Ethereum árelemzés: Az ETH helyreáll, rövid alkalom lehet a pusztító eséstől

Napi Ethereum ETH árelőrejelzés

  • A 4 órás ETH diagramnak le kell győznie a 20 bar-os SMA-t az árak helyreállítása érdekében.
  • A napi árdiagram képezte az erősen bearish fordított Ádám és Éva mintát.
  • A csökkenő árfolyamok ellenére az ETH továbbra is jelentős intézményi érdeklődést vált ki.

Miután megbukott a 615 dolláros ellenállási vonalon, az Ethereum ára folyamatosan csökkenő tendenciát mutat. A bikáknak szerdán sikerült visszatérniük, és az ár 575 dollárig emelkedett. Az Ethereum négyórás diagramja azt mutatja, hogy az intelligens szerződéses platform a közepes bullish újjászületésben lehet. Ez az áremelkedés azonban nem lehet más, mint egy rövid kikapcsolódás, mivel a napi árdiagram továbbra is meddő marad.

A bikák rövid távú gyógyulást állítanak elő

Először nézzük meg a 4 órás árdiagramot. Az ár az 590 dolláros vonal alá esett, és meredeken az 540 dolláros támaszfalig esett. Az ETH-nak aztán sikerült egy V-formációban visszapattannia róla, amikor a vevők megkezdték az árélénkítést.

eth / usd 4 órás diagram 121020

Kép: ETH / USD 4 órás diagram

Jelenleg az ETH merev ellenállással néz szembe a 20 bar-os SMA-nál, és már egyszer elutasították. Ha sikerül helyreállnia az árnak, a vevők meg akarják lendíteni a lendületet és visszaszerezni a kritikus 540 dolláros vonalat.

A hosszú távú kilátások továbbra is negatívak?

A keddi Litecoin-áttekintés során beszéltünk a havi diagramban kialakuló Ádám és Éva mintázatáról. Úgy tűnik, hogy az ETH / USD napi árdiagramja fordított Ádám és Éva mintát képez.

eth / usd napi grafikon 121020

Kép: ETH / USD napi diagram

Ennek az invertált mintának az árcélja 420 dolláron van. A MACD ebben az időkeretben azt mutatja, hogy a piaci lendület elsöprő mértékben meddő, ami további hitelességet ad negatív hipotézisünknek.

Az Ethereum 2.0 betéti szerződés folyamatosan nő


A meddő ár ellenére az Ethereum 2.0 frissítés körüli részvétel és általános hype meglehetősen magas.

Az Ethereum 2.0 néhány nappal ezelőtt életbe lépett. A Finance Magnates jelentése szerint az Ethereum 2.0 részesedési szerződés teljes befizetése gyorsan meghaladta az egymillió ETH-t. Az Ethereum kezdetben felvázolta, hogy a Beacon Chain indításához 524 288 ETH szükséges.

ethereum 1 millió eth bejelentés

Az ETH közösség nagylelkű támogatást mutatott be, és a múlt hét elején mintegy 900 000 embert foglalkoztatott. A részesedési szerződés szerint a szerződésnek nincs határideje. Tehát az ETH közösség a következő szakaszok után is nyerhet jutalmat a téten. A korai résztvevők előnye a magas jutalom, amely akár évi 20% -ot is elérhet.

Jelenleg a közösség tagjai aktívan részt vesznek a téten, mert a tétjutalom a jövőben további validátorok csatlakozásával csökken. A Beacon Chain elindításával az Ethereum hálózat megkezdte az átállást a jelenlegi munkabiztosító hálózatról a hatékonyabb tétbiztosító hálózatra. A nemrégiben elindított 0. szakasz csak az első lépés. A teljes átmenet évekig fog tartani.

A Beacon Chain alapvető szerepet játszik az új blockchain hálózatban, hogy versenyezzen az olyan behemótokkal, mint a Visa és a PayPal. Mivel több mint egymillió Ethereum csatlakozik a hálózathoz, az Ethereum közösség egy zökkenőmentes átmeneti folyamat elé néz.

Az intézményi befektetők továbbra is magasak az éterben

A GrayScale befektetési óriás nemrégiben jelentette be, hogy újabb 100 000 ETH-t szerzett meg. A Trustnodes jelentés szerint a GrayScale azt mondta:

Mivel a Grayscale Ethereum Trust (ETH) (a továbbiakban: a „Trust”) által a 8-K nyomtatvány legutóbb benyújtott aktuális jelentésében jelentett eladások, a Trust 1 140 900 részvényt bocsátott ki változó áron, amelyet a kiválasztott részvényenkénti digitális eszközállománya alapján választottak ki »Akkreditált befektetők« a módosított 1933. évi értékpapír-törvény (az „értékpapírokról szóló törvény”) D. szabályának 501. szabálya értelmében olyan tőzsdei ügyletekben, amelyek az 506. szabály c) pontja alapján mentesülnek az értékpapír-törvény nyilvántartási követelményei alól. ) alapján 105 927,51301273 Ethereum összesített értéke 62 975 646 dollárt jelent.

A Genesis Global Trading brókercég működött ezeknek a terjesztéseknek a meghatalmazott résztvevőjeként. A GrayScale legutóbb egy hete nyújtotta be a jelentést, jelezve, hogy a héten 100 000 ETH-t adott el, szemben a néhány napos 78 229,44246893 ETH-val. Úgy tűnik, hogy a társaság hárommillió ETH-t bocsátott ki és kész megvásárolni, így az ETH egyik legnagyobb letétkezelője.

A Grayscale Ethereum Trust (ETHE) 2013-ban indult, és csak akkreditált befektetőkre korlátozódik. Csak a GrayScale több mint 12 milliárd dollárnyi eszközt kezel és növekszik, mivel ez az egyetlen módja a részvényekbe történő befektetésnek az USA-ban ETH és BTC formájában.

Kulcsfontosságú árszintek

A 4 órás időkeretben a befektetőknek meg kell nézniük a 20 bar-os SMA-t (575 USD). Rövid távú bullish hipotézisünk teljes mértékben attól függ, hogy az ETH hogyan lépi túl ezt a szintet.

A napi diagramban a legfontosabb szint, amelyre figyelni kell, az 50 napos SMA (490 USD). Ez az egyetlen támaszszint, amely elég erős ahhoz, hogy megállítsa az áramlást, ha Ádám és Éva mintánk érvényesül.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector