A Bitcoin technikai elemzése: A BTC 52 000 dollár feletti feltöréssel fenyeget, mivel az ár parabolikus lesz

Napi Bitcoin BTC árelemzés

  • A Bitcoin ára jelenleg 50 000 dollár felett konszolidálja pozícióját.
  • Az elmúlt három napban a BTC nyert >4000 dollár.

A Bitcoin árfolyama 33 000 dollárról majdnem 52 000 dollárra ugrott ebben a hónapban, majdnem 20 000 dollár nyereség az általános értékelése. Mindenki fejében jelenleg az a fő kérdés, hogy a BTC meghaladja-e az 52 000 dollárt és beírja az 53 000 dollárt.

A Bitcoin ár belép a feltérképezetlen területre

Az elmúlt három napban a Bitcoin ára 47 800 dollárról 51 900 dollárra ugrott, gyarapodva >4000 dollár összértékben. Ennek az ugrásnak köszönhetően az RSI, amely a túlvásárolt zóna pereme mentén lebegett, és feljebb emelkedett. Ez azt jelezheti, hogy a sarkon egy bearish korrekció van.

btc / usd napi diagram 021821

Kép: BTC / USD naponta

Ha mégis bekövetkezik egy korrekció, akkor a Bitcoin ára valószínűleg nem esik túl messzire, mivel a robusztus támasztó falak tetején ül, 49 000, 47 500 és 47 000 dolláron. A szint 49 000 dollárnál különösen erős, mivel közel 400 000 cím vásárolt megdöbbentő 273 000 BTC tokent ezen a zónán.

btc / usd volumendiagram 021821

Kép: IntoTheBlock

A 4 órás Bitcoin árdiagram azt mondja nekünk, hogy a teljes piaci lendület továbbra is bullish, így további növekedés mindenképpen a kártyákon van.

btc / usd 4 órás diagram 021821

Kép: BTC / USD 4 órás

Peter Brandt: A Bitcoin ára parabolikus lesz

Peter Brandt, veterán kereskedő elmondta, hogy a Bitcoin egy újabb parabolikus előrelépés közepén van.

btc / usd parabolikus diagram 021821


„A Bitcoin az elmúlt évtized harmadik parabolikus fejlődésén megy keresztül. A számtani skálán történő parabolikus előrehaladás rendkívül ritka – a rönkök skáláján három történelmi “

A diagram szerint a parabolikus előrelépés 2018 végén kezdődött, amikor a Bitcoin nagyjából 3100 dollár volt. Az eszköz 1,331% -kal nőtt a szint óta. Brandt szerint három logikai előrelépés látása egy logaritmikus diagramon tíz év alatt valóban „történelmi”. Közel 45 éves kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik.

Matematikailag a parabolikus előrehaladást a növekvő emelkedési szög határozza meg. A kereskedők általában az ilyen formációkra keresnek az ígéretes hatalmas megtérülés miatt. Brandt arra is figyelmeztetett, hogy ne fektessen be, ha a parabolikus előrelépés nyilvánvalóvá válik.

„Figyelmeztető üzenet a parabolikus előrelépésekről: Ha a parabolikus előrelépés nyilvánvaló, késő lehet vásárló lenni. A vonat elhagyta az állomást. Ha még nem rendelkezik piaccal, mire rámutatok egy parabolikus trendre, akkor ne vásároljon a diagramom alapján ”

A parabolikus trendek nagyon bizonytalanok lehetnek, mivel nagyon nehéz időzíteni a csúcsot, amikor a vásárlási őrület maximalizálódik, és a számok csak emelkednek. A hatalmas felfelé irányuló mozgásokat azonban sokáig nem lehet fenntartani. Ezért követi őket általában éles trendfordulatok.

Még 2018 januárjában Brandt észrevette, hogy a Bitcoin korábbi parabolikus előretörését megsértették. Ezt 80% -os korrekció követte, amelyet pontosan megjósolt. Most Brandt arra számít, hogy hasonló lehívás történhet, amint a folyamatban lévő parabolikus lépés véget ér.

A 80% -os korrekció a leggyakoribb, ha a parabolikus előrelépéseket megsértik.

A vállalati pénzügyi vezetők 5% -a vásárolhat Bitcoin-t 2021-ben – Felmérés

A Gartner nemrégiben végzett felmérést végzett, amely szerint a vállalatok 5% -a szándékozik befektetni a Bitcoinba (BTC) mint vállalati eszközbe 2021-ben. A 77 válaszadó 11% -a mondta, hogy 2024-ig megteheti.

A felmérés összes résztvevője, köztük 50 pénzügyi igazgató és más vezető, a különböző iparágak alapján nagyon eltérő nézeteket mutatott. A technológiai szektor vezette a legnagyobb érdeklődést a Bitcoin iránt. Ennek az iparágnak a válaszadóinak 50% -a számít arra, hogy a jövőben a kriptovalutát megtartja, függetlenül a szervezet méretétől.

A megkérdezettek többsége (84%) kijelentette, hogy a Bitcoin magas volatilitása által okozott pénzügyi kockázatba történő befektetéssel kapcsolatos legfőbb aggályai vannak. Mások úgy tűnik, hogy kivárás módszert alkalmaznak.

A résztvevők több mint 70% -a kijelentette, hogy az egyik legfontosabb dolog, amit tudni akarnak, az, hogy mások mit csinálnak a Bitcoinnal. Alexander Bant, a Gartner kutatási vezetője megjegyezte:

A pénzügyi stabilitás biztosításával megbízott pénzügyi vezetők nem hajlamosak spekulatív ugrásokra ismeretlen területekre. Fontos megjegyezni, hogy ez a kezdeti jelenség a vállalati eszközök hosszú ütemtervében. A pénzügyi stabilitás biztosításával megbízott pénzügyi vezetők nem hajlamosak spekulatív ugrásokra ismeretlen területekre.

A válaszadók által megfogalmazott egyéb aggodalmak közé tartozott az igazgatósági kockázatkerülés (39%), az elfogadott fizetési mód lassú elfogadása (38%), a megértés hiánya (30%), a kiberkockázatok (25%) és a komplex számviteli kezelés (18%) ).

A tanulmány a Gartner 2018-as felmérésének jelentős tudatosságnövelést jelent, amelyben a CIO-k csupán 66% -a tudott a blockchain technológiáról.

A Bitcoin ára várhatóan új magas szintet fog elérni

Arra számítunk, hogy a Bitcoin ára meghaladja az 52 000 dolláros határt, és e pszichológiai szint fölé konszolidálódik.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector