Lehet-e a Tezos milliomos készítő?

A Tezos az év eleje óta jelentős fejlődésen ment keresztül, a platform számos bejelentést tett, például a Tezos csatlakozik az OpenSea-hoz, a StablyUSD megérkezése és az Edo frissítés. Tehát a Tezos az ideális befektetés 2021-re? Feltételezhetjük, hogy a Tezos milliomos-befektető lehet? Számos tényező befolyásolhatja a Tezos árát, de vessünk egy gyors pillantást arra, hogy milyen tényezők befolyásolhatják a Tezos-t, és valóban olyan befektetésről van-e szó, amely teljesen megváltoztathatja a befektetők sorsát.

Jelenleg a Tezos exponenciális növekedést tapasztal a tömeges elfogadásnak és a bejövő fejlesztéseknek köszönhetően, és az előrejelzések szerint rekord árszintet fog elérni.

Tehát mi a Tezos?

Az Ethereumhoz hasonlóan a Tezos is egy intelligens szerződéses platform, amely egy néven ismert folyamat révén működik "on-chain irányítási modell." Ez a modell lehetővé teszi a Tezos számára, hogy bármilyen változtatást vagy frissítést megvalósítson a blokkláncon anélkül, hogy automatikusan kemény villára lenne szükség.

Kemény villa akkor fordul elő, amikor a fejlesztők nem tudnak konszenzusra jutni a blokkláncon végrehajtandó változtatásokról vagy műveletekről, ami a blokklánc szétválásához vezet. A változások automatizált végrehajtása a Tezos-on jelentős előnnyel rendelkezik, amely más kriptovalutákkal szemben van.

A 2018-ban megjelent Tezos lehetővé teszi minden olyan személy számára, aki a Tezos XTZ kriptovaluta tulajdonosa, szavazni a platform szabályainak bármilyen változásáról vagy a platformon végrehajtott bármely intézkedésről. Miután a felhasználók megszavazták és konszenzusra jutottak az új szabályokról, a Tezos automatikusan elindítja a frissítést és biztosítja az új szabályok végrehajtását. Ez biztosítja, hogy a Tezos blokkláncnak ne kelljen kemény villán átesnie, és azt is, hogy a projekt jövőbeli irányáról demokratikusan döntsenek.

A Tezos a befektetés?

a tezos jó befektetés

A kérdés megválaszolásához nézzük meg, hogyan teljesített a Tezos az elmúlt hónapokban, és nézzük meg azokat a tényezőket, amelyek potenciálisan befolyásolhatják az árat. Az új év kezdete óta a Tezos árfolyama emelkedő tendenciát mutat, annak ellenére, hogy bizonyos mértékű volatilitás volt tapasztalható. 2021. január 3-án 1,96 dollárra rúgott az ár 2041. január 10-ig 2,84 dollárra ugrott, majdnem megduplázódott az ára. Január 23-ig az ár elérte a 3,21 dollárt, február 14-ig pedig az ára 5,20 dollárra emelkedett.

Nyilvánvaló, hogy a Tezos csak egy irányba halad, és ez így van. A platformnak számos előnye van más óriásokkal szemben, mint például a Cardano, az Ethereum és az EOS. Tehát melyek azok a tényezők, amelyek miatt ez az altcoin milliomos-készítővé válhat? A befektetők néhány hónapig özönlenek a Tezosba, ezért nézzük meg, mi a felhajtás.

Kijelentkezés: Tezos árjóslatok – mennyit ér az XTZ 2021-ben és azon túl?

befektetni a tezókba

Tényezők, amelyek milliomos készítővé tehetik a Tezos-t:

1. A Tezos nem csupán kriptovaluta.

A Tezos egy skálázható platform, amely intelligens szerződésekkel fut. A befektetők úgy vélik, hogy mivel a Tezos nem csupán kriptovaluta, és számos felhasználási esettel rendelkezik, jelentős növekedési potenciállal rendelkezik. Ezért özönlenek a befektetők a Tezosba.


Számos vállalkozásban és iparágban alkalmazható, beleértve a szerencsejáték-iparágat is, amely világszerte az egyik leggyorsabban növekvő iparág.

2. Önmódosító blokklánc

A Tezos egy önmagát módosító blokklánc; ami azt jelenti, hogy a fejlesztők frissítéseket és módosításokat hajthatnak végre a Tezos-ban anélkül, hogy a blokkláncnak két külön blokkláncra kellene osztódnia. Mivel a változásokról úgy dönt, hogy rájuk szavaznak, így nincs szükség a blokklánc kemény villájának szükségességére.

3. Folyékony tétbiztosítási mechanizmus és egyedi irányítási folyamat

A Tezos egyedülálló és innovatív irányítási folyamatot használ "Sütés." A Tezos a sütést a blokkok aláírásának és közzétételének a Tezos blokkláncán írja le. A sütési folyamatban való részvételhez a felhasználóknak letétet kell befizetniük és 8000 XTZ tétet kell elhelyezniük.

A sütés kiváló módszer arra, hogy a felhasználók jutalmakra és jövedelemre tegyenek szert, így előnyt jelent az XTZ-be való befektetés. A Tezos emellett ötvözte a hagyományos tétbiztosítást és a felhatalmazott tétbiztosítást, lehetővé téve a konszenzusos mechanizmusban részt vevő pékek számára, hogy jutalmat generáljanak és hozzájáruljanak a hálózathoz.

4. Érték a befektetők körében

A Tezos a folyamatos innovációnak köszönhetően értékes eszköz a befektetői közösségben. Számos olyan nagy jelentőségű befektetést biztosított olyan vállalatoktól, mint a PolyChain Capital. A Tezos több pénzügyi intézménnyel is partnerséget kötött, köztük Brazília vezető bankjával, a Banco BTG Pactual-nal. Tim Draper kockázatitőke-befektető is támogatta a Tezost és befektetett abba.

5. Nagy és egyre növekvő közösség

A Tezos egyik legjelentősebb előnye, hogy a platform mögött álló csapat támogatásokat kínál a fejlesztőknek a platform tanulmányozásához és fejlesztéséhez. A Tezos aktívan együttműködik a Kingsland Egyetemmel az XTZ iránt érdeklődők képzése érdekében.

Mindezek a tényezők nagyban hozzájárulnak a Tezos árának pozitív befolyásolásához.

Ne hagyja ki: Mi fogja vezetni a Tezos árat 2021-ben?

Új hirdetések és Edo

Az év eleje óta a Tezos több olyan bejelentést tett, amelyek pozitív befektetési hullámot árasztottak el a befektetői közösségben.

A Tezos bejelentette, hogy a StablyUSD eljutott a Tezos blokklánc felé. Korábban a StablyUSD-t kiadták az Ethereum-on.

A Tezos beépített mechanizmusa lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy új funkciókat és funkciókat telepítsenek a platformra anélkül, hogy a hosszú távú stabilitást veszélyeztetnék. Stabil is úgy döntött, hogy elindítja az USDS-t a Tezoson az Ethereum növekvő gázköltségei miatt.

A Tezos azt is bejelentette, hogy csatlakozott az OpenSea-hoz, a legnagyobb NFT-piachoz és csereplatformhoz. Az NFT-k az év eleje óta megugrottak, és az OpenSea uralja az NFT teret a volumen több mint 30% -ával.

A Tezos számára a legfontosabb fejlesztés az Edo sikeres frissítése volt. Ez az ötödik Tezos frissítés az elmúlt két évben, és ez a legambiciózusabb és legjelentősebb frissítés a Tezosra. Az Edo számos új funkcióval, hibajavítással, a teljesítmény javításával és a gázfogyasztással bővül. Megtalálhatja az Edo által bevezetett változások teljes listáját itt.

Készen áll a befektetésre Tezos XTZ?

befektetni a tezókba

Tehát a Tezos lesz milliomos készítő?

A Tezos-nak számos előnye van a többi kriptovalutával szemben, ami azt eredményezi, hogy a szakértők úgy vélik, hogy nagyon jövedelmező befektetés lehet. Egyes előrejelzések szerint a Tezosba történő befektetés 300% feletti hozamot hozna az elkövetkező öt évben, ezért képzelje el, mennyit érne a Tezosba történő befektetése, ha ma befektetne.

Az előrejelzések szerint a Tezos növekedni fog, ha teljesíteni tudja ígéreteit és képes stabil felhasználói bázis kialakítására. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Tezos milliomosgyártóvá válhat.

Jelenleg a Tezos piaci kapitalizációja 3,77 milliárd dollár, így a piaci kapitalizáció szerint az egyik legnagyobb kriptovaluta. A Tezos az elmúlt hónapokban jelentősen, sőt jobban teljesített, mint a legtöbb más kriptovaluta. Amint a Tezos egyre nagyobb elismerést szerez, és tömeges elfogadást tapasztal, a Tezos ára jelentősen meg fog emelkedni.

Végső gondolatok

Jelentős növekedési potenciállal kétségtelen, hogy a Tezos olyan befektetés, amelyet érdemes megfontolni. A Tezos, mint befektetési eszköz, egyre népszerűbb a befektetők körében. Hosszú távú befektetésként a Tezos milliomosgyártó lehet, néhány elemző több mint 300% -os megtérülést jósol 5 év alatt.

A Tezos ára 2021-ben emelkedni fog, mivel felkeltette a multinacionális vállalatok és pénzügyi intézmények érdeklődését. A kriptovalutákba történő befektetések azonban saját kockázatokkal járnak, ezért befektetés előtt rendkívül alaposnak kell lennie a kutatásban.

eToro – A legjobb bróker a Tezos XTZ vásárlásához

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector