Phemex Exchange Review 2020: Minden, amit tudnod kell

A Phemex a szakmai fokozat A Bitcoin spot és opciós kereskedést egyaránt kínáló kriptovaluta-tőzsde. A csere innovatív megoldást kínál nulla díjas kereskedési modell ahol tranzakciónként díjat nem számítanak fel. A Phemex Bitcoin, Ethereum és Chainlink Perpetual határidős ügyleteket is kínál. A tőzsdét a Morgan Stanley ex-vezetői építik, célja intézményi szintű kereskedési eszközök és biztonság biztosítása. A derivatív kereskedelem lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy növeljék kitettségüket bizonyos eszközökkel és a „rövidítés” képességét..

A Phemex főbb jellemzői

 • Ingyenes kereskedések a Spot Exchange-en (Premium számla)
 • Intézményi szintű kereskedelem és biztonság
 • Robusztus kereskedési biztosítás
 • Ingyenes betéti díjak
 • Tőkeáttétel képessége 100-szoros margó

Phemex Spot Csere & Ingyenes kereskedések

A Phemex csere egyik legfontosabb előnye az a lehetőség, hogy ingyenes nulla díjas kereskedéseket folytathat. Ez a koncepció úttörő a kriptovaluta-tőzsde számára, mert az előző modell kereskedési díjat számított fel a kriptográfia vételéért és eladásáért egyaránt. Ez az érzés idővel összeadódna, sok kereskedő dollárezereket fizetne a kriptovaluta-tőzsdéknek. A Phemex segítségével ezek a kereskedők kihasználhatják a nulla díjas kereskedési modell előnyeit, és csak havi 9,99 USD havi díjat fizetnek. Ez egy hatalmas játékváltó a cryptocurrency daytraderek és technikai elemzők számára.

A Phemex 30 napos ingyenes próbaverziót is kínál a Premium számlához. Ennek kihasználásához a felhasználóknak 0,02 BT felett kell befizetniük és 1000 USD feletti tranzakciót kell teljesíteniük. Nézze meg az ingyenes 30 napos szolgáltatást Prémium tagság itt.

Úgy gondolom, hogy ez a tendencia, és a csere feladata a kis tőkefelhasználók díjának csökkentése. Az intézményi ügyfelek számára pedig hajlandóak több díjat fizetni, de jobb szolgáltatást nyújtani, például adatilag, elemzésszerűen? Tehát ez két különböző csoport. Tehát mi, és bejelentettük a nulla díj engedélyét, ők csak a lakossági ügyfeleink javát szolgálják.

Jack Tao, a Phemex vezérigazgatója

Bitcoin Perpetual Futures

A Phemex által kínált alapvető kereskedési termék a kriptovaluta származékos termékek kereskedelme, például a Bitcoin Perpetual Futures. A derivatívák olyan pénzügyi eszközök, amelyek értéket nyernek az alapul szolgáló termékből – ebben az esetben olyan kriptovaluták, mint például a Bitcoin. Phemexexchange kereskedések az alapul szolgáló eszközön alapuló szerződések maguk az eszköz helyett – ez lehetővé teszi magasabb tőkeáttétel és többféle termék. A Phemex maximum 101X tőkeáttételt engedélyez a származékos termékeknél. Ez azt jelenti, hogy a Bitcoin árának 1% -os változása 100% -os változást eredményezhet a finanszírozás összegében – ami lehetővé teheti a kereskedők számára, hogy megduplázzák vagy semmit sem tőzsdén. Ezt a típusú tőkeáttételt népszerűsíti a BitMEX tőzsde, amely 100X tőkeáttételt is lehetővé tesz.

Támogatott országok

Phemex csere korlátozott a következő országokban és joghatóságokban élőknek: Egyesült Államok, Kuba, Quebec, Szingapúr, Észak-Korea, Szevasztopol, Szudán, Irán, Szíria. És bármely más ország, ahol illegális a kriptovaluták kereskedelme.

Támogatott kriptovaluták

A Phemex egyelőre csak 6 kriptovaluta: Bitcoin, Ethereum, Ripple, ChainLink, Tezos, Litecoin. Bár a szerződésekhez a Phemex kínál GOLD / USD kereskedési párost is.

A Phemex Trading nyereségi megbízásokat és stop-lossokat fogad el

Vegye ki a Profit és a Stop loss kiváltó okait a Phemex-en

A Phemex egyik legfontosabb előnye a stop-loss és a profit-megrendelések alkalmazása. Ezek a megbízások lehetővé teszik a professzionális kereskedők számára, hogy finomítsák kereskedési stratégiáikat, és lehetőségeket teremtsenek profit vagy stop-loss bevételre. Alapértelmezés szerint a Phemex gyors opciókkal rendelkezik, hogy 25%, 50%, 75% és 100% nyereséget vegyen fel. Ezeket akkor lehet beállítani, amikor a kiindulási helyzet megállapításra kerül, egyértelmű jelzéssel ellátva a márkaárat és a becsült nyereséget vagy veszteséget. Fontos megjegyezni, hogy amikor nyereséget vagy veszteséget állítanak elő, a pozíciót a-ként adják el piaci megrendelés – vagyis az algoritmus automatikusan egyeztetni fog egy kereskedéssel, még akkor is, ha nem ugyanazon az áron van.


Phemex díjak

Kereskedési díjak

A Phemex kereskedési díjai a következők: 0,025% a készítők számára és 0,075% a szedők számára. A tőzsdén nem számítanak fel tranzakciós díjat, így a felhasználók akár kis mennyiségekkel is kereskedhetnek, anélkül, hogy félnének a mindent elsöprő díjaktól. A felvételi díjak magasabbak, mivel a tőzsde elősegíti a felhasználókat, hogy kitöltsék a rendelési könyveket, és nagyobb likviditást hozzanak létre a tőzsdére.

A Phemex-en megjelenített finanszírozási ráta

Finanszírozási díj olyan jellemző, amelyet rendkívül fontos figyelembe venni a Phemexnél. A finanszírozási rátát közvetlenül a hosszú vagy a rövid pozíciók tulajdonosainak fizetik, attól függően, hogy annak „negatív finanszírozási” vagy „pozitív finanszírozási” aránya van-e. A Phemex esetében a díjat felszámítják 8 óránként és lehet negatív vagy pozitív – vagyis lehetséges nyer vagy veszít 8 óránként pénzt. Ha a finanszírozási ráta negatív, a rövidnadrágosok hosszú távon fizetik a pozíciójuk százalékát. A fenti példában a finanszírozási ráta -0,0094%, tehát a rövid távú tulajdonosoknak a teljes pozíciójuk 0,0094% -át kell fizetniük. Ez azt is jelenti a hosszú birtokosok érdeklődést szereznek helyzetükön.

Betéti / előlegdíjak

A Phemex nem számít fel betétdíjat, de vannak minimális betéti követelmények. Ami a kivonásokat illeti, van egy minimális kifizetési korlát is, és a felszámított díj a kriptovalutától függ. Például a Phemex 0,0005 BTC-t számít fel a BTC-kivonásokért, és 1 USDT-t az USDT-k kivonásáért.

Betéti / kifizetési díjak a Phemex-enBetéti / kifizetési díjak a Phemex-en

További információ A Phemex díjai és feltételei.

Fizetési módok

A Phemex csak a következő kriptovaluta betéteket fogadja el az Exchange-en: Bitcoin, Ethereum, ChainLink, Tether és Ripple. Mivel a tőzsdén nincsenek KYC eljárások, a hagyományos fizetési módok, például hitel- vagy betéti kártyák és PayPal nem fogadhatók el.

Phemex Welcome Bonus

A tőzsde jelenleg a üdvözlő bónusz $ 72 USD új feliratkozásokhoz bónusz alapokon keresztül. Ez egyszerű feladatok elvégzésével érhető el, például követheti őket közösségi média vagy a számlát in0,2 összeggel finanszírozzák egyetlen betétben.

A Phemex 72 USD-t kínál üdvözlő bónuszként az új felhasználók regisztrációihoz

Alszámlák funkció

Phemex alszámlák

A Phemex egyszerű módszert kínál alszámlák létrehozására – mindegyiknek megvan a maga egyedi számlaegyenlege és engedélye. Ez a funkció lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy elkülönítsék különböző kereskedési stratégiáikat egymástól – mivel az egyes alszámlákhoz korlátozott egyenleget lehet beállítani. Az egyenleget szabadon lehet átutalni a számlák között az alszámla rendszeren keresztül. A kereskedők minden új stratégiához új fiókot hozhatnak létre, amelyet tesztelni akarnak. Ezenkívül az alszámlák felhasználhatók botok kereskedésére – így az automatizált kereskedés ellenőrzött keretek között végezhető.

A Phemex Exchange biztonságos?

Két kulcsfontosságú tényezőt kell figyelembe venni annak értékelésekor, hogy a Phemex biztonságos-e a tőzsde a tőzsdei alapok kereskedelme és a tőkeáttételes kereskedelem biztosításai között. A legfontosabb szempont az, hogy a csere biztonságos-e a hackerek ellen – ez azért van, mert a kriptográfia általában hatalmas b

Phemex napi 3 alkalommal dolgozza fel a visszavonási kérelmeket, és minden kérést az üzemeltetők és az alapítók egyaránt szigorúan megvizsgálnak. Kifinomult Wall Street-i kockázatkezelési tapasztalataink alapján képesek vagyunk felismerni minden rosszindulatú cselekedetet és gyorsan cselekedni a felhasználók és a platform eszközeinek védelme érdekében. A minősített visszavonási kérelmeket offline aláírással is feldolgozzuk, ezáltal az összes eszköz 100% -ban hideg pénztárca rendszerben marad, az összes műveletet offline módban hajtják végre..

Phemex Team

A Phemex csapat magját a Morgan Stanley volt vezetői és fejlesztői alkotják. Vezérigazgató Jack Tao 11 évig dolgozott a Morgan Stanley-nél, az USA-ban a részvény kereskedési algoritmusok fejlesztésével kapcsolatos tapasztalattal. Ez a munka kulcsfontosságú a Phemex hosszú távú növekedési stratégiája és küldetése szempontjából, hogy professzionális kereskedési eszközöket juttasson el a kriptovaluta térbe.

Phemex Core Team

Következtetés: Phemex Exchange előnyei és hátrányai

Előnyök

 • Az ex-Morgan Stanley Executives fejlesztette ki
 • Ipari trend-beállítás Zero Fee Trading
 • Alfiókok és könnyen használható API-k
 • Legmagasabb szintű csere és pénztárca biztonsága
 • Nincs KYC kis visszavonások esetén

Hátrányok

 • Viszonylag új, csak egy éve indult.
 • Regionális korlátozások anélkül, hogy alternatívákat kínálnának az adott joghatóságok felhasználói számára.

Referenciák:

AltcoinBuzz – Phemex Exchange Highlights.

CoinExchangeReviews- Phemex Review

{ "@kontextus": "http://schema.org/", "@típus": "Termék", "márka": "Blockchain", "név": "Phemex Exchange", "kép": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2020/04/phemex-logo.png", "leírás": "A Phemex egy professzionális szintű Bitcoin származékos tőzsde, amely Bitcoin Perpetual határidős ügyleteket tartalmaz, akár 100-szoros számla tőkeáttétellel. A tőzsdét a Morgan Stanley ex-vezetői építik, célja intézményi szintű kereskedési eszközök és biztonság biztosítása. A derivatív kereskedelem lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy növeljék kitettségüket bizonyos eszközökkel szemben. ", "felülvizsgálat": { "@típus": "Felülvizsgálat", "címsor": "Phemex Exchange Review – A legjobb kereskedési platform a kereskedők számára?", "név": "Phemex Exchange", "leírás":"A Phemex egy professzionális szintű Bitcoin származékos tőzsde, amely Bitcoin Perpetual határidős ügyleteket tartalmaz, akár 100-szoros számla tőkeáttétellel. A tőzsdét a Morgan Stanley ex-vezetői építik", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/Phemex-exchange-review/", "reviewBody": "A Phemex egy professzionális szintű Bitcoin származékos tőzsde, amely Bitcoin Perpetual határidős ügyleteket tartalmaz, akár 100-szoros számla tőkeáttétellel. A tőzsdét a Morgan Stanley ex-vezetői építik", "datePublished": "2020-4-10", "reviewRating": { "@típus": "Értékelés", "ratingValue": "4.3", "legrosszabb":"0", "bestRating": "5." }, "szerző": { "@típus": "Személy", "név": "időszámításunk előtt" }, "kiadó": { "@típus": "Szervezet", "név": "Boxmining", "logó": { "típus": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "ajánlatok": { "@típus": "Ajánlat", "priceCurrency": "usadollár", "ár": "0,00", "url":"https://phemex.com/web/user/register?group=205&referralCode = JV7CK" }} A Phemex Exchange szabályozott?

A Phemex jelenleg a Szingapúr Monetáris Hatósága (MAS) és a SEBA az ügyfelek vagyonának őrzéséért. A többi származékos tőzsdéhez, például a BitMEX-hez hasonlóan, a PheMEX jelenleg sem szabályozott.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector