Az IOTA vásárlása – Kezdő útmutató 2021

Hogyan vásárolhat IOTA & Keresse meg a legjobb árat

A 2016-ban indított IOTA kriptovaluta és nyílt forráskódú elosztott főkönyv. Alig 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációval rengeteg felfelé ívelő potenciál rejlik ebben a digitális eszközben.

Ha fel akarsz ugrani a siklóra, és megtanulod, hogyan vásárold meg magad az IOTA-t (MIOTA) – maradj ott, ahol vagy.

Ebben az útmutatóban, megmutatjuk, hogyan lehet ma megvásárolni az IOTA-t. Végigvezetjük a bróker kiválasztásának, a lehetséges kockázatok és előnyök megismerésének, valamint az IOTA-befektetés lehető legbiztonságosabb megvalósításának lépésein..

Nem csak ez, hanem részletesen bemutatjuk, hogyan hozhat létre kereskedési megbízásokat, tárolhatja MIOTA tokenjeit, és hogyan állhat össze egy befektetési terv.

Hogyan vásárolhat ma IOTA – lépésről lépésre útmutató

Azok számára, akik most nem akarják elolvasni a teljes kezdő útmutatót – alább láthat egy 5 lépéses áttekintést az IOTA vásárlásáról.

1. Válasszon egy szabályozott kriptográf szolgáltatót, amely az IOTA szolgáltatást kínálja

2. Készítsen pénzt új eToro számlájára

3. Válassza az IOTA (MIOTA) lehetőséget az elérhető kriptovaluták listájáról

4. Töltse ki a megfelelő mezőt a megvásárolni kívánt IOTA mennyiségével

5. Ellenőrizze, hogy elégedett-e a megadott adatokkal

Most készen áll az IOTA vásárlására betéti / hitelkártyával vagy e-pénztárcával? Ha igen,

eToro – A legjobb bróker IOTA


Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén

Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan lehet ma megvásárolni az IOTA-t. A lépésenkénti vásárlási folyamat végigjárása mellett azt is megvizsgáljuk, mi lesz ennek a digitális pénznemnek a jövője.

1. lépés: Válasszon online IOTA közvetítőt vagy tőzsdét

A fent felsorolt ​​5 lépéses áttekintés után látni fogja, hogy megemlítettünk egy szabályozott brókert. Ez nagyon ajánlott, mint a legbiztonságosabb megoldás az IOTA vásárlásának mérlegelésekor.

Ha feliratkozik az eToro-ra, közvetlenül megvásárolhatja az IOTA-t, és ami még fontosabb, biztonságos és biztonságos körülmények között. Az online brókert ugyanis több szerv szabályozza.

Alternatív lehetőség az Ön számára az IOTA vásárlása egy harmadik fél kriptovaluta tőzsdéjén. Ez a lehetőség óvatosságra szól, mivel a tőzsdék gyakran nem szereznek engedélyt, ezért azokat egyetlen hatóság sem szabályozza.

Éles ellentétben az eToro erős a szabályozás terén. A platformra az ASIC, az FCA és a CySEC szigorú szabályai vonatkoznak. Nem csak ez, de a brókert is bejegyezte és jóváhagyta a FINRA az Egyesült Államokban.

1. Szabályozás

Több száz IOTA-vásárlási hely – a szabályozó testületek védőernyőt nyújtanak többek között az árnyékos brókerek és a helytelen gyakorlatok ellen.

Ez azt jelenti, hogy ha a platform olyan szabályozású, mint az eToro, akkor megvásárolhatja az IOTA-t tetszés szerint, biztonságban annak tudatában, hogy a vállalat az igazgatótanács felett áll, és felelősséggel tartozik tetteiért.

Mint mondtuk, ha rejtjelcsere fontolgatja, erősen kétséges, hogy ilyen biztonsági hálót kínálnának Önnek. Ráadásul az évek során számos olyan eset fordult elő, amikor a szabályozatlan pénzváltótárcák a feltörés áldozatává váltak, miközben út közben dollármilliókat veszítettek.

Mindig van lehetőség megvásárolni az IOTA-t, majd az érméket egy privát kriptotárcában tárolni. Bár a saját digitális pénznemének gondozása elég egyszerűen hangzik, vannak negatívumok.

Ha úgy dönt, hogy az IOTA-t magán kriptotárcában tárolja, akkor az a felelősség, hogy megvédje, biztosítsa és őrizze hosszú titkos kulcsát az internetes bűnözők kezébe kerülés ellen..

Az eToro jól elismert online bróker viszont kivágja ezt az aggodalmat. A platform biztonságos helyen tárolja a MIOTA tokenjeit, külön költség nélkül.

2. Fizetési módok

Ha elgondolkodik az IOTA vásárlásán, örömmel fogja tudni, hogy a választott fizetési móddal kompatibilis hely megtalálása valószínűleg nem jelent problémát..

Míg évekkel ezelőtt előfordulhat, hogy elakadt a banki átutalás mellett – ami még 2021-ben is az egyik leglassabb módja az online fizetésnek -, manapság a modern brókerek különféle típusokat fogadnak el.

Az eToro kripto szolgáltató kompatibilis a legtöbb problémamentes fizetési móddal. Ez magában foglalja az olyan hitel- / betéti kártyákat, mint a Mastercard, Visa, Maestro és még sok más. Ezen hagyományosabb lehetőségek mellett a bróker elfogad olyan e-pénztárcákat, mint a Neteller, a PayPal, a Klarna és a Skrill.

3. Díjak és jutalékok

Fontos minden új vállalkozásba belemenni, anélkül, hogy pislogna. Ennek egyik módja az, hogy figyeljen a lehetséges díjakra és jutalékokra, különösen az IOTA megvásárlásának megfontolásakor.

Ha helyesen időzíti a piacokat, és leadja a megfelelő megrendelést, akkor egészséges nyereséget érhet el az IOTA vásárlásával a saját otthonában.

Természetesen az online brókereknek nyereséget kell elérniük, hogy továbbra is hozzáférést nyújtsanak a kriptovaluta piacokhoz, és fizetniük kell a rezsiköltségekért és hasonlókért, mint minden vállalkozás. Tehát mindaddig, amíg ezek a díjak nem zsarolók, mindenki számára jól működik.

A legtöbb online bróker változó díjat számít fel az ügyfeleknek a pozíció értékével szemben.

Lásd alább a változó díj egyszerű példáját:

 • Az online kriptográfiai szolgáltató, a Coinbase változó 1,49% -os díjat számít fel minden egyes kereskedésért
 • Ergo, ha 1000 dollár értékű kriptot vásárol – a Coinbase díja 14,90 dollár
 • Ha a pozíciója 2000 dollár értékű – a díj 29,80 dollár -, és így tovább

Az egyértelműség kedvéért összeállítottunk egy gyakorlati példát arra, hogy ez a díj hogyan befolyásolhatja az IOTA-vásárlásból származó bármely nyereséget:

 • 1500 dollár értékű vételi megbízást hoz létre az IOTA vásárlásához
 • Mint ilyen, a Coinbase-nek 22,35 dollárt fizet (az 1500 dollár 1,49% -a)
 • Amikor eladni akar, a tokenek értéke 1900 USD
 • Ismét 1,49% -ot kell fizetnie – ami 28,31 USD-nak felel meg
 • Összesen 50,66 USD díjat fizetett

Amint az a fentiekből is kitűnik, az 1,49% percenként hangzik. De mivel minden egyes kereskedésért felszámítják őket – ezek a díjak hamarosan megemésztik a potenciális nyereséget.

Ha úgy döntött, hogy az IOTA-t az eTorón keresztül vásárolja meg, akkor 50,66 USD-t megtakarított, mivel ez a bróker 100% -os jutalékmentes.

A tranzakciós költségeket illetően tisztában kell lennie azzal, hogy egyes platformok díjat számítanak fel a befizetésért. Például a Coinbase betéti kártya 3,99% -át számolja fel betéti kártya használatakor.

Ez azt jelenti, hogy a korábbi példánkban szereplő vételi megbízás 59,85 dollárba került volna.

Éppen ellenkezőleg, ha nem amerikai dollárral fizet be, az eToro egyszerűen 0,5% -os cseredíjat számít fel az ügyfeleknek.

4. Egyéb fontos tényezők

Az 1. lépésben bemutattuk az IOTA vásárlásának legfontosabb jellemzőit – jutalékok és díjak, szabályozás és fizetési módok.

Kicsit jobban megvilágítani, hogy mit kell még figyelembe venni, amikor biztonságos helyet keres az IOTA vásárlásához – lásd alább.

 • Felhasználóbarátság: Döntő fontosságú, hogy a közvetítői webhely könnyen használható legyen. Ha a platform szimpatikus a kezdők számára, az IOTA vásárlásának végétől a végéig tartó folyamata sokkal kellemesebb élményt fog tapasztalni. Az eToro köztudottan felhasználóbarát.
 • Minimális befektetés: Mielőtt feliratkozna bármely platformra az IOTA vásárlásához – győződjön meg róla, hogy tudja, mi a minimális befektetés az adott közvetítésnél. Ennek fő oka az, hogy néhány kriptográfiai szolgáltató nagy minimális befektetésre számít. Ez nem lenne ideális egy teljes kezdő számára. Az eToro-nál az ügyfelek 25 dollárért vásárolhatnak IOTA-t!
 • Tárolás: Gondolkodni azon, hogyan lehet megvásárolni az IOTA-t és hogyan kell tárolni, kéz a kézben jár. Amint azonban kitértünk rá, ha kezdő vagy, akkor kerüld a szabályozatlan brókereket és cseréket. Ezért kedvező lehetőség az eToro-ra való feliratkozás, ahol ingyenesen tárolhatja érmeit szabályozott és biztonságtudatos környezetben.

2. lépés: Készítsen elő egy befektetési tervet

Az IOTA vásárlására törekvő sok befektető által elfogadott stratégia egy befektetési terv kidolgozása.

Figyelembe véve, hogy a kriptovaluta piac mennyire ingatag – a befektetési terv bölcs lépés. Különösen azok számára, akik újak a digitális valuta színtéren, de valójában minden szintű tapasztalattal rendelkező emberek számára.

Ha olyan emberek kategóriájába tartozik, akik soha nem vásároltak pénzügyi eszközt, az alábbiakban néhány hasznos stratégiai ötletet láthat.

1. Hosszú távú vagy rövid távú

Ha az IOTA megvásárlásán gondolkodik, úgy gondolja, hogy rövid vagy hosszú távú befektető lesz?

Magyarázzuk tovább a kettő közötti különbséget.

A rövid távú befektetők kicsi, de rendszeres nyereséget keresnek. Ez úgy érhető el, hogy belép a piacra, majd percek vagy órák (néha napok) alatt kilép – a rövid távú áremelkedések maximális kihasználásával.

Vegye figyelembe, hogy a kriptopénzek erősen spekulatívak, és akár öt-hatszoros mértékben is ingadozhatnak a fiat pénznemek és az arany értékénél. Mint ilyen, ha helyesen időzíti a piacot, akkor lenyűgöző nyereségre tehet szert.

A hosszú távú befektetők arra törekszenek, hogy IOTA-t vásároljanak, és hetekig vagy hónapokig tartsák meg az érméket. Ezt találóan „vételi és tartási” stratégiának hívják, és jó lehetőség lehet a kezdők számára, mivel nincsenek aggodalmak a rövid távú áreltolódások miatt..

2. Célzott IOTA ár

A kriptovaluta befektetők körében népszerű stratégia a cél IOTA ár felhasználása.

A köd tisztítása érdekében – tegyük fel, hogy az IOTA-befektetés megháromszorozására törekedett. Ha a digitális fizetőeszköz ára 0,3550 dollár volt az első vásárláskor – annak értékének 1,0650 dollárra kellene emelkednie.

Ha meg akarja négyszerezni ugyanazt a beruházást, az IOTA-nak 1,4200 dollárra kell emelkednie – és így tovább.

Egyrészt hihetetlenül hangzik a befektetés négyszeresére növelése. De az ábrák sokat beszélnek.

Vagyis az IOTA 2017 közepén elérte a 0,15 dolláros mélypontot, de ezt követően mindössze hat hónappal később mindenkori csúcsra, 5,25 dollárra robbant. Ez több mint 3400% -os elmozdulás.

3. Vegye figyelembe a rendszeres befektetéseket

Amint fentről látható, a kriptovaluták rendszeresen ingadoznak az árban, az eszköz értékének piaci hangulatának köszönhetően.

Amikor oktatja magát az IOTA vásárlásával kapcsolatban, érdemes megfontolnia a rendszeres, de kisebb beruházások megvalósítását a terv részeként..

Ezt a stratégiát sok befektető alkalmazza, és a portfólió lassú felépítésével jár. Ez azt jelenti, hogy úgy vásárolhat IOTA-t, hogy nem kockáztatja teljes tőkéjét egyetlen találat alatt.

Az eToro-nál 25 dollárért vásárolhat IOTA-t! Ez a digitális pénznemek vásárlásának rendszeres befektetési stratégiáját teszi lehetővé a legtöbb ember számára.

Fontolgatná a befektetést IOTA MIOTA?

3. lépés: Nyisson meg egy IOTA Broker fiókot

Aki ezt olvassa, aki korábban már kereskedett, bár részvényekkel, devizával vagy akár ezüsttel – az IOTA bróker számla nyitási eljárása szinte teljesen megegyezik.

Ha véletlenül teljesen kezdő vagy – menj át a kriptográfus szolgáltatójának platformjára, és keresd meg a „Csatlakozz most” gombot.

Megkérik egy űrlap kitöltésére, amely tartalmazza az utó- és vezetéknevét, lakcímét, e-mail címét, mobiltelefonszámát és születési dátumát.

A pénzügyi szabályozók által bevezetett KYC (Ismerje meg az ügyfelet) szabályok szerint a brókernek fényképes igazolványt is be kell nyújtania. A leggyorsabban feldolgozható útlevél, bár használhat vezetői engedélyt is.

Ezenkívül meg kell adnia a lakcímigazolásának egy példányát. Gondoljon a közüzemi számla, a bankszámlakivonat vagy az adólevél mentén.

Mint említettük, megvizsgálhatja, hogyan vásárolhat IOTA-t szabályozatlan kriptotőzsdén vagy brókeren keresztül. Ez azonban problémát kér, mivel egyáltalán nincs védelme. A szabályozás hiánya azt jelenti, hogy a vállalatnak nincsenek normái, amelyeket betartana, és nincs kire válaszolnia.

Éppen ellenkezőleg, az eToro engedéllyel rendelkező bróker az ipar egyes szabályozó óriásainak figyelő szeme alatt működik.

Nem csak ez, de egyes platformokon napokba telik a KYC dokumentumok kézi ellenőrzése. Míg az eToro automatizált technológiát használ – így általában 10 percen belül befizetheti és megvásárolhatja az IOTA-t.

4. lépés: Betétek befizetése

Fontos ellenőrizni, hogy elfogadják-e az Ön által preferált fizetési módot, mielőtt eljutna erre a szakaszra.

Feltéve, hogy fizetési típusa kompatibilis – az IOTA vásárlásához befizethet bizonyos összegeket számlájára. A leggyorsabb fizetési mód a betéti / hitelkártya vagy az e-pénztárca – mindkettőt elfogadja az eToro.

Valójában IOTA-t vásárolhat az eToro-ban a fizetési módok lenyűgöző választékával, beleértve a Neteller, a PayPal és a Skrill.

A kriptográfiai platform lehetővé teszi pénzügyi eszközök vásárlását elektronikus átutalással – de mint említettük, ez az ügynökök számára a leglassabb befizetési módszer.

Mindig ellenőrizze, hogy mekkora a minimális szükséges betétösszeg, mielőtt elkötelezi magát egy platformon, mivel egyesek 1000 dollárt meghaladó betétet írnak elő.

Az eToro-nál a minimális befizetés 200 dollár, de az IOTA-t 25 dollárért vásárolhatja meg.

5. lépés: Kereskedési megbízás beállítása

kereskedelem IOTA

Most, hogy követte az 1–4. Lépéseket, megrendelést adhat az IOTA vásárlására brókerén keresztül.

Rendelés létrehozása elengedhetetlen, mivel ellenkező esetben a bróker nem tudja, hogyan járjon el az Ön nevében, vagy mi a helyzet.

Ha összefoglalásra van szüksége, vagy még soha egyetlen nap sem kereskedett az életében, az alábbiakban láthatja a könnyen alkalmazható kereskedési megbízások listáját. Mindezeket fel lehet használni, amikor megismerkedünk az IOTA vásárlásával.

1. Vásárlás megrendelés

Általánosságban elmondható, hogy az IOTA vásárlásakor vételi megbízás segítségével lép be a piacra.

Ha erős a gyanúja, hogy az IOTA alulértékelt, és ezért megnő az ára – adjon vételi megbízást a brókernél.

Néhány kriptovaluta-szolgáltató lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy pénzt keressenek egy eszköz csökkenő árából. Ez a „short-sale” engedélyezésével történik, amely eladási megbízást ad le, ha úgy gondolja, hogy az ár csökken.

2. Limit vagy piaci megbízás

Ez a legegyszerűbb sorrend, de a kriptopénzpiacok ingatag jellege miatt vannak más megrendelések, amelyekkel tisztában kell lenni.

A digitális pénznemek sok befektetője ezt azért teszi, hogy a lehető legjobban kihasználja az ideiglenes árváltozásokat, amelyek a másodikra ​​változnak.

A „piaci megbízás” kezdőbarát megbízás, amely jelzi brókerének, hogy szeretné, ha az IOTA pozícióját azonnal végrehajtanák. Más szavakkal, ha tetszik az aktuális piaci ár – tegyen piaci megrendelést, és a platform ezt habozás nélkül végrehajtja.

Ne feledje, hogy a fent említett volatilitás következtében nem releváns különbséget fog látni az ár és a kapott ár között. Tegyük fel, hogy a piaci megrendelését 0,3826 dollárra tette az IOTA-n, így valójában 0,3824 dollárt kaphat.

A „limit megbízásra” lépve ez a megbízás közli brókerével, hogy nagyon konkrét áron szeretné megadni az IOTA vásárlását..

Az alábbiakban látható egy világos példa arra, hogyan működik ez a gyakorlatban:

 • Az IOTA deviza ára 0,3800 dollár, azonban meg akarja adni 0,3950 dolláron
 • Mint ilyen, 0,3950 dolláros limit megbízást ad le
 • Ha az IOTA 0,3950 USD értékre emelkedik – a platform végrehajtja az Ön megrendelését
 • Ne feledje, hogy ez a pozíció mindaddig megmarad, amíg az IOTA el nem éri ezt az árat, vagy Ön manuálisan nem mondja le

Amint azt fentebb bemutattuk, a piaci megbízások nagyon egyszerűek, míg a limit megbízások lehetővé teszik az IOTA vásárlását az Ön által meghatározott áron.

3. Tét

Minden alkalommal, amikor megrendelést intéz a kriptovaluta szolgáltatójánál, megkérdezik, hogy mennyit szeretne tétbe tenni. Másképp fogalmazva – mennyi IOTA-t szeretne vásárolni?

Amikor egy terv kidolgozásáról beszéltünk, kitértünk a kezdőbarát megközelítésre is, amely szerint rendszeres harapásméretű IOTA-beruházásokat kell végrehajtani.

Nem csak kevésbé kockázatos, mint a befektetési költségvetés nagy része, de a rendszeres befektetések logikus módon megvásárolják az IOTA-t kockázatkerülő módon.

4. Erősítse meg a megrendelést

Javasoljuk, hogy ellenőrizze még egyszer a megadott információkat, például a vételi / eladási megbízást, a limit / piaci megrendelést és a tétet. Ha elégedett, megerősítheti megrendelését.

Ennek során online közvetítője folytatja a megrendeléseket, és az IOTA érmék megjelennek az eToro fiók portfóliójában.

Készen áll a befektetésre IOTA MIOTA?

6. lépés: Az IOTA tárolása

Mint tudják, a kriptopénzek ellentétesek a fiat kormány által kibocsátott pénzekkel, például euróval vagy amerikai dollárral. Végül is ezeket biztonságosan tárolják a bankokban. Ehelyett az IOTA digitális pénznem és nyílt forráskódú elosztott nyilvános főkönyv.

A legtöbb kriptovaluta által használt tipikus blokklánc-technológia helyett a MIOTA érméket a „Tangle” nevű adatstruktúrán tárolják, ahol minden új tranzakció megerősíti az előző két tranzakciót.

Amint ezt az oldalt tovább lefedjük, megválaszthatja az IOTA vásárlását egy online brókercégnél vagy egy kriptográfia tőzsdén.

Természetesen a digitális valuták szabályozatlan kriptotárcában történő tárolása kiszolgáltatottá teheti Önt a hackerek számára – teljes felelősségvállalás miatt.

Az eToro-nál az ügyfelek kezdőbarát és biztonságos helyen vásárolhatnak és tárolhatnak IOTA-t – az ASIC, a CySEC és az FCA sasszeme alatt. Az Egyesült Államokban az ügyfeleket a FINRA szigorú határozata védi.

Ez a rendelet kizárja annak aggodalmát, hogy rossz szándékú vállalattól vásárolja az IOTA-t.

7. lépés: Az IOTA értékesítése

Miután megtette az 1–7. Lépéseket, tudni fogja, hogy a pénzügyi eszköz megvásárlásának fő célja az, hogy megtérüljön, amikor eljött az ideje a készpénznek.

Más szavakkal, többet szeretne eladni az IOTA-nál, mint amennyit eredetileg vásárolt. Így kereshet profitot – és lényegében miről is szól.

Ha úgy dönt, hogy az IOTA-t harmadik fél cseréjén keresztül vásárolja és adja el, akkor az eljárás meglehetősen hosszadalmas.

A cserék gyakran felhívják Önt, hogy a kriptovalutákat a személyes pénztárcájából a kérdéses platform szabályozatlan pénztárcájába helyezze át..

Ezután ki kell cserélnie az IOTA-t egy olyan alternatív érmére, mint a Bitcoin – ami valószínűleg díjat jelent. Az ügyfelek gyakran kötelesek kifizetési kérelmet benyújtani, amikor pénzt veszítenek.

Ha IOTA-t vásárol az eToroban, könnyedén vásárolhat és adhat el digitális pénznemeket. Csak annyit követel meg tőled, hogy bejelentkezel a fiókodba, és a portfólió IOTA melletti eladásra kattint.

A pénzt elsősorban arra a számlára utalják át, amelyet a kriptováltás megvásárlásához használt – a KYC szabályai szerint.

Az IOTA 2021-es vásárlásának egyéb módjai

Míg szinte mindent lefedtünk, amit tudnia kell az IOTA vásárlásáról, más módon is megvásárolható ez a spekulatív eszköz.

1. Vásároljon IOTA betéti kártyát

Sokan úgy döntenek, hogy bankkártyával fizetnek, ha online vásárolnak. Ha ez úgy hangzik, mint te, akkor örömmel hallhatod, hogy az IOTA-t is így vásárolhatod meg.

Lépjen át eToro bróker számlájára, és írja be a betéti kártya adatait a megfelelő rovatba. Adja meg a megvásárolni kívánt IOTA mennyiségét, és erősítse meg, hogy a megadott információk helyesek.

2. Vásároljon IOTA hitelkártyát

Akárcsak a betéti kártya esetében, az eToro-ban is vásárolhat IOTA-t hitelkártyával. Egyszerűen írja be hitelkártyájának adatait, és tegye meg a megfelelő rovatban, és máris mehet.

Figyelmeztetésképpen: néhány hitelkártya-szolgáltató „készpénzelőleg-díjat” számít fel az ATM-felvételekért, a szerencsejátékért és a közvetítői betétekért.

Mint ilyen, fontos, hogy egyeztessen a szolgáltatóval, mielőtt vállalja ezt a fizetési módot. A díjak akár 5% -ot is elérhetnek, ezért tegye meg a házi feladatait is.

3. Vásároljon IOTA Paypal-t

A Paypal egy gyors, biztonságos és megbízható fizetési mód globálisan. Az eToro-nál ezen az e-pénztárcán keresztül is vásárolhat IOTA-t.

Kezdő útmutatónk megállapította, hogy nem minden kriptovaluta szolgáltató fogadja el az e-pénztárcákat, ezért ellenőrizze ezt a regisztráció előtt.

Hogyan lehet megvásárolni az IOTA 2021-et – Az ítélet

Ha eddig eljutott a Hogyan vásárolhatok IOTA útmutatónkat, valószínűleg úgy érzi, készen áll az új kriptovaluta-kalandra..

Az első kikötő egy megbízható és szabályozott online bróker megtalálása. Erre az eToro dicséreteit énekeljük – mivel a platform rendkívül könnyen kezelhető a kezdők számára, és 100% jutalékmentes.

Ezenkívül a titkosítási szolgáltatót olyan elismert pénzügyi szervek szabályozzák, mint az FCA, az ASIC és a CySEC. A bróker a FINRA-nál is be van jegyezve, amerikai állampolgárok számára.

Az IOTA vásárlása iránti regisztráció egyszerű az eToro-ban, rengeteg fizetési mód közül lehet választani, és percekbe telik a számla megnyitása.

Amint a fenti lépésekből látható, az IOTA vásárlásának folyamata az eToroban nemcsak biztonságos és jutalékmentes, de perceket is igénybe vesz.

eToro – A legjobb bróker az IOTA vásárlásához

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

GYIK

Mennyire könnyű megvásárolni az IOTA-t?

Számlát nyitni az IOTA vásárlásához az eToro-nál rendkívül egyszerű. Ismerje meg a piacot, amely érdekli, és fontolja meg a rendszeres, de szerény befektetéseket. Ezen a közvetítőn keresztül 25 dollárból vásárolhat IOTA-t.

Mi a legbiztonságosabb módja az IOTA vásárlásának?

Az IOTA legbiztonságosabb módja egy szabályozott brókeren keresztül. Az eToro több mint 13 millió ügyfelet szolgál ki, és az ASIC, az FCA és a CySEC irányítja. A platform az Egyesült Államokban is be van jegyezve a FINRA-nál.

Vásárolhatok 100 dollár IOTA-t?

Igen. 100 dollár értékben vásárolhat IOTA-t. Ha azonban Ön nem jártas a piacon, ez rövidlátó lehet. Az eToro-nál mindössze 25 dollárért vásárolhat IOTA-t, ezáltal lassan készíthet portfóliót.

Elveszíthet pénzt az IOTA-n?

Igen, ha téved a spekulációval, veszteséget okoz. Ha helyesen jósolja meg az IOTA piacot, akkor profitot fog termelni.

Mit ér a legtöbb IOTA?

2017 decemberében az IOTA értéke 5,25 dollár volt. A mai napig ez volt a legtöbb, amit a digitális pénznem megért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector