Hogyan vásárolhat Bitcoin Cash-t – Kezdő útmutató 2021

Hogyan lehet Bitcoin Cash BCH-t vásárolni: Lépésenkénti útmutató

A Bitcoin Cash 2017-ben indult, és sok hasonlóságot mutat a világ legismertebb kriptoeszközével – a Bitcoin-nal. Azonban, mint az alma és a narancs, a kettő egészen más.

Érdekel, hogy felugrasz a kocsira, és te magad vásárold meg ezt a digitális érmét? Nem te vagy az egyetlen.

Bár a Bitcoin Cash alig több mint három éve létezik, a BCH továbbra is a 10 legfontosabb kriptovaluta között van. A legjobb az egész – szinte minden Joe Public bejuthat a fedélzetre.

Ebben az átfogó kezdőknek szóló útmutatóban elmélyülünk a csínját-bínját illetően hogyan lehet megvásárolni a Bitcoin Cash-t. Nem csak ezt, de részletesen bemutatjuk a lehetséges díjakat is, amelyek figyelemmel kísérhetik a befektetési terveket, és hogy miként lehet jó platformot választani a Bitcoin Cash online vásárlásához.

Vásároljon Bitcoin Cash-t 5 lépésben

A Bitcoin Cash BCH vásárlásához először meg kell nyitni egy szabályozott tőzsdei számlát, letétbe helyezni az alapokat, kiválasztani a BCH-t a kereskedési platform listájáról, és végül ellenőrizni & erősítse meg, hogy a Bitcoin Cash érmék hozzáadódtak a pénztárcájához.

Az alábbiakban talál egy 5 lépéses áttekintést:

1. lépés: Iratkozzon fel egy szabályozott Bitcoin Cash brókerhez

2. lépés: Utaljon be pénzt számlájára

3. lépés: Keresse meg és válassza ki a „Bitcoin Cash” lehetőséget a webhely kriptovaluták listájáról

4. lépés: Döntse el, mennyi Bitcoin Cash-t vásároljon, és írja be az összeget a megfelelő rovatba

5. lépés: Ellenőrizze, hogy a megadott információk helyesek-e, és adja le megrendelését.


1. lépés: Válasszon online Bitcoin Cash Brokert vagy Exchange-t

Amint a fenti lépésekből látható, mielőtt megvásárolhatná a Bitcoin Cash-t, regisztrálnia kell egy platformra.

Ha a tömegnek tetsző közösségi kereskedési platform mellett dönt eToro – közvetlenül megvásárolhatja a digitális érméket.

Alternatív megoldásként, ha BCH érméket szerez be egy harmadik fél kriptotőzsdéjén keresztül, felcserélheti a Bitcoin Cash-t egy másik kriptovalutával, például Ethereum vagy Ripple. Mindazonáltal ezek a cserék általában szabályozatlan terek.

Mint ilyen, az eToro-hoz hasonló engedéllyel rendelkező brókernél történő regisztráció választása nemcsak kényelmesebb, de védőhálót is kínál Önnek a tér pénzügyi cápáival szemben. Ez egy sokkal könnyebb end-to-end élmény a tapasztalatlanok számára is.

A saját kereskedési stílusának és pénzügyi igényeinek megfelelő platform kiválasztásában olvassa el az alábbi szempontok listáját.

Szabályozás

A fenti szakaszban érintettük a szabályozást. Hogy tisztázzuk – javasoljuk, hogy valaha csak regisztrált Bitcoin Cash szolgáltatónál jelentkezzen be.

Nélkülük Ön felel a saját kriptotárcájának biztonságáért. Ezeket a pénztárcákat már korábban is feltörték. Szabályozás létezik, hogy elkülönítse a furcsa vállalatokat a tekintélyesektől – és jobb szolgáltatást nyújtson a kriptográfiai eszközök befektetői és kereskedői számára egyaránt..

Lehet, hogy tőkeáttételt igényelhet egy tőzsdén vagy szabályozatlan Bitcoin Cash brókercégnél – de nem javasoljuk, hogy kockáztassa saját tőkéjét ilyen potenciálisan nem biztonságos környezetben.

Az eToro ebben a tekintetben kiváló. Valójában az online Bitcoin Cash szolgáltatót több szabályozó testület szabályozza. Ide tartoznak az FCA (Egyesült Királyság), a CySEC (Ciprus) és az ASIC (Ausztrália). Az Egyesült Államokban élők számára az eToro is be van jegyezve a FINRA-ba, így legálisan és biztonságosan vásárolhat Bitcoin Cash-t.

fizetési módok

Ami a fizetési módokat illeti, nem lehetnek problémái. Ebben a korban a Bitcoin Cash megvásárlása elkeserítő, mivel a legtöbb kriptográfus különféle fizetési módokat fogad el.

Gyermekkorában csak egy lehetőséged lehet – elektronikus átutalás, szabályozatlan csere útján. Ez napokig vagy hetekig tartott egyszerre – és voltak történetek arról, hogy az emberek még soha nem kapták meg a Bitcoin Cash-t.

Az olyan Bitcoin Cash szolgáltatók, mint az eToro, mindent elfogadnak a hitel- és betéti kártyáktól a szuper kényelmes e-pénztárcákig, például a PayPal, a Skrill és a Neteller.

Díjak és jutalékok

Mint minden vállalkozásnak, a Bitcoin Cash platformoknak is pénzt kell keresniük, hogy továbbra is szolgáltatást nyújthassanak Önnek. Ezt általában úgy érik el, hogy az ügyfelek jutalékokat és egyéb díjakat számolnak fel.

A várhatóan fizetendő összeg teljes mértékben az Ön által választott BCH brókertől függ, és meglehetősen drámai módon változhat.

Megállapítottuk, hogy a Bitcoin Cash brókerek oroszlánrésze változó díjakat számít fel az ügyfeleknek. Azok számára, akik nincsenek tudatában, ez általában a pozíciójának egy százaléka. A népszerű kriptovaluta webhely, a Coinbase 1,49% -ot számít fel minden kereskedésért.

Mivel a díj változó, könnyen kitalálhatja, hogy ha 1000 dollárt költ, akkor 14,90 dollár díjat kell fizetnie a piacra lépéshez. Hipotetikusan, ha kilép a piacról mondjuk 1800 dollárért – akkor 26,82 dollárt fizet a Coinbase-nek. Stb.

Az alábbiakban bemutat egy gyors példát arra, hogy a díjak hogyan befolyásolhatják a Bitcoin Cash vásárlását. 1% jutalékot fogunk használni az egyszerűség kedvéért.

  • Tegyük fel, hogy 1000 dolláros vételi megbízást hoz létre a Bitcoin Cash-en.
  • Brókere 1% jutalékot számít fel, ami 10 dollárnak felel meg
  • Ha a BCH érmék eladásakor 1800 dollárt érnének – a díja 18 dollár lenne
  • Hipotetikus helyzetünkben – a jutalékai összesen 28 dollárt tettek ki

Az ilyen díjak, bár ésszerűnek tűnnek, gyorsan belemehetnek a profitjába. A Coinbase 3,99% -ot számít fel minden egyes betéti / hitelkártya-betét után. Mint ilyen, ha mindig 100 dollárt fizetett be, minden alkalommal 3,99 dollárt kellett fizetnie.

Ezzel az éles ellentétben az eToro csak 0,5% -ot számít fel, és csak akkor, ha számláját nem amerikai dollárral fizeti be. A kereskedési díjak tekintetében az eToro lehetővé teszi, hogy 0% jutalékkal vásároljon Bitcoin Cash-t.

Egyéb fontos tényezők

A fenti szakaszban tudatosítottuk Önt a szabályozás és a díjak fontosságában.

De más fontos tényezőkre is gondolni kell, amikor online közvetítőnél vásárol Bitcoin Cash-t, például az alábbiakban felsoroltakat.

  • Felhasználóbarátság: Amikor egy platformot keres a Bitcoin Cash vásárlásához, fontolja meg, hogy a webhely mennyire felhasználóbarát. Iratkozzon fel egy olyan platformra, amelyen könnyen navigálhat, és kényelmesen érezheti magát a megrendelések leadásakor.
  • Minimális befektetés: Mindig tisztában kell lennie azzal, hogy mi a minimális Bitcoin Cash befektetés, mielőtt regisztrálna egy brókernél. Ha kriptográfus újonc vagy, jobb kis beruházásokkal kezdeni. Mint ilyen, ha a digitális valuta platformja minimum 300 dollárt számít fel a vásárlásért, akkor ezt hosszú távon irreálisnak találhatja. Az eToro lehetővé teszi, hogy Bitcoin Cash-t vásároljon, ésszerű minimumért, mindössze 25 dollárért!
  • Tárolás: Rövidesen többet fogunk beszélni a tárolásról, de ennek ellenére fontos tényező a Bitcoin Cash bróker kiválasztásakor. Például, míg a BCH platformok, mint az eToro, gondozzák és tárolják Önnek a kriptóérméket, mások megkövetelik, hogy saját digitális pénztárcájában tárolja őket. Ez utóbbi különféle transzfereket jelent, amelyek túl bonyolultak lehetnek egy kezdő számára.

2. lépés: Készítsen elő egy befektetési tervet

bitcoin készpénz vásárlása

A befektetési terv elkészítése a Bitcoin Cash vásárlási kalandjaihoz elengedhetetlen része a tőke gondozásában. Természetesen ilyen ingatag környezetben csak ennyit tud tervezni, de ez mindenképpen segít a pályán tartásban.

A köd tisztításához vegye figyelembe a megfontolások listáját, amelyekre gondolnia kell, amikor otthonából kényelmesen vásárol Bitcoin Cash-t..

Hosszú távú vagy rövid távú

Ha figyelembe veszi a Bitcoin Cash vásárlási célját, látja-e, hogy rövid vagy hosszú távon fektet be?

Például az online tér néhány kereskedője profitálni kíván a rövid távú Bitcoin Cash árváltozásokból. Ez általában perceken, órákon vagy napokon belüli vásárlással és kirakással érhető el.

A legtöbb kriptovaluta történelmileg kétszámjegyű százalékkal változott az értékét egyetlen kereskedési nap alatt – és a Bitcoin Cash sem különb. Ahol ilyen volatilitás van, ott lehetséges a pénzkereseti lehetőség.

Hosszú távon ezt általában „vétel és tartás” stratégiának nevezik. Ahogy a neve is sugallja – ebben az esetben hónapokig vagy évekig fogja tartani a Bitcoin Cash-t. Ez nagyszerű a kezdőknek, mivel nem kell aggódnia a rövid távú ingadozás miatt!

Cél Bitcoin készpénzár

A célzott Bitcoin Cash ár sokak által alkalmazott stratégia.

Például, ha Bitcoin Cash-t vásárolna 400 dolláros áron – a beruházás egyetlen módja megduplázható, ha az érmék 800 dollárra emelkednek.

A Bitcoin Cash minden idők legmagasabb szintjét 2017 decemberében 4335 dolláron jegyezték. Csak 5 nappal korábban a BCH minden idők legalacsonyabb szintjét 75,03 USD értékben érte el. Ez hatalmas, 5 napos értéknövekedést mutat a digitális pénznemben. Azok, akik helyesen időzítették a piacot, kétségtelenül lenyűgöző eredményeket hoztak!

Fontolja meg a rendszeres befektetéseket

A Bitcoin Cash potenciálisan éles árváltozásait szem előtt tartva – a rendszeres befektetések megfontolása ésszerű lehetőség lehet az újoncok számára.

A Bitcoin Cash vásárlása és a nyereség nem egy séta a parkban, mivel a piaci hangulat alapján kell döntéseket hoznia. Éppen ezért érdemes keveset és gyakran befektetni ebbe a digitális pénznembe.

Ha rendszeresen, például hetente vagy havonta vásárol kis mennyiségű BCH érmét, könnyedén ellenőrizheti a költségvetését és a tervét. Mint mondtuk, ha megvásárolja a Bitcoin Cash-et az eToro-n keresztül, egyszerre csak 25 dollárt vásárolhat.

Fontolgatná a befektetést Bitcoin Cash?

3. lépés: Nyisson meg egy Bitcoin Cash Broker számlát

Amikor eldöntött egy megfelelő Bitcoin Cash brókert, akkor regisztrálnia kell. Egyszerűen menjen a kriptográf szolgáltató webhelyére, és keresse meg a „regisztráció” linket. Ez a rész felismerhető lesz számodra, ha valaha kereskedett valutával, részvényekkel vagy árucikkekkel.

A szabályozó testületek által előírt KYC-szabályoknak megfelelően tájékoztatnia kell a platformot arról, hogy ki vagy. Ez magában foglalja egy alap űrlap kitöltését a teljes nevével, címével, telefonszámával és e-mail címével.

Kérni fogja hivatalos fényképes igazolványát is, például vezetői engedélyt vagy útlevelet. Az eToro-nál nem kell feltöltenie ezt az igazolványt, amíg a) el nem költi a 2250 USD-t, vagy b) nem akar kifizetési kérelmet benyújtani (amelyik előbb bekövetkezik).

Szükséges lesz az Ön neve és címe megerősítése az elmúlt 3 hónapban kiállított közüzemi számla vagy bankszámlakivonat másolatának elküldésével is. Ez minden szokásos eljárás minden online pénzügyi szolgáltatás esetében – elsősorban a pénzügyi bűncselekmények és csalások elkerülése érdekében.

Egyes Bitcoin Cash alkuszok akár egy hétig is eltartják az azonosító dokumentumok kézi ellenőrzését. Éppen ellenkezőleg, az eToro automatizált azonosító technológiát használ – amely lehetővé teszi, hogy percek alatt befejezze a regisztrációs folyamatot.

4. lépés: Betétek befizetése

A brókerszámla sikeres beállítása után – finanszíroznia kell, hogy megvásárolhassa a Bitcoin Cash-t. Mint ilyen, mielőtt regisztrálna egy kriptográfia platformra, ellenőriznie kell, hogy milyen befizetési módszereket fogadnak el.

Ha az új számla megnyitása után hamarosan Bitcoin Cash-t szeretne vásárolni, javasoljuk, hogy kerülje el az elektronikus átutalást. Ez kétségtelenül a leglassabb módja annak, hogy megkezdje a Bitcoin Cash vásárlását az alkuszon keresztül.

Az eToro elfogadja az elektronikus átutalást, de a leggyorsabb és legkényelmesebb fizetési módokat is. Ide tartoznak a hitel- / betéti kártyák és az e-pénztárcák, például a Neteller, a PayPal és a Skrill.

Az induláshoz mindig szükséges egy minimális betétösszeg, amely általában 0–1 000 USD, néha több. Ezért feltétlenül ellenőrizze a BCH szolgáltató minimumait a regisztráció előtt.

5. lépés: Kereskedési megbízás beállítása

bitcoin készpénz kereskedési megbízás, hogyan lehet bitcoin készpénzt vásárolni

Miután finanszírozta közvetítői számláját, megvásárolhatja a Bitcoin Cash-t. A folyamat megkezdéséhez tájékoztatnia kell a brókert arról, hogy mit szeretne elérni kereskedelméből vételi / eladási megbízással.

Ha korábban más eszközökkel kereskedett, akkor tudni fogja, hogyan történik ez.

Azonban azok számára, akik még soha nem kereskedtek, bármilyen minőségben – felsoroltuk a legfontosabb megrendeléseket, amelyeket felhasználhat a Bitcoin Cash vásárlásának mérlegelésekor..

Vásárlás megrendelés

A vételi megbízást a BCH érmék vásárlásakor használja a leggyakrabban, mivel általában így lép be a kriptopiacra.

Általában ott mondtuk, mert egyes Bitcoin Cash brókerek lehetővé teszik az ügyfelek számára a profitot, még akkor is, ha a kérdéses pénzügyi eszköz elveszíti az értékét. Ezt eladási megrendelés létrehozásával lehet elérni.

Dióhéjban, ha úgy érzi, hogy az ár emelkedni fog – vételi megbízást adna a BCH brókernél. Ha az ellenkezőjét gondolná, akkor helyette eladási megbízást kell adnia.

Limit vagy piaci megbízás

Mint már számos alkalommal említettük – a Bitcoin Cash ára nem sokáig marad ugyanaz.

Értéke a kereslet és a kínálat miatt minden nap minden másodpercében elmozdul. Ezt fontos figyelembe venni, amikor megpróbálnak nyereséget elérni ezekből a rövid távú BCH áreltolódásokból.

„Piaci megbízás” esetén ezt kell végrehajtani, ha tetszik az ár, amelyet a Bitcoin Cash-en jegyeznek. Ez azt jelzi, hogy azt szeretné, ha brókere azonnal végrehajtaná az Ön megrendelését.

Mindazonáltal figyelembe kell vennie a fent említett árváltozásokat. Ha 380 dolláros árat lát a „megerősítés” megnyomásakor, akkor valójában 379 vagy 381 dollárt kaphat. Ez elkerülhetetlen különbség.

A „limit megbízások” tekintetében meg tudja határozni a saját árát, amelyen Bitcoin Cash-t vásárolhat.

Lásd az alábbi példát:

  • Tegyük fel, hogy a Bitcoin Cash értéke 380 dollár. De nem akar belépni a piacra, amíg el nem éri a 400 dolláros árat
  • 400 dolláros limit megbízás leadásával brókere végrehajtja az Ön megbízását, amikor eléri ezt a konkrét árat
  • Megrendelése mindaddig fennmarad, amíg le nem mondja, vagy a Bitcoin Cash el nem éri a 400 dolláros határt

Összességében elmondható, hogy a piaci megrendelések tökéletesen megfelelnek a kezdőknek, annak köszönhetően, hogy annyira egyszerűen megfoghatók. A limit megbízások nagyszerű módja a Bitcoin Cash vásárlásának a kívánt áron.

Tét

Amikor megrendelését az általa választott brókernél adja le, akkor megkérdezik, hogy mennyit szeretne tétbe helyezni. Ez alatt azt értjük – mennyi Bitcoin Cash-t szeretne vásárolni.

Lehet, hogy annyi Bitcoin Cash-t vásárol, amennyit csak akar, ez a pénze. De amint azt korábban javasoltuk, tanácsos stabilan haladni, talán egyelőre ragaszkodni a minimális téthez.

Mint említettük, az eToro lehetővé teszi, hogy 25 dollárért vásároljon Bitcoin Cash-t – ez az összeg a legtöbb ember számára elérhető.

Rendelés megerősítése

Miután teljesítette az első Bitcoin Cash kereskedéshez szükséges összes információt – beleértve a vételi / eladási megbízást, limit / piaci megbízást és a tétjét -, egyszerűen erősítse meg a pozícióját.

Ha végzett, látni fogja, hogy a Bitcoin Cash érméit biztonságosan tárolja az új fiók pénztárcájában.

Készen áll a merülésre Bitcoin Cash piac?

6. lépés: A Bitcoin készpénz tárolása

A Bitcoin Cash tárolása szempontjából ezeket nem olyan hagyományos értelemben tartják, mint a fizikai készpénzt. A digitális valutákat ehelyett a „blokklánc” nevű decentralizált főkönyvön tartják.

Ha a személyes Bitcoin Cash-érmékről van szó, kriptotárcában tárolhatók. A kriptotárcád, ha úgy dönt, hogy ezt az utat választja, mind a mobiljára, mind az asztali számítógépére letölthető.

Bár ez meglehetősen bonyolultnak hangzik, Ön 100% -ig felelős érméért. Mint ilyen, ha egy rossz színész feltörte az asztali vagy mobil pénztárcáját, elveszítené a teljes Bitcoin Cash-egyenlegét.

Ezért határozottan javasoljuk egy nagyon elismert Bitcoin Cash bróker használatát eToro, akit, mint mondtuk, különféle joghatóságok teljes mértékben szabályozzák.

Az eToro ugyanis biztonságos helyen vigyáz az érmékre, és bármikor készpénzt válthat ki. Ez megment minket attól, hogy aggódnia kell attól, hogy decentralizált kriptotárcáját biztonságban tartsa-e a hackerek ellen, vagy több tranzakciót hajtson végre.

7. lépés: A Bitcoin készpénz eladása

Mint tudják, a Bitcoin Cash megvásárlásának megfontolásakor el kell kezdeni a piac időzítésével. Ha helyesen megjósolja a BCH árirányát, akkor potenciálisan profitra tehet szert, amikor eladja. Végül is ez a beruházás teljes lényege!

Beszéltünk Önnek mind a BCH alkuszokról, mind a harmadik fél kriptográfiai cseréiről, mind a kettő közötti különbségről.

Az egyértelműség jegyében azonban – ha cserét használ, a kriptográfia beváltási folyamata kissé unalmasabb. Először át kell helyeznie a digitális érméket a kriptopénztárcájából a BCH csereplatform pénztárcájába.

Ezután meg kell váltania a Bitcoin készpénzét kézzelfogható pénznemre, például amerikai dollárra, angol fontra, euróra – megkapja a lényeget. Ez az átalakítás szinte mindig díjjal jár.

A fent említett folyamat csak még egyszerűbbnek tűnik a Bitcoin Cash megvásárlását egy szabályozott brókeren keresztül. Mint megjegyeztük, amikor a Bitcoin Cash-t olyan platformon keresztül veszi fel, mint az eToro – csak annyit kell tennie, hogy bejelentkezik a fiókjába, és rákattint az „eladás” gombra.

Nincs két egyforma bróker, de a legmodernebb kriptovaluta-brókerek ezt percek vagy akár másodpercek alatt meg fogják valósítani. A KYC szabályai szerint valószínűleg át kell utalnia az alapokat ugyanarra a fizetési módra, amelyet eredetileg a Bitcoin Cash vásárlásához használt.

A Bitcoin Cash 2021-es vásárlásának egyéb módjai

Alaposan áttekintettük a Bitcoin Cash vásárlásának többségét ebben a kezdő útmutatóban.

Ennek ellenére vannak más lehetőségek is, amikor megvásárolják ezt a top 10 digitális valutát – lásd alább.

Vásároljon Bitcoin Cash betéti kártyát

Néhány kriptográfiai befektető betéti kártyával vásárol Bitcoin Cash-t. Ezt általában azonnal végrehajtják. Amikor eljött az idő, hogy pénzt készítsen el, ezt egyszerűen visszautalják ugyanarra a betéti kártyára, amelyet a vásárlás finanszírozásához használtak.

A Bitcoin Cash ilyen módon történő vásárlásához mindössze annyit kell tennie, hogy kitölti a betéti kártya adatait, és annyit finanszírozhat a számláján, amennyit csak akar. Természetesen meg kell felelnie a bróker minimális befektetési összegének.

Vásároljon Bitcoin Cash hitelkártyát

Ha inkább hitelkártyát szeretne vásárolni a Bitcoin Cash-ben, ezt támogatja eToro.

De vegye figyelembe a hitelkártya-szolgáltató által felszámított további díjakat. Ugyanis – hasonlóan a szerencsejáték-tranzakciókhoz és az ATM-pénzfelvételekhez, a befektetéssel kapcsolatos betéteket is „készpénzelőlegnek” tekintik.

Megállapítottuk, hogy a hitelkártya-szolgáltatók által felszámított szokásos készpénz-előleg a tranzakció értékének körülbelül 3% -a. Ezek eltérhetnek, ezért mindig forduljon a saját szolgáltatójához.

Vásároljon Bitcoin Cash PayPal-t

Az e-pénztárcákról kétségtelenül a PayPal a legismertebb a biztonságos online tranzakciókról. Mint ilyen, a Bitcoin készpénz PayPal használatával történő vásárlása nemcsak biztonságos – hanem azonnali.

Népszerű kriptográfus eToro lehetővé teszi, hogy különféle e-pénztárcák segítségével vásároljon Bitcoin Cash-t. A PayPal mellett ide tartozik a Skrill és a Neteller is. Mindhármat a Bitcoin Cash online vásárlásának gyors, biztonságos és biztonságos módjának tekintik.

Bitcoin Cash ATM

A fentieken kívül tudta, hogy ATM-en keresztül is vásárolhat Bitcoin Cash-t? Tisztázandó, hogy a terminálok, amelyekről beszélünk, nem az átlagos ATM-ek. Ehelyett lehetővé teszik a kriptopénz személyes vásárlását.

A Bitcoin Cash ATM-ek világszerte szétszórva, különböző üzletekben, repülőtereken és utcákon találhatók. Leegyszerűsítve: valódi készpénzt fog behelyezni a gépbe. Ezután a gép megmondja, hány BCH érmét kaphat a pénzéért.

Fontos megjegyezni, hogy egyes kriptovaluta ATM-ek akár 20% -ot is felszámolnak a cseréért – ez az egyik legdrágább módja a Bitcoin Cash vásárlásának.

Hogyan vásároljunk Bitcoin Cash 2021-et – az ítélet

Sokféle tényezőről beszéltünk arról, hogy miként lehet megvásárolni a Bitcoin Cash-t. Mostanra már minden készen áll, hogy elkezdje vásárolni a digitális eszközt.

Mielőtt elkezdené, meg kell találnia egy tisztességes és elismert brókert, amely szabályozott. Ehhez az eTorót ajánljuk. Az oldal jutalékmentes, könnyen használható, és az egész világon több szervezet szabályozza.

Végül a Bitcoin Cash tárolása szempontjából – nem kell aggódnia emiatt az eToro-nál. Ennek oka, hogy a szabályozott bróker megtartja az Ön számára a BCH érméket. Mint ilyen, nem kell mást tennie, amíg úgy dönt, hogy készpénzt fizet ki!

eToro – A Bitcoin Cash BCH legjobb vásárlási platformja

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

GYIK

Mennyire egyszerű megvásárolni a Bitcoin Cash-t?

Soha nem volt ilyen egyszerű megvásárolni a Bitcoin Cash-t, különösen, ha ezt engedéllyel rendelkező közvetítőn keresztül teszi meg. Keresse meg a kezdőbarát weboldalú platformokat és nulla – ha nem is alacsony – jutalékot.

Mi a legbiztonságosabb módja a Bitcoin Cash vásárlásának?

Messze a legbiztonságosabb módja a Bitcoin Cash vásárlásának az, ha regisztrál egy szabályozott brókercéghez, mint például az újoncok kedvenc eToro. Ezt a platformot az FCA (Egyesült Királyság), az ASIC (Ausztrália) és a CySEC (Ciprus) szabályozza. A FINRA (USA) cégnél is be van jegyezve..

Vásárolhatok 100 dollárt Bitcoin Cash-ből?

Igen. 100 dollár Bitcoin Cash-t vásárolhat. Az eToro-nál kezdheti a digitális pénznemek vásárlását 25 USD-től vagy annál magasabb értéktől.

Elveszíthet pénzt a Bitcoin Cash-en?

Igen. Bármely pénzügyi eszköz vásárlásakor vagy eladásakor veszteség keletkezhet a vonal egy pontján. Fontos, hogy ha helytelenül jósolja meg a Bitcoin Cash jövőbeli értékét, akkor veszteséget okoz.

Mit ér a legtöbb Bitcoin Cash?

A legtöbb Bitcoin Cash értéke 4 355 dollár, amelyet 2017 decemberében ért el.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector