Bitcoin árjóslás: A BTC visszatért a 28 000 dolláros pszichológiai szint tesztelése után

Napi Bitcoin BTC ár előrejelzés

  • A Bitcoin visszaszerezte a 27 000 dollárt.
  • A 10 napos SMA erős támogató akadály a BTC számára.

A Bitcoin átlépte a 28 000 dolláros szintet, és új, minden idők legmagasabb szintjét, 28 288,84 dollárt ért el ezen a vasárnapon. Az ár azonban azóta visszavonult, és elérte a 27 000 dollárt. Nézzük meg az 1 napos és a 4 órás diagramokat a jobb perspektíva érdekében.

A Bitcoin visszavezet 28 000 dolláros szintről

A premier kriptovaluta szépen ült a 10 napos SMA-n, és ezt a szintet használta a felpattanásra és az új magasságok elérésére. A bikák erősen kezdtek hétfőn, és úgy tűnik, hogy ismét támadást indítanak a 28 000 dolláros árszint miatt, miután visszanyerték a 27 000 dolláros pszichológiai zónát..

Kép: BTC / USD napi grafikon

Meg kell azonban jegyezni, hogy a relatív erősségi index (RSI) a túlvásárolt területre vándorolt. Ez azt mutatja, hogy az eszköz jelenleg túlértékelt, és hamarosan újabb átrendeződéssel nézhet szembe. Nézzük meg a 4 órás diagramot, hogy jobb képet kapjunk az árakcióról.

Kép: BTC / USD 4 órás diagram

Miután elutasították a 27 600 dolláros ellenállási szintet, az árnak három egymást követő piros gyertyája volt, és a 10 bar-os SMA alá esett. A vevőknek sikerült visszanyerni az irányítást, és a 10 bar-os SMA-t megfordítani az ellenállástól a támaszig. A MACD tartósan növekvő lendületet mutat.

Mexikó második leggazdagabb embere: A Bitcoin „valaha a legjobb befektetés”

Ricardo Salinas Pliego, a Grupo Salinas konglomerátum elnöke nemrégiben elmondta, hogy 2013-ban vásárolta meg első Bitcoin-ját. Pliego, Mexikó második leggazdagabb embere elmondta a Cointelegraph-nak, hogy a BTC-vásárlás a valaha volt „legjobb befektetése”.

Miután egészen 2017-es csúcsáig tartott, minden pozícióját eladta 17 000 dollárért, és később olcsóbb áron vásárolta újra. Salinas jelenleg likvid portfóliójának körülbelül 10% -át birtokolja a BTC-ben, és nem tervezi, hogy azt hamarosan eladja.

Még öt-tíz évig akarok ülni.


Salinas megjegyezte, hogy kezdetben a Bitcoin vonzotta őt mint csereeszközt. Most azonban meg van győződve arról, hogy a Bitcoin lehetőségei megmaradnak az értékjellemzőkben. Elmondása szerint a Bitcoin tulajdonságai különösen vonzóak azokban a latin-amerikai gazdaságokban, ahol a fiat valutát lebontják és az infláció féktelen.

Ami Venezuelában, Argentínában történik, ahol a fiat pénz összeomlik, botrány lett (…) Ez valóban megnyitja a szemét a fiat készpénz problémája előtt.

A milliárdos véleménye szerint a Bitcoin a pénz evolúciójának természetes eredménye, a fizikától a digitálisig.

A Bitcoin bit és bájt az éterben, de az a jó, hogy nem lehet lebontani és nem lehet olyan könnyen elkobozni.

A Bitcoin piaci korlátja már több, mint a Visaé

A Bitcoin karácsonyi árváltozását követően az érme meghaladta a MasterCardot és a Visa-t, és a piaci kapitalizáció szerint a 11. legnagyobb eszköz lett, az Asset Dash szerint. Jelenleg az eszköz piaci korlátja 461,9 milliárd dollár, két milliárd dollárral magasabb, mint a Visa részvényeké, ami 459,9 milliárd dollár. A Mastercard piaci felső határa 332 milliárd dollár.

Ahhoz, hogy átvegye a következő legnagyobb eszközt piaci sapka alapján, a Berkshire Hathaway B osztályú részvényeinek átviteléhez a Bitcoinnak további 70 milliárd dollárt kell hozzáadni a piaci sapkához. A Berkshire Hathaway piaci felső határa 531,4 milliárd dollár.

A Berkshire Hathaway megfordításához a Bitcoin-nak 28 602 dolláros árat kellene elérnie. Ez feltehetően irritálhatja a Berkshire Hathaway vezérigazgatóját, Warren Buffettet, aki korábban elutasította a Bitcoint mint „patkányméreg négyzetét”. Ha a Bitcoin-nak sikerül a Berkshire Hathaway élére állnia, akkor az piaci tőke szerint a tizedik legnagyobb eszköz lesz.

A szürkeárnyalatos alig több mint 12 000 BTC-t vásárolt 24 órán belül

A szürkeárnyalatos Bitcoin Trust a közelmúltban 12 319 bitcoinot adott hozzá 24 óra alatt, a kezelt kriptovaluta eszközök (AUM) összértéke 15 milliárd dollár fölé emelkedett. A Bybt.com szerint a Szürkeárnyalatos közel 589 000 Bitcoinnal és 2,94 millió Ethereummal rendelkezik.

A legutóbbi felhalmozás azután következik be, hogy a Grayscale leállította új befektetőinek befogadását hat alapjában. A vállalat a közelmúltban nagy figyelmet keltett DropGold reklámkampánya miatt. Jelentést tett az Ethereum iránti fokozott érdeklődésről december elején.

A Bitcoin legutóbbi áremelkedése megnövelte a Grayscale kezelt BTC eszközeinek értékét. A vállalat Bitcoin-eszközeinek összértéke jelenleg körülbelül 14 milliárd dollár, az Ethereum közel 1,8 milliárd dollárja mellett.

A Bitcoin kulcsfontosságú árszintjei a BTC figyelése érdekében

Az 1 napos grafikont megnézve láthatjuk, hogy ha a vezető kriptovaluta újabb elutasítással szembesül, akkor valószínűleg a 10 napos SMA-t 24 500 dollárral teszteli. Mint korábban említettük, ez a szint erős volt a BTC számára. A bikák azt remélik, hogy továbbra is erős marad, mivel a 27 600 dolláros ellenállásra törekszenek.

A 10 napos SMA alatti szünet azonban katasztrofális lehet, mivel a következő egészséges támaszfal egészen az 50 napos SMA-nál fekszik (19 600 USD).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector