Hogyan lehet keresni egy Bitcoin-életet, miközben elakadt a karanténban

Mivel a SARS-COV-2 rohamos terjedését követően a világ népességének egyharmada bezárult, az emberek új módszereket találnak a passzív jövedelemszerzésre. Ez a cikk megtanulja, hogyan lehet keresni egy Bitcoin Living-et, miközben elakadt a karanténban.

Az okozó vírus COVID-19, légúti betegség, amely egyes populációk számára végzetesnek bizonyulhat. Az újonnan bevezetett kormányzati szankciók és iránymutatások leírására olyan kifejezéseket használtak, mint „önálló elszigeteltség”, „karantén” és „helyben lévő menedékhely”, de az emberek úgy tűnik, hogy „lezárás”..

Ez a kép üres alt attribútummal rendelkezik; fájlneve: Bitcoin-Passive-Income-1024x576.jpgHa a „menedékhelyen” elhelyezett irányelvek hüvelykujjait csípik, tegye őket jobban felhasználhatóvá néhány kriptográfia megszerzésével.

Nem kell csodálkozni, hogy miért, mivel a „lezárás” valószínűleg összefoglalja az otthoni beragadás érzéseit, kevés tennivalóval, de nyomasztó közegek és túl sok kalória fogyasztásával. Az olaszok érzik a legnagyobbat, miután több mint 9 hete, március 10-én kezdték el a sajátjukat. Ezt gyorsan követte az Egyesült Királyság, aki március 23-át kezdte. Az Egyesült Államok, bár messze nem a leghosszabb, a legtöbb állam csak a vége felé lép be a zárba. Március még mindig az volt érezve az égést valamivel több mint egy hónap.

Szóval mit kell tennie? Vannak, akik szabadidejüket úgy töltik el, hogy új fitneszprogramokba kezdenek, kenyeret sütnek, vagy gyermekeik oktatására összpontosítanak. Míg mások elakadnak, és más bitcoin tőzsdéket nézegetnek, és azon gondolkodnak, mi az, amit képesek lehetnek megtenni részesedésük biztosítása érdekében. Jó hír mindenkinek – még akkor is, ha még soha nem volt bitcoin tulajdonosa, itt az ideje, hogy beugrik. Kevés, költség és erőfeszítés nélkül. Mindig emlékezzen arra, hogy ezeknek az ötleteknek a megnézése után mindig felkeresheti a platformokat, mint pl Bitvavo, hogy segítsen a kereskedésben és jelenlétének fenntartásában a kriptovaluta piacon. Ami mindig jó ötlet.

Bányászati

Bitcoin és kriptovaluta bányászat a passzív jövedelemszerzés módja azok számára, akik rendelkeznek a felszereléssel. Ami a Bitcoin bányászatát illeti, a rendes számítógép egyszerűen nem fogja megtenni. Szüksége lesz speciális hardverre, az úgynevezett ASIC-re (alkalmazásspecifikus integrált áramkörök), amelyek képesek lesznek a Bitcoin konzisztens bányászatára. Az ASIC-ok legfőbb előnye, hogy rendkívül hatékonyak a Bitcoin bányászatában – de a kompromisszum során algoritmus-specifikusak. Ez azt jelenti, hogy a Bitcoin bányászati ​​berendezések csak SHA-256 algoritmussal (Bitcoin, Bitcoin Cash és Bitcoin SV) bányásznak érméket..

Mibe fog kerülni

A szükséges hardver megvásárlásán és az áramigény esetleges növekedésének kifizetésén kívül nem sok. A bányászatot pusztán a gépe végzi, a beállítást követően kevés a felhasználói igény. Tehát csak annyit kell tennie, hogy visszarúg és nézi a pénztárca készpénzét.

Kereskedés

Míg a bitcoin hatékony kereskedése tisztességes mennyiségű tudást igényel, nincs szükség gyakorlott kereskedőre. Valójában a hagyományos piacokon való kézfogás több problémát jelenthet, mint amennyit képes megoldani. A digitális eszközök és valuták vásárlásának költségeinek nem kell magasnak lenniük, különösen, ha azzal kezdjük, amely nem annyira ismert, mint a bitcoin. Több ezer kriptovalutában érdemes befektetni, ahol kis időn keresztül nyereséget érhet el. Ezután vegye fel ezeket a nyereségeket, és végül nagyobb befektetésekre építsen, mint például a bitcoin.

Mibe fog kerülni

Idő és kezdeti befektetés. A kettő közül talán a legtöbb adóztatás az idő lesz. A bitcoin kereskedelmének megtanulása nem feltétlenül egyszerű, de nagyon is lehetséges. Fel kell olvasnia bármilyen digitális eszköz viselkedését, amelyet használni kíván, valamint figyelnie kell a piac viselkedését – mind a jelenlegi, mind a történelem szempontjából..

Írás

Hosszú és változatos listája van a különféle szabadúszó munkáknak, amelyek boldogan fizetnek Önnek a bitcoinban tett erőfeszítéseiért. Pontosabban a tartalomíráshoz vagy a blogoláshoz kapcsolódóak. Egyes koncerteken csak arra van szükség, hogy segítsen a tartalmuk megosztásában és marketingjében. Bizonyos piacok, különösen az újabbak, amelyeknek el kell érniük a szót, saját kriptó tokenjeikkel fizetnek azért, mert regisztrálnak a webhelyükre, követik vagy retweetelik a tartalmukat, vagy más módon megosztják azt a közösségi média platformokon.


Mibe fog kerülni

A semmi mellett, amíg van egy kis szabadidő a kezedben. Még kevésbé, ha már kicsit szószátyár vagy befolyásoló vagy. Az ilyen típusú munkák több százan állnak rendelkezésre, de ideális pozíciók nem biztos, hogy azonnal elérhetők. Kellene egy kis internetes böngészés, vagy egy kis idő, amelyet szilárd Upwork vagy Freelancing profil felépítésével töltenek el, de ha a lábad már az ajtón van, a bitcoinok olcsók.

Nézni

Bitcoin csaptelepek egy másik jó módszer a bitcoin gyűjtésére karantén alatt. A repülőgép-tartalom írásához és gyűjtéséhez hasonlóan egyes hirdetők, cégek vagy kriptográfiai hálózatok fizetnek azért, hogy megnézzék a tartalmukat és kitöltsék a felméréseket. Számos közösségi média platformon számos ajándékot vagy rajzot tartanak, amelyekbe egyszerűen be lehet jutni, feltéve, hogy a barátok listája nem bánja az alkalmi spameket.

Mibe fog kerülni

Ismét több idő és esetleg egy-két barát. A nézési programok közül sok megköveteli, hogy megosszák vagy megkedveljék a tartalmukat, így a hírcsatornád kissé véletlenszerűvé válik követői számára. De ezen túl, csak számítógéppel és megbízható internetkapcsolattal jöhet létre és kereshet bitcoinokat.

Eladási

Ha már van vállalkozása, különösen egy, amelyet ez idő alatt bezártak a többi anya és popbolt sokaságával együtt, csatlakozzon az internethez. Az Ön által kínált áruk vagy szolgáltatások feltöltése egy személyes weboldalra vagy egy eladók központjába, amely lehetővé teszi a kriptográfiai fizetéseket, az egyik módja annak, hogy elkezdjen keresni bitcoinokat, miközben semmit sem csinál. Ez több szempontból is az Ön javára működik, mivel jobb fizetési lehetőségeket kínál az ügyfelek számára, elősegíti a magánéletüket, és mindenkit távol tart minden olyan csírától, amelyet a papírpénz boldogan hordoz.

Mibe fog kerülni

Ha még nincs weboldala, akkor annak fizetése valakinek, hogy beállítson egyet, pénzbe kerülhet, de általában nem zsaroló. Hihetetlenül könnyű hozzárendelni egy digitális valutafizetési platformot a meglévő webhelyéhez, és a Google tele van kiváló forrásokkal, amelyek elmagyarázzák, hogyan kell ezt megtenni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector