Hullámár-elemzés: XRP-reelingelés a SEC-peres Falloutból

Napi Ripple XRP ár előrejelzés

  • A Ripple volt a legmelegebb téma az elmúlt 24 órában.
  • Az XRP a Tether alá esett a top 10 listán a piaci felső korlát szerint.

A Santiment szerint a Ripple uralta a kriptográfiai adathordozókat az elmúlt 24 órában.

Az ismerők számára ez egyáltalán nem meglepő. Az a tény, hogy a Ripple a SEC perének beérkezésének küszöbén áll, pusztító hatással volt az XRP árfolyamára. Ennek eredményeként a Ripple a Tether alá esett a top 10 kriptovaluta között a piaci felső korlát szerint.

A Ripple vezérigazgató megnyugtatja a munkavállalókat

Az amerikai értékpapír- és tőzsdefelügyelet (SEC) Ripple elleni perének közeledtével a vállalat vezérigazgatója, Brad Garlinghouse megosztott egy megjegyzést alkalmazottaival. Miközben a hírt „hihetetlenül elkeserítőnek” nevezte, Garlinghouse hangsúlyozta hajlandóságát a továbbiakban is.

Arra kérte az alkalmazottait, ne aggódjanak a per miatt, amelyet hosszú időre várhat:

Amit NEM akarok, az az, hogy aggódjon. Ezen túljutunk, és a bíróságon bebizonyítjuk az esetünket. Fenomenális jogi csapatunk van, és mint mondtam, kezdetben a törvény jobb oldalán állunk. Tudja azonban, hogy a jogrendszer lassú, és ez csak egy hosszú, polgári folyamat kezdete.

A SEC nemrég jelentette be a Ripple ellen felhozott vádjait. A házőrző azzal vádolta Ripple-t, hogy becslések szerint 1,3 milliárd dollárt nettósított egy „nem regisztrált, kimenő” XRP-ajánlat révén. Jake Chervinsky, a Compound általános tanácsadója szerint a panasz „meglehetősen rossz” a Ripple számára.

Ez elég rossz a Ripple számára. Nem éppen a legrosszabb eset, ez értékpapír-csalás lenne, de közeli. Az XRP alapvetően haszontalan, ha értékpapírnak számít. A mai napig elkövetett jogsértések gyilkossági lövés.

A per célja a Garlinghouse és Chris Larsen volt vezérigazgató. A fent említett feljegyzés azt is elmondja, hogy a két vezetőnek lehetősége volt külön elszámolni, de inkább a harcot választották.

A MoneyGram bevárja a várakozás és látás módszert

A MoneyGram elmondta, hogy még nem tapasztalt semmilyen „negatív hatást” a Ripple-vel kötött hosszú távú üzleti megállapodásában. A fizetési társaság ezt úgy mondta, hogy az USA Értékpapírja és Tőzsdéje (SEC) a Ripple ellen hamarosan pere.

A Coindesk jelentése szerint a MoneyGram szóvivője elmondta:


A MoneyGram továbbra is figyelemmel kíséri a helyzetet, ahogy alakul. A MoneyGram a Ripple-vel kötött megállapodás időtartama alatt továbbra is felhasználta más hagyományos deviza kereskedési partnereit.

A SEC azt állította, hogy a Ripple XRP tokent használt be nem jegyzett értékpapírok folyamatos, 1,3 milliárd dolláros értékesítésére. A Ripple a MoneyGram több mint 4% -ával rendelkezik, és az év elején 9,3 millió dollárt fizetett a MoneyGram-nak, amiért likviditást biztosított a Ripple XRP-alapú, határokon átnyúló elszámolási hálózatához. Összességében a Ripple 52 millió dollárt adott a MoneyGram-nak a Ripple on-demand likviditási (ODL) szolgáltatásának használatáért.

A MoneyGram 2019 júniusa óta felhasználta a Ripple ODL-jét négy pénznem be- és kihelyezésére. A SEC panaszában a hatóság úgy tűnik, hogy megemlíti a MoneyGram-ot, amikor azt állítja, hogy „az ODL-re történő beszállás nem organikus vagy piaci vezérelt volt”, hanem „inkább a Ripple támogatta. ”

Bár a MoneyGram-ot név szerint nem azonosították a panaszban, mégis megadta, hogy a Ripple 2019 szeptemberében megkezdett megállapodásban 52 millió dolláros díjat fizetett a meg nem nevezett pénzátadónak 2020 szeptemberéig. A SEC a következőket állította:

A pénzátvivő a Ripple nyilvántartásba nem vett XRP piacon történő értékesítésének újabb csatornája lett, és a Ripple azzal a további előnnyel járt, hogy az XRP szervetlen XRP „felhasználását” és kereskedési volumenét reklámozhatta..

Az Ethereum alapítója az XRP-t „Shitcoin” -nak hívja

Vitalik Buterin, az Ethereum vezérigazgatója bírálta Ripple-t, amiért azt sugallta, hogy a kínai kormány ellenőrzi a Bitcoin-ot és az Ethereumot. Egy korábbi cikkében, a „Ripple’s Wells Submission összefoglalójában” Ripple csapata azt állította, hogy az XRP jobb eszköz, mint a BTC és az ETH, a szélesebb körű elfogadás és a kínai kormány által képtelen központosítani.

A cikk egy kivonata így hangzik:

A szakpolitikai okok nem javasolják, hogy az XRP befektetési szerződés legyen.

A. A kriptopénzipar innovációját teljes mértékben Kínának engedik át. A Bitcoin és az Ethereum blokkláncok nagyon érzékenyek a kínai ellenőrzésre, mert mindkettőre egyszerű többségi szabály vonatkozik, míg az XRPL megakadályozza az összehasonlítható centralizációt.

Erre válaszul Buterin az XRP-t „shitcoinnak” nevezte.

Mindez azután következik, hogy a SEC pert indított a Ripple ellen, amelyben azt állította, hogy a Ripple XRP-t használt be nem jegyzett értékpapírok folyamatos, 1,3 milliárd dolláros értékesítéséhez.

Az XRP folyamatosan zuhan

Az elmúlt öt napban a határokon átnyúló pénzátutalási jelző 0,584 dollárról 0,26 dollárra csökkent, és csaknem 55% -kal esett. A MACD azt mutatja, hogy a bearish piaci lendület folyamatosan növekszik. Ez azt jelenti, hogy az ár még tovább csökkenhet.

Kép: XRP / USD napi diagram

E drámai esés során az XRP a 20 napos, az 50 napos és a 200 napos SMA alá esett, az alsó Bollinger Band mellett. Az árelőzményeket tekintve kritikus támogatás van 0,172 dolláron. Ha ez nem tartja fenn az árat, akkor az XRP számára teljesen pusztító lehet.

Kulcsfontosságú árszintek a Ripple XRP-hez

A 200 napos SMA ($ 0,293) az XRP legfontosabb szintje. Ha az eladók ennek alatt tartják az árat, akkor a kártyákon a 0,172 dolláros támogatási korlát csökkenése következik. Ha azonban a vevők a 200 napos SMA-t megfordítják az ellenállástól a támogatásig, akkor működési alapként használhatják, hogy visszamászhassanak az 50 napos SMA-ba (0,46 USD).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector