A legjobb 3 árjóslás Bitcoin, Ethereum, Ripple: A dagály a kriptobikák javára fordul, de meddig?

  • A Bitcoin biztató híreket üdvözöl a Fed-től, növekszik az amerikai inflációs várakozások, de még mindig óvatos.
  • Az Ethereum a keddi mélypont felé esés kockázatát kockáztatja, ha nem sikerül megtalálni az elfogadhatóságot 1650-1700 dollár felett.
  • A napi grafikon kulcsátlaga között elakadt hullámzás erős katalizátorra vár a tartomány kitöréséhez.

Miután a hét elején borzalmas show-t tartottak, úgy tűnik, hogy a kriptobikák megtalálták a lábukat, mivel csütörtökön az optimizmus hulláma söpört végig a crytpo táblán. A hangulatban bekövetkezett fordulat ellenére a piacok továbbra is idegenek maradnak a legutóbbi reflexiós buzz és a világ leggazdagabbak által nem túl biztató megjegyzések közepette.

Korábban a rejtjelpiac eladása következett be, mivel a befektetők Janet Yellen amerikai pénzügyminiszter, a Tesla alapítója, Elon Musk és a Microsoft társalapítója, Bill Gates óvatos észrevételeit követően átértékelték a legutóbbi rekordot..

Mivel azonban az amerikai jegybank (Fed) közzétette a digitális dollár kibocsátásának új előfeltételeit és az emelkedő inflációs várakozásokat, a bikák ismét bizakodóvá váltak. A Fed előfeltételei arra utaltak, hogy hosszú az út a központi banki digitális valuta (CBDC) bevezetéséig.

Eközben az Egyesült Államok inflációs várakozásai a közel egy évtized alatt a legmagasabbra nőttek, egy nagy fiskális csomag kilátásai, az oltóanyag-bevezetés terén elért haladás és a felgyülemlett fogyasztói kereslet következtében, ami a kiemelt kriptovalutát, a Bitcoin-t vonzóbbá teszi az infláció elleni fedezetként.

Emellett a szélesebb piaci optimizmust növelve a legnagyobb S kriptovaluta-tőzsde, a Coinbase Global Inc. bejelentette, hogy tőzsdére lép, és az első nagyobb közvetlen tőzsdei bevezetésre a Nasdaq-ban kerül sor – állította a társaság az amerikai értékpapírokhoz benyújtott beadványában és Cserebizottság csütörtökön.

A megújult optimizmus közepette vessünk egy pillantást arra, hogy a technikai táblázatok ugyanazt tükrözik-e a legtöbb dominánsan forgalmazott kriptovaluta esetében is.

A Bitcoin bikák ragaszkodnak hozzá, de még nem kerültek ki a fából

A figyelem ismét a 60 000 dolláros küszöb felé fordul, mivel úgy tűnik, hogy a Bitcoin 45 000 dollár közepe táján talált szilárd támogatást. A BTC-bikák azonban valószínűleg felfelé vívott csatával néznek szembe észak felé, amint azt a négy órás diagram is mutatja.

A megadott ábra azt mutatja, hogy a világ legkedveltebb digitális eszköze visszafoglalta a bearish 21 egyszerű mozgóátlagot (SMA) 50 899 dolláron, miután az elmúlt két kereskedési munkamenet során szilárdan védte a vízszintes 50-SMA-t 50 094 dollárral..

Bár a BTC / USD megújult uptick-je elfogyott az 52 000 dolláros szint alatt, mivel az ár 51 000 dollárral csatázott, írás közben. A relatív szilárdsági index (RSI) magasabbra nyúlik, de a középvonal alatt marad, ami arra utal, hogy az értékesítési torzítás továbbra is sértetlen.

Ezért, ha a kritikus 50-SMA támogatás megadja a helyét, az e heti legalacsonyabb, 45 500 dollár körüli mélypont felé eső zuhanás lehet a következmény. A medvék következő releváns célpontja 42 569 dollár, ahol a kissé bullish 200-SMA igazodik.

BTC / USD: Négy órás diagram


Alternatív megoldásként négy órás gyertyatartó szükséges a 21-SMA gát felett, hogy a helyreállítási lendület tapadást nyerjen. Az 52 000 dolláros kerek adat megtámadná a vevők kötelezettségvállalásait, a horizontális 100-SMA-t kitéve 52 733 dollárnak tenné ki.

Utóbbi feletti elfogadás hatalmas emelkedést eredményezhet a rekordmagasság, 58 367 dollár felé. A bikák következő legjobb tétje a 60 000 dolláros küszöb.

Ethereum: A 200-SMA védelme kritikus a bikák szempontjából

Az Ethereum a kriptográfiai komplexumon látható jókedvű hangon halad magasabb szinten, és tartósan mozog az 1700 dolláros akadály felett. Érdemes megjegyezni, hogy az ETH bikáknak azóta sem sikerült erős lábra lépniük, mióta megkísérelte a kilábalást az e heti eladási szintről közel 1350 dolláros szintre.

Műszaki szempontból az eladók továbbra is magasabb szinten lapulnak, mivel az RSI listátlanul kereskedik a középvonal alatt, jelenleg 45,50. Eközben a bikáknak meggyőződésre van szükségük ahhoz, hogy átlépjék a bearish 21-SMA-t 1648 dollárért. A bullish lendületet azonban csak az 1700 dolláros szint fölötti tartós mozgatás képes feléleszteni.

Az említett időkeret közelgő medvekeresztje, az 50-SMA-val, aki felülről akarja átszúrni a 100-SMA-t, szintén alátámasztja a 2. számú kriptográfiai érme fenyegető csökkenését..

A szerdai alacsony 1500 dollár az eladók radarján lenne, a következő hátrányos cél pedig 1400 dolláros szinten.

ETH / USD: Négy órás diagram

A másik oldalon hatalmas ellenállás vár 1800 dollár körüli szinten – az 1-es és az 50-SMA összefolyása, ha a vásárlási nyomás felgyorsulna a szerdai 1714 dolláros csúcs felett..

Ne hagyja ki: Ethereum árjóslás

A Ripple megszilárdítja az e heti összeomlást, hátrányos kockázatok merülhetnek fel

Az XRP bikák csütörtökön megkísérelték az enyhe visszapattanást, kétnapos csökkenő tendenciát elkapva, bár a kockázatok továbbra is hátrányba kerülnek, mivel a technikai mutatók továbbra is a medvéknek kedveznek.

A napi grafikonon az XRP / USD kialakított egy doji gyertyatartót, ami azt sugallja, hogy a bikáknak nincs követése, bár elfogultságuk van, miután a helyszín a hét elején olyan alacsony volt, mint 0,4397..

A 14-RSI szintén alacsonyabban halad az 50.00 szint alatt, ami azt jelzi, hogy a hátránya vonzóbbnak tűnik a Ripple kereskedők számára.

Az azonnali alacsonyabb lépést az enyhén bullish 100-SMA fedezheti 0,4293 dollárral, ha az eladók kiveszik a heti mélypontokat.

Délebbre a felfelé hajló 50-SMA 0,3992 dollárral segíthet az XRP bikák megmentésében. Ha az eladási nyomás fokozódik, a kritikus vízszintes támogatás 200-SMA-nál 0,3427 dollár ellen vitatható.

XRP / USD: Napi grafikon

Ha a vevőknek sikerül ellenállniuk a szerdai (heti) mélypont felett, a fellendülés lendületet vehet a 0,50 dolláros pszichológiai mágnás felé.

A 21-SMA erős ellenállása 0,5162 dollár lehet a következő jelentős akadály a 7-es érme számára.

Összegzésképpen elmondható, hogy erős katalizátorra van szükség az XRP / USD mindkét irányú kitörésének megerősítéséhez. Addig valószínűleg a következő napokban folytatódik a távolsági játék.

Nézze meg: Hogyan lehet vásárolni a Ripple-t – Kezdő útmutató

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector