Ripple Price Analysis: Az XRP ártrendjei vízszintesen, ahogy a SEC dráma erősödik

Napi Ripple XRP ár előrejelzés

  • Az Egyesült Királyság kincstára az XRP-t nem értékpapírnak minősíti.
  • Az XRP ár jelenleg a kibővített konszolidáció időszaka alatt áll.

A Ripple-SEC perdráma lenyűgözőbb lett, mint a TV bármely más szappanja. A hatalomváltásoktól a mese fordulataiig – ebben a ságában látszólag minden megtalálható. Úgy tűnik azonban, hogy az árakció nem képes megismételni ezt a kulisszák mögötti zűrzavart.

Az Egyesült Királyság kincstára azt állítja, hogy az XRP nem értékpapír

Úgy tűnik, hogy az Egyesült Királyság kormánya azt az álláspontot képviseli, hogy az XRP cserejelző és nem értékpapír. Őfelsége kincstára nemrégiben közzétett egy új dokumentumot, amely felvázolja az Egyesült Királyság szabályozási megközelítését a digitális eszközök és a.

A jelentés szerint az XRP, az Ethereum és a Bitcoin „tokenek, amelyeket elsősorban csereeszközként használnak”. Ezek a „csere tokenek” egy „szabályozatlan” kategóriába tartoznak, vagyis nem e-pénz és nem is biztonsági tokenek. A jelentés egy kivonata a következõ:

A biztonsági tokenek olyan jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek hasonlóak a meghatározott befektetésekhez, például egy részvényhez vagy egy adósságinstrumentumhoz, az Egyesült Királyság jogszabályai szerint. Általánosságban elmondható, hogy ezek a hagyományos értékpapírok tokenizált, digitális formái.

A besorolás kulcsfontosságú a Ripple számára, mivel felkészül az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdei Bizottsága (SEC) által indított perre. A bizottság azt állította, hogy a Ripple XRP-tokeneket nem regisztrált értékpapírként értékesít.

A Ripple korábban kiemelte az Egyesült Királyság FCA besorolását az Egyesült Államok szabályozási egyértelműségére vonatkozó felhívásai között.

Azok az országok, amelyek vezető szerepet töltenek be e keretrendszerben, jobb helyzetben lesznek a tőke, a vállalatok és a munkahelyek vonzása érdekében – különösen mivel a blokklánc-technológia itt marad. A nem világos iránymutatásokkal rendelkező régióknak meg kell teremteniük saját kereteiket a versenyképesség megőrzése érdekében, és el kell kerülniük, hogy a vállalatokat jobban szabályozzák a piacok.

Apropó a SEC….

A SEC végrehajtója a visszavonulási per mögött, hogy visszalépjen

Marc P Berger, az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletének (SEC) végrehajtási részlegének igazgatóhelyettese egy friss sajtóközlemény szerint hamarosan távozik a bizottságtól. Még 2020 augusztusában nevezték ki a tisztségre.

Noha az igazgatóhelyettesként töltött idő rövid, ennek azonban van egy fő kiemelése – a SEC 1,3 milliárd dolláros pert indított a Ripple, Brad Garlinghouse vezérigazgató és Chris Larsen ügyvezető elnök ellen..

Bergernek részben beszámítható a SEC Telegram elleni végrehajtási intézkedése is. A bizottság arra kényszerítette az üzenetküldő óriást, hogy 1,2 milliárd dollárt térítsen vissza azoknak, akik befektettek a kriptovaluta kínálatába. A „Gram” digitális tokenek soha nem kerültek le a földről.


Felelős volt az értékpapír-törvények betartatásáért és a befektetők védelméért is, többek között a Robinhood Financial LLC, a Deutsche Bank AG és a Luckin Coffee prominens cégek elleni fellépéssel..

Ripple, hogy az XRP főkönyvet a központi bankokhoz vigye

A Ripple jelenleg azon dolgozik, hogy az XRP Ledger a központi bankokhoz kerüljön. A határokon átnyúló fizetési cég három jegybanki technikai partner menedzsert szeretne felvenni San Franciscóban, New Yorkban és Londonban található irodáiba.

Az erre a pozícióra felvett emberek felelősek lesznek a központi banki digitális valuta (CBDC) projektek tervezéséért és bevezetéséért. Ripple megjegyezte, hogy a bankok kibocsáthatnak stabil állományokat az XRP Ledger (XRPL).

A fizetésekre épített XRPL emellett támogatja a stabil pénzérmék kibocsátását is, egyedi, helyettesíthető token funkcióval, az úgynevezett kibocsátott pénznemekkel. A kibocsátott pénznemeket ideális stablecoin platformnak tervezték, amely egyszerű, de gazdag menedzsmentfunkciókat biztosít a kibocsátó számára, ami megkönnyíti bármely eszköz – beleértve a stablecoinok – létrehozását, kibocsátását és kezelését..

A múlt héten a Pénzváltó Irodája (OCC) bejelentette, hogy a bankok stabil állományokat használhatnak fizetésekhez, miközben csomópontként szolgálnak egy független csomópont-ellenőrző hálózaton (INVN)..

A hullámosságot az alacsony volatilitás csökkentette

A múlt heti gyors ugrás után a Ripple ára vízszintesen 0,295 dollár körül mozog. Az előző négy napban az XRP ára a 200 napos SMA alá kúszott. Ezt a csökkenő áringadozást tükrözi a Bollinger-zenekar viselkedése.

xrp / usd napi diagram 011421

Kép: XRP / USD árdiagram

Mint látható, a sáv jelentősen beszűkült, és az ár jelenleg egy keskeny csatornán halad. Ez azt jelenti, hogy kibővített konszolidációs módban leszünk, mielőtt az XRP felrobban.

A hullámár várhatóan eléri ezeket a szinteket

Az XRP ára 0,295 dollár körül mozog majd, a 200 napos Bollinger zenekar árellenőrző szerepet játszik.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector