Bitcoin technikai elemzés: A BTC bikákból kifogy a gőz, közel 19 500 dolláros ellenállási szinthez

Napi Bitcoin BTC árelemzés

  • A Santiment diagramok azt mutatják, hogy a bálnák eladták a BTC-t.
  • Az ismételt elutasítások 19 500 dollárnál csökkenthetik az árat a 20 napos, az 50 napos vagy akár a 200 napos SMA-kig.

A Bitcoin bikák öt egymást követő napig kontroll alatt maradtak, de úgy tűnik, hogy kifogy a gőzük. Számos elemző azt jósolja, hogy a BTC előbb-utóbb 20 000 dollárt tesz meg. Ha azonban a bálnák viselkedését nézzük, úgy tűnik, hogy a vezető kriptovaluta rövid távú korrekcióhoz van kötve, mielőtt újra fellendülne.

A 19 500 dolláros ellenállási vonal lenyomja a BTC-t

A BTC felpattant a 18 000 dolláros támogatási vonalról, és sikerült átfordítania a 20 napos SMA-t az ellenállástól a támogatásig. Ha az árat többször elutasítják a 19 500 dolláros ellenállásnál, akkor a bikák azt remélik, hogy a 20 napos SMA erősen megmarad.

btc / usd napi diagram 121620

Kép: BTC / USD napi grafikon

A mozgóátlagos konvergencia / divergencia (MACD) azt mutatja, hogy a piaci lendület megtérülni kezdett bullish-ról bullish-ra, bár egyelőre ellaposodott. A 4 órás diagramot nézve láthatjuk, hogy az árat kétszer is elutasították a 19 500 dolláros korlátnál.

btc / usd 4 órás diagram 121620

Kép: BTC / USD 4 órás diagram

Az első elutasítás során az ár 17 600 dollárra esett vissza, mielőtt sikerült felpattannia a 200 baros SMA támogatásától. Az ár azt reméli, hogy a 20 bar-os SMA szilárdan kitart

A bálnák lerakják érmeiket, miközben új befektetők rohannak be

A Santiment, a láncon alapuló piaci elemzési platform furcsa tendenciát figyelt fel a tulajdonosok terjesztési diagramján. A tulajdonosok terjesztési táblázata segít megjeleníteni a különböző tartományban lévő érméket tartalmazó címek számát.

bitcoin címek diagram

Az egyes szintek címének változása a következő:


  • 0,001–1 BTC + 1,6%
  • 1-100 BTC + 1,2%
  • 100-10 000 BTC -1,2%
  • >10 000 BTC -5,4%

Úgy tűnik tehát, hogy a bálnák eladják zsetonjaikat, hogy profitot gyűjtsenek. Legtöbbjük valószínűleg befektető, aki 2017 végén vásárolt hasonló árszínvonalon. Úgy tűnik azonban az is, hogy a BTC jelenlegi árfolyama sok új befektetőt késztetett a digitális eszköz megvásárlására.

Ez pozitív és negatív hír is. Az új beérkező címek mindig jó dolgok. Az eladási nyomást gyakorló bálnák azonban nem sok jót ígérnek a Bitcoin számára.

A PayPal növeli a Bitcoin társulást

A fizetési óriás, a PayPal állománya nemrégiben rekordmagasságot ért el. Úgy tűnik, hogy felülmúlja a tágabb amerikai piacot. November 12-e óta a PayPal részesedése óriási 17% -ot, míg a technológiára összpontosító Nasdaq körülbelül 6,5% -ot erősödött. A széles S&A P-500 részvények indexe 3,5% -kal emelkedett ugyanebben az időszakban.

A PayPal november 12-én indította el az amerikai ügyfelek számára a kriptokereskedelmet. Egyes elemzők még azt feltételezték, hogy a magasabb Bitcoin ár pozitívan befolyásolhatja a PayPal kilátásait. A Bitcoin.com által idézett jelentés szerint a Paypal részvénybikák arra számítanak, hogy az online „teljes kiskereskedelmi kiadások elterjedése tovább növekszik ebben az ünnepi vásárlási szezonban a koronavírus-járvány idején”.

A jelentés Bryan Keane-t, a Deutsche Bank elemzőjét idézte:

Egy nemrégiben végzett PYPL-felmérésből kiderült, hogy a PYPL-felhasználók 54% -a érdeklődik a kriptográfiai kínálata iránt, és úgy gondoljuk, hogy a kereslet iránti érdeklődés eddig is erős. Még erőteljesebb a kriptográf felhasználók látogatásai a PYPL kereskedelmi portálon, ami magasabb ügyfélelkötelezettséghez és több bevételre tehető tranzakcióhoz vezet..

Míg a PayPal állománya magasan emelkedett, Bill Barhydt, az Abra vezérigazgatója tweetelt, hogy a Bitcoin iránti kereslet önmagában a PayPal-on már meghaladja az új érmék napi kínálatát.

A Paypal (egyedül) ma már több bitcoin iránti igényt elégít ki, mint a naponta létrehozott bitcoin mennyisége. (In) 2021-ben vagy 22-ben nagy valószínűséggel látni fog egy kiskereskedelmi bitcoin ETF-et. A kereslet ezen a ponton valószínűleg 100x megnő. Míg nem ajánlom a Paypal használatát bitcoin vásárlásához (az Abraglobal az út) … wow.

Pornhub prémium szolgáltatások a Bitcoin segédprogram növelése érdekében?

A Pornhub prémium szolgáltatásaiért most már csak kriptovalutákon lehet fizetni. Még szeptemberben a népszerű felnőtt internetes portál lehetővé tette a fizetéseket a Bitcoin és három másik digitális eszköz segítségével.

A Pornhub a világ legnagyobb felnőtt webhelye. Ez a 10. emberkereskedelemmel foglalkozó webhely az interneten, és a vállalat azt állította, hogy tavaly 42 milliárd látogatást tett. A Mastercard és a Visa azonban megszakította a kapcsolatot a Pornhub-szal a múlt héten. Jelenleg a platform csak a kriptovaluta fizetéseket fogadja el prémium szolgáltatásaiért.

Ha egy felhasználó havi 9,99 USD-val kezdődő tervet vagy éves tervet szeretne vásárolni egyszeri, 95,88 USD-os fizetéssel, akkor a felhasználó 13 digitális pénznem közül választhat. A Pornhub kihasználja a Probiller fizetési processzort, és a szolgáltatás támogatja a Bitcoin (BTC), a Bitcoin Cash (BCH), Dash (DASH), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Monero (XMR), Nem ( XEM), Tether (USDT), Tron (TRX), Verge (XVG), Waves (WAVES) és Zcash (ZEC).

Úgy tűnik, hogy a kriptovaluta közösség tagjai el vannak ragadtatva a hírektől. Egy Redditor ezt írta:

A Pornhub egy ilyen hatalmas weboldal. Ez annyi normát fog behozni a kriptopénzekbe, akiket nem érdekel, vagy bele akarnak fektetni. Csak egy cenzúrázatlan fizetési módra van szükségük.

Míg a Pornhub kihasználja a Probiller fizetési processzort, a felhasználók a Pumapay szolgáltatást is igénybe vehetik, amely egy blokklánc-szolgáltató, amely a fizetéseket kriptovalutákban rendezi..

A Bitcoin egyre népszerűbb a gazdagok körében

Úgy tűnik, hogy a Bitcoin egyre népszerűbb a gazdag népesség körében. Christian Armbruester, mint gazdag ügyfelek befektetője, elismerte, hogy felismeri a digitális eszközök értékét és lehetőségeit. Armbruester a londoni Blu Family Office alapítója.

Armbruester megjegyezte, hogy a március közepe óta bekövetkezett, 160% feletti lenyűgöző hullám után az évig figyelmen kívül hagyta a kriptovalutákat. A 4000 dolláros tartományból az aktuális 19 000 dolláros szintre nőtt hónapok alatt. Armbruester hozzátette, hogy eddig csak a nemesfémekre és a gyártásra koncentrált.

Egy nemrégiben készült interjúban a befektető azt mondta, hogy mindenkinek szükségszerűségként kell tekintenie a Bitcoinra. 2020-ban több intézményi befektető (például a MicroStrategy és a Square) dollármilliókat fektetett be a Bitcoin-ba. Ezenkívül számos befektetési iroda azt keresi, hogy ügyfelei hogyan tudnak közvetlen vagy közvetett módon befektetni a digitális pénznemekbe.

Larry Fink – a Black Rock vezérigazgatója elmondta:

[Ez] azt mondja nekünk, hogy a bitcoin sok ember figyelmét és fantáziáját felkeltette, de még mindig nem tesztelt és a többi piachoz képest elég kicsi a piac.

Kulcsfontosságú árszintek a BTC számára

A legfontosabb szint, amire figyelni kell, a 19 500 dolláros ellenállási vonal ).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector