A Ripple (XRP) várhatóan 100 dollárt vagy annál többet ér el az elkövetkező 5 évben?

A kriptográfia hírneve az évek során megduplázódott, és most minden befektető a kriptobirodalomra mint a pénz jövőbeli tárolásának lehetséges helyére tekint. Ez lehetővé teszi a kriptopiac kibővítését, és a kriptográfia új normálissá válását. A pénzügyi eszközöket továbbra is fizikailag tárolják, és a tranzakciókat hasonló módon hajtják végre a bolygón, azonban a jövő szinte teljesen digitális lesz.

Ez sok ember számára lehetővé teszi, hogy más módon és új megvilágításban nézzen a piacra. Az ilyen előrejelzések csak növelik a kriptográfiai eszközök értékét, és csak logikus, hogy a közeljövőben új értékmagasságokat érhetnek el.

Itt van a Ripple, egy bankok és hálózatok számára készített rendszer, amely pénzváltásban működik. Hogy a Ripple eléri-e a 100 dollárt a következő öt évben, kérdéses, sok tényezőtől függ.

Szerint egy XRP_Cro felmérés, A Ripple befektetők 72,4% -a úgy véli, hogy a kriptográfiai eszköz a következő öt évben elérheti a 100 dollár értéket.

A Ripple elérheti az 1000 dollárt

Szakértők becslései szerint a Ripple a közeljövőben nem tudja elérni az 1000 dollárt. Ez indokolt, mert piaci korlátjának 100 billió dolláros tőkét kellene elérnie ahhoz, hogy ez megtörténjen, ami meglehetősen lehetetlen.

Az ilyen jóslatok furcsának bizonyulhatnak, ha valótlanná válnak, mert a piac leírhatatlan értékeket érhet el, amelyekre nem is számíthatunk. Egyelőre azonban az ilyen becslések helytállóak, és csak akkor változnak, ha a piaci tőke változik. Ekkor lesz hely a kriptográfiai érmék bőségének és értékének egyidejű növekedésére.

A Ripple ellen tavaly év végéig az Egyesült Államok Biztonsági Minisztériuma által benyújtott kereset súlyos veszteséget okozott az általa látott piaci részesedésnek. A per csaknem a felére csökkentette a társaság nyereségét, és komoly visszaeséseket okozott számára a piacon. Egy ilyen esemény után időbe telik, mire a vállalat visszatér a hatalomra.

A Ripple Coin News szerint arra utal, hogy a Ripple ára 10 dollár körüli értékre emelkedhet. Ez lehetővé teszi a szakértők számára, hogy előrejelzéseket készítsenek más kriptomérmékről egyidejűleg.

Amikor a Bitcoin elérte az idén közel 50 ezer dollár értéket, biztosították, hogy más kriptóérmék ugyanúgy működjenek és ugyanannyi elkötelezettséget érjenek el az online birodalomban. A kriptográfia világa virágzik a hírekben, és a közönség, amely részt vesz benne, folyamatosan görbül, amely csak a felfelé halad a Bitcoin elmúlt évtizedének emelkedése óta..

A Ripple elérheti az 10000 dollárt

A fent említett becslés arra a következtetésre jutott, hogy a jövőben a Ripple számára szinte lehetetlen elérni az 1000 dolláros értéket a piacon. Ezért egy 10000 dolláros ár bekövetkezéséhez még valószínűtlenebb, hogy egy ilyen értéket eleve elérjenek vagy keressenek.

A Ripple ára 2021 végére a becslések szerint maximum 1-2 dollár körül alakul, azonban van esély arra, hogy magasabbra kerülhet, és nem haladja meg a 10 dollár összegét. Ezt a jóslatot a kriptovilág elemzői alátámasztják, és összhangban áll más, jelenleg erőteljes kriptovaluták elvárásaival, mint például a Bitcoin és az Ethereum.


A Ripple milliomos lesz belőlem?

Ez egy trükkös játék, mert a kriptopiac az egyik legkiszámíthatatlanabb piac a világon. Egyik pillanatra elképzelhetetlen magasságokat érhet el, magasan az égen szárnyalhat, majd a másik alatt a pusztulás fészkévé omolhat. Így nem biztos megmondani, hogy a Ripple milliomos lesz-e vagy sem. Az ilyen állítások személyes alapon történnek, majd ennek megfelelően kell elvégezni a számításokat.

A legjobb, ha befektetése nem haladja meg azokat a pénzösszegeket, amelyeket nem engedhet meg magának, a legjobb, ha biztonságos leszállást végez. Gondold végig, hogy érdemes-e életed ezen a pontján befektetni a kriptográfiai érméket, és ha igen, akkor haladj előre. Bármennyire is kiszámíthatatlan a kriptopiac, emellett rendkívül nyereséges is lehet. Sokan életcélú befektetésként választották a kriptográfia-befektetés útját, és ez számukra több mint jó.

Győzni fog a SEC ellen?

Az Értékpapír-tőzsdei Bizottság (SEC) azzal vádolja a Ripple-t, hogy XRP-tokenjeit nem regisztrált értékpapírként értékesítette, ezzel megsértette a törvényt. A Ripple továbbra is tagadja ezt az állítást, mondván, hogy a Ripple nem biztonság. Az esély arra, hogy a Ripple megnyerje a SEC csatáját, két okból is jó:

Először Ripple volt megbírságolták 2015-ben a Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) és a "virtuális valuta" nem értékpapír. Az a tény, hogy egy olyan szabályozó, mint a FinCEN, a Ripple-t virtuális pénznemnek minősítette, bizonyos szempontból érvénytelenítheti a SEC állításait.

Másodszor, a Ripple jó helyzetben lehet a SEC ellen, mivel a SEC élén most Gary Gensler, a Commodities Futures Trading Commission (CFTC) korábbi elnöke áll. Gensler a kriptovaluták támogatójaként ismert, és a Bitcoin-t úgy írta le "a változás katalizátora".

eToro – A legjobb platform vásárolni Fodrozódás

Az eToro sok éven át megbízhatónak bizonyult az iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok

  • A kriptográfia hírneve az évek során megduplázódott, és most minden befektető a kriptográfia felé tekint, mint a pénz jövőbeli tárolásának lehetőségére.
  • Szakértők becslései szerint a Ripple most vagy a közeljövőben nem tudja elérni az 1000 dollárt.
  • A legjobb, ha a kriptográfiai befektetés nem haladja meg azokat a pénzösszegeket, amelyeket nem engedhet meg magának elveszíteni, a legjobb, ha biztonságos leszállást végez. A Ripple-t 2015-ben bírságolta a Pénzügyi Bűnözés Elleni Hálózat (FinCEN), és "virtuális valuta" nem értékpapír.
  • Az a tény, hogy egy olyan szabályozó, mint a FinCEN, a Ripple-t virtuális pénznemnek minősítette, bizonyos szempontból érvénytelenítheti a SEC állításait.

Ne hagyja ki:

Mi a Ripple? Kezdő útmutató a hullámzáshoz és tippek az XRP-be történő befektetéshez

Hullámár-előrejelzés

Mi vezeti a Ripple XRP árát 2021-ben?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector