukat: intézmények és aktív kriptovaluta kereskedők. Az ItBit lehetővé teszi a Bitcoin vásárlását mind a tőzsdén, mind az OTC asztalon keresztül, de az OTC vásárlások 100 000 USD-nél kezdődnek. Tehát, ha nagy mennyiségű Bitcoin-t szeretne vásárolni, akkor az ItBit mindenképpen jó lehetőség az Ön számára. De ha csak néhány dollárnyi Bitcoin-t akar vásárolni, ha altcoin-ot akar vásárolni, vagy titkosított kereskedést folytat, akkor a legjobb, ha máshova néz.

Mit kínál az itBit?

Az ItBit számos funkciót kínál a kereskedőknek a tranzakciók gyors és biztonságos lebonyolításához. Az ItBit áttekintése nem lehet teljes anélkül, hogy megnéznénk néhányat a fontosabbak közül, ezért tesszük:

itBit API:

Az ItBit számos API-t kínál a kriptotartalom-piaci adatok integrálására a kereskedési vagy befektetési programjaiba.

Felajánlják a FIX (Financial Information eXchange) szolgáltatást. A FIX API intézményekre és nagyfrekvenciás kereskedőkre irányul. A FIX megoldásokat kínál intézmények, algoritmikus kereskedők és aktív kereskedők számára.

Van még a REST API is. A REST egy HTTP alapú API, amely teljes kereskedési funkciókat kínál az algoritmikus kereskedéshez vagy az algoritmikus piacelemzéshez. Ez egy nyilvános API a piaci adatok lekérdezéséhez a központból, és nincs szükség hitelesítésre.

Végül ott van a Market Data API, amely egy REST API, amelyet az ItBit rendelési könyveihez, árazási és kereskedelmi adataihoz lehet elérni. Ez egyben nyilvános API is a piaci adatok lekérdezéséhez a központból, és nincs szükség hitelesítésre.


itBit érmék

Az ItBit érme választéka nagyon korlátozott. Az ItBit nem kriptotőzsdeként indult; ez egy brókercég, amely lehetővé teszi a Bitcoin vásárlását, így soha nem volt szándékában széles altcoin-választékot kínálni.

Az ItBit tőzsdéjén megvásárolhatja a Bitcoin-t (XBT) amerikai dollárral (USD), euróval (EUR) és szingapúri dollárral (SGD). OTC Bitcoin vásárlások történhetnek ETH, BCH, LTC, XLM, PAX, BUSD, PAXG és USDT használatával.

OTC kereskedési pult

Az ItBit tőzsdén kívüli kereskedési pultot kínál Bitcoin vásárlásához fiat pénznemekkel és néhány más kriptovalutával. A tranzakciók általában gyorsak; a legtöbb egy napon belül rendeződik. Átlagos tranzakciós díj van, és nincs kifizetési díj. Ne feledje azonban, hogy az OTC asztalon a minimális tranzakció 100 000 USD.

FDIC biztosítás

Az FDIC azt jelenti, hogy minden számla 250 000 dollárig biztosított. Az ItBit nagy erőfeszítéseket tett a befektetők és kereskedők figyelemmel kísérése és védelme érdekében, kezelve azokat a kérdéseket, amelyek kockázatot jelentenek a tőzsdére. Ez nem túl gyakori a kriptográfiai ökoszisztémában, és megelőző intézkedéseik miatt az ItBit felé hat. Ennek ellenére, bár a 250 000 USD biztosítás soknak tűnik a kezdő, alacsony volumenű kereskedők számára, szem előtt kell tartanunk, hogy ezek nem az ItBit célpontjai. Azoknál a vállalatoknál és kereskedőknél, amelyek dollármilliókat érhetnek el az ItBit-en, a biztosítási összeg egyáltalán nem olyan lenyűgöző.

Biztonság

Az ItBit nagyon nagy a biztonság terén. A fiók létrehozásától a rendszer kéri a 2FA (kétfaktoros hitelesítés) engedélyezését. Bár ez nem szokatlan a kriptográfiak között, az ItBit ezt egy kicsit továbbviszi, mivel biztonsági protokolljai lefedik a csere minden szektorát. Az ItBit több biztonsági réteget alkalmaz, és megpróbálja meghatározni az iparág legbiztonságosabb cseréjének színvonalát. Azt állítják, hogy az SSL protokoll, a 2FA és a teljes titkosítás segítségével megvédik a kereskedési platformot a DDoS támadásoktól.

Az ItBit védett, offline hűtőtárcák használatával védi ügyfelei titkosítási eszközeinek 100% -át. A személyzetnek meg kell felelnie a kötelező háttérellenőrzéseknek és a megfelelőségi képzésnek.

Szabályozás

Amikor az ItBit 2015-ben kapott oklevelet a NYSDFS-től (New York-i Pénzügyi Szolgáltatások Minisztériuma), ez lett az első szabályozott kriptotőzsde az Egyesült Államokban. Az ItBit teljesen szabályozott, mint bank New Yorkban, és ez lehetővé teszi számukra, hogy szolgáltatásaikat mind az 50 államban felajánlhassák.

Ha a szabályozásnak van egy olyan következménye, amelyet egyes kereskedők hátránynak tekinthetnek, az az, hogy megfeledkezhet az anonim kereskedésről az ItBit-en. A KYC kötelező és részletesebb, mint más cseréknél. A felhasználóknak be kell nyújtaniuk a lakóhelyük igazolását és igazolását. Ez lassabb, mint más tőzsdék … A KYC ellenőrzése körülbelül egy hétig tart, és addig nem vásárolhat vagy kereskedhet, amíg be nem fejeződik.

Díjak

itbit kereskedési díjak

A drága oldalon van a fiat valuta befizetése az ItBit-be. USD befizetése a számlájára a következő költségekkel jár: belföldi elektronikus átutalások 10 dollárba kerülnek + ügynöki díjak (ha vannak ilyenek), a nemzetközi banki átutalások 25 dollárba kerülnek + ügynöki díjak (ha vannak).

Az ItBit kifizetési díjak a következők: Az ACH átutalások (legfeljebb 3000 dollárig) ingyenesek, a belföldi átutalások (meghaladják a 3000 dollárt) 20 dollár + ügynöki díjak (ha vannak). A nemzetközi banki átutalások 40 dollár + ügynöki díjak (ha vannak).

A kereskedési díjak egyszerű felépítésűek: az átvevői díj 0,35%, a készítői díj pedig 0,03%. Különleges díjak állnak rendelkezésre, de a jogosultsághoz 25 BTC feletti kereskedéssel kell rendelkeznie. Ez az egyik oka annak, hogy az ItBit jobban megfelel intézményeknek és más nagy volumenű kereskedőknek.

Mi a helyzet az itBit alternatíváival?

Ez az ItBit áttekintés rámutatott, hogy a nagy volumenű kereskedők valóban kihasználhatják az ItBit szolgáltatásait. De biztosan nem mindenkinek való. Ha csak néhány dollár értékű Bitcoin-t szeretne vásárolni, kriptovaluta-kereskedelmet szeretne kezdeni, EOS-t, ADA-t vagy bármely más altcoin-t szeretne vásárolni, vagy ha egyszerűen csak névtelen szeretne maradni (és sok nagy mennyiségű Bitcoin birtokosa van) mindenképpen alacsony profilt akarsz tartani), akkor máshova akarsz keresni.

A Coinbase, a Stormgain és a Kraken jó kiindulópont azoknak a kezdőknek, akik meg akarják vásárolni első zsetonjaikat. Az első kettő szép videókat és útmutatókat kínál, amelyek megtanítják a kriptográfia alapjait. Ha nagyobb tokenválasztékot szeretne, és még mindig van egy nem túl ijesztő felhasználói felülete, akkor a Binance remek választás. Azok számára, akik alacsony profilt akarnak tartani, a Coinswitch lehetővé teszi, hogy kriptot vásárolhasson és kereskedhessen vele anélkül, hogy fiókot hozna létre bármelyik tőzsdén.

itBit Review: Következtetés

Az ItBit az egyik legfontosabb kriptovaluta-tőzsde. És miután elolvasta ezt az itBit áttekintést, láthatja, hogy hírnevük mindenképpen megérdemelt. Az ItBit tőzsdéje és az OTC asztala egyaránt egyszerűen használható, gyors, biztonságos és megbízható platform a Bitcoin vásárlásához. Ennek ellenére nem feledkezhetünk meg arról a tényről, hogy az ItBit nem az alkalmi vagy alacsony volumenű, alacsony frekvenciájú kereskedőket célozza meg. Ha csak néhány száz dollárt szeretne befektetni a kriptopénz kereskedésbe, akkor mindenképpen alternatívát szeretne keresni. De először is, ha több millió dollár értékű BTC-t akar vásárolni vagy eladni, hadd gratuláljak neked. Másodszor, hadd mondjam el, hogy az ItBit remek választás a tranzakcióhoz.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector