A 11 legjobb könyv a befektetéshez 2018-ban

Igaz mondani, hogy a világ legsikeresebb embereinek többsége lelkes és elkötelezett olvasó is. Ugyanez vonatkozik a legjövedelmezőbb befektetőkre is. Köztudott, hogy Warren Buffett kezdeténként 1000 oldalt olvasott naponta, és Charlie Munger a siker egyik kulcsaként könyveli el az olvasás iránti elkötelezettségét..

Röviden: a siker érdekében elengedhetetlen az olvasás és a tanulás, különösen az újonnan érkező befektetők számára. Az alábbi lista tartalmazza a 11 befektetési könyvet, amelyek segíthetnek az új kereskedési útban.

1. „Az intelligens befektető: az értékbefektetés végleges könyve”, Benjamin Graham

Keresse meg az Amazon-on >> Az intelligens befektető könyve, Benjamin Graham

Ha úgy dönt, hogy életében csak egy befektetési könyvet olvas el, akkor ez legyen Benjamin Graham remekműve. Graham közismert nevén "Az Értékbefektetés Keresztapja", és jó okkal. Valószínűleg a 20. századi befektetés legkiemelkedőbb és legbefolyásosabb alakja volt, és az „Intelligens befektető” című könyve valószínűleg a valaha írt legfontosabb befektetési könyv..

2. „Warren Buffett esszéi: tanulságok a vállalati Amerikához”, Warren Buffett, Lawrence Cunningham

Keresse meg az Amazon-on >> Warren Buffett esszéi könyv

Ha úgy gondoljuk, hogy az „intelligens befektető” az értékbefektetők Bibliája, akkor Warren Buffett esszéinek az Újszövetségnek kell lenniük. Warren Buffett befektető és üzleti maestro, több mint 50 éve ír esszéket a témáról. Zsenialitása, megalapozott varázsa és karizmájának kombinációja révén kiváló oktató, valamint mesteri befektető. Sok esszé megtalálható az interneten, de a könyv egy hasznos kötetbe állítja össze őket.

Az emberek azt is olvassák: Szeretnél tippeket kapni valakitől, aki 88 milliárd dollárt ér?

3. „Értékbefektetés: Grahamtől Buffettig és azon túl”, Bruce Greenwald, Jude Kahn, Paul Sonkin, Michael van Biema

Keresse meg az Amazon-on >> érték befektetési könyv

Bruce Greenwald az egyesült államokbeli Kolumbiai Egyetem pénzügyi tanszékének legkiemelkedőbb professzora, és a befektetések világának egyik modern vezető hatóságaként ismert. Ez a könyv átfogó áttekintést nyújt az értékbefektetés világáról, áttekintve az értékbefektetés során alkalmazott általános technikákat, valamint a legvirágzóbb értékbefektetők részletes profilját, beleértve Mario Gabellit és Warren Buffettet.

4. ‘Készletek hosszú távon: A pénzügyi piac megtérülésének végleges útmutatója & Hosszú távú befektetési stratégiák ”, Jeremy Siegel

Keresse meg az Amazon-on >> részvények hosszú távon könyv siegel

Jeremy Siegel néven ismert "Whartoni varázsló", ahol több mint 45 éve tanít. A „Készletek hosszú távon” című könyve állítólag a Biblia a befektetők számára. A könyv meggyőző érvet állít, miszerint az infláció figyelembevétele után a részvények a legbiztonságosabb hosszú távú befektetések. Azt javasolja, hogy az emberek többségének passzív, hosszú távú befektetőknek kell lennie a részvényekbe.


Lehet, hogy tetszene neked is: 7 készlet, amelyek milliókat tehetnek neked 2018-ban

5. “A józan ész befektetésének kis könyve: Az egyetlen mód a tőzsdei hozamok méltányos részesedésének garantálására”, John C. Bogle

Keresse meg az Amazon-on >> a józan ésszel foglalkozó kis könyv John Bogle

A befektetés nagy része a józan ész, és csak a hosszú távra tartott részvények sokféle portfóliója fog nyerni. Elméletileg a tőzsde legyőzése olyan játék, amelynek során minden győztesnek tartalmaznia kell vesztest, de a jelentős költségek levonása után vesztes játékká válik. John C. Bogle megalapította a Vanguard Csoportot és létrehozta a világ első indexalapját, és ez a könyv Warren Buffett egyik legfontosabb ajánlása. Valójában a pár eredetileg összekapcsolódott a kócos öltönyökkel, és barátságuk azóta virágzik.

6. „Buffettology: A korábban megmagyarázhatatlan technikák, amelyek Warren Buffettet a világ leghíresebb befektetőjévé tették”, Mary Buffet, David Clark

Keresse meg az Amazon-on >> buffettológiai könyv

Mary Buffet, Warren volt menye, „Buffettology” című könyvében kiváló bevezetést nyújt a maestro befektetési megközelítéséhez. Részletes profilokat kínál és elemez 54 ún "Buffett társaságok". Az egyik kiemelés a Buffett befektetési stílus kvalitatív elemzése, bár a matematikai fejezetek egyesek számára nem lehetnek annyira hasznosak.

Ne hagyja ki: A világ 21 leggazdagabb embere 2018-ban

7. „One Up on Wall Street: Hogyan lehet felhasználni azt, amellyel máris tudsz pénzt keresni a piacon”, Peter Lynch

Keresse meg az Amazon-on >> egyet a fal utcai könyvben Peter Lynch

Peter Lynch minden idők egyik legjövedelmezőbb befektetője – Magellan Alapja átlagosan 29,2% -os éves hozamot ért el 1990-1997 között. Ebben a könyvben Lynch elmagyarázza, hogy az átlagos befektető hogyan tudja meghódítani a profikat a rendelkezésére álló ismeretek felhasználásával. Lynch szerint befektetési lehetőségek vannak körülöttünk. A szupermarkettől a munkahelyéig egész nap szolgáltatásokkal és termékekkel találkozhat. A legjobbak megismerésével azonosíthatja azokat a vállalatokat, amelyekbe befektetni kell, mielőtt a szakmai elemzők felfedeznék őket.

8. „Versenyképes stratégia: technikák az ipar és a versenytársak elemzéséhez”, Michael Porter

Keresse meg az Amazon-on >> versenyképes stratégiai könyv michael porter

Amikor üzleti iskolába jár, az első dolgok közé tartozik, hogy tanulmányozza Michael Portert. „Versenyképes stratégia” című könyve megváltoztatta az üzleti stratégia gyakorlati és tanítási módját szerte a világon. Ez a könyv bemutatja öt erőjét, amely segít a befektetőknek elemezni a rendelkezésükre álló iparágakat. Ezenkívül bemutatja a vállalati stratégia 3 formáját, amelyek alacsony költségűek, megkülönböztetőek és fókuszáltak.

9. „A pénz felemelkedése: A világ pénzügyi története”, Niall Ferguson

Keresse meg az Amazon-on >> emelkedett pénzkönyv Niall Ferguson

Niall Ferguson követi a pénz nyomát, hogy egy nagyon emberi történetet meséljen el pénzügyi rendszerünk fejlődéséről. Az ókori Mezopotámiában szült és a modern világban csúcsosodott ki, amelyet ő a Planet Finance néven hív. Ferguson úgy véli, hogy a pénzügyi történelem az egész történelem alapvető alapja, azzal érvelve, hogy a hitel és az adósság ugyanolyan fontos volt, mint a civilizációt előrehaladó bármely technológiai újítás. Ez egy nagyszerű áttekintés a pénzről, mint entitásról, és szép bevezetést kínál a pénzügyi világba.

10. „Gondolkodó, gyors és lassú”, Daniel Kahneman

Keresse meg az Amazon-on >> gyors és lassú gondolkodás Daniel Kahneman könyv

Kahneman a Princetoni Egyetem professzora a viselkedési és kognitív pszichológia területén. 2002-ben elnyerte a közgazdasági Nobel-díjat, és ez a könyv volt a legkelendőbb a megismerés elfogultságának és a heurisztikának. A könyv elmagyarázza a természetes elfogultságokat, amelyek befolyásolják mindennapi megítélésünket, beleértve a befektetéssel kapcsolatos döntéseinket is. Ha befektetőként szeretnél boldogulni, elengedhetetlen, hogy tudatosítsd saját elfogultságaidat és tendenciáidat. Ez a könyv ugyanolyan lenyűgöző, mint elengedhetetlen a modern befektető számára.

11. „A szomszéd milliomos: Amerika gazdagjainak meglepő titkai”, Thomas Stanley, William Danko

Keresse meg az Amazon-on >> milliomos szomszéd könyv

Ez önmagában nem befektetési könyv, de csodálatos eszköz azok számára, akik gazdagságukat szeretnék növelni. Stanley és Daniel 7 közös jellemvonást tartalmaz, amelyek újra és újra felbukkannak azokban, akik hatalmas vagyont gyűjtöttek. Mire befejezed a könyvet, tudod, hogy a gazdaggá válás kemény munka, szorgalmas megtakarítás és a lehetőségeiden (vagy alatt) élés eredménye. A könyv szerint az olyan dolgok, mint az öröklés, a magasabb fokozatok és az intelligencia, valójában kevésbé fontosak.

Az emberek azt is olvassák: Lehet, hogy ez a legkeresettebb pénzügyi oktatási könyv?

Ha szívesen olvasta a Trading Education cikkét, kérjük, adjon egy lájkot, és ossza meg bárki mással, aki úgy gondolja, hogy ez is érdekes lehet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector