Melyek a Bitcoin Cash Trading előnyei?

A Bitcoin Cash kereskedés lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy spekuláljanak, hogy a BCH ára emelkedik vagy csökken, anélkül, hogy a Bitcoin Cash tulajdonjogát kellene átvennünk.

A Bitcoin Cash (BCH) egy digitális pénznem, amely 2017 vége körül forog a Bitcoin hálózatából azzal a céllal, hogy a Satoshi eredeti fehér könyvének igazi alkalmazása és megvalósítása legyen. Ahogyan azt Satoshi Nakamoto meghatározta, az az igazi „peer to peer elektronikus készpénz”. A Bitcoin méretezhetőségi problémáival való elégedetlenség vezérli a Bitcoin Cash-t, amely reálisabb kriptóérme lesz a rendszeres tranzakciók blokkláncán.

bitcoin készpénzár-diagram

Kép forrása: https://www.investingcube.com/

Miért kell kereskedni a Bitcoin készpénzzel?

A Bitcoin Cash kereskedésnek számos előnye van. A következő pontok bármelyike ​​azoknak az előnyöknek köszönhető, amelyeket a BCH már a mai legerősebb kriptovalutákként nyújt. A Trading BCH arra ösztönzi a tapasztalt embereket, hogy fogadjanak a kriptopiacon, függetlenül attól, hogy birtokolják-e már valamelyik kriptovalutát. A Bitcoin Cash Trading arról szól, hogy megpróbálja eldönteni, emelkedik vagy csökken a BCH ára, és mikor kell ugrani a sávra.

A Bitcoin Cash kereskedelem előnyei a következők:

 1. Alacsony tranzakciós díjak
 2. Likviditás
 3. Hosszú vagy rövid választás
 4. Bitcoin Cash volatilitás
 5. Bitcoin Cash piacra jutás
 6. Hatékony adókedvezmények
 7. Biztonság kereskedés közben

1. Alacsony tranzakciós díjak

A BCH csaknem nulla feldolgozási sebességet biztosít. Ez azt jelenti, hogy anélkül, hogy gondolkodnának a túlzott szolgáltatási költségeken, az emberek bármilyen mennyiségű BCH-val kereskedhetnek, amit csak akarnak.

Az írás pillanatában a BCH átlagos tranzakciós díja 0,0035 USD. 2018 januárjában az ár elérte a legmagasabbat, amikor elérte a 0,904 dollárt. A teljes feldolgozási díj azóta sem tántorog túlzottan, és azóta viszonylag stabil maradt. Tavaly óta a tranzakciós díjak a 0,0040 és 0,0060 dollár közötti tartományban mozognak, ami elhanyagolható.

A Bitcoin Cash jelenlegi szokatlan állapota ellenére a tranzakciós díj nem valószínű, hogy drámaian megnő, mert a blokkláncot nem szorították a határaiba.

2. Likviditás

A likviditás annak mértéke, hogy a Bitcoin Cash milyen gyorsan és hatékonyan konvertálható készpénzre, biztosítva, hogy a BCH piaci értéke ne változzon. A likviditás mögött rejlő jelentőség abban rejlik, hogy ez nagymértékben befolyásolja, hogy mennyire könnyedén tud nyitni és bezárni pozíciókat. A kereskedő könnyen talál vevőt egy likvid piacon, anélkül, hogy csökkentenie kellene az eszköz árát, hogy vonzóbbá váljon.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a Bitcoin Cash nagyobb méretezhetőséget kínál, ez viszont azt jelenti, hogy nagyobb a kereskedési volumene. A nagyobb kereskedési volumen ezután nagyobb kereskedési aktivitássá válik, és végül likvidebb piacra vált. A likviditás a BCH bid-ask spread elemzésével is mérhető. A vételi és eladási árkülönbség méri az ár közötti különbséget, amelyet a vevő hajlandó fizetni egy érméért, és az árat, amelyen az eladó hajlandó elfogadni egy érmét. Minél alacsonyabb a bid-ask spread, annál folyékonyabb az érme.

Általánosságban elmondható, hogy a Bitcoin Cash piac illikvid, mivel a kereskedések sok tőzsdén vannak elosztva, ami azt jelenti, hogy a viszonylag kis ügyletek óriási hatást gyakorolhatnak a piaci árakra, ingatag keresletet generálva a BCH felé.


3. Kiválasztása, hogy hosszú vagy rövid

Hasonlóan a részvény árához, a Bitcoin Cash-nek is mindig van értéke, amelyért eladják. Ebben az értelemben profitálhat BCH-jából azáltal, hogy értékesíti érméit, miután a piaci érték növekedett. Amikor BCH érméket vásárol, és az ár emelkedésére számít, ezt hosszúnak nevezi. Ha azonban tárgyal a Bitcoin Cash árával, és kihasználja az egyre csökkenő és növekvő árakat, akkor ez az úgynevezett alacsony.

A BCH népszerűségének növekedése miatt számos olyan platform található, ahol sokáig vagy rövidebb időn belül eljuthat a BCH érmeivel. Ezekkel a platformokkal lehetősége lesz bármelyiket megtenni, ahol egyszerre lehet megjósolni emelkedő vagy csökkenő tendenciát. A legtöbb olyan platformon, ahol árrés-kereskedést folytat, mindig képes lesz hosszúra vagy rövidre váltani.

4. Bitcoin készpénz volatilitás

A Bitcoin Cash volatilitása része annak, ami ezt az érmét és kereskedését annyira izgalmassá teszi. A napközbeni gyors ingadozások számos lehetőséget kínálnak a kereskedők számára, hogy hosszú és rövid távon haladjanak, de hozzáadott kockázattal is járnak. Tehát, ha azt tervezi, hogy felfedezi a Bitcoin Cash piacot, győződjön meg róla, hogy elvégezte a házi feladatot és kialakított egy politikát a kockázatkezelésre. A BCH volatilitása viszonylag magas, 15,27% körül mozog a 7 napos határon.

Nézze meg: Mi a Bitcoin Cash, és érdemes-e 2021-ben befektetni a BCH-ba??

5. Bitcoin Cash Market Access

A Bitcoin Cash Market általában bármikor elérhető kereskedésre. Gyakorlatilag az összes legfontosabb kriptovaluta-tőzsdén a Bitcoin Cash szerepel, és ez magas fokú biztonságot és hatékonyságot jelent a token megvásárlásakor és eladásakor. Cserébe ez is ösztönzi az elfogadottságot és növeli a BCH befektetési potenciálját, és növeli annak esélyét, hogy a jövőben nagyobb forgalmat értékesítsen, és nagyobb nyereséget érjen el kereskedéssel.

Ez annak tulajdonítható, hogy a szokásos részvénypiacokkal ellentétben nincs központosított piacigazgatás, amely átvenné a piaci órák szabályozását. A BCH kereskedésekre a nap bármely szakában sor kerülhet, bárhol, bármikor. Ezek azonban csak vevő és eladó között fordulnak elő világszerte különböző kriptográfiai tőzsdéken.

6. Hatékony adókedvezmények

A fogadási és CFD-kereskedelem elterjesztésének lehetősége a Bitcoin Cash-en jelentős adókedvezményekkel járna a virtuális, valós valutákba történő befektetésekkel szemben. Ez egy hatékony módszer az ármegfigyelés gyakorlására és az ötlet növelésére az adók növekvő adóköltsége nélkül, hogy képet kapjon az áringadozásokról..

Például tőkenyereség-adó (CGT) hatálya alá tartozik, amikor a kriptográfiát nyereségszerzés céljából eladja, mert ha vásárol vele valamit magasabb áron, mint amire eredetileg megszerezte. A spread fogadásokkal azonban kizárhatja az adófizetési kötelezettséget a számításból, mivel tulajdonképpen nem Öné az eszközök. Másrészről, a különbözetről szóló szerződés, más néven CFD, szintén elszámolható ezen adóval szemben, de mégis hatékonyabb és kevesebb kockázatot jelent. Ugyanakkor kompenzálhatja a kockázatait a CGT-kötelezettségből származó nyereségével, ami a CFD-ket hasznossá teszi a fedezeti ügyleteknél. Ne feledje, hogy olyan kriptovalutákban, mint például a Bitcoin Cash, spread-fogadások és CFD-k kezelése csak szakképzett kereskedők számára nyitott, ezért óvatosan kell használni.

7. Biztonság kereskedés közben

A Bitcoin Cash egy erőteljes blockchain platformot használ, és szinte lehetetlen feltörni. Mivel a blokklánc minden csomópont egyhangú jóváhagyását igényli, az átutalási és az átutalási előzményeket egyetlen felhasználó nem módosíthatja.

A kriptográfiai titkosítás a teljes fizetési rendszert egy újabb hitelesítési réteggel látja el, és biztosítja a biztonságos és védett tranzakciók végrehajtását.

Ha további BCH-érmék megőrzését szeretné, akkor továbbra is nagyszerűen felhasználhatja fizikai (hardveres) vagy szoftveres pénztárcáit a tokenek tárolásához. A dedikált pénztárcák megnövelt biztonsági színvonalat biztosítanak a kereskedési helyszíni számlákhoz és a tőzsdék tárhelyéhez képest.

Ne hagyja ki: Bitcoin készpénzár-elemzés 2021-re

Vásároljak vagy kereskedjek-e Bitcoin készpénzzel?

Mielőtt véglegesen döntene, döntő fontosságú megérteni a Bitcoin Cash vásárlása és kereskedése közötti különbségeket. A CFD-k használata megkönnyítené az alacsonyabb kockázati küszöbökkel járó BCH-ba történő befektetések életképességének meghatározását. Minden szempontot, például a tranzakciós díjakat, az adókötelezettségeket és a biztosítékokat, figyelembe kell venni. Ha többet szeretne tudni a Bitcoin Cash-ről, nézze meg ezt a részletes útmutatót.

Érdemes lehet megvásárolni a Bitcoin Cash-t, ha…

 • Szeretné teljes tulajdonjogába venni a megvásárolt Bitcoin Cash összeget
 • Örömmel fizet előre az eszköz teljes értékét
 • Nem bánja, ha bármilyen nyereség után tőkenyereség-adót fizet
 • Nem bánja, hogy vételre vagy eladásra vár egy cserefiókra
 • Nem bánja a bevezető korlátokat vagy a maximális betéteket
 • Rendkívül jó, ha további díjakat fizet a betétekért vagy a kifizetésekért

Érdekelhet a Bitcoin Cash kereskedése, ha…

 • Spekulálni akar a Bitcoin Cash árával anélkül, hogy birtokolná
 • Kihasználni szeretné pozícióját, hogy csak a költségek egy részét tegye előre
 • Kihasználni szeretné a spread-fogadások vagy a CFD kereskedését a Bitcoin Cash-el
 • Azonnal el akarja kezdeni a kereskedést
 • Nem szereti a maximális betéti korlátokat
 • Nem szereti a betéteket vagy a felvételi díjakat fizetni

eToro – A legjobb bróker a Bitcoin Cash vásárlásához

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok:

 • A Bitcoin Cash (BCH) egy digitális pénznem, amely a Bitcoin hálózatából van kialakítva.
 • A BCH csaknem nulla feldolgozási sebességet biztosít.
 • A Bitcoin Cash nagyobb skálázhatóságot kínál, ez viszont azt jelenti, hogy nagyobb a kereskedési volumene, ezért magasabb a likviditása.
 • A BCH volatilitása viszonylag magas, 15,27% körül mozog a 7 napos határon.
 • A Bitcoin Cash gyakorlatilag az összes legfontosabb kriptovaluta tőzsdén szerepel.
 • Az elterjedt fogadás és CFD kereskedés a Bitcoin Cash-en jelentős adókedvezményeket nyújt a valós befektetésekhez képest.
 • Tőkenyereség-adó (CGT) hatálya alá tartozik, amikor a kriptóját nyereségszerzés céljából eladja.
 • A kriptográfiai titkosítás biztosítja a hitelesítést, és lehetőséget nyújt biztonságos és védett tranzakciók végrehajtására kereskedés közben.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector