Bitcoin‌ ‌Technikai ‌ elemzés: ‌‌ullullullullullull‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌epepepepepepepepepepepepepepepepepepepepepepep‌epepep‌ep‌‌‌‌‌ep‌‌‌ep

Napi Bitcoin BTC árelemzés

  • Az ár a 24 000 dolláros ellenállási vonal fölé törve küzd.
  • A 23 000 és 22 500 dolláros támogatási vonalak tartják az árat.

Ezen a vasárnapon a BTC-nek volt az első bearish napja nyolc egymást követő bullish session után. Mostantól a vevők küzdenek a 24 000 dolláros szint túllépésén. Úgy tűnik, hogy az eladók 24 000 dollárt határoztak meg eladási pontként. A vásárlók azonban továbbra is rugalmasak.

A 24 000 dolláros ellenállási vonal megállítja a felfelé irányuló mozgást

A 24 000 dolláros vonalnál történő megállás mellett a relatív erősségi index (RSI) is a túlvásárolt zóna körül mozog. Mindez azt jelzi, hogy egy kis korrekció küszöbén állhatunk, mielőtt a BTC folytatja felfelé irányuló mozgását.

btc / usd napi diagram 122120

Kép: BTC / USD naponta

Ha az ár korrekt, melyek azok a hátrányos célpontok, amelyekkel tisztában kell lennie? Ehhez nézzük meg az IntoTheBlock IOMAP-ját. Úgy tűnik, hogy az ár két erős támogatási szint tetején ül, 23 000 dollár és 22 500 dollár. Ez a két szint elég egészségesnek tűnik ahhoz, hogy jelentős mennyiségű eladási nyomást elnyeljen.

btc / usd 122120 volumendiagram

Kép: IntoTheBlock

A két tartófal alatt egy törés a vezető kriptovalutát a 20 napos SMA-ra (20 200 USD) viszi. A 4 órás diagramot nézve láthatjuk, hogy a MACD a vörös zóna mélyén mozog. Ez azt jelzi, hogy a piaci lendület egyre csökken. Ez megszilárdítja rövid távú bearish kilátásainkat.

btc / usd 4 órás diagram 122120

Kép: BTC / USD 4 órás

Úgy tűnik, hogy a Coinbase vezérigazgatója is óvatos a Bitcoin árfolyamaitól.

A Coinbase vezérigazgatója figyelmeztetést ad ki


Miután a hetet 19 000 dolláron kezdte, a Bitcoin körülbelül 30% -kal nőtt, meghaladva a 24 000 dolláros határt. Az érme lenyűgöző teljesítménye közepette Brian Armstrong, a Coinbase vezérigazgatója figyelmeztette az embereket a "kockázat" befektetés olyan kriptovalutákba, mint például a Bitcoin.

Armstrong egy friss blogbejegyzésében ezt írta:

Bár nagyon jó látni a piaci gyűléseket és látni, hogy a hírszervezetek új módon fordítják a figyelmet erre a feltörekvő eszközosztályra, nem hangsúlyozhatjuk eléggé, mennyire fontos megértenünk, hogy a kriptóba történő befektetés nem kockázatmentes.

A vezérigazgató a blogot közvetlenül azelőtt tette közzé, hogy a Coinbase bejelentette, hogy benyújtotta a várva várt első nyilvános ajánlattételt (IPO) az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdei Bizottságához (SEC). Armstrong hozzátette:

A kripto volatilis eszközosztály lehet. Gyakran inkább, mint azok a hagyományos pénzügyi eszközök típusai, amelyekhez a legtöbb befektető szokott. Például ez azt jelenti, hogy a piac sokkal gyorsabban mozoghat bármelyik irányba, mint a részvénypiacok.

A Bitcoin árfolyama az utóbbi időben felfelé haladt, mivel több nagy jelentőségű befektető a BTC-t potenciális fedezetnek nevezte az infláció ellen. Armstrong kommentálta az érme instabil ármozgását 2017-ben, ahol az év eleji 1000 alatti értékről 20 000 dollár körüli szintre emelkedett, majd 2018-ban 3000 dollárra esett vissza..

Időnként erős piaci gyűléseket láthatunk, ahol az árak gyorsan és agresszívan emelkednek. Bár mindig örülünk, hogy megnövekszik az érdeklődés a kriptográfia iránt, fontos kiemelni azt is, hogy ez nemcsak a nagy volumenű időszak, hanem az áringadozás is.

Ezen figyelmeztetések ellenére a kriptovaluta közösség ünnepli a zászlóshajó érme ármozgását. A Forbes jelentése szerint Ian Balina, a Token Metrics vezérigazgatója elmondta, hogy a Bitcoin az elkövetkező néhány évben “50 000 dollárt fog elérni”."

Az Investment Bank jóváhagyja a Bitcoin-ot

A Jefferies, egy befektetési bank, amelynek 50 milliárd dollár kezelt eszköze van (AUM), immár a nyugdíjalapok számára tartott régebbi portfóliójában tartja a Bitcoint. A Trustnodes jelentés szerint Christopher Wood, a Jefferies részvénystratégia globális vezetője elmondta:

Ez az az év, amikor a bitcoin befektethetővé vált az intézmények számára letétkezelői megállapodásokkal, valamint prominens befektetőkkel és valóban intézményi befektetőkkel, akik kijelentették, hogy megvették.

A Bitcoin mára a rendszer részévé vált, és a lakossági befektetők számára is lehetőség nyílt arra, hogy jegyzett járműveken keresztül vásároljanak bele.

A Jefferies állítólag lenyűgözte a MicroStrategy hatalmas Bitcoin-befektetését. A bank a MicroStrategy 650 millió dolláros átváltható ajánlatainak egyedüli kezelőjeként járt el. Wood elmondta, hogy Michael Saylor, a MicroStrategy vezérigazgatója meggyőzte, azzal érvelve, hogy a BTC „tönkreteszi az arany értéktételét”, mert az érme „dematerializált aranyat” tartalmaz. Wood elismerte, hogy ennek az elbeszélésnek van némi érdeme.

A Jefferies nagyon konzervatív portfóliójában korábban 70% -ot allokáltak arany- vagy aranykészletekre, 30% -át pedig ázsiai részvényekre (Japán kivételével). Most 45% a fizikai arany, 20% az arany részvények, 30% részvények és 5% Bitcoin.

Kulcsfontosságú árszintek

Mivel a Bitcoin rövid távú korrekción megy keresztül, a legfontosabb szintek a 23 000 és 22 500 dolláros támogatási vonalak. Ha az ár tovább csökken, akkor a 20 napos SMA-nak (20 200 USD) erősnek kell lennie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector