18. hírlevél: A Bitcoin árai minden idők legmagasabb szintjét érik el

Az ünnepi időszak közelében szeretnénk mindenkinek boldog és biztonságos ünnepeket kívánni! Itt reméljük a Bitcoin és az altcoin szivattyúk ajándékait!

A Bitcoin eléri a 24 ezer USD ATH-t!

Nagyon régóta várták, de pontosan 3 év után elérkezett a pillanat. A Bitcoin szó szerint szétzúzta az előző csúcsot, elérve a hihetetlen 24 000 dolláros árat!

Az összes lista lenyűgözőnek tűnik, akárhonnan is nézi: napi, heti és havi mind ugyanazt mondja: itt van a Bikaszezon!

Bár senki sem tudja, hogy ez pontosan hogyan fog játszani, az emberek azt hiszik, hogy most egy bikapiacon vagyunk. Sokan úgy vélik, hogy a tavalyi márciusi Fekete Hattyú után kezdődött, ahol az összes piac (nemcsak a kriptográfia) egy nap alatt összeomlott.

Ha megnézzük a heti diagramot, akkor is messze meghaladjuk a 21 EMA-t (Exponenciális Mozgó Átlag), és a Relatív Erő Index (RSI) a 2017-es csúcsszinten van. A heti grafikonon csak párszor volt döntő mértékben magasabb 2013-ban. Amint azt a hírlevél korábbi számaiban többször is elmondtuk, nagy visszavonásokra (30-40% körüli) lehet számítani a bikapiacokon. Mostanáig a maximális negatív „delta” ár, amellyel tavaly március óta rendelkezünk, 20% körül mozog. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy most mégis hatalmas dömping történne (történhet úgy, mint nem).

$ BTC heti grafikon, RSI a 2017-es legfelső szinteken$ BTC heti grafikon, RSI a 2017-es legfelső szinteken

A Bitcoin továbbra sem „forró” a Google Trends-en

Ha gyorsan bepillantunk a Google Trends-be, akkor észrevehetjük, hogy a „bitcoin” lekérdezésre továbbra sem nagyon keresnek világszerte, különösen a 2017-es csúcsokhoz képest. Ez annak a jele, hogy annak ellenére, hogy a tömegtájékoztatás a közelmúltban élénkítette a $ BTC trendet, a kiskereskedelmi FOMO valószínűleg még mindig távol áll attól, ahol most vagyunk. Ez remélhetőleg azt jelentheti, hogy a fejjel még mindig óriási a helyzet!

Google Trends $ BTC 2020 decemberGoogle Trends $ BTC 2020 december

Minden $ BTC-tulajdonos profitban van

A legutóbbi pumpának köszönhetően a Bitcoin immár 12. helyen áll rangsor a Market Cap. Csak Visa mögött és a Walmart előtt! Sőt, az a tény, hogy túl vagyunk az ATH-n, feltáratlan árterületen, automatikusan azt jelenti, hogy minden olyan személy, aki valaha vásárolt az érme töredékét a múlt hét előtt, most profitál!

Ennek eredményeként, amint arról a Glassnode beszámolt, az egymillió dollár értéket meghaladó BTC dollárral rendelkező címek száma + 150% -kal nőtt, ami most 66 540 egyedi pénztárca!

Az Ethereum követi a Bitcoin fejlõdését, míg a Szürkeárnyalatos tovább töltõdik

A „király” megmozdulása után a többiek általában hajlamosak következni, kezdve az Ethereum-tal. Az ETH árai a héten új, legmagasabb, közel 680 dolláros szintet értek el. A $ BTC-től eltérően azonban az ATH még mindig ennél a szintnél magasabb, több mint 1400 dollár. 2021 úgy tűnhet, hogy az év ára végre eléri a feltáratlan területeket.


Eközben az már nem meglepő, hogy a nagybefektetők továbbra is felhalmozzák a kriptot, annak ellenére, hogy a folyamatos áremelkedés pozitívan terjeszti a kriptográfia jövőjét. Szerint a jelentés, A szürkeárnyalatos folyamatosan felhalmozza az $ ETH-t. Szürkeárnyalatos Ethereum Trust-jukat továbbra is „az egyetlen SEC által bejegyzett befektetési módnak tekintik az Ethereumban”.

Érdekel az Ethereum megszerzése? Megtanulják, hogyan lehet passzív jövedelmet szerezni az ETH 2.0 segítségével!

YouTube poszter

A A FinCEN új KYC megerősítéseket javasol

Amint az az elmúlt hetekben várható volt, most már hivatalos. A Pénzügyi Bűnözés Elleni Hálózat (FinCEN) „javaslatot tesz bizonyos digitális pénznemekre vonatkozó szabályra, amely védi a nemzetbiztonságot, segíti a bűnüldözést és növeli az átláthatóságot, miközben minimalizálja a felelős innovációra gyakorolt ​​hatást”. Steven Mnuchin, az Egyesült Államok Pénzügyminisztériumának vezetője.

A javaslat új szabályokat fog bevezetni a tranzakciós nyilvántartásokra, ideértve az önállóan tárolt pénztárcákra vonatkozó nyilvántartásokat is. Különösen a Defiben használják, ahol a felhasználók inkább decentralizált módon tartják pénzeszközeiket, ahol csak ők felelősek a történésekért, ezekhez a magán pénztárcákhoz eddig nem volt szükség KYC-re. A változások eredményeként (a CVC az átváltható virtuális valutát, míg az LTDA a törvényes fizetőeszköz digitális eszközt jelenti.):

„A javasolt szabály kiegészíti a bankokra és az MSB-kre vonatkozó BSA-követelményeket azzal, hogy javasolja a 10 000 USD értéket meghaladó CVC és LTDA tranzakciók jelentési követelményeinek hozzáadását. A javasolt szabály szerint a bankoknak és az MSB-knek a bejelentendő tranzakció bekövetkeztétől számított 15 nap áll rendelkezésre arra, hogy jelentést nyújtsanak be a FinCEN-hez. Ez a javasolt szabály megkövetelné továbbá, hogy a bankok és az MSB-k nyilvántartást vezessenek az ügyfél CVC vagy LTDA tranzakcióiról és partnereiről, ideértve az ügyfelek személyazonosságának ellenőrzését is, ha az egyik partner nem védett vagy más módon fedett pénztárcát használ, és a tranzakció meghaladja a 3000 dollárt. ”

Ez a szabályozásban való megkeserülés először is az volt kiderült Brians Armstrong, a Coinbase vezérigazgatója november végén tweetelte, ahol kételyét és aggodalmát fejezte ki az ügyben, sok más közéleti személlyel együtt. Négy amerikai kongresszusi képviselő nyilvános levelet írt, Cynthia Lummis wyomingi megválasztott szenátor pedig csipog. A vita fő pontja az a tény, hogy a javaslat több kárt okozhat, mint hasznot a befektetőknek, és az Egyesült Államokat maga mögött hagyhatja a blokklánc-technológiában, eltérve a megyén kívüli főbb beruházásoktól.

A Coinbase IPO egyre közelebb kerül

A Coinbase, az ismert amerikai tőzsde „benyújtotta az S-1 nyomtatvány regisztrációs nyilatkozatának tervezetét a SEC-vel. A fájl felülvizsgálata folyamatban van. Jóváhagyása esetén IPO-ja az egyik legnagyobb és legjobban várt a kriptóban, tekintve, hogy a Coinbase már a legértékesebb amerikai kriptográfiai vállalat.

Valójában nem könnyű pontosan meghatározni, hogy a vállalat mennyit ér jelenleg. A finanszírozási forduló utolsó értékelése 2018-ban 8 milliárd dollár volt, de a Coinbase most már biztosan többet ér, különös tekintettel arra, hogy milyen árakat ért el a Bitcoin 2020-ban.

A Grafikon a mainneten jelenik meg

A grafikon ($GRT), „A blokklánc-adatok első globális és könnyen kereshető indexe” elindult mainnetje 3 év fejlesztés után. Az indexelési protokoll célja, hogy a web3 mindenki számára elérhetővé váljon, és segítsen olyan alkalmazásokat létrehozni, amelyekhez nincs szükség szerverre.

A lista a közelmúltban a legsikeresebbek közé tartozott, és a token már számos tőzsdén forgalmazható, beleértve az első szintű tőzsdéket is, mint a Binance és a Coinbase. Az ár most 24-szer magasabb, mint a tavaly októberben történt token eladásé. Abban az időben 0,03 dollárért kínálták!

Az indítás utáni első szakasz hasznos lesz a mainnet teljesítményének hangsúlyozása és javítása érdekében, mielőtt a lekérdezések mennyisége exponenciálisan megnő. Ezt követően a következő hónapokban a csapat egy „gyártásra kész Graph Explorer dApp és Gateway” -t épít, hogy támogassa az összes hálózati közreműködőt.

Itt mindent meg kell tudni a grafikonról cikkünkben.

Piros zászlók

Ledger Email Breach – 270 000 e-mail & címek nyilvánosan kiszivárogtak

Július 14-én a Ledger adatbázisát megsértették, amikor egy hacker 1 075 382 e-mail címet és 272 853 hardver pénztárca megrendelést lopott el. Ez azt jelentette, hogy a személyes adatok, például e-mailek, telefonszámok és fizikai címek (azok számára, akik valóban vásároltak egy eszközt) valószínűleg fizetés ellenében voltak elérhetők magának a hackernek. Tény, hogy az elmúlt hónapokban számtalan adathalászatról számoltak be, általában e-mailben és / vagy SMS-ben a telefonjukra.

Ma, mintha ez maga nem lenne elég rossz, az egész adatbázist kidobták ingyen egy névtelen profil a Raidforumon. Míg a pénzeszközök technikailag még mindig biztonságosak, a felhasználóknak nagyon könnyűnek kell lenniük egy új és hatalmas adathalász kísérleti hullámra.

Nézze meg videónkat, ahol mindent elmagyarázunk a Ledger adattörésről: mi történt, kit érint és mit NE tegyen most.

YouTube poszter SÜRGŐS: Főkönyvi e-mail megsértése – 270 000 e-mail & címek nyilvánosan kiszivárogtak

A vállalat megjegyezte a twitteren, megerősítve, hogy a „korai jelek” azt mondják nekik, hogy ez a tartalom valószínűleg az adatbázisukból származik.

Megosztották a oldalt adathalász hírekkel és tippekkel, például a klasszikus „Soha ne ossza meg senkivel semmilyen körülmények között a helyreállítási kifejezés 24 szavát”. Bár ez minden bizonnyal fontos, nehéz elképzelni, hogy a hardvertárcák felhasználóinak még mindig hallaniuk kell. Figyelembe véve, hogy most bárki láthatja, hol élnek az eszköz tulajdonosok, valószínűleg inkább tudnák, hogy a vállalat aktívan cselekszik a jövőbeli jogsértések és még sok más megakadályozása érdekében.

Annak ellenére, hogy a pénztárcák védelme a pénztárcákkal nem csak a gazdag kriptográfusok tulajdonosai számára, a legtöbb ember ezt gondolja, és mindannyian el tudjuk képzelni, mit tehetnek a bűnözők a kezükben lévő címekkel.

Sajnos úgy tűnik, hogy már érkeznek új adathalász üzenetek.

Ezen a weboldalon ellenőrizheti, hogy személyes adatait (és mit) nem veszélyeztették-e https://haveibeenpwned.com/

A Nexus Mutual vezérigazgatójának személyes címét feltörték

Sajnos ez a hét új vörös zászlókat hozott. A legkiemelkedőbb egy olyan projektet érint, amelynek feladata (szinte ironikus módon) a protokollok felhasználóinak védelme a rosszindulatú szereplőktől.

Hugh Harp, a Nexus Mutual alapítója látta, hogy személyes pénztárcáját közvetlenül megtámadták. A hackernek titokzatos módon sikerült telepítenie a Metamask rosszindulatú verzióját a számítógépére, félrevezetve, hogy megerősítse a tranzakciót egy másik címzett címére. Maga a hacker. Ez egyike azoknak az eseteknek, amikor a hardver pénztárca tranzakciók aláírása a biztonság második rétegeként nem segíthet.

A vezérigazgató, felismerve, hogy ez a feltörés „következő szintű dolog”, 300 000 dolláros fejdíjat ajánlott fel a hackernek, hátha úgy dönt, hogy mindent visszaküld. Az ismeretlen alak a következő üresen bemeneti adatokon keresztül válaszolt tranzakció.

– Hello Hugh. Addig nem adom el a wNXM-et, amíg a wNXM helyre nem állítja az értékét, vagy ha nem küldenek nekem 4,5 ezer ETH-t. Ha valamilyen tárgyalásra van szüksége velem, küldjön üzenetet az eth címemre … .. “

A szöveg vége Hugh többi személyes címét célozza meg, még jobban feltárva Hugh személyes adatait.

Meglátjuk, hogyan alakul ez a történet. Eközben valaki elindított egy gitcoin-támogatást, hogy közvetlenül kárpótolja Karpot a történtekért. Mint a válasz, azt javasolta, hogy az összes összegyűlt pénzt az intelligens szerződések biztonságának javítására fordítsák.

Bokszoló események

  • Yubico YubiKey áttekintése és útmutatója. Egy pénztárca, amellyel biztonságban tarthatja a jelszavakat.
  • Aggódik az alapjai miatt? Tudjon meg többet a Cover Protokollról ($ COVER), amely az egyik legsikeresebb platform, ahol fedezeteket lehet vásárolni.

Cover Protocol ($ COVER): a DeFi peer-to-peer lefedettség piaca

  • A Yearn Finance ($ YFI) nemrégiben számos más legfelső szintű protokollal lépett kapcsolatba. Íme a Yearn nagycsalád bemutatkozása!

Yearn. A DeFi ökoszisztéma egyesítése

  • Érdekel a kölcsön-kölcsön? Vonzó-e Önnek a kreditértékelési rendszer? Hallgassa meg, mi az a $ WING, és hogyan profitálhat belőle!

YouTube poszter

  • Wootrade ($ WOO): A kriptovaluta kereskedelem erejének növelése?

Wootrade ($ WOO): A kriptovaluta kereskedelem erejének növelése?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector