Ripple technikai elemzés: Az XRP lassan mozog 0,25 USD alatti pszichológiai szint alatt

Napi Ripple XRP árelemzés

  • Az XRP súlyos konszolidáció időszakát éli.
  • A Ripple-szurkolók petíciót nyújtanak be a Fehér Házhoz, hogy az XRP-t pénznemnek nyilvánítsák.

Társaival ellentétben a Ripple abszolút rémálmot élt át. Amióta hírek érkeztek a potenciális SEC-perről, az ár irigylésre méltó zuhanáson ment keresztül. A dolgok jelenlegi állása szerint az XRP vízszintesen mozog a 0,25 dolláros pszichológiai szint alatt.

A Ripple’s Price Action

Miután elutasították a 20 napos SMA-t, a határokon átnyúló átutalási token 0,585 dollárról 0,256 dolláros támogatási szintre zuhant. A vevők megkísérelték megmenteni az árat azzal, hogy az XRP-t a 200 napos SMA fölé emelték. Ezután azonban az eladók visszavették az irányítást, és 0,34 dollárról 0,21 dollárra csökkentették az árat.

xrp / usd napi diagram 010421

Kép: XRP / USD napi diagram

A relatív szilárdsági index (RSI) a túlvásárolt zóna szélén mozog. Az áringadozás e hiányának jobb megértése érdekében meg kell vizsgálnunk a 4 órás diagramot. A Bollinger Band jelentősen összeszűkül, ami csökkenő áringadozást jelez.

xrp / usd 4 órás diagram 010421

Kép: XRP / USD 4 órás diagram

Ez általában azt jelzi, hogy az ár konszolidációs időszakon megy keresztül, mielőtt felfelé vagy lefelé robbanna.

A Ripple támogatók benyújtják az XRP pénznemének deklarálásához benyújtott petíciót

Az XRP támogatóinak egy csoportja a közelmúltban nyújtott be petíciót, hogy a Fehér Ház kezét kényszerítse az Értékpapír és Tőzsdei Bizottság (SEC) Ripple ellen tett állításaira..

A „Mi, az emberek arra kérjük a szövetségi kormányt, hogy tekintsék az XRP-t, a virtuális pénznemet, valutát” című petíció aláírásokat gyűjtött a Ripple támogatóitól. A petíció szerint a SEC „komolytalan keresetet nyújtott be, amelyben azt állította, hogy a FinCEN már pénznemnek ítélt kriptovaluta, az XRP értékpapírnak minősül”.

A petíció egy kivonata így hangzik:


Ennek az akciónak köszönhető, hogy a valuta 40 milliárd dolláros piaca gyorsan kudarcot vall, mivel a vállalatok tülekednek a megfelelés fenntartásában. Milliárd dolláros értéket gyorsan egymás után törölnek a piacról, és a legkritikusabb, hogy több százezer hétköznapi amerikai ember – éppen azok az amerikaiak, akiknek a SEC a feladata -, helyrehozhatatlan károkat és károkat szenvednek.

A petíciót egy személy készítette a JW kezdőbetűk használatával. Összesen 100 000 jelöltre van szüksége ahhoz, hogy választ kapjon a Fehér Háztól. A petíció végül azt követeli a Fehér Háztól, hogy „haladéktalanul szüntesse meg” a SEC panaszát, mivel az „káros az XRP valuta tulajdonosainak”.

A befektetők jogi lépéseket tesznek a SEC ellen

Az XRP-tulajdonosok nemrég petíciót is benyújtottak arra hivatkozva, hogy az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdei Bizottsága (SEC) nem védte meg a befektetők érdekeit ”azáltal, hogy az XRP-t értékpapírnak nyilvánította. A petíciót a Rhode Island-i amerikai kerületi bíróságon nyújtották be a SEC megbízott elnöke, Elad Roisman ellen.

A petíció szerint a SEC kárt okozott az XRP befektetőinek azáltal, hogy az eszközt értékpapírnak nyilvánította a Ripple elleni perében. December 22-én a Bizottság hivatalos panaszában jelentette be, hogy a Ripple nem regisztrált értékpapírokat adott el befektetőknek XRP formájában. Eközben több kriptovaluta platform leállította vagy felfüggesztette a token kereskedést, aminek következtében az eszköz ára csökkent.

John E Deaton, a vezető petíció benyújtója és az XRP tulajdonosa elmondta:

A Writ arra kéri a SEC-t, hogy zárja ki az XRP-papírjaink hívását.

Továbbá a petíció benyújtói azzal érvelnek, hogy a token biztosítékká nyilvánítása hét évvel az első terjesztés után megkérdőjelezi a SEC mérlegelési jogkörének gyakorlását. A petíció megjegyzi, hogy Jay Clayton, a SEC exelnöke nem tisztázta a bizottság álláspontját az XRP-vel kapcsolatban, annak ellenére, hogy sokszor megkérdezték.

A petíció egy kivonata így hangzik:

A SEC elnökeként Jay Clayton (Clayton) megbízottja volt a SEC missziójának végrehajtása. A befektetők védelme és információk megosztása helyett a befektetők megalapozott döntéseinek meghozatala helyett a válaszadó [SEC] tudatosan és szándékosan több milliárd dolláros veszteséget okozott az ártatlan befektetőknek.

Ha megkapja, akkor az írás megkísérli megakadályozni a SEC folytatását a token jogi státusza miatt.

26 Crypto Platforms Drop támogatás az XRP-hez

Leonidas Hadjiloizou elemző szerint 26 vállalat megváltoztatta az XRP-vel kapcsolatos politikáját, válaszul az állításokra, miszerint az XRP nyilvántartásba nem vett értékpapír lehet.

Minden kriptovaluta platform egyedi paramétereket fogadott el az XRP eladásával vagy cseréjével kapcsolatban. Néhány cég csak az amerikai platformjain szüntette meg a digitális eszköz támogatását. Néhány másik világszerte felfüggesztette az XRP kereskedését. Míg néhány kriptovaluta tőzsde eltávolította az eszközt, mások leállították vagy letiltották az XRP kereskedést.

Az olyan kriptotőzsdék, mint a Bitstamp, az Abra és az eToro, valamint a B2C2 kriptopiac-készítő csak az Egyesült Államokban függesztették fel az XRP kereskedését. Az olyan tőzsdék, mint a Coinbase, a Beaxy, az OSL, az OKCoin, a Ziglu és az iTrustCapital, felfüggesztik a kereskedést a Ripple natív eszközével is. Ennek ellenére ezt az országot választják, ahol működnek. A Binance US, a CrossTower, a Crypto.com és a Bittrex eltávolította az eszközt.

A Simplex kriptofizetési cég globálisan blokkolja az XRP tranzakciókat, míg a Wirex fizetési vállalat csak az Egyesült Államokban zárja ki az XRP fizetéseket. A brókerek, a Genesis Trading és a Bitcoin Suisse teljesen megszüntették az XRP támogatását.

Néhány platform jogi problémákkal küzd a korábbi XRP-támogatás miatt. A Coinbase állítólag például azt állította, hogy az XRP-t annak ellenére tudta, hogy nem regisztrált értékpapírról van szó.

Fő nézendő árszintek

Miután a támogatástól az ellenállásig megfordította a 0,256 dolláros vonalat, az árnak csak egy életképes támaszfala van, 0,17 dollár. Ha az ár ennél alacsonyabbra esik, az teljesen katasztrofális lehet az XRP számára. Ami azt illeti, a vásárlók visszavehetik az irányítás látszatát, ha visszavetik a 0,256 dolláros vonalat az ellenállástól a támogatásig..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector