Az Ethereum Classic kereskedelme: lépésről-lépésre útmutató

A kriptovaluta-kereskedelem világszerte hírverést jelent, mivel továbbra is egyre népszerűbb.

tudsz kereskedelem Ethereum Classic olyan kriptovaluták ellen, mint a Bitcoin és a Litecoin. Alternatív megoldásként kereskedhet a digitális fizetőeszközzel egy olyan fiat valutával, mint például az amerikai dollár.

Ön maga akarja kereskedni ezzel a rendkívül spekulatív eszközzel? Ha igen, maradjon velünk.

Ebben az útmutatóban az Ethereum Classic online kereskedelméről beszélünk.

Ez magában foglalja a csupasz csont alapjait hogyan lehet kereskedni az Ethereum Classic-szal, végig fut a rendeléstípusokig, az elvárható díjakig és ahhoz, hogy hogyan lehet egy tisztességes brókert találni.

Az Ethereum Classic kereskedelme 5 egyszerű lépésben:

Az ETC kereskedelméhez az első lépés egy szabályozott tőzsdei számlanyitás, az alapok letiltása, az Ethereum Classic kiválasztása a platformlistáról, végül az ETC vásárlása (go long) vagy ETC eladása (short).

Ez az útmutató az ETC kereskedelméről laikusok szerint mindent lebont, hogy ne kereskedj vakon. De, ha nincs elég ideje végigolvasni, akkor ezt kell tennie az Ethereum Classic kereskedelméért.

1. lépés: Nyisson számlát egy szabályozott brókernél

2. lépés: A számlád finanszírozása

3. lépés: Válassza ki, hogy mennyi Ethereum Classic-t szeretne kereskedni

4. lépés: Vásároljon ETC-t (menjen hosszúra) vagy adjon el ETC-t (menjen rövidre)

5. lépés: Erősítse meg a kereskedelmet


Tartalom

Mi az Ethereum Classic Trading?

Hogyan működik az Ethereum Classic Trading?

Az Ethereum Classic online kereskedelme – Kereskedelem létrehozása

Hogyan lehet pénzt keresni Ethereum Classic

Hogyan lehet kereskedni az Ethereum Classic 2021-tel – lépésről lépésre

GYIK

Mi az Ethereum Classic Trading?

Bár az Ethereum Classic digitális pénznem – eltér a „fiat” kormány által kibocsátott pénznemektől, amelyeket mindannyian használunk az adózáshoz, a kriptovaluták még mindig rendelkeznek pénzügyi értékkel.

Az Ethereum Classic-hoz hasonló digitális pénznemek pénzügyi értéke másodpercenként változik, egyetlen kereskedési nap alatt. Ez a piac keresletének és kínálatának köszönhető, amely, mint minden forgalomképes eszköz, természetesen ingadozik.

Az Ethereum Classic kereskedelmének megfontolásakor az első dolog, amit meg kell jegyezni, hogy a végső cél az lesz, hogy helyesen megjósolja az ETC érmék árának emelkedését vagy csökkenését.

Ha az Ethereum Classic iránti kereslet szárnyal, a digitális érme ára emelkedni fog. Ha ennek az ellenkezője történik, akkor az ár csökken.

Ennek a piaci hangulatnak a megjóslása az, hogy a kriptovaluta kereskedők hogyan profitálnak.

Az alábbiakban egy egyszerű példa látható az Ethereum Classic kereskedelmére:

 • Mondjuk októberben az Ethereum Classic ára 4,00 dollár
 • Ezt ETC / USD néven szemléltetik
 • Ha azt gondolja, hogy az Ethereum Classic nem értékelt, akkor 1000 dolláros vételi megbízást ad le
 • Decemberre a digitális eszköz értéke 6,50 USD
 • Ez 62% -os növekedést mutat
 • Kérjük, nyereségével úgy dönt, hogy eladási megbízás létrehozásával lezárja a kereskedelmet

Mint látható, példánkban az Ethereum Classic két hónap alatt 4,00 dollárról 6,50 dollárra nőtt, ami 62% -os nyereséget eredményezett. Az 1000 dolláros vételi megbízásából 620 dolláros nyereséget ért el!

Ez a példa jól szemlélteti, hogy ha helyesen és időben képes megjósolni a piacokat – akkor profitot tud elérni az Ethereum Classic kereskedésével. Ha azonban helytelenül jósoltál volna, akkor anyagi veszteség maradt volna.

Következésképpen nem is érdemes megfontolnia az Ethereum Classic kereskedelmét, anélkül, hogy először megtanítaná magának a piac működésének csínját-bínját..

Hogyan működik az Ethereum Classic Trading?

Ha korábban bármilyen minőségben kereskedett – az Ethereum Classic kereskedés a második természet lesz az Ön számára.

A részvényekkel és árukkal ellentétben – amelyek évszázadok óta aktívak – a kriptovaluták csak alig több mint 11 éve léteznek.

Azok számára, akik tapasztalatlanok vagy összefoglalóra szorulnak, nézzünk meg néhány Ethereum Classic alapot.

Ethereum Classic kereskedési ármozgások

Az Ethereum Classic költségeinek pontos megértése csak akkor segíthet, ha megpróbálja megjósolni az értékváltozásokat.

Ha az Ethereum Classic iránti piaci hangulat a hosszú kereskedők irányába mutat, akkor ez megjelenik az árban. Ha a kereskedőknek kevés a tőzsdéjük, akkor ez a digitális valuta vélt értékét is befolyásolja.

Sőt, az online brókereknél észreveszi, hogy az ETC-n jegyzett árak eltérőek lesznek. Például egy kereskedési platform 6,0950 dollárt idézhet az Ethereum Classic-on, míg egy másik 6,0947 dollárt. Akárhogy is, az árkülönbség általában enyhe és nem okoz gondot.

Ethereum Classic kereskedési párok

kereskedési ethereum klasszikus

Ahogy korábban említettük, kereskedhet olyan fiat devizákkal, mint az euró vagy az amerikai dollár, vagy egy másik kriptovalutával, mint például a Bitcoin.

A „crypto-fiat” -tól kezdve – ez azt jelenti, hogy az Ethereum Classic-szal kereskedni fog egy olyan állam által kibocsátott pénznem ellen, mint az amerikai dollár. Például, amikor megjelenik az ETC / USD pár – az ETC a „rejtjel” pénznem, az USD pedig a „fiat” pénznem.

Míg az emberek többsége inkább az Ethereum Classic-tal kereskedik a szupererős USD-vel szemben, egyes kereskedési platformok alternatívákat kínálnak. Ide tartozhat például az euró (ETC / EUR), a brit font (ETC / GBP), a japán jen (ETC / JPY) vagy az ausztrál dollár (ETC / AUD).

Azt kell mondani, hogy az Ethereum Classic kereskedésével olyan devizával, mint például USD, nagy valószínűséggel jobb szpredek tapasztalhatók – az ilyen magas likviditásnak köszönhetően.

Ezért nem lesz meglepve, ha azt hallja, hogy a kriptofiat-párok sokkal alkalmasabbak a kezdők számára. Nemcsak könnyebb számszerűsíteni az Ethereum Classic kereskedésével elért nyereséget és veszteséget egy fiat devizával szemben, de sokkal könnyebb spekulálni annak jövőbeli értékével is.

Összefoglalva a párokra vonatkozó szakaszunkat – függetlenül attól, hogy az Ethereum Classic-ot egy fiat devizával vagy más kriptováltóval kereskedik-e – meg kell prognosztizálnia az adott árfolyam emelkedését vagy csökkenését.

Hosszú vagy rövid távú kereskedés

Az Ethereum Classic kereskedelmének fontolgatása során fontos, hogy megfontolja, melyik pénzügyi eszköz felel meg leginkább kereskedési céljainak..

Például, ha kereskedni szeretne az Ethereum Classic-szal, mert úgy gondolja, hogy az eszköz értéke hosszabb időn keresztül növekedni fog – fontolja meg az ETC-érmék közvetlen megvásárlását.

Így egy kriptotárcában tárolja őket, és hetekig, hónapokig, sőt éveken át megtartja a digitális valutát. Viszont akkor készpénzt fizet, ha úgy érzi, hogy itt az ideje a legnagyobb nyereség eléréséhez.

Ha újonc vagy, akkor valószínűleg kissé összetettnek találod a dolgok diagramolvasását és technikai elemzését. Ez viszont nagyon megnehezítheti az Ön számára a profit eléréséhez szükséges döntéseket.

Ezt szem előtt tartva találhat alkalmasabbnak egy „vásárol és tart” stratégiát. Ez azért van, mert a kriptográfiai eszközén tartva már nem kell aggódnia az Ethereum Classic rövid távú volatilitása miatt.

Az Ethereum Classic kereskedelmének rövid távú módját tekintve az a célja, hogy rendszeresen kisebb nyereséget szerezzen. Előfordulhat, hogy sok vételi és eladási megbízást ad le a nap folyamán – különösen, ha kriptovaluta-napi kereskedőként kívánja magát.

Ha ezt az útvonalat választja, tanácsos ragaszkodni az olyan ultra-folyékony párok kereskedéséhez, mint az ETC / BTC és az ETC / USD.

Kereskedelem és Saját Ethereum Classic

Ha a fent említett „vásárlás és tartás” stratégia alkalmazása mellett dönt, akkor azt javasoljuk, hogy ezt egy elismert és szabályozott online brókeren keresztül tegye kriptográfia helyett..

Ha még nem kutatta a brókerek százait az online térben – javasoljuk az eTorót. A közösségi kereskedési platform több mint 13 millió ügyfelet lát el. Az Ethereum Classic nem csak biztonságosan, külön díjmentesen tárolható, de a bróker jutalék nélküli kriptovaluta kereskedést is kínál.

Ennek ellenére a vételi és tartási stratégia nem csak a kezdők számára van fenntartva – mivel alkalmas bármilyen szintű kereskedési tapasztalattal rendelkező emberek számára. Mint mondtuk, egy hosszú távú stratégia kiküszöböli a rövid távú áringadozások figyelemmel kísérésének szükségességét.

Ethereum Classic Trading

Ha jobban kedveli a népszerű rövid távú kereskedési stratégiák ötletét, mint például a „napi kereskedés” vagy a „swing kereskedés” – választhatja az „Ethereum Classic CFD” -t (szerződés a különbségért)..

Ezen a ponton meg kell említenünk, hogy ha az Egyesült Államokban él, akkor a CFD-k szigorúan tilosak, az amerikai értékpapír-törvény szerint. Ha Egyesült Királyságban él, akkor a legtöbb eszközhöz CFD-ket vehet igénybe – leszámítva a digitális pénznemeket, mint például az Ethereum Classic.

Itt van egy gyors áttekintés arról, hogy miről szólnak a CFD-k:

 • A CFD-k nyomon követik a szóban forgó pénzügyi eszköz valós árát – ezúttal az Ethereum Classic
 • Az Ethereum Classic CFD-k versenyképes díjakat és tőkeáttételt jelentenek a kereskedéseknél
 • Lehet „rövidre” vagy „hosszúra” válni a kriptográfiai eszközökön – vagyis nyereségre tehet szert a bearish és bullish piacokról

Ha hozzáférhet CFD-khez, ahol él, akkor kereskedhet az Ethereum Classic-tal mind a fiat, mind a kriptovaluták ellen..

Ha szándékában áll a tőkeáttétel alkalmazása, függetlenül attól, hogy az az Ön országában törvényes-e – mindig lesz egy harmadik fél kriptotőzsde, amely hajlandó felajánlani Önnek.

Mindazonáltal kiemelkedő fontosságú, hogy tudatában legyen annak, hogy ezek gyakran szabályozatlan terek, és ezért tőkéje veszélyben van. Az sem valószínű, hogy képes lesz pénzt befizetni a számlájára egy olyan fiat pénznem használatával, mint az amerikai dollár.

Továbbá, ha az Ethereum Classic-ot amerikai dollárral kívánja kereskedni, akkor valószínűleg ETC / USDT-vel kell megelégednie az ETC / USD helyett. Azok számára, akiknek nincs ismerete, az USDT egy Tether nevű digitális pénznem, amely az USD-hez kötött.

Fontolgatná a kereskedést Ethereum Classic ETC?

Az Ethereum Classic online kereskedelme – Kereskedelem létrehozása

hogyan lehet kereskedni az ethereum klasszikus

Az Ethereum Classic hatékony kereskedelmének elsajátításához szilárdan meg kell ismernie a kereskedési megbízásokat. Végül, megrendelés leadása nélkül az online bróker nem fogja tudni, mi a helyzet az Ethereum Classic kereskedelemben!

Ha véletlenül forexszel és hasonlóval kereskedett, mint korábban, akkor már ismeri az eljárást. Azok számára, akik még nem tették meg – előrejelzésétől függően ad le megbízást, és a kereskedési platform ezt az utasítást hajtja végre az Ön számára. Ezután hátradől, és reméli a legjobbat.

Az alábbiakban áttekintjük a könnyen használható megbízások listáját az Ethereum Classic online kereskedése során.

Vásárlás vagy eladás megrendelés

A legalapvetőbb megrendelésektől kezdve a „vétel” és az „eladás” kötelező.

Összefoglalva:

 • Adjon vételi megbízást, ha úgy gondolja, hogy az Ethereum Classic értéke növekedni fog
 • Adjon eladási megbízást, ha úgy gondolja, hogy az Ethereum Classic értéke csökken

Amint láthatja, a vételi / eladási megrendelések nagyon egyszerűek. Az Ethereum Classic kereskedelméhez minden egyes megrendeléshez vételi és eladási megbízásra lesz szükség.

Dióhéjban: Ha vételi megbízással lépsz be a piacra – az eladási megbízás bezárja a kereskedelmet. Ha eladási megbízással ad meg – egy vételi megbízás lezárja a kereskedelmet.

Belépési ár

Most, hogy ismeri az Ethereum Classic kereskedésének alapjait, áttekinthetünk néhány egyéb hasznos megrendelést.

Az online kereskedési platform változatlanul megkérdezi Öntől, hogy szeretne-e „limit megbízást” vagy „piaci megbízást” – ez jelzi az Ön „kilépési stratégiáját” a brókernek.

Az alábbiakban megtalálhatja az egyes megrendelések egyszerű magyarázatát a köd tisztításához:

 • Piaci megrendelés: Az Ethereum Classic értéke 6,5020 dollár. Örül a kínált árnak, ha brókerénél piaci megrendelést ad le. Brókere azonnal végrehajtja ezt a megrendelést ezen vagy a legközelebbi elérhető áron. A kereslet és kínálat miatt az Ön által kapott ár mindig-ennyire eltérhet.
 • Limit sorrend: Az Ethereum Classic értéke 6,5020 dollár, azonban addig nem akar belépni a piacra, amíg az ár el nem éri a 6,6970 dollárt. Ezt szem előtt tartva 6,6970 dolláros „limit megbízást” ad le. Ez a pozíció mindaddig függőben marad, amíg az ETC érmék el nem érik az árcélt, vagy Ön úgy dönt, hogy manuálisan lemondja a limit megbízását.

A limit megbízások rendkívül népszerűek bármely eszköz kereskedői között, a pozíció felett megszerzett kontroll szintjének köszönhetően.

Kilépési stratégia

A piacra lépés módjának ismertetése után természetes, hogy kilépési stratégiákra térünk át. Itt kerülnek alkalmazásra a „take-profit” és a „stop-loss” megbízások.

Az alábbiakban megtalálhatja az egyes megrendelések egyszerű magyarázatát a köd tisztításához:

 • Take-profit: Ha a nyereségét mondjuk 3% -kal szeretné rögzíteni az Ethereum Classic kereskedésén – állítsa be a take profit megbízását 3% -kal az aktuális ár fölé vagy alá. Ha, vagy amikor az ETC érmék eléri ezt az árat, brókere bezárja az Ön kereskedését.
 • Veszteség megállítása: Ha nem akarja meghaladni az Ethereum Classic kereskedés több mint 1% -át, állítsa a stop-loss megbízását 1% -kal magasabbra vagy alacsonyabbra, mint annak jelenlegi értéke. Ha, vagy amikor az ETC érmék eléri ezt az árat, brókere bezárja az Ön kereskedését.

További magyarázatért kérjük, olvassa el az alábbiakban egy példát arra, hogyan lehet mindkettőt felhasználni ugyanazon kereskedelem során:

 • Az ETC / USD árfolyama 6.5020 dollár
 • Abban a hitben, hogy az ár emelkedni fog, megrendelést ad le
 • Ha nem akar több mint 1% -ot veszíteni, 6,4369 dolláros stop-loss megbízást ad le
 • Ha pozíciója 3% -os nyereséget termel, akkor készpénzt szeretne kifizetni
 • Mint ilyen, 6,66970 dolláros take-profit megbízást ad le

Ahogy a példánkból kitűnik, az Ethereum Classic árának mindkét oldalán fel lehet venni a profit-profit és a stop-loss megbízásokat. Bármelyik irányba is halad a digitális valuta ára, a bróker automatikusan bezárja a kereskedést – az Ön által korábban meghatározott feltételekkel.

Itt csak két lehetséges kimenetel létezik, amelyek a következők:

 • Ha az ETC / USD 6,6970 dollárra növekszik – a bróker automatikusan végrehajtja a take-profit megbízást. Ez zárolja a 3% -os nyereséget, és ennek következtében a kereskedelem lezárult.
 • Ha az ETC / USD 6,4369 dollárra csökken – a bróker automatikusan végrehajtja a stop-loss megbízását. Ez megállítja a veszteséget 1% -on, és ennek következtében a kereskedelem lezárult.

Készen áll a merülésre Ethereum Classic ETC piac?

Hogyan lehet pénzt keresni Ethereum Classic

Amint az a fenti példáinkból kitűnik, vannak megrendelések, amelyek kiküszöbölik a kereskedelem megfelelő időben történő manuális lezárásának szükségességét. Ez azonban nem jelenti azt, hogy könnyű pénzt keresni az Ethereum Classic kereskedésével.

Éppen ellenkezőleg, számos más szempont van, mielőtt megismerné a digitális valuták kereskedésének csínját-bínját – lásd alább.

1. Tét

Fogja a megrendeléseket és készen áll az Ethereum Classic kereskedésére? Először ki kell választania a tétjét. Érdemes szem előtt tartani, hogy minél nagyobb a tétje, annál nagyobb lehet a nyeresége vagy a vesztesége.

Például, ha 50 dollárt tesz be az Ethereum Classic-ra, és 3% -os nyereséget szerez – ez 1,50 dollárnak felel meg. A másik oldalon: Ha magasabb tétet fogad el a kereskedelemben, mondjon 1000 dollárt – 30 dolláros nyereség valósulna meg.

Ezért sok kereskedő egy bankroll menedzsment stratégiát foglal magában kereskedési törekvéseiben.

Az Ethereum Classic kereskedelmének fontolgatása során ne feledje, hogy számlája egyenlege hétről hétre változik, különösen ha rövid távú stratégiát vállal..

Ezt szem előtt tartva ésszerű egy százalékot iránymutatásként használni. Népszerű bankroll-kezelési stratégia az, hogy soha nem birtokolhat többet a rendelkezésre álló kereskedési számla 2% -ánál.

Például, ha a számláján 1500 dollár van, ne tegyen 30 dollárnál többet egy Ethereum Classic kereskedésre. Ha 10 000 USD lenne, akkor a maximális tét 200 USD lenne – és így tovább.

A jó hír az, hogy az eToro rendkívüli brókerplatform lehetővé teszi az Ethereum Classic kereskedését 25 dollártól – ez a stratégia könnyen elérhetővé válik.

2. Ethereum klasszikus kereskedési tőkeáttétel

Korábban említettük, hogy néhány ember nem fér hozzá az Ethereum Classic CFD-khez. Ha nem tartozik ebbe a kategóriába – hozzáférhet a tőkeáttételhez, amelyet a CFD meghív. Bár a tőkeáttétel nagyszerűen hangzik, fontos, hogy óvatos legyünk tőle.

Ha kereskedik az Ethereum Classic-szal, és megfelelő hívást kezdeményez a brókerrel (ami profitot eredményez) – a fent említett tőkeáttétel jelentősen növelheti nyereségét.

Mint ilyen, ha tőkeáttételt alkalmaz, de a kereskedelem rosszul megy (veszteséget eredményez) – a tőkeáttétel növeli a veszteségeit.

Az érthetőség kedvéért lásd alább az Ethereum Classic tőkeáttétellel történő példáját:

 • 1000 USD eladási megbízást hoz létre ETC / USD áron
 • 1: 2 tőkeáttételt alkalmaz a kereskedelemben
 • A nyeresége 10%
 • Tőkeáttétel nélkül a nyeresége 100 dollár
 • 1: 2 tőkeáttétel alkalmazásával a nyeresége 200 dollár

Mint fent láthatod, ha kezedbe veheted a tőkeáttételt, növelheted a profitodat. Meg fogja tapasztalni, hogy egyes kereskedési platformok akár 1: 100 arányú tőkeáttételt is kínálnak az ügyfeleknek. Azt tanácsoljuk, hogy az ilyen brókerektől szabadon kell tartózkodni, mivel valószínűleg szabályozatlanok.

Fess to Trade Ethereum Classic Online

Lehet, hogy már eldöntötte, hogyan kell kereskedni az Ethereum Classic-szal – akár egy fiat devizával, akár egy kriptováltozattal szemben, hosszú vagy rövid távon. Akárhogy is, ismernie kell a lehetséges díjakat.

A kereskedési platform végül is üzlet. Az ilyen brókerek által felszámított díjak meglehetősen nagy mértékben változhatnak és változhatnak is. Ezért fontos, hogy ellenőrizze az egyes brókerek díjait.

Az alábbiakban találja a gyakran talált díjak listáját, hogy képet adjon arról, hogy mire kell figyelnie.

Ethereum Classic Kereskedelmi Bizottság

A legtöbb online bróker jutalékot számít fel az Ethereum Classic kereskedésére. Ez általában változó díjat jelent a megrendelés értékéhez képest.

Hogy képet adjon arról, hogy mire számíthat – a Coinbase kriptovaluta-közvetítő 1,49% -ot számít fel az ügyfeleknek minden egyes kereskedelmi akcióért. Ez 1,49% a piacra lépéskor, és 1,49% a piacról való kilépéskor.

Teljes ellentétben – az eToro-nál – 0% -os jutalékot fizethet, amikor az Ethereum Classic kereskedését választja. 15 további digitális pénznem is elérhető!

Ethereum Classic Spread

Az online brókerek által felszámított felár összehasonlítható egy közvetett díjjal. Leegyszerűsítve: a spread a vételár és az eszköz eladási ára közötti különbség – ebben az esetben az Ethereum Classic.

Minél nagyobb az árkülönbség, annál nagyobb a „díj”. Másrészt, ha úgy látja, hogy egy bróker „szűk spreadet” kínál – ez jobb a pénztárcájának. Finomabb pontot hozzáadva – ha a spread 1,90% az Ethereum Classic kereskedésénél, akkor 1,90% -nál kezdi a kereskedést piros színnel.

Ez azt jelenti, hogy ha a pozíciója 1,90% -ot tesz ki, akkor ez ténylegesen veszteséges – míg bármi, ami meghaladja az 1,90% -ot, profitnak tekinthető.

Egyéb Ethereum Classic kereskedési díjak

Most, hogy megismertettük Önt a leggyakrabban látott díjakkal, elengedhetetlen tudnia, hogy az Ethereum Classic kereskedése érdekében más díjak jöhetnek szóba.

Az alábbiakban felsoroltunk még néhányat, amelyekre figyelni kell.

 • Betét / kifizetések: Néhány online bróker alapértelmezés szerint felszámolási díjat számít fel. Például a Binance kriptoplatform 2% -ot számít fel minden betéti kártya tranzakcióért, míg a Coinbase-nél 3,99%. Ezzel szemben az Ethereum Classic kereskedésével az eToróban az egyetlen finanszírozási költség 0,5%, amelyet az ügyfelek fizetnek, ha nem fizetnek be amerikai dollárt.
 • Tétlenség: Az inaktivitási díjak általánosak az online brókereknél. Ezt a díjat általában havonta számolják fel – miután 12 hónapig nem kereskedtek aktívan. Egyes kereskedési platformok mindössze 3 hónap múlva kezdik meg a töltést. A havi díjat addig számoljuk fel, amíg számláját nem törlik vagy kereskedést nem hajt végre.
 • Egynapos finanszírozás: Ha nem az Egyesült Államokból vagy az Egyesült Királyságból származik, és hozzáférhet a CFD-khez, ahol lakik – akkor egynapos finanszírozási díjat kell fizetnie. Ezt a díjat minden éjszaka nyitva hagyott kereskedelemért felszámítják, hétvégén pedig magasabb díjat számítanak fel. Ezt „swap-díjnak” is nevezik.

A regisztráció előtt mindig ellenőrizze bármely kereskedési platform árazási táblázatát, mivel a díjak hamarosan megemészthetik nyereségét.

A tömegkedvelő eToro oldalon jutalékmentesen kereskedhet az Ethereum Classic céggel. Nem csak ez, hanem a szabályozott bróker is versenyképes felárakat és csupán 0,5% -os díjat kínál az USD-n kívüli betétekért.

Hogyan lehet kereskedni az Ethereum Classic 2021-tel – lépésről lépésre

Mostanra kétségtelenül egy kicsit megkeveri az Ethereum Classic kereskedését.

Az Ethereum Classic kereskedelmének elsajátításában tett útjának befejezéséhez lépésről lépésre áttekintést állítottunk össze, amely végigvezeti Önt.

1. lépés: Válasszon egy Ethereum Classic kereskedési webhelyet

Az Ethereum Classic kereskedési webhely kiválasztásakor az első kikötő egy megfelelő kereskedési platform megtalálása. Az online platformok százai esnek át magukon, hogy regisztrálhassanak – tehát válasszon okosan.

Ezért tartjuk legfontosabbnak, hogy ellenőrizze a fontos tényezők listáját, amelyekre figyelnie kell, ha online kriptográfust keres..

 • Szabályozás: A kereskedési platformot olyan szervezetek engedélyezik-e és szabályozzák-e, mint a CySEC, az FCA vagy az ASIC?
 • Díjak: Milyen bróker díjakat kell fizetnie az Ethereum Classic kereskedésekor?
 • Kifizetések: Milyen fizetési típusokat fogad el a kriptográfiai platform?
 • Számla minimum: Mekkora a minimális tét és betét a kereskedési oldalon?
 • Ethereum klasszikus párok: Milyen kripto- és fiat-valutákkal lehet kereskedni az ETC ellen?
 • Kereskedési platform: Az Ethereum Classic kereskedési platform könnyen használható és kezdőbarát?
 • Mobil: Az online bróker mobilalkalmazást kínál útközbeni kereskedéshez?

Mint látható, sok mindenre kell gondolni, ezért nem lehet pofonegyszerű döntés. A kereskedési platform nem csak az Ethereum Classic megrendelések végrehajtásáért felel. De valószínűleg Önnek is tárolja a digitális pénznemeket.

Az eToro különféle módon ragyog, mivel 19 millió ügyfeléből sokan egyetértenek. Az alábbiakban felsoroltuk az eToro Ethereum Classic kereskedésének legjobb szempontjait.

 • A szociális kereskedési platformot számos joghatóságban szigorúan szabályozzák, ideértve az ASIC, az FCA és a CySEC licenceket. Az amerikai lakosok számára, eToro be van jegyezve a FINRA-nál
 • Az ügyfelek profitálnak a jutalék nélküli Ethereum Classic kereskedésből, szoros spreadekkel
 • Az eToro azonnal feldolgozza a betéteket, elfogadja a hitel- / betéti kártyákat és az e-pénztárcákat, például a PayPal, a Skrill és a Neteller
 • Az alkusz különféle fiat és digitális pénznemeket kínál kereskedelemre az Ethereum Classic ellen
 • Az ETC kereskedésének minimális tétje mindössze 25 dollár

2. lépés: Nyisson meg egy Ethereum Classic kereskedési számlát

Menjen át a választott kereskedési platformra, és keresse meg a „csatlakozás most” vagy a „regisztráció” gombot. Nál nél eToro, ez a folyamat átlagosan kevesebb mint 10 percet vesz igénybe.

Meg kell adnia néhány alapvető adatot, például nevét, címét, e-mail címét, telefonszámát és születési dátumát. Emellett feltöltenie kell egy fényképes igazolvány másolatát, például útlevelét. Az online brókernek meg kell tanulnia, hogy ki vagy a KYC szabályai szerint.

Az eToro automatizált ID technológiát használ az ügyféladatok ellenőrzéséhez – ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag egy pillanat alatt kereskedni fog az Ethereum Classic-szal.

A fényképes igazolvány feltöltése előtt kereskedhet az Ethereum Classic-szal, azonban ezt a lépést akkor kell végrehajtania, ha 2250 USD-nál nagyobb összegű visszavonást vagy befizetést kér..

3. lépés: Betéti alapok

Ezen a ponton finanszírozhatja új kereskedési számláját, hogy saját otthonából kényelmesen kereskedhessen az Ethereum Classic-szal.

Mint említettük, az eToro kompatibilis számos fizetési móddal. Ide tartozik a hitel- / betéti kártya, a Skrill, a Neteller és a PayPal. Fiókjának finanszírozása rendkívül gyors, biztonságos és kényelmes.

4. lépés: Válassza az Ethereum Classic Trading Market lehetőséget

befektetés az ethereum classic stb árba

Miután elvégezte a 3. lépést, piacot választhat a platformon. Egyszerűen lépjen át a „Kereskedelmi piacok” kategóriába a rendelkezésre álló böngészéshez.

Ha viszont már tudja, milyen Ethereum Classic párral szeretne kereskedni, akkor használhatja a keresési lehetőséget. Kereshet például ETC / USD vagy ETC / LTC kifejezésre.

5. lépés: Helyezze az Ethereum Classic kereskedést

Itt az ideje, hogy forgalomba hozza Ethereum Classic kereskedését. Itt érkeznek a korábban lefedett megrendelések. Ha frissítő tanfolyamra van szüksége, nyugodtan görgessen vissza az útmutató „Kereskedelem beállítása” szakaszához.

Attól függően, hogy milyen irányban látja az Ethereum Classic árát, folytathatja a vétel / eladás megrendelését. Ezután nyomja meg a „open trade” gombot – ez végrehajtja a megrendelését.

Hogyan lehet kereskedni az Ethereum klasszikus útmutatóval – Az ítélet

Az Ethereum Classic biztonságos és hatékony kereskedelméhez – a legjobb, ha ragaszkodik egy olyan szabályozott brókerhez, amely jó díjakat és rengeteg piacot kínál.

Ezért szeretjük az eTorot. A bróker nagyon kezdőbarát, a megbízások felállítása egyszerű, és 0% jutalékkal kereskedhet olyan pénzügyi eszközökkel, mint az Ethereum Classic.

A közösségi kereskedési platform lehetővé teszi az Ethereum Classic kereskedését más kriptovagyonokkal, mint a Bitcoin és a Litecoin, valamint olyan fiat pénznemekkel, mint az amerikai dollár, az euró és a brit font.

Valószínűleg az a legfontosabb, hogy a brókert különböző joghatóságok szabályozzák. Összességében elmondható, hogy tisztességes és megbízható brókerhez ragaszkodva, valamint a miénkhez hasonló útmutatók után kutatva – biztonságosan saját maga is kereskedhet az Ethereum Classic-szal.

eToro – az Ethereum Classic ETC legjobb kereskedője

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

GYIK

Az Ethereum Classic kereskedése biztonságos?

Igen. Az Ethereum Classic kereskedése biztonságos – feltéve, ha ezt egy engedéllyel rendelkező és szabályozott brókeren keresztül teszi meg, mint például az eToro. A kereskedési platform az Egyesült Államokban van bejegyezve, és Ausztráliában, az Egyesült Királyságban és Cipruson van szabályozva.

Hogyan kereskedhetek az Ethereum Classic-szal?

Az Ethereum Classic kereskedelmének legkényelmesebb módja egy online bróker, például az eToro. Legalább 200 dollárral finanszírozza számláját, és csak 25 dollárért rendeljen.

Gazdagodhat-e az Ethereum Classic kereskedésével?

Ha helyesen jósolja az Ethereum Classic rövid távú ármozgásait, akkor profitot fog termelni. Ha helytelenül jósol, veszteséget okoz. Soha ne tegyen többet, mint amennyit a költségvetése megenged, és fontolja meg a bankroll-kezelési stratégiát.

Legális-e az Ethereum Classic kereskedelem az Egyesült Államokban?

Az Ethereum Classic kereskedelem az Egyesült Államokban legális. Nem kap azonban hozzáférést a tőkeáttételes CFD-khez.

Kereskedhet-e az Ethereum Classic-szal a tőkeáttétellel??

Ha az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban él, nem férhet hozzá az Ethereum Classic tőkeáttételéhez egy szabályozott brókeren keresztül. A szabályozatlan kereskedési platformok tőkeáttételt kínálnak – ezt azonban a legjobb elkerülni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector