FalconSwap ($ FSW) útmutató

Mielőtt nekilátnánk

Ez a cikk csak tájékoztató jellegű, és nem a FalconSwap (FSW) életképességének kommentálására szolgál. Mint minden kriptovaluta projektnél, ez is nagy kockázattal jár. Aki részt kíván venni, annak teljes körű kutatást kell végeznie, és előzetesen alaposan mérlegelnie kell a benne rejlő kockázatokat.

FalconSwap ($ FSW) egy 2. rétegbeli méretezési megoldás, amely az Uniswap-ra épült, és tovább bővíthető más Decentralized Finance (DeFi) platformok összesítésére, mint például a Mooniswap, a Kyber, a Balancer, az Airswap és a Bancor. Célja az Ethereum ökoszisztéma folyamatban lévő problémáinak megoldása, például a magas tranzakciós díjak, a kereskedelem csúszása, a magánélet hiánya, a lassú tranzakciók és a rossz felhasználói élmény.

Összegzés

 • A platform olyan funkciók ígéretét kínálja, mint a Layer-2 megbízások egyeztetése, a DEX összesítése, az alacsonyabb kereskedési díjak, az alacsony csúszás, a további adatvédelem és a gyorsabb tranzakciók.
 • A FalconSwap (FSW) tokenek célja, hogy ösztönözzék a tokenek birtokosait és a platform felhasználóit azáltal, hogy díjkedvezményeket, tétjutalmakat, tokenek égését és likviditásbányászati ​​szolgáltatásokat kínálnak..
 • A potenciális vörös zászlók közé tartozik a Whitepaper és az ütemterv hiánya, a Github nyilvános profiljának hiánya, egy névtelen csapat és a befektetők bizonytalansága.
 • Lehet-e a csapat legyőzni ezeket az akadályokat, hogy megszerezhesse a piaci részesedést a meglévő játékosoktól, és hogy az Ethereum méretezésének megoldásaként érvényesülhessen??

Mit próbál megoldani a FalconSwap?

A DeFi platformok hatalmas tapadásra tettek szert 2020 harmadik negyedévében DeFi pulzus, a DeFi protokollokhoz rögzített teljes érték a júniusi 1 milliárd dollárról szeptemberre 9 milliárd dollárra nőtt. Az Uniswap vált a legkeresettebb platformként a digitális eszközök kereskedelmére és cseréjére az Ethereum blokkláncon. 2020. augusztus 30-án az Uniswap lett az első decentralizált tőzsde (DEX), amely megelőzte a legnagyobb amerikai alapú kriptográfiai tőzsdét, a Coinbase-t.

Mivel azonban a DeFi közösség továbbra is a hálózati korlátokon túlra tolja tevékenységét, a hálózati torlódások egyre több nem megerősített tranzakcióhoz, hosszabb várakozási időkhöz és magasabb díjakhoz vezettek, mivel a felhasználók versenyeznek a tranzakcióik gyorsabb megerősítéséért, ami rendkívül az Ethereum mint intelligens szerződéses platform jövője szempontjából kulcsfontosságú akadály. Az Ethereum Gas díjai az utóbbi hónapokban az egekbe szöktek, több mint 5869 ETH-t (2,17 millió USD) költöttek a legfrissebb adatok alapján. Glassnode, 15 374 ETH (3,5 millió USD) díjakkal rögzítve, 2020. június 11-én.

Az Ethereum összes tranzakciós díja 2020. augusztus 2-án

Ezért azonnal meg kell oldani az Ethereum méretezési kérdését, hogy a felhasználók és a projektek a lehető legjobban kihasználhassák a növekvő DeFi ökoszisztémát. A FalconSwap itt kíván megoldást nyújtani.

FalconSwap áttekintés

A „The Powerhouse for DeFi” -nek nevezett FalconSwap második rétegként működik az Uniswap és más DeFi platformokon. Célja a magas tranzakciós díjak, a kereskedelem csúszása, a magánélet hiánya, a lassú tranzakciók és a gyenge felhasználói tapasztalatok jelenlegi problémáinak megoldása az Ethereum ökoszisztémában. Ezt a következő szolgáltatások felajánlásával tervezi megtenni:

 • 2. réteg sorrendje: A megrendelések a 2. rétegben kerülnek egyeztetésre, és összesítésre kerülnek, mielőtt hozzáférnének a likviditáshoz az Uniswap poolokból.
 • DEX összesítés: A megrendelések összesítése több likviditási készletben történik, mint például az Uniswap, a Mooniswap, a Balancer, a Kyber stb..
 • Alacsonyabb kereskedési díjak: A megrendelések összesítése elosztja a tranzakciós díjakat több felhasználó között, ezzel csökkentve a felhasználónkénti díjakat.
 • Alacsony csúszás: Az összesítő platformok nagyobb likviditási készletet biztosítanak a megbízások teljesítéséhez, ezáltal csökkentve a kereskedelem csúszását.
 • Magánélet: A 2. réteg megrendeléseinek egyeztetése a kereskedelem on-chain ismerete nélkül történik.
 • Gyorsabb tranzakciók: Gyorsabb tranzakciók több kereskedés összesítésével és végrehajtásával a 2. rétegben.

Tegyük fel, hogy ennek jobb megértése érdekében 3 vásárló vásárol 2 ETH, 3 ETH és 5 ETH értékű zsetont, valamint 3 eladó 6 ETH, 6 ETH és 8 ETH értékű megrendelést..

Vs nélkül a FalconSwap-tal Közepes)

Az Uniswap jelenlegi kereskedelmi megközelítését alkalmazva minden felhasználó fizetné a saját gázdíját, és az összes elköltött díj a megrendelésenkénti gázdíj hatszorosa lenne. A felhasználó a tranzakciók csúszását és még magasabb díjakat is tapasztalhat, ha megbízásait több likviditási pool között osztják szét.

Amikor azonban a fent említett ügyleteket a FalconSwap platformon hajtják végre és hajtják végre, a protokoll 6 megrendelést összesít, amelyek megfelelnek a 10 ETH értékű vételi megbízásoknak és 10 ETH értékű eladási megbízásoknak. A fennmaradó 10 ETH értékű eladási megbízás azután elküldésre kerül az Uniswap részére, vagy elosztásra kerül a különböző likviditási poolok között. Ez elősegítené a felhasználónkénti gázdíjak optimalizálását és a csúszás minimalizálását.

FalconSwap token ($ FSW)


A FalconSwap tokenomika célja a felhasználók és a tokenek birtokosainak ösztönzése a következő módon:

 • Díjkedvezmények: Az FSW token tulajdonosok akár 50% -os további díjkedvezményben részesülnek a FalconSwap használatáért a Layer-2 kereskedelem végrehajtásából származó díjmegtakarításon felül.
 • Tét: A FalconSwap protokolltól beszedett díjak egy részét FSW-tokenek vásárlására fordítják a piacon, és elosztják az FSW-tokenek birtokosainak..
 • Token burn: Az FSW deflációs token. Az összegyűlt díjak 10% -át FSW-tokenek vásárlására fordítják a piacon és elégetik.
 • Likviditásbányászat: A felhasználók bányásznak FSW tokent, amikor a FalconSwap-on kereskednek.

2020. szeptember 4-én az FSW token 381 helyet foglal el a listában szereplő 5890 érméből CoinGecko. A jelenlegi jelképes forgalom 33 millió, maximális ellátása 100 millió. Az FSW token jelenleg megvásárolható az Uniswap V2-en (ETH / FSW) és Hotbit cserék.

A FalconSwap tesztnet eredményei

2020. augusztus 27-én a csapat arról számolt be, hogy sikeresen teljesítette első mérföldkövét, amely egy decentralizált protokoll létrehozása volt az Uniswap megrendeléseinek összesítésére, és a teszt nettó eredményeit nyilvánosan megosztotta a közösséggel. Az eredmények szerint a FalconSwap kereskedése tranzakciónként körülbelül 64% -os gázmegtakarítást kínált az Uniswap-hoz képest.

A FalconSwap tesztnet eredményei (Kép jóváírása: Közepes)

Lehetséges vörös zászlók: A FalconSwap jogos?

A FalconSwapnak számos szempontja van, ami megkérdőjelezi a projekt legitimitását, például a fehér papír és a Github hiánya. Aggodalmaink vannak azzal kapcsolatban is, hogy a csapat névtelen, és azt kérdezzük, vajon valóban támogatják-e őket a befektetők az állítás szerint. Ezekkel a kérdésekkel felvettük a kapcsolatot a FalconSwap csapattal, és szívesen válaszoltak azonnal. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a FalconSwap-tal kapcsolatos aggályainkat és a csapat válaszát.

Nincs fehér papír

Kétségtelenül a közelgő projektek legfontosabb dokumentuma egy részletes és strukturált, egyértelmű ütemtervet tartalmazó tervlap a potenciális befektetők számára. Ez az első lakmuszpróba, amelyet egy projektnek tisztáznia kell, hogy megbízhatónak lehessen tekinteni. A FalconSwap még nem tette közzé fehér könyvét a közösség számára.

A csapat szerint nincs fehér könyv, mert a csapat már arra törekszik, hogy 2020 szeptember végéig piacra dobja a végterméket, és olyan vállalatokkal álltak kapcsolatba, mint DEX Tools kezdeti likviditásbányászathoz, kereskedéshez és integrációkhoz. Az ütemtervet a termék bevezetésével együtt kell bemutatni.

Nincs Github

A legtöbb projekt ma aktív Github-profillal rendelkezik, ahol rendszeresen frissítenek a kódjuk előrehaladásáról a szakértői felülvizsgálat és a közösség általi azonosítás érdekében. A FalconSwap nem rendelkezik ilyen nyilvános Github-profillal. Ami a kérdést illeti, a FalconSwap csapata azt mondja, hogy a GitHub-jukat nem hozták nyilvánosságra, így előnyt élvezhetnek a versenytársaknál, és elkerülhetik kódjuk másolását. Ugyanakkor nyilvános lesz a termék bevezetése után is.

Névtelen csapat

Egy másik lehetséges vörös zászló az, hogy a csapat névtelen. Hogy igazságos legyek, vannak olyan projektek, ahol a csapatok a névtelen maradást választják a kormány esetleges megtorlásának vagy működési kockázatának veszélye miatt. Ezek a projektek azonban túlkompenzálják azáltal, hogy átláthatóak a projektek minden egyéb vonatkozásában, hogy növeljék a bizalmat, ami a FalconSwap-nál jelenleg hiányzik. Amikor erre megkérdeztük a csapatot, azt válaszolták, hogy úgy döntöttek, hogy névtelenek maradnak, hogy elkerüljék a műveletek káros hatásait.

Nem világos befektetők / partnerek

A FalconSwap webhely 6 megbízható partnert említ, nevezetesen Fengshui Főváros, Tenzor Capital, TRG Capital, Mapleblock Capital, Magnus Capital, és Fekete sárkány. A Fengshui Capital kivételével azonban egyetlen partner sem listázta a FalconSwap-ot befektetési portfóliójának részeként a saját webhelyén..

Megjegyezzük, hogy akár a befektetők, akár a partnerek megemlítik a FalconSwap-ot a weboldalukon, a FalconSwap csapata nem ellenőrizheti. További kutatásaink alapján megjegyezzük, hogy a TRG Capital Rendező Etienne VantKruys tweetelt a FalconSwapról. Megjegyezzük azt is, hogy a FalconSwap közösség néhány tagja saját kutatást végzett és e-mailben küldte el a befektetőknek, hogy megerősítsék a FalconSwap partneri kapcsolataik valódiságát. A Közösség tagjai megerősítették, hogy pozitív válaszokat kaptak.

Záró gondolatok

A FalconSwap egyértelműen azonosított egy fontos kérdést, amely az Ethereum ökoszisztémát sújtja. A 2. réteg tranzakció-összesítési megoldása lehet az egyik legjobb válasz az Ethereum skálájának és az alacsonyabb díjaknak. A csapatnak ezért nagyon kicsi az ablaka a termék piacra hozatalához, mivel az Uniswap csapata a Layer-2 megoldásán is dolgozik, amely várhatóan még az idén megjelenik..

Ezenkívül egészséges verseny várható az újonnan indított Polkadot protokolltól, amely már lehetővé teszi bármilyen típusú adat, eszköz vagy token kereszt-blokklánc-továbbítását, valamint a tranzakciós skálázhatóságot azáltal, hogy a tranzakciókat több párhuzamos blokkláncra osztja. Maga az Ethereum hamarosan méretezhetővé válhat, elzárva a hálózatot, csökkentve a díjakat és növelve a tranzakció sebességét, így nagyon kevés ösztönzést hagyva a FalconSwap platform használatára a jövőben.

Ha azonban a csapat az ígért határidőn belüli platform elindításával teljesít, és a kódot nyilvánosan elérhetővé teszi a közösség számára, akkor biztosan jelentős piaci részesedést tud megszerezni a meglévő játékosok részéről, elnyerheti a közösségi bizalmat és az Ethereum THE go-to-megoldásaként érvényesülhet. méretezés.

Fontos linkek

Weboldal: https://FalconSwap.com

Távirat: https://t.me/Falcon_Swap

Közepes: https://medium.com/FalconSwap

Twitter: https://twitter.com/Falcon_Swap

Decentralizált pénzügyek (DeFi) sorozat: oktatóanyagok, útmutatók és egyebek

A kezdőknek és a haladóbb felhasználóknak egyaránt megfelelő tartalommal nézze meg a DeFi térben való kereskedéshez szükséges ESSENTIAL TOOLS oktatóanyagokat tartalmazó YouTube DeFi sorozatunkat. MetaMask és Uniswap. Mély elmélyülés olyan népszerű DeFi témákban, mint a Reef.finance ($ REEF) és a Polkadot ($ DOT)

Az ezen a weboldalon található DeFi sorozat olyan témákat is tartalmaz, amelyeket a YouTube nem fedezett fel. Bevezetés a DeFi-re: a Decentralized Finance (DeFi) áttekintése: Útmutató a kriptovaluta legmelegebb trendjéhez

Oktatók és útmutatók az ESSENTIAL DEFI TOOLS számára:

 • MetaMask útmutató: Hogyan lehet fiókot létrehozni? PLUS tippek és hackek haladó felhasználók számára
 • Uniswap áttekintés és oktatóanyag: Útmutató kezdőknek és haladó tippek és trükkök
 • A szérum DEX útmutatója és áttekintése
 • SushiSwap ($ SUSHI) elmagyarázta
 • 1 hüvelykes csere, Mooniswap és Chi GasToken: A végső áttekintés és útmutató

Részletes információkért a konkrét DeFi projektekről olvassa el a DeFi token útmutatóinkat. Íme néhány legnépszerűbb útmutatónk:

 • AAVE ($ LEND)
 • Ampleforth ($ AMPL) áttekintés: A DeFi protokoll alapvető útmutatója
 • ChainLink ($ LINK) útmutató: Kulcs link a DeFi térben
 • Cream Finance ($ CREAM): Mi ez?
 • Curve Finance ($ CRV) útmutató
 • DODOEx ($ DODO): Forradalmi On-Chain likviditási szolgáltató
 • Lineáris pénzügy ($ LINA): A szintetikus csereplatformok jövője?
 • Polkadot ($ DOT): Minden, amit tudnod kell a kínai DeFi kedveséről
 • RAMP DeFi: Hogyan oldja fel a társult eszközök értékét?
 • Reef Finance ($ REEF): A többfunkciós Defi platform
 • Solana ($ SOL) elmagyarázta
 • A grafikon ($ GRT) – A decentralizált alkalmazások következő szintje
 • Trustswap ($ SWAP) magyarázat – A DeFi tranzakciók következő generációja
 • Yearn. A DeFi ökoszisztéma egyesítése
 • Wing Finance ($ WING) – Hitel alapú DeFi hitelezési platform

További videók és cikkek hamarosan megjelennek a DeFi sorozatunk részeként, ezért feltétlenül iratkozzon fel a hírlevelünkre Youtube-csatorna és (egyelőre) Ingyenes heti hírlevél így értesítést kaphat, amint kijönnek!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector