Blockchain és a játékipar | Maradj a játék előtt

Amióta az első játékkonzolnak számító Atari pong otthoni használatra elérhetővé vált, a játékipar drámai módon fejlődött. Emlékszel, hogy Pooyan-t játszottál, és nyilakat és húst lőttél? Nos, most belemerülhet a kibővített valóság világába, és elkezdheti vadászni a Pokemont!

A játékipar folyamatosan fejlődik, a blockchain a változás erőteljes kiváltója. Itt többet megtudhat a blockchain technológiáról és arról, hogy a blockchain hogyan tudja átalakítani a világot a pénzügyi szektoron túl.

Még akkor sem, ha kezdő vagy a területen, ne aggódj. Egyszerűen regisztráljon a kriptovaluta kereskedési tanfolyamunkra, hogy profi lehessen!

Blockchain és a játékipar

Nem titok, hogy a blockchain technológia nagy dolog. Mégis, egyesek még mindig hisznek a kriptopénzzel és a blokklánccal kapcsolatos furcsa mítoszokban.

Nos, a blockchain technológia és a kriptovaluták nem furcsaak! A blokklánc egyszerűen meghatározható nyílt elosztott főkönyvként, amely garantálja a biztonságot és az átláthatóságot.

Míg ez a technológia a bitcoin és sok más kriptovaluta középpontjában áll, a blokklánc nemcsak a kereskedelem világát, hanem az egész társadalmat is átalakíthatja. A játékipar azon területek egyike, ahol a blockchain valódi változásokat és hasznos újításokat tud biztosítani.

De mi is pontosan a játék? A számok azt mutatják, hogy a játékipar nagyobb, mint a zene és még a mozi is!

Az árkád játékoktól és konzoloktól kezdve a mobil és PC játékokon át a mozgásalapú játékig és a virtuális valóságig a játék szektor folyamatosan bővül. Úgy gondolják, hogy 2021-re meghaladja a 180 milliárd dollárt.

Itt kell megjegyeznünk, hogy a játékipar folyamatosan változik. Vegyünk például játékgrafikát. Még ha nem is szeretne videojátékokkal játszani, el kell ismernünk, hogy a grafika fejlődése a játékban lenyűgöző. Csak engedje meg a Gran Turismo Sportot, hogy megértse, mennyire reálisak a játékok ma!

Hogy az említett, A blockchain lehet a játékipar következő nagy fejlődése. Szakértők azt állítják, hogy likviditása, valamint az a tény miatt, hogy a játékosok hozzászoktak a tokenizáláshoz, a blokklánc megvalósítása a játékban ugyanolyan egyszerű lesz, mint a pite.

Továbbá, mivel sok játék lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy játékon belüli tárgyakat vásároljanak virtuális és fiat valutával, a szakértők úgy vélik, hogy a blokklánc valóban szabályozhatja az ilyen kereskedést.

A blockchain mint mozgó erő lehetősége a játékban végtelen. Itt van öt olyan terület a játék világában, amelyek profitálhatnak a blockchain technológiából:

 • Blockchain Technology & Biztonság a játékban

blockchain és játékipar


Tekintettel arra, hogy a játék jövedelmező világ, nem meglepő, hogy az iparág számos csalásra hajlamos. A hamis webhelyektől a számlaátvételekig rengeteg biztonsági kérdést kell figyelembe venni. Csakúgy, mint a blockchain alapú kereskedés, a blockchain játék is garantálhatja a biztonságos élményt.

Nem titok, hogy a blockchain technológia szinte feltörhetetlen. Mivel a blockchain magas szintű biztonságot kínál, egyre több játékos és fejlesztő hajlandó felfedezni annak lehetőségeit a játékiparban.

A blokklánc is decentralizált, ami átláthatóságot jelent. Központosított hatóság nélkül, sem a fejlesztők, sem a játékosok nem módosíthatják az adatokat. Ez magasabb szintű bizalmat és ügyfélhűséget eredményez.

 • A játékokban a blokklánc nagyobb irányítást és elégedettséget jelent

Nagy biztonsággal és átláthatósággal, a felhasználók hajlandóbbak lesznek alkalmazkodni a játékokban a blockchain világához. Másrészt, ha több játékos van, a blockchain technológia növeli az értékét és javítja a kriptográfia kereskedelmét. Ne feledje, hogy vannak olyan kriptovaluták, amelyeket kifejezetten játékra terveztek.

Az intelligens szerződések bevezetése tovább növeli a biztonságot, a felhasználók elégedettségét és a felhasználók kontrollérzetét. Valójában az intelligens szerződések elengedhetetlenek a kriptovaluta tranzakciókban és a kereskedelemben.

Sőt, csakúgy, mint a kriptopénz-kereskedelem, a játékosok is képesek lesznek ellenőrizni saját személyes és pénzügyi adataikat. És mindannyian tudjuk, hogy a magánadatok biztonságának megőrzése döntő fontosságú a technológia által vezérelt világunkban!

 • A Blockchain megváltoztatja a játékon belüli eszközök jellegét

Azáltal, hogy nagyobb szabályozást és szabályozást vezet be a játékokban, a blockchain technológia az eszközök játékon belüli tulajdonjogához is vezethet. A felhasználók képesek lesznek szűkös eszközökkel kereskedni és profitot termelni a blockchain által támogatott játékok egyik legfontosabb jellemzőjének köszönhetően: valódi digitális tulajdonjog.

A Blockchain garantálja az átláthatóságot, tehát nincs több szürkepiaci kereskedelem. A Blockchain növelheti a vásárlásokat azáltal is, hogy az eszközök átruházhatóvá válnak a játékok között.

Érdekes módon egy tanulmány kimutatta, hogy a fejlesztők 84% -a készítene játékon belüli termékeket, ha azok átruházhatók lennének, míg a játékosok 62% -a befektethetne átruházható tárgyakba.

A jó hír az, hogy a blockchain technológia lehetővé teszi, hogy ne csak vásároljon, hanem tároljon eszközöket a kriptotárcájában – például a Bitcoinjával együtt!

 • A játékosok számára átjárható profilokat a Blockchain támogathatja

A blockchain játék okkal növekszik. Mindannyian tudjuk, hogy különböző számlák birtoklása igazi rémálom lehet, igaz?

Jól, A blockchain potenciálisan lehetővé teszi a platformok közötti tranzakciókat. A felhasználók elvihetik nyilvános címüket egyik játékról a másikra.

Ahogy a Hoard vezérigazgatója, Slawomire Bubel kifejti: „A játékok közötti interoperabilitás azt jelenti, hogy az egyik játékban valamit csinálsz, a másikban pedig reakciót kapsz … Az egyik játékban megölnek, kétnapos lehűlési periódussal. Ezalatt az idő alatt a második játékban zombi leszel … Ezt a fajta kereszthivatkozási interoperabilitást kínálják a blockchain játékok. “

Ez tovább növeli az átláthatóságot és a bizalmat.

Bizalomról beszélni, a blockchain a szerencsejátékok számára is előnyös lehet. Viták és magas díjak miatt sokan nem bíznak a kaszinó játékokban, azt állítva, hogy az online kaszinók olyanok, mint egy fekete doboz, amely mindig az előnyöket fordítja a javukra. Nem kell sötétben lenni! A mai blockchain technológia bepillantást enged a fekete dobozba.

 • Játékfejlesztők & Blockchain Technology

A mai játékipar 24/7. A játékok már nem egyszerű termékek. Éppen ellenkezőleg; az ingyenesen játszható játékok egyre több embert ösztönöznek a játék világába való bekapcsolódásra.

Különösen a fejlesztők profitálhatnak sokat a blockchain technológiából. Készíthetnek játékokat biztonságos, decentralizált platformokon, és új módszereket találhatnak a pénzszerzésre.

Például sok fejlesztő örömmel fejleszti blockchain alapú játékok és olyan platformok, amelyek lehetővé teszik a tokenek és a játék-kereső modellek irányított cseréjét.

A valódi tulajdonviszonyok növekvő szerepével az ipar egyre inkább a játékosokra irányul, lehetővé téve a játékosok számára, hogy kifejezzék kreativitásukat és vágyaikat.

A Blockchain a játék jövője?

blockchain technológia a játékokban

Habár a blockchain alapú játékplatformok előnyei nyilvánvalóak, a fejlesztőknek és a játékosoknak is különféle kihívásokkal kell számolniuk.

A méretezhetőség és a kapacitás a fő szempont, amelyet figyelembe kell venni. A világszerte növekvő számú játékos miatt a többjátékos online játékoknak növelniük kell a kapacitásukat a ma növekvő kereslet kielégítésére és kezelésére. Kétségtelen, hogy az alacsony kapacitás hatással lesz a kriptográfia kereskedelmére is!

Másrészt itt az ideje, hogy a blockchain játékok fejlődjenek és áttérjenek a nem helyettesíthető és a játékonként kereshető játékokról vonzóbb és összetettebb játékokra.

Ne felejtsük el, hogy mindannyian játékon keresztül tanulunk, sőt néhány videojáték is oktató lehet. Ahogy a nagy pszichológus, Piaget mondta: „A játék a gyermekkor műve.”

Kereskedés, játék & Blockchain

Ha úgy gondolja, hogy a kereskedésről és a játékról való beszélgetés olyan, mint az alma és a narancs összehasonlítása, gondold át kétszer!

Először is, a technikák ugyanazok. Mint korábban említettük, a blokklánc technológia bármely iparágban lehetővé teheti a decentralizációt és az átláthatóságot. Például a kereskedőknek és a játékosoknak is ugyanaz rendszerkövetelmények, és befolyásolhatja a késleltetés.

Ha a játékosok a kriptovaluták felé fordulnak, akkor megnő a kereslet, ami hatással lesz a bitcoin vagy bármely más kriptovaluta árára. Ennek eredményeként a teljes kriptovaluta kereskedelem megváltozik.

Ezenkívül a játékosoknak és a kereskedőknek sok közös vonása van. Példaként a play-to-profit rajongók megmutatják nekünk, hogy tudunk játszani és profitot keresni, ahogy a kereskedők kereskednek, hogy pénzt keressenek. Ezenkívül a kriptovaluta-kereskedőknek és a játékosoknak egyaránt nagy reflexekkel kell rendelkezniük, és egyszerre kell megtanulniuk türelmesnek lenni.

A kripto kereskedők és a játékosok csak egy kattintásnyira vannak a nagy lépéstől!

Újonc a terepen? Ezután tudjon meg többet a crypto és a forex kereskedelem közötti hasonlóságokról és különbségekről.

Főbb pontok

 • A blockchain átalakíthatja a pénzügyi szektoron túli világot. Különösen a játékipar profitálhat a blockchain technológia megvalósításából.
 • A játékok folyamatosan bővülnek és fejlődnek, a blockchain a legfontosabb szereplő.
 • A blockchain-alapú játékok számos előnyt garantálnak, például biztonságot, ellenőrzést, az eszközök játékon belüli tulajdonjogát és interoperabilitását.
 • Bár a blokklánc forradalmasíthatja a játékágazatot, különböző kérdések vannak, például a méretezhetőség, a szakértőknek foglalkozniuk kell vele.
 • Ezenkívül a blokklánc-alapú játékok és felhasználók számának növekedésével az egész világon a szerencsejáték világszerte befolyásolhatja a kriptovaluta kereskedelmet.
 • Végül a játékosok és a kriptovaluta-kereskedők is csak egy kattintásnyira vannak a sikertől.

A blockchain technológia megzavarhatja a világunkat. Tehát miért nem fedezi fel webhelyünket, és tudjon meg többet a világ legtöbb kriptográfiai városáról és fontos kriptográfiai eseményekről, például a bitcoin felezéséről?!

Vegyen részt a játékban, és iratkozzon fel kripto kereskedési tanfolyamunk hogy profivá váljon.

Ha tetszett ez a cikk, kérjük, adjon egy lájkot, és ossza meg bárkivel, akinek érdekes lehet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector