Dash Price Prediction Forecast – Mennyit ér majd a Dash 2021-ben és azon túl?

Dash (DASH) árjóslási előrejelzés:

Mennyit ér majd a kötőjel 2021-ben és azon túl?

Felmegy vagy lezuhan a Dash? Olvassa el a Dash Price Prediction 2021 – 2025 című cikkünket

A Dash 2021 – 2025-ös előrejelzését keresi? Vagy azért küzdött, hogy megválaszolja a „jó befektetés a Dash? Jó helyen jársz. Megosztjuk a Dash 2021-re és későbbi árainak legjobb előrejelzését. egy pillantást vetünk a Dash-re, hogy megtudjuk, mit szólnak a szakértők a jövőbeli teljesítményéhez, és mennyit fog érni a Dash 2021-ben és azon túl.

Amint azt a portmanteau-ból kitalálhatja, a Dash (DASH) egy kriptovaluta, amelynek egy világos fókusza van: a digitális készpénz. Bár szinte az összes kriptó célja az online fizetések megkönnyítése, sok nagy név (beleértve a Bitcoin-ot is) nem alkalmas mindennapi tranzakciókra. A magas feldolgozási díjaktól és a lassú tranzakciós időktől a névtelenség teljes hiányáig számos tényező azt jelenti, hogy ezeket az eszközöket nem egyszerű vásárlásra optimalizálták.

Itt jön be a Dash. A piaci kapitalizáció 782 438 183 USD (az írás idején), a Dash a világ 28. legnagyobb kriptovaluta. Lehet, hogy nem hangzik túl lenyűgözőnek, de sok befektető úgy véli, hogy egyedi tulajdonságai miatt erős versenyző a portfóliójukra.

Ebben a cikkben azt vizsgáljuk, hogy a Dash ára várhatóan emelkedik vagy csökken 2021-2025-ben. A legmeggyőzőbb kriptovaluta-előrejelzéseket alkalmaztuk, hogy megpróbáljuk megválaszolni a „jó befektetés a Dash?” Kérdést, ezért olvassa el a további információkat.

Ha gyorsan és egyszerűen, 0% -os jutalékkal szeretne vásárolni vagy befektetni a Dash-be, nézze meg eToro Exchange!

Mi az a Dash (DASH)?

Mielőtt belevetnénk magunkat a Dash árjóslásainkba, nézzük meg közelebbről ennek a kriptopénznek a történetét és jellemzőit. A prominens amerikai kriptográfia, Evan Duffield először 2014-ben dobta piacra a Dash-t XCoin néven. Eredetileg a Litecoin kemény villája volt, és Darkcoin néven gyorsan átnevezték. Ez a név sem tartott sokáig – és 2015 márciusában Duffield a DASH nevet választotta, hogy tükrözze a valuta digitális készpénzfizetésekre való összpontosítását. (A „Dash” a platform neve, a „DASH” pedig a natív pénzneme).

A Dash azonos kódbázissal épült, mint a Bitcoin. Szóval, mitől olyan különleges? A legtöbb második és harmadik generációs kriptovalutához hasonlóan a Dash-nek is utólagos előnye volt. Evan Duffield és az eszköz fejlesztői számos kulcsfontosságú változtatást hajtottak végre a Bitcoin kódbázisában annak érdekében, hogy valutájukat hatékonyabbá tegyék..

A Dash néhány figyelemre méltóbb jellemzője:

 • A Dash nagyon gyorsan képes feldolgozni a tranzakciókat, még egy InstaSend funkcióval is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 1,5 másodperc alatt küldhessenek valutát. A platform átlagos tranzakciós ideje 2,5 másodperc – körülbelül négyszer gyorsabb, mint a Bitcoin.
 • A platform decentralizált finanszírozási rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy finanszírozást igényeljenek saját Dash-projektjeik létrehozása érdekében
 • A Dash teljesen névtelen. A Bitcoin egyik legfontosabb jellemzője az átláthatóság, és bár ezt gyakran fontos előnynek tekintik, hihetetlenül elkeserítő lehet azok számára, akik nem akarják, hogy mások pontosan lássák, mennyit költöttek és mire. Ez különösen igaz azokban az országokban, amelyek szigorú kormányokkal rendelkeznek, és amelyek kihasználhatják a rendszert az állampolgári kifizetések ellenőrzésére.

Ezeknek a funkcióknak köszönhetően a Dash egyre népszerűbb az egész világon. Például Venezuelában ma már több mint 800 kereskedő fogadja el a DASH kifizetéseket. A kriptográfia ugyanis sokkal stabilabb alternatívaként jelent meg az ország összeomló pénznemének, a venezuelai bolívarnak. Eközben a zimbabwei start-up KuvaCash, amely a Dash decentralizált finanszírozási rendszeréhez jutott forrásokhoz, szintén a DASH-t használja fel alternatívájaként országa nemzeti pénznemének..

Amerikában a platform finanszírozta az Alt Thirty Six nevű platformot is, amely megkönnyíti az amerikai kannabiszipar fizetéseit. Még azt is látjuk, hogy a Dash ATM-ek kezdenek megjelenni a londoni bevásárlóközpontokban – tehát egyértelmű, hogy ez a kriptovaluta átalakítja a globális piacot.

Rövid távú kötőjel-előrejelzések: 2021

Dash-előrejelzés 2021-re


Mit prognosztizálnak a kriptográfiai szakértők a Dash számára 2021-ben?

Most, hogy összefoglaltuk, hogyan működik pontosan a Dash, kezdjük azzal, hogy megvizsgáljuk a DASH 2021-re vonatkozó előrejelzéseit. Akár már felvette az eszközt portfóliójába, akár fontolóra veszi a jövőbeni befektetést, fedezze fel, hogy mi a legfontosabb kriptográfiai elemzők száma rövid távon a DASH árával történhet.

Az olasz kriptográfia szerint Previsioni Bitcoin, A DASH befektetői 2021-ben nagyon jó hírekkel várják az algoritmust. Az algoritmus előrejelzése szerint a DASH ára 2020 vége előtt 100 dollárt fog elérni, és csak onnan emelkedik, 2021 januárjáig eléri a 120,6339 dollárt, és az év többi részében az egekbe szökik:

kötőjel-előrejelzések 2021

Ha a Previsioni Bitcoin jóslatai helyesek, akkor a „Dash jó befektetés” kérdésre adott válasz meglehetősen meggyőző – legalábbis 2021-ig. Ez a grafikon megdöbbentő növekedési ütemet jósol, a DASH ára decemberben 656.6958 dollárra emelkedik. A legnagyobb növekedési szintet az év második felében tapasztalhatjuk. Valójában a Previsioni Bitcoin azt jósolta, hogy a Dash majdnem 480 dollárral növekszik 2021 utolsó hat hónapjában.

Figyelembe véve, hogy a Dash még nem érte el a 100 dollárt, ez minden bizonnyal merész jóslat. Szóval, más elemzők egyetértenek-e a Previsioni Bitcoin állításával? Vajon a DASH ára ennyire meg fog emelkedni? sajnálatos módon, LongForecast.com nem gondolja. A platform 2021-re a következő árjóslatokat adta meg:

kötőjel ár táblázat

Bár a LongForecast.com egyetért abban, hogy a DASH ára 2020 vége előtt 100 dollárt fog elérni, 116,2 dolláros értékkel zárva az évet, nem osztja a Previsioni Bitcoin 2021-re vonatkozó lelkes kilátásait. Az év nagy részében a hírek nem Nem rossz – a platform úgy véli, hogy a DASH nagyjából 100 dollár felett marad szeptember közepéig. De ettől a ponttól kezdve a jövő nem tűnik túl fényesnek, és a LongForecast.com úgy véli, hogy a Dash 2021-et bezárhat egy olyan árral, amely alacsonyabb, mint a jelenlegi értéke 79,69 USD.

E jóslatok szerint a legtöbb befektető vagy úgy dönt, hogy átvészeli a medve vihart, és 2022-re és későbbre tekint előre (erre később rájövünk), vagy megpróbálja kihasználni a rövid távú áringadozásokat. Természetesen nem az égig érő jóslatok, amelyeket a Previsioni Bitcoin-tól láthattunk!

A következő Dash kriptovaluta-előrejelzés, amelyet meg fogunk vizsgálni, származik WalletInvestor. A WalletInvestor a házon belüli algoritmusa segítségével technikai elemzés elvégzéséhez a következő előrejelzést kapta:

kötőjel ár trendje

Amint a WalletInvestor grafikonjáról láthatjuk, a platform nagyjából egyetért mind a Previsioni Bitcoin-nal, mind a LongForecast.com-tal, amikor a DASH áráról van szó 2021 elején. Valójában, bár mindhárom platform úgy gondolja, hogy az ár emelkedni fog Januárban a WalletInvestor magasabb előrejelzést adott, mint a többi. Úgy gondolja, hogy a Dash elérheti a 200 dollárt, ami majdnem duplája a versenytársak által előre jelzett értékeknek.

Úgy tűnik azonban, hogy ez a tendencia valószínűleg nem fog tartani. A WalletInvestor 2021 folyamán meredek csökkenést prognosztizál, az ár márciusig visszaesett 100 dollár körüli szintre, majd a következő néhány hónapban tovább esett. A rövid májusi-júniusi újjáéledés nem nyitja meg az utat a bullish év végének, és a DASH nagyjából 40 dollárért zárja 2021-et. Egyéves előrejelzése szerint a Dash értéke mindössze 39,704 dollár, ami kiábrándító kilátást jelent bárki számára, aki azon gondolkodik: „vajon a DASH jó befektetés-e 2021-re?”

Készen áll a befektetésre GONDOLATJEL?

befektessen kötőjelbe

Hosszú távú kötőjel-előrejelzések: 2022-2025

Mit prognosztizálnak a kriptográfiai szakértők a Dash számára 2022-ben és azon túl?

A kripto befektetők nagyon szeretnék tudni, hogy a következő 5 év mit tartogathat a Dash áráért.

Mivel a kriptovaluta annyira ingatag lehet, soha nem könnyű árjóslatot adni, és normális, hogy az előrejelzések között hatalmas mennyiségű eltérés tapasztalható. A kötőjel-előrejelzések, amelyeket 2021-re tekintettünk, hihetetlenül változékonyak, 39,704 dollártól egészen 656,6958 dollárig terjednek! Annak eldöntéséhez, hogy melyik kilátás valószínűbb, nézzünk előre 2022-2025-re, és nézzük meg, mit hozhat a jövő a DASH árán.

Kezdjük azzal, hogy visszatérünk a Previsioni Bitcoin-hoz. A 2021-re vonatkozó, Dash-re vonatkozó magas éghajlat-előrejelzések után mit gondol a platform a 2022-2025-ösről? A válasz kissé csalódást okozhat, ha felvette a DASH-t portfóliójába, bár a Previsioni Bitcoin jóslatai még mindig nem olyan komorak, mint néhány 2021-re látott előrejelzés. Előrejelzései szerint a platform úgy véli, hogy a DASH ára csökken 2022:

kötőjel-előrejelzés 2022

Mint a grafikonból láthatjuk, a Dash 2022 január elején meghaladja a 700 dollárt, de ettől kezdve gyorsan csökken az értéke. Februárra a DASH értéke 577,1668 dollár lesz, és ez a szám áprilisig tovább csökken. Májusban a DASH ára ismét 497,2268 dollárra emelkedhet és 500 dollár körül mozoghat, amíg október és november között újabb meredek csökkenés 340 dollár alá csökken. A Previsioni Bitcoin arra számít, hogy az eszköz 417,2868 dollárral zárja az évet – a jelenlegi árának több mint ötszöröse, de 2021-es csúcsértékének kevesebb mint kétharmada.

Bár a Previsioni Bitcoin 2021-re érezhetően optimista volt, 2022-re vonatkozó előrejelzései kissé túlságosan is meddővé válhatnak. Mindkét Érmekapcsoló és BTY News Megdöbbentően magas előrejelzéseket adtak 2022-2025-re, az előbbiek azt jósolták, hogy a DASH 2025 végére 2822 dollárba kerülhet, utóbbi pedig még tovább. A BTY News szerint 2025-ben a Dash 12 733,88 dolláros árát láthatta!

Ez csaknem tízszer magasabb lenne, mint a DASH korábbi 1441 dolláros csúcsértéke (ATH), vagyis az az ár, amelyet a kriptovaluta 2017 és 2018 között ért el. Érthető módon sok más platform és elemző szkeptikusnak tűnik a Coiswitch és a BTY News által előre nem látott értékekkel szemben. De úgy tűnik, egyre növekszik az egyetértés abban, hogy a DASH 2025 előtti időszakban néhány éven át növekvő tendenciát mutat..

A DigitalCoinPrice.com arra is számít, hogy a DASH ára emelkedni fog 2025-ben, bár egy sor bearish év után:

kötőjel ár-előrejelzési diagram

Átfogó előrejelzése szerint a Dash jó befektetés, mivel az ára növekedni látszik. Ez a grafikon nem mutatja a legmagasabb kriptovaluta-előrejelzéseket, amelyeket régen láttunk, de felfelé mutató trendjének (2022 júliusa és 2024 januárja között rossz másfél évet akadályoz) továbbra is bátorító jelnek kell lennie a befektetők számára, akik azon tűnődnek. hogy felmegy-e a DASH ára.

Előrejelzései szerint a DASH 2025 szeptemberére csaknem 290 dolláros csúcsot érhet el, ami több mint négyszerese a jelenlegi értékének. Egyes befektetők akár a 2022-24 közötti visszaesést is potenciális pozitívumnak tekinthetik. Az a forma, amelyet a grafikonon láthatunk, potenciálisan kettős alsó visszafordulás lehet, egy bullish minta, amely felhasználható a jövőbeli növekedés előrejelzésére a technikai elemzés során. Ha ez a helyzet, akkor a 2026 közepe felé észlelhető átmenet átmeneti megrázkódtatást jelenthet erős felfelé irányuló trendben – ami arra utal, hogy az 1000 dollár + előrejelzések könnyen elérhetőek lehetnek.

Hosszú távú befektetésként azt vetíti előre, hogy a Dash nagyon jól teljesíthet. Előrejelzései szerint a Dash zsetonok ára 2020 végére 120 dollárra emelkedhet, 2021-ben 250 dollárra, 2022-ben pedig 650 dollárra emelkedhet, és 2025-ig elérheti a 3200 dolláros átlagárat..

Következtetés: Dash Price Prediction Forecast

Az alábbi jóslati adatok felvázolják a Lehetséges a műszaki elemzők és az iparági szakértők által kínált Dash-előrejelzés 2020-as, 2021-es, 2022-es, 2023-as és 2025-ös vagy annál magasabb előrejelzései.

Év Magas Alacsony
2020 170 USD 70 USD
2021 450 USD 110 USD
2022 1500 USD 320 USD
2023 3300 USD 550 USD
2025+ 6500 USD 950 USD

Hogyan változott az idő múlásával a kötőjel ára?

A Dash legpontosabb előrejelzése érdekében az egyik legfontosabb lépés a Dash korábbi teljesítményének elemzése.

Amióta a DASH 2014-ben piacra lépett, az ára számos drámai ingadozáson ment keresztül. Ezen a diagramon innen: Nomics, láthatjuk, hogyan változott a DASH értéke az idők során:

kötőjel ár grafikon

Bár szerénynek tűnik a 2017–2018-as égbolton elért haladásához képest, a Dash első nagy árugrása 2014-ben következett be, röviddel azután, hogy elérte a kriptovaluta tőzsdéket. Április és május között ára 0,847417 dollárról 5,9679 dollárra emelkedett – ez egy jelentős ugrás, amely hatalmas korai befektetői érdeklődést tükröz. A növekedés 2014, 2015 és 2016 hátralévő részében jóval lassabb volt, ára általában 2 és 10 dollár között mozgott.

Sok más kriptóval ellentétben a DASH szinte teljes egészében rendkívüli növekedést tapasztalt. Januárban ára 13,82 dollár volt. Szeptemberre hihetetlen 330,49 dollárra kúszott fel, de ez még a fakadó spurthoz képest is elsápadt. Mivel a kriptovaluta piac egésze hatalmas inflációt kezdett tapasztalni, a Dash biztosan nem fog lemaradni. 2017 októbere és decembere között az ára 293,50 dollárról 1141 dolláros ATH-ra emelkedett – mielőtt egy évvel később, 2018 decemberében visszaesett 77,26 dollárra.

A Dash soha nem tért vissza a 2017 előtti kamatlábakhoz, amelyek főként 10 dollár alatt voltak. Noha értékvesztést tapasztalt a globális koronavírus-összeomlás következtében, amelynek során a befektetői bizonytalanság növekedésével szinte minden nagyobb kriptovaluta árai csökkenni kezdtek, 2019-es árfolyamán mégis nyereséget ért el. A 2020-as eddigi legalacsonyabb értéke 68,84 dollár volt, ami több mint 20 dollárral magasabb, mint a 2019-es legalacsonyabb 46,69 dollár.

Vásárlásra kész GONDOLATJEL?

befektessen kötőjelbe

Milyen tényezők befolyásolják a kötőjel árát?

Mint minden kriptopénz, a DASH ára is számos különböző tényezőtől függhet. Ha abban reménykedik, hogy megválaszolja a „jó befektetés a Dash?” Kérdést, akkor fontos tudnia, hogy mik ezek a tényezők – függetlenül attól, hogy több évig tartja a kriptovalutáját, vagy inkább profitál a rövid távú ármozgásokból. Ez sokkal könnyebbé teszi a kriptovaluta-előrejelzéseket, és eldöntheti, hogy a Dash melyik előrejelzései a legpontosabbak.

Kereslet és kínálat

A Dash vagy bármely kriptovaluta ára teljesen függ a kínálat és a kereslet kapcsolatától. Ha több befektető akarja megvásárolni a DASH-t, mint eladni, ez azt jelenti, hogy a kereslet nagyobb lesz, mint a kínálat, és az ár emelkedni fog. Ha az ellenkezője igaz, akkor a kínálat nagyobb lesz, mint a kereslet – vagyis az ár csökkenni kezd. Magát ezt a kapcsolatot nagymértékben befolyásolják az alább felsorolt ​​tényezők.

A Dash Platform használata

Amint azt a cikk elején említettük, a Dash platform számos decentralizált alkalmazást finanszíroz és működtet. Ezen alkalmazások népszerűsége, például a zimbabwei KuvaCash, kulcsfontosságú tényező a DASH iránti kereslet növelésében, és ennek következtében az árának növekedésében. Mivel a dApps iránti érdeklődés folyamatosan növekszik, ez az elkövetkező néhány évben növelheti az érdeklődést az alapul szolgáló Dash technológia iránt..

A cryptocurrency fokozott elfogadottsága

A Dash a kriptovaluták között különleges, mivel megkönnyíti a mindennapi fizetéseket. Az a tény, hogy életképes eszközként jelent meg azokban az országokban, ahol az őshonos pénznem összeomlani kezdett, erős bizonyítéka annak használhatóságának – akárcsak az, hogy a DASH ATM-ek megjelentek Londonban. Ahogy a kriptopénzek egyre inkább elterjednek és a koronavírus-járvány következtében növekszik az érintés nélküli fizetésekre való támaszkodásunk, jól láthattuk, hogy az egész világon növekszik az olyan megoldások iránti igény, mint a Dash.

Dash Price Prediction Forecast – legfontosabb pontok

 • A Dash piaci értéke 782 438 183 dollár (az írás idején) a világ 28. legnagyobb kriptovaluta
 • A Dash nagyon gyorsan képes feldolgozni a tranzakciókat, még egy InstaSend funkcióval is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 1,5 másodperc alatt küldhessenek valutát
 • A kötőjelet alternatív valutaként alkalmazzák mind Zimbabwében, mind Venezuelában, ahol a natív valuták instabilak
 • A Previsioni Bitcoin algoritmusa azt jósolta, hogy a DASH ára 2020 vége előtt eléri a 100 dollárt, és csak onnan emelkedik, 2021 januárjáig eléri a 120.6339 dollárt, és az év többi részében az egekbe szökik.
 • A LongForecast.com úgy véli, hogy a Dash 2021-et olyan árral zárhat, amely alacsonyabb, mint a jelenlegi értéke, 79,6 dollár
 • A WalletInvestor 2021 folyamán meredek csökkenést prognosztizál, az ár márciusig visszaesett 100 dollár körüli szintre, majd a következő néhány hónapban tovább esett
 • A hosszú távú előrejelzések sokkal fényesebbek, nem jósolják azt, hogy a DASH a jelenlegi ára alá süllyedne
 • A legoptimistább kilátást a BTY News adja, amely szerint a Dash 2025-ben 12 733,88 dolláros árakat érhet el
 • A Dash ATH-je 1141 dollár volt 2017 decemberében
 • A DASH árát befolyásoló kulcsfontosságú tényezők a kereslet és kínálat, a Dash platform népszerűsége és a kriptovaluta általános elfogadása

Akár meglévő, akár leendő befektető vagy, reméljük, hogy ez a cikk segített válaszolni a „jó befektetés a DASH?” Kérdésre. Bár a Dash 2021-2025 közötti előrejelzései vegyesek, a Dash hosszú távú kilátása pozitívnak tűnik, egyetlen elemző sem gondolja úgy, hogy 2025-ben a valuta kevesebbet fog érni, mint most.

Ennek ellenére közismerten nehéz lehet megbízható kriptopénz-előrejelzéseket készíteni, mivel az ipar hihetetlenül ingatag. Mielőtt új kriptovalutát adna portfóliójához, mindig végezze el saját átvilágítását és győződjön meg arról, hogy hatékony kockázatkezelési stratégiát alkalmaz. Amint azt korábban láthattuk, a piac gyorsan mozoghat – és biztosan látni fogjuk, hogy ez megismétlődik.

Ha saját kutatása további önbizalmat adott a DASH kereskedésének megkezdéséhez, akkor örömmel tudhatja, hogy az eToro lehetővé teszi a kriptográfiai eszközökkel (beleértve a DASH-t) és a CFD-kkel való kereskedést akár 90+ kriptovaluták.

eToro – Vásároljon DASH-t 0% -os jutalékkal

befektetés kötőjelbe

Regisztrálj az eToro számára, és kezdje meg a DASH kereskedését, vagy másolja a legjobb DASH befektetőket külön díj nélkül. Nincsenek kezelési díjak vagy egyéb rejtett költségek.

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A lakossági befektetői számlák 75% -a pénzt veszít CFD-k kereskedésével

Dash Price Predictions – GYIK

A Dash jobb, mint a Bitcoin?

Ami a tranzakció sebességét és díjait illeti, a Dash minden bizonnyal jobb, mint a Bitcoin. Platformjának átlagos tranzakciós ideje mindössze 2,5 másodperc, négyszer gyorsabb, mint a Bitcoiné.

A Dash eléri az 1000 dollárt?

Egyes jóslatok szerint láthattuk, hogy a DASH ára 2025 vége előtt eléri az 1000 dollárt. A BYT News még úgy véli, hogy egyetlen DASH-érme 1225-ig érhet 2025-ig.!

Hány Dash érme van?

Összesen 18 millió DASH érme van. A jelenlegi árfolyamon a kriptopénz várhatóan 2030 körül éri el teljes kínálatát.

Ha tetszett a cikkünk Dash Price Prediction Forecast: Mennyit ér majd a kötőjel 2021-ben és azon túl, kérjük, ossza meg kereskedő társaival.

További irodalom:

A legnépszerűbb kriptovaluták az Egyesült Királyságban

10 megfontolandó kriptovaluta 2021-ben

Ethereum VS. Ripple: Melyik legyen a portfólióban?

A legnépszerűbb kriptovaluták az Egyesült Államokban

Hogyan lehet pénzt keresni kriptovalutával – végleges útmutató

Kriptopénz-befektetési tippek és elkerülendő hibák

Hogyan profitálhatunk a kriptovaluta piac emelkedéséből

Jogi nyilatkozat: Bármely kriptográfia kötőjelei nagyon ingatagak. A tőkéje veszélyben van, és a múltbeli teljesítmény nem jelzi a jövőbeni eredményeket. Az előrejelzés és elemzés a különböző külső és belső elemzők véleményét tükrözi, és bármikor változhat. Ezenkívül nem jelenthetnek elkötelezettséget vagy garanciát a Trading Education részéről.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector