87% -kal magasabb áron a Ripple (XRP) 2021 végére elér 1 dollárt?

A Ripple (XRP) érme óriási növekedést ért el az elmúlt években, és ára rendkívül megugrott. A Ripple blokklánc technológiája és konszenzuson alapuló biztonsági protokollja egyre több befektetőt vonz a fedélzetre.

Az elmúlt hónapokban a Ripple az egyik legjobban teljesítő érme volt a kriptográfiai világban az árát tekintve. A befektetők kíváncsiak arra, hogy ez a kriptopénz 1 dollárig jut-e 2021 végére, mivel az év eleje óta már 87% -kal emelkedett.

Mitől válik a Ripple egyedülálló kriptovaluta?

A Ripple Labs azzal a céllal hozta létre a Ripple-t, hogy skálázhatóbb, gyorsabb és olcsóbb kriptovaluta legyen. Célja a bankközi átutalás magas költségeinek viselése, ezért közismert nevén a „banki infrastruktúra királya”. A Ripple-t egyedülállóvá teszi, hogy a többi kriptóval ellentétben a Ripple projekt nem azt hivatott teljes mértékben szembeállítani a jelenlegi hagyományos pénzügyi rendszerekkel, mint a bankok és a kormányok. Ehelyett a Ripple célja, hogy integrálódjon a jelenlegi rendszerbe, hogy fejlettebb és hozzáférhetőbb legyen a felhasználók számára.

A Ripple egyedülálló konszenzusos mechanizmussal rendelkezik; javítja az általános integritást a számlaegyenlegek és tranzakciók hitelesítésével. Ez végül blokkolja a rosszindulatú bejegyzéseket és rendkívül biztonságossá teszi a tranzakciókat. A Ripple költségei sokkal alacsonyabbak, mint a piac többi kriptójának, így megvalósítható lehetőség a befektetők számára.

További információ: Mi a Ripple? Kezdő útmutató

A Ripple Network: XRP és XRPL

Népszerű, hogy a Ripple csak egy láncok közötti értékátviteli platform, amelyet a Ripple Labs fejlesztett ki kezdeti felhasználói számára.

Van egy átlátszó főkönyv XRP Ledger (XRPL) néven a digitális platform mögött. Az XRPL egy nyílt forráskódú, decentralizált, kriptográfiai főkönyv, amely nem egy blokkláncra épül, inkább egy központi hatóság nélküli közösség működteti. Ez egy peer-to-peer hálózat, amely mindenki számára elérhető. Az XRP a Ripple főkönyv natív pénzneme, és ez a digitális eszköz azonnal, kevesebb költség mellett továbbítja az értéket a határokon át.

Három fő termék található a Ripple Network-ben. xCurrent, amely megkönnyíti a pénzátutalást a bankok számára. Az XRapid az XRP-t olyan eszközként használja, amely segíti a vállalkozásokat és a pénzügyi intézményeket a tranzakcióikban. Az xVia a fejlett blokklánc-technológia segítségével segíti a pénzt mozgó vállalatokat abban, hogy hozzáférjenek az információkhoz a bankokban.

E három termék közül a hangsúlyt az On-Demand Liquidity (ODL) megoldás kapja, amely az xCurrent üzenetküldő rendszer tetejére épített eszköz. A RippleNet programcsomag jelentős része, amely olcsó és azonnali pénzátutalást tesz lehetővé a pénzügyi szolgáltatók számára a joghatóság területén az XRP érme használatával.

Az ODL csökkenti a devizaár-ingadozások kockázatát is. Ez a Ripple egyik legfontosabb értékjavaslata. Alapvető technológiájával, amely segítséget nyújthat a pénzügyi intézmények számára, egyre több bank veszi át ezt a kriptovalutát. Ez tovább növeli az XRP iránti keresletet, és jó esély van arra, hogy a Ripple ez év végéig magas tartományokat érjen el.

A Ripple jelenlegi teljesítménye és jövőbeli fejleményei


A RippleNet és három terméke, amelyek javítják az XRP pozícióját a blokklánc-hálózatban, felhasználási értékét az elkövetkező jövőben az intelligens szerződéskötésre és a DeFi-re is kiterjesztik a Ripple labs. Jelenlegi 1.515.735.575.264 dolláros piaci felső korlátjával és kényelmesen alacsony érménkénti árával az XRP idén a befektetők kedvenc listájára lép. Az XRP érmék forgalma 45 404 028 640, és maximális 100 000 000 000 XRP érme.

Az XRP ígéretes jövőt mutat, amikor vezetősége azt állítja, hogy csaknem 300 banki és pénzügyi ügyfélkapcsolatot kötött. Ez a lista a piac legnagyobb fegyvereit tartalmazza, mint például az Accenture, a MoneyGram, a BFC Bahrain stb. Ma már számos pénzintézet megkönnyíti ezt a digitális valutát a SWIFT hálózat alternatívájaként, és ez az XRP számára valós alkalmazásokat kínál.

Leegyszerűsítve: a Ripple viszonylag magas piaci sapkával rendelkezik, és mivel biztonságos, gyors és olcsó fizetési rendszerről van szó, belátható időn belül nagy a növekedési potenciálja.

Ne hagyja ki: Ripple Price Prediction

A Ripple 2021 végéig eléri az 1 dollárt: A lényeg

Az elmúlt években a Ripple óriási növekedést mutatott, és jelentős címoldalakat tett azáltal, hogy segítette a bankszektort alapstruktúrájának korszerűsítésében.

A Ripple olcsóbbá és gyorsabbá tette a tranzakciókat az átlag felhasználók számára szerte a világon. A DeFi elindításával a Ripple nyitott főkönyvében, több nagyszerű intézmény beruházásai és a jobb titkosítási szabályozás érdekében a Ripple nagyon jó eséllyel 2021 végéig 1 dollárra gyarapodik..

eToro – A legjobb platform vásárolni Fodrozódás

Az eToro sok éven át megbízhatónak bizonyult az iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector