Milyen előnyei vannak a Bitcoin kereskedelemnek?

A Bitcoin-kereskedelem lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy spekuláljanak arról, hogy a bitcoin ára emelkedik vagy csökken-e, anélkül, hogy a bitcoin tulajdonjogát kellene átvenni..

A Bitcoin népszerűségének folyamatos növekedésével egyre többen érdeklődnek a kriptovaluták eladása és vásárlása iránt. De még mindig sok embernek nincs megfelelő információja, és kíváncsi arra, hogy pontosan mi az előnye a Bitcoin és más kriptovaluták kereskedésének?

Tehát tegyük fel, hogy része vagy a kriptokereskedők sok törekvő csoportjának. Ebben az esetben az Ön érdeke lehet, hogy összegyűjtse az összes információt, amelyre képes, amikor a bitcoin és a kriptovaluta kereskedelmének előnyeiről van szó, mielőtt hirtelen rohanásba kezdene..

Végül is nagyon fontos, hogy bármilyen új tevékenység, vagy jelen esetben pénzügyi terület megkezdése előtt végezzen kutatást, különösen akkor, ha új a kereskedelem.

Miért kell kereskedni a Bitcoin-szal?

Szeretné tudni, hogy milyen előnyökkel járhat a Bitcoin kereskedésével? Ezt sokféle módon teheti meg. Annak biztosítása érdekében, hogy érdeklődése megfeleljen a lehető legjobb információknak, gondosan elmagyarázzuk Önnek a Bitcoin kereskedésének előnyeit.

A Bitcoin kereskedés előnyei a következők:

1. Nagy volatilitás

2. 24 órás globális piac

3. Alacsony díjak

4. Függetlenség

5. Gyorsabb számlanyitás

6. Könnyen érthető a piaci mozgás


7. Elérhetőség bármely kriptotőzsdén

1. Nagy volatilitás

Az észlelt értéktartomány a fiat devizákkal szemben az egyik fő oka annak, hogy a Bitcoin ingadozhat a fiat devizákkal szemben. A Bitcoin hasonló az aranyhoz. Bár az aranybányászok továbbra is több aranyat bányászhatnak, a Bitcoin-t a fejlesztő alapvető technológiájával kapcsolatos tervezési szabályozás szabályozza, amely termelését legfeljebb 21 millió BTC-re korlátozza..

Ez a Bitcoin egyik kulcsfontosságú eleme, amely nagy volatilitását felhasználva csalogatja az online kereskedőket világszerte. Ez a kriptovaluta egy nap alatt gyakran 3% -nál nagyobb mozgásokat jelenít meg. Olyan időszakokban, amikor a volatilitás viszonylag magas, ezek a mozgások köztudottan meghaladják a 10% -ot is.

2. 24 órás globális piac

A Bitcoin piac és minden más kriptovaluta piac a nap 24 órájában nyitva tart, egyre több tőzsdén. A hagyományos pénzügyi rendszerektől eltérően, amelyek csak rögzített menetrend szerint működnek, a kriptovaluták arra az elképzelésre törekszenek, hogy a használatának idejére nincs korlátozás. Ez azt jelenti, hogy a kereskedők az egész világon ezt a tényt előnyükre használhatják a bitcoin kereskedésben, amikor csak akarják (rendszeres munkaidő után, ünnepek alatt vagy hétvégén).

3. Alacsony díjak

Senki sem szeret díjat fizetni. Az alacsony díjak valójában az egyik legjobb előny a Bitcoin kereskedésével kapcsolatban. A Bitcoin-t használó tőzsdékhez kapcsolódó díjak jóval alacsonyabbak, mint a hagyományos csererendszerekben. További bónuszként a Bitcoin befizetéseket és pénzkivételeket általában néhány óra alatt teljesítik, ami a feldolgozási fázist illeti, függetlenül attól, hogy hol laksz abban az időben.

4. Függetlenség

A Bitcoin teljes egészében peer-to-peer módon működik. A blokklánc az ellenőrzés tekintetében ingyenes, mivel decentralizált. Általában a Bitcoin ára nem korrelál a részvények, alapanyagok, devizapárok és kötvények árával. A Bitcoin-kereskedők nem tekintik a többi piaci szegmensre kiható külső híráramlást semmilyen jelentőségűnek számukra.

Tehát alapvetően, ha van ismerete a kereskedésről, és jól el tudja olvasni az áradatokat a diagramokon, akkor elegendő lesz kereskedni és profitot keresni. Ez az oka annak, hogy a Bitcoin csak az árműveletek beállítása alapján alkalmas kereskedésre.

5. Gyorsabb számlanyitás

A Bitcoin érme pénztárcákban van tárolva, mivel technikailag nem tárolható máshol. Ez a fajta szoftver közismert könnyű használatáról és megbízhatóságáról, miközben megőrzi a magas szintű biztonságot és a nyitási sebességet is. Ezenkívül egy platformon, például az eToróban, gyors lehet a börze megnyitása a Bitcoin kereskedelme érdekében. Az eToro egy könnyen használható platform, ahol kereskedhet a Bitcoin-nal és más kriptovalutákkal.

6. Könnyen érthető a piaci mozgás

A Bitcoin szűkös, ára pedig a kereslet függvénye. Mint fent említettük, 21 millió bitcoin lehet forgalomban maximum. Jelenleg 18 millió bitcoin van forgalomban, így minél közelebb kerülünk a 21 milliós határhoz, annál valószínűbb, hogy a Bitcoin ára emelkedni fog.

Ez arra utal, hogy minél nagyobb a kereslet a Bitcoin iránt, annál inkább nő az ára. Tehát alapvetően, mint sok kriptográfiai elemző mondja, a Bitcoin ára csak emelkedhet. Lehet, hogy itt-ott ingadozásai vannak, mivel ingatag, de hosszú távon csak növekedni tud.

7. A Bitcoin bármilyen kriptográfiai csoporthoz elérhető

Számos kriptovaluta-tőzsde létezik, amelyek közül választhat, hogy kereskedik-e a Bitcoin-nal. Mivel a Bitcoin az első kibocsátott és a legmegbecsültebb kriptovaluta, kereskedhet vele bármely kriptopapíron. eToro a világ legjobb szociális kereskedési platformja. Könnyedén megkezdheti a Bitcoin kereskedését az eToro-ban.

Vásároljak vagy kereskedjek-e Bitcoin-nal?

Ha érdekel a Bitcoin kereskedésének elkezdése, akkor meg kell vizsgálnia, hogy vásároljon vagy kereskedjen-e, attól függően, hogy melyik felel meg legjobban az Ön igényeinek. Ha jobban meg akarja érteni a Bitcoin-t, akkor itt egy részletes cikk a Bitcoin-ról.

Érdekelhet a Bitcoin kereskedése, ha…

 • Ön elfogadja, hogy minden megszerzett nyereség után adót fizet.
 • Az eszközért előre fizethet.
 • Szeretné a Bitcoin tulajdonosa lenni.
 • Nem zavarja a bevezetõ limitek vagy a maximális betétek.
 • Türelmes vagy, hogy megvásárol egy csereszámlát, mielőtt megvásárolná a Bitcoin-t.
 • Nincsenek problémái a betétek vagy a kifizetések díjaival.
 • Szeretné megtapasztalni a Bitcoin kereskedésének izgalmát.

Érdekes lehet a Bitcoin vásárlása, ha…

 • Nem bánja, ha előre kifizeti az eszköz teljes értékét.
 • Nem bánja, ha bármilyen nyereség után tőkenyereség-adót fizet.
 • Ha vásárlás vagy eladás előtt vár egy csere-számlára, az nem jelent problémát az Ön számára.
 • A maximális betétek vagy bevezető limitek nem csüggednek.
 • A betétek vagy a pénzfelvételek után fizetendő további díjak nem jelentenek problémát az Ön számára.
 • Részt akarsz venni a Bitcoin HODLers hatalmas közösségében.
 • Digitális pénznemet szeretne birtokolni.

eToro – A Bitcoin kereskedelmének legjobb brókere

etoro bróker

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van

Főbb pontok

 • A Bitcoin kétségtelenül a legnépszerűbb kriptovaluta, és ármozgása befolyással van a kriptopiac többi részére.
 • Mivel a Bitcoin a pénznem egyik olyan formájaként ismert, amely a digitális tartományban létezik, ez lehetővé teszi, hogy bárki küldhesse és fogadhassa azt bárhol a világ minden tájáról.
 • A Bitcoin természeténél fogva ingadozó, ami jó kereskedési eszközzé teszi.
 • A Bitcoin piac a nap 24 órájában, a hét minden napján nyitva áll.
 • A Bitcoin teljesen független a hagyományos pénzügyi eszközöktől, mivel decentralizált.
 • A Bitcoin rendelkezik beépített szűkösségi funkcióval. Ez azt jelenti, hogy a valaha létező bitcoinok száma csak 21 millió.
 • A Bitcoin piac megértése egyszerű, mivel az ára a kereslet függvénye.
 • Mivel a Bitcoin a legelismertebb kriptovaluta, ezért bármely kriptográfia támogatja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector