Mi fogja vezetni a NEO árát 2021-ben?

Elemző útmutató a NEO-ba történő befektetéshez 2021-ben

Hova fog menni a NEO ára 2021-ben?

Mi lesz a NEO árával 2021-ben? A kripto befektetők mindig azon gondolkodtak: mi vezérli a NEO árát?

A NEO AntShares néven indult 2014-ben, de az alapítók, Da Hongfei és Erik Zhang úgy döntöttek, hogy átalakítják a hálózatot. Az új titkosítást, a NEO-t hívták Kína valaha volt első blokklánc. A NEO képes volt betartani a kínai szabályozásokat és megszerezni a kormány támogatását. A NEO a legmagasabb rangú rejtjel és világszerte a 23. helyen áll. Kínából érkezve teljesen behatolt Ázsia kriptovaluta piacára, és egy érme, amelyet a befektetők néznek, mint egy sólyom.

Tehát mi határozza meg a NEO árát? A NEO árát befolyásoló három tényező a következő:

 • A kínai kormány
 • Versenyzők
 • Keményfedeles ellátás

Többet fogunk megtudni arról, hogy ezek a tényezők hogyan vezetik a NEO árát, de először miért a NEO?

Miért NEO?

A NEO egy nyílt forráskódú blokklánc hálózat és egy kriptovaluta. A NEO hálózat intelligens gazdaságot képzel el. Az alapítók szerint az intelligens gazdaságot digitális eszközök, digitális identitás és intelligens szerződések révén lehet megvalósítani. A gazdaság hatékonyan integrálja a három komponenst. Ennek elérésének módja a blockchain technológia felhasználása.

A NEO át lett nevezve „kínai Ethereum” -ra. A NEO név görög eredetű, és új jelentést jelent az anyanyelvben, amely alkalmas az Ethereummal való hasonlósága miatt.

Az Ethereumot és a NEO-t egyaránt olyan platformokra tervezték, amelyek intelligens szerződésekre összpontosítanak. Fő különbségeik azonban sokak. A NEO mindenképpen a legfejlettebb verzió, mivel rengeteg funkcióval rendelkezik, amelyek megkülönböztetik a tömegtől, és különösen az Ethereumtól. A NEO rengeteg programozási nyelvet támogat, mivel célja, hogy a decentralizált alkalmazásokat mindenki számára elérhetővé tegye. Az Ethereum nem rendelkezik ezzel a változatossággal a kínált nyelvekben, és csak a Solidity-t támogatja.

Bár a NEO még a királynő legyőzéséhez sem jutott el a decentralizált alkalmazások használatakor, a NEO arra törekedett, hogy javítsa a platformot és a felhasználói felületet. A NEO fejlesztési vezetője, John deVadoss kijelentette, hogy a NEO inkább a minőségre összpontosít, nem pedig a mennyiségre, mivel a fejlesztők számára könnyen használható és elérhető platformot képzelnek el. A NEO mögött álló csapat folyamatosan dolgozik a platformot fejlesztő frissítések fejlesztésén.

A tranzakciós díjak választható a NEO-nál. A felhasználók dönthetnek úgy, hogy minimális hálózati díjat fizetnek a csúcsforgalom idején, hogy tranzakciójukat kiemelten kezeljék.

Az egyik olyan hiányosság, amelyet általában a főbb kriptovalutákban találnak, és amelyeket a NEO megpróbált legyőzni, a rugalmasság. A NEO hálózata kétszintű token rendszerrel rendelkezik. A NEO és a GAS mindkettőt felhasználják a hálózatban a megvalósíthatóság javítása érdekében.

Mi különbözteti meg a NEO-t?

A NEO altcoinok birtoklása biztosítja a felhasználók tulajdonjogát, míg a műveletekhez a GAS altcoinokat használják. Mind a NEO, mind a GAS olcsóbb, mint a főbb érmék, például a Bitcoin. A hálózat szintén gyorsabb, mivel a tranzakciók feldolgozása csak 24 másodpercet vesz igénybe.


A NEO új konszenzusos mechanizmust épített be hálózatába Delegált bizánci hibatűrés (dBFT) néven. A dBFT-ben egyes csomópontokat könyvelőként azonosítanak. A könyvelési csomópontok felelősek a tranzakciók ellenőrzéséért. Miután a Könyvelők ellenőrzik a tranzakciókat, azok megjelennek a nyilvános blokkláncban, és csak akkor fogadják el, ha a csomópontok többsége is ellenőrzi.

A delegált bizánci hibatűrési mechanizmus átviteli sebessége gyors. A NEO másodpercenként körülbelül 1000 tranzakciót képes feldolgozni, ami lenyűgöző szám, összehasonlítva a Bitcoin 6 tps-jével vagy az Ethereum 12 tps-jével. Sőt, a NEO csapata továbbra is a hálózat sebességén dolgozik. A hálózat célja közel 10 000 tranzakció másodpercenként elérése a közelgő frissítésekkel.

A 2020 májusában történt új frissítés során néhány jelentős változtatást vezettek be a hálózaton. Új irányítási modellt kellett bevezetni. Ez az új irányítási modell lehetővé tenné a NEO közösség számára, hogy huszonegy tagból álló bizottságot válasszon, amely az egész közösség képviselőjeként járna el. A huszonegy tagból álló bizottság hatáskört kap a szavazatok frissítésére és / vagy a rendszer megváltoztatására. Az elismerés jeléül a GAS érméket a szavazó felhasználóknak jutalmazzák. Javasolták azt is, hogy a huszonegy tagból hét is konszenzusos csomópontként járjon el, és a többségi szavazat megszerzése után vétójoggal rendelkezik a döntések felett..

A NEO emellett lehetőséget nyújt a felhasználóknak a passzív keresésre. A NEO megszerzésével a felhasználók minden évben GAS tokent kereshetnek. Ez a passzív kereset fogalma hasonló a banki kamatkereséshez, de a NEO által kínált megtérülési ráta jobb.

Mi hajtja a NEO árát?

A befektetés nagyon hasonlít a szerencsejátékhoz, és minden egyes lépést átgondolni és kiszámítani kell. De ami a kriptovaluta világot illeti, ez az amúgy is nehéz feladat még nehezebbé válik, mert a kriptopénzek híresek ingadozó ingadozásukról. Nehéz megjósolni a jövőjüket. Bármely befektető, kezdő vagy szakértő számára az ármeghatározó tényezők rendkívül fontosak, mivel ezek a tényezők rávezethetnek bennünket az árak jövőbeli alakulására.

1. tényező: A kínai kormány

A NEO-t „kínai Ethereumnak” hívták. Ez Kína első blokklánc-hálózata is. A kriptopénzek 2017-es fellendülésében a kínai és koreai befektetőknek kulcsszerepük volt. Azelőtt hozzávetőlegesen 75% A Bitcoin kereskedelem Kínából származik. A kormány szereti fenntartani a szigorú ellenőrzést, és ennek nem örült. Számos szigorú szabályozást vezettek be, és a kínai kriptopénzpiacot szoros pórázra tették.

Mivel a NEO-t Kína hivatalos kriptovalutaként emlegetik, elnyerte a kormány támogatását, mivel megfelel az előírásoknak. Kína befektetési részesedése a kriptopiacon nagy, tekintettel Kína jelentős lakosságára. A kínai kormány már szkeptikus a többi kriptovaluta iránt, így a más kriptovalutákkal szembeni esetleges szankciók vagy előírások a NEO-t, mint a kriptovaluta-befektetések legéletképesebb lehetőségét vonhatják reflektorfénybe. Ezenkívül a kínaiak, a kormány és az emberek bármely pozitív döntése valóban növelheti a NEO elfogadását és végső soron annak értékét.

2. tényező: Versenytársak

Első kriptopénzként a Bitcoin nem szétválasztható, amikor a kriptopénzpiacról beszélünk. A kriptovaluta királyának fellendülési helye van a piacon és más kriptopénzek mellett. A NEO korrelációs együtthatója 0,77, ahol az 1 a legerősebb összefüggés. Ez azt jelenti, hogy a Bitcoin árának változása nagyban befolyásolja a NEO árát.

A NEO befektetőinek is figyelniük kell az Ethereumra, mivel a NEO-t Ethereum frissítésnek hívták, mindkét érme erős versenyben áll egymással. A másik oldalon az Ethereum a kriptovaluta piacon is meghonosodott; végül is a kriptovaluták királynőjeként ismert. Az Ethereum erős bázisa kihívást jelent a NEO számára, mivel a NEO viszonylag újabb. Az Ethereum árának emelkedése az NEO árának lefelé történő elmozdulását okozhatja.

bitcoin és neo árkorreláció

1. ábra: A Bitcoin és a NEO árkorrelációja Érmejósló

3. tényező: Keményen korlátozott ellátás

Az áruk és szolgáltatások árait a piac akkor határozza meg, amikor a kínálat és a kereslet találkozik. A szűkösség az, ami az árucikkek árát felfelé hajtja. A kriptovaluták ebben a tekintetben egyedülállóak, mint a többi áru és szolgáltatás, mivel keményen korlátozott kínálattal rendelkeznek. A korlátozott kínálat valóban előhozza a szűkösség elemét, amely végső soron növeli értéküket.

A NEO ellátása nehezen fedezhető fel 100 millió ebből 70 millió már forgalomban van. Csak ez marad 30 millió NEO tokenek. Ennélfogva a NEO kevés, és ez a hiány az idő múlásával csak növekszik, mivel a kínálat nem változtatható meg. A NEO korlátozott kínálata olyan tényező lenne, amely növelni fogja az árát.

Fontolgatná a befektetést NEO?

A NEO árjóslata

A NEO ára jelenleg 18 211 dollár. 2020 eleje nem volt jó a NEO számára, de az NEO egész évben megpróbálta felzárkózni és felfelé haladó pályán haladt. A NEO csúcsa 25 dollár körül volt az év vége felé.

neo árdiagram

2. ábra: A NEO árdiagramja Investing.com

A NEO jövője fényesnek tűnik számos ok miatt. A kriptovalutát erősen támogatja a kínai kormány, ráadásul technológiai szempontból kifinomultabbnak mondták, mint az Ethereum és hasonlók..

Walletinvestor előrejelzése szerint az egyéves előrejelzés 28 dollár lesz. Ez azonban az egyik szerény jóslatuk. 2021 legnagyobb részében az ár várhatóan az 50 dolláros jel közelében ingadozik, de a következő két évben 25 dollár körülire csökken. A Walletinvestor előrejelzése szerint az ötéves előrejelzés óriási 75 dollár lesz.

neo rövid távú árjóslás

3. ábra: Rövid távú árjóslás a Walletinvestor

A Walletinvestor rövid távú előrejelzései nem tűnnek túl optimistának. A NEO várhatóan a 17 és 19 dolláros tartományban marad az új év elejéig.

neo hosszú távú árjóslás

4. ábra: Hosszú távú árjóslás Walletinvestor

A jóslatok Hosszú előrejelzés nem olyan fényesek. A NEO előrejelzett 2021-es összesített csúcsa 30 dollár lesz, és az árak többnyire 20 dollár körül maradnak. Stabil 2022 után az árak 2023-ban várhatóan 8 dollár körüli szintre süllyednek. Az előrejelzések szerint a NEO ára 2025-ben 25 dollár lesz.

neo árjóslási táblázat

5. ábra: A NEO árjóslása Hosszú előrejelzés

A Trading Beasts átlagosan 16 dolláros árat jósol 2021-re.

További információ: Neo árjóslás – mennyit ér majd 2021-ben és azon túl?

Előnyök & A NEO-ba történő befektetés hátrányai

A NEO-ba történő befektetés előnyei:

✅ A NEO Kína valaha első blokklánca, és a kínai kormány jóváhagyja.

✅ A NEO sok hasonlóságot mutat az Ethereummal, de technológiailag fejlettebb is, mint az Ethereum.

✅ A NEO gyors és olcsó, és a legmagasabb rangú a piacon.

✅ A NEO legfeljebb 1000 tranzakciót képes feldolgozni egy másodperc alatt, és a frissítésekkel várhatóan akár 10 000 tranzakció is megnő.

✅ A NEO lehetőséget nyújt a fejlesztőknek arra, hogy több nyelven kódolják őket

✅ A digitális identitás révén minden entitást ellenőriznek a NEO hálózaton, ami a NEO-t az előírásoknak megfelelővé teszi.

✅ A platform kvantumszámítással szemben ellenálló.

✅ A NEO néhány nagy névvel társult, például a Microsoft és az Alibaba.

A NEO-ba történő befektetés hátrányai:

❌ Az érme erős versenyben áll az Ethereum részéről, amelynek hatalmas felhasználói bázisa van.

❌ A kínai kormánnyal fennálló feszültségek befolyásolhatják az árakat.

❌ A könyvelési csomópontok száma nagyon kicsi, és az erő a maroknyi könyvelővel összpontosul

Concerns Aggodalomra ad okot a kriptovaluta decentralizációja, mivel a fejlesztők jó mennyiségben rendelkeznek a tokenekkel.

Fektessen be a NEO-ba az eToróval

befektetés a NEO-ba

Sok szakértő és elemző a NEO fényes jövője felé mutat, és az előrejelzések többsége pozitív. Ha a NEO-ra kíván befektetni, akkor ez lehet az idő. A fenti NEO árjóslatok optimisták, és a mostani befektetések a NEO-ba valóban nyereségesek lehetnek a közeljövőben.

Ezzel elmondva, ha kereskedési platformot keres, akkor ne keressen tovább. eToro az egyik legnagyobb kereskedelmi platform a piacon. Az eToro névleges jutalékokat számít fel, és rengeteg olyan funkciót kínál, amelyek alkalmasak szakértőknek és új kereskedőknek is.

eToro – A legjobb bróker a NEO vásárlásához

etoro bróker

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok

 • A NEO 2014-ben indult, de az alapítók, Da Hongfei és Erik Zhang úgy döntöttek, hogy valami drasztikus változást hoznak, és 2017-ben teljesen átnevezték a platformot.
 • A hálózat végcélja az intelligens gazdaság megteremtése.
 • Ez Kína első blokklánc-hálózata, és az első, amelyhez a kormány jóváhagyása szükséges.
 • A NEO hálózata hasonló a kriptovaluták királynőjéhez – az Ethereumhoz.
 • A NEO jól ismert rejtjel és a 23. helyen áll.
 • A tranzakciós díjak nem kötelezőek.
 • A NEO kétszintű token rendszere nagymértékben növeli a hálózat rugalmasságát
 • A NEO új konszenzusos mechanizmust vezetett be delegált bizánci hibatűrés néven.
 • A NEO másodperc alatt 1000 tranzakciót képes feldolgozni, és 10 000-re törekszik.
 • A NEO árának mozgatórugói a NEO versenytársai, a kínai kormány és a nehezen korlátozott kínálat
 • A jövőbeni előrejelzések többnyire az áremelkedésekre utalnak.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector