Milyen előnyei vannak a Ripple Trading-nek?

A Ripple kereskedelem lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy az XRP tulajdonjogának átvétele nélkül spekuláljanak arról, hogy a Ripple ára emelkedik vagy csökken-e vagy sem..

A Ripple egy digitális pénznem (Ripple XRP), amely platformként is ismert, amelyet a kriptopénzek egyenrangú átvitelére használnak (RippleNet). Ez egy nyílt forráskódú platform, amelynek tervezésén a fő hangsúly elsősorban arra irányul, hogy megbízható, olcsó és gyors tranzakciós módszer legyen.

A platform bármilyen típusú valutát képes kezelni és cserélni, legyen az fiat valuta vagy bármilyen más kriptovaluta. Az alábbiakban összefoglaltuk a Ripple kereskedésének néhány előnyét.

Miért Kereskedelem Ripple?

A Ripple szoftvert a bankok és a kereskedők gyakran használják az eszközcsere folyamatához. Ebben a pillanatban ez a Swift nevű rendszer használatával válik lehetővé, amely olyan banki számlákra támaszkodva működik, amelyek teljesen elkülönülnek azokban az országokban, amelyekben a bank működik. A Trading Ripple XRP magában foglalja az ár spekulációját anélkül, hogy átvenné az XRP tulajdonjogát..

Annak biztosítása érdekében, hogy érdeklődése megfeleljen a lehető legjobb információknak, gondosan elmagyarázzuk Önnek a Ripple kereskedésének előnyeit.

A Trading Ripple előnyei a következők:

1. A rövidítés képessége

2. A tőke hatékony felhasználása

3. Nincs csere számla vagy pénztárcára van szükség

4. Kereskedjen letelepedett szolgáltatóval

5.. Valós alkalmazások

6.. 24 órás piaci kereskedés


1. Rövidítés (eladás) képessége

A CFD-kereskedelem és a spread-fogadások két közös elem, amelyek lehetővé teszik az emelkedő és csökkenő árak kereskedelmét, ez a jellemző csak a professzionális kereskedőknek szól. Annak érdekében, hogy egy kriptovalutát el tudjon adni (röviden meg kell adni) nincs szükség a tulajdonjogának feladatára, ez nagyobb szabadságot tesz lehetővé, mivel ez továbbra is olyan funkció, amelyet a kriptovaluta-tőzsdék nem tesznek lehetővé..

2. A tőke hatékony felhasználása

A tőkeáttételes kereskedés, az egyszerű magyarázat azt jelenti, hogy egy pozíció megnyitásához csak egy adott ügylet teljes értékének százalékát kell letétbe helyeznie. Ez nem lehetséges a kriptovaluta-cseréknél, mivel továbbra is kötelező a kereskedés teljes értékének letétbe helyezése. Csak ne felejtsd el, hogy a tőkeáttételi mutató mind a nyereséget, mind a veszteséget növeli, és a végén többet veszíthetsz, mint amennyit befizetsz egy pozíció megnyitásához.

3. Nincs szükség pénzváltó számlára vagy pénztárcára

Ha Ripple CFD-vel kereskedik, akkor nem kell közvetlenül egy kriptovaluta-tőzsdével foglalkoznia. Ehelyett az árakat az Ön nevében különböző tőzsdékből szerzik be, majd a lehető legjobb áron kínálják Önnek.

Ez végső soron azt jelenti, hogy nem vár semmilyen jóváhagyást a tőzsdéről, a pénztárca biztonsága nem fog aggodalomra ad okot, és nem kell díjat fizetnie, ha később visszavonja az alapokat. Más szóval, ha XRP-t szeretne vásárolni, és hosszú távon birtokolni szeretné, akkor csereszámlára lesz szüksége.

4. Kereskedjen letelepedett szolgáltatóval

A Ripple lehetővé teszi a kereskedelmet a szabályozott szolgáltatókkal. Ezek a szolgáltatók keményen dolgoznak, és elkötelezettek annak érdekében, hogy ügyfeleiknek díjnyertes ügyfélszolgálatot és támogatást kínáljanak, amikor arra szükségük lehet a piac nyitvatartási idején.. eToro, például az egyik legkiemelkedőbb platform, ahol kereskedni lehet a Ripple-vel.

5. Valós alkalmazások

A Ripple fizetési rendszert a bankok és szervezetek virtuális pénznemként támogatják. A Ripple lehetővé teszi a határokon átnyúló fizetések egyszerű megkönnyítését, mivel több mint 200 pénzintézetből álló konzorcium több mint 40 országban. A Ripple ebben az esetben sok versenytárs előtt áll, mivel óriási növekedést tapasztalt a pénzügyi intézmények körében. Ez csak pozitív tényező lehet, ha a Ripple-kel kereskednek, mivel hitelesebb tekintéllyel rendelkezik.

6. 24 órás piaci kereskedés

A kriptopiac, beleértve a Ripple XRP-t is, 24 órán át nyitva tart. Ezért kereskedhet a nap bármely szakában vagy hétvégén. Kereskedhet teljes munkaidőben, vagy megteheti részmunkaidőben is, ha van másik teljes munkaidős munkája. Szerencsésnek kell tekintenünk magunkat abban, hogy képesek vagyunk kihasználni minden olyan lehetőséget, amely egy soha nem záródó piacon jelentkezik.

Vásároljak vagy cseréljek Ripple-t?

A Ripple megvásárlásakor vagy kereskedésénél számos előnyt figyelembe kell vennie, és különösen az egyéni helyzetigénye döntheti el, hogy kereskedni vagy eladni kell-e. Ha többet szeretne megtudni a Ripple-ről, nézze meg ezt a Ripple kezdőknek szóló útmutatóját.

Lehet, hogy érdekli a Ripple vásárlása, ha…

 • Szeretné teljes mértékben tulajdonosa lenni a vásárolt Ripple összegnek.
 • Nem bánja, ha előre kifizeti az eszköz teljes értékét.
 • Nem bánja, hogy vételre vagy eladásra vár egy cserefiókra.
 • Ripple HODLer akarsz lenni.
 • Örömmel fizet minden nyereség után tőkenyereség-adót.

Érdekelhet a Ripple kereskedése, ha…

 • Pozíció megnyitása érdekében a kereskedés teljes értékének százalékát kívánja befizetni.
 • Spekulálni akar az XRP árával anélkül, hogy birtokolná a digitális eszközt.
 • Azonnal el akarja kezdeni az XRP kereskedését.
 • Alacsony díjakat szeretne, mivel a Ripple nem számít fel díjat, ha később szeretne pénzt felvenni.
 • Kihasználni szeretné a spread-fogadások vagy a CFD-kereskedelem adózási előnyeit.

Kezdje el kereskedni a hullámot az eToróval

Az eToro az egyik legkiemelkedőbb kereskedési platform világszerte. Társadalmi kereskedelmi platformként büszke az általa kínált biztonságra. A kriptográfiai utat az eTorón kezdheti meg, mivel az más hagyományos eszközök kivételével támogatja a kriptovalutákat.

eToro – A kereskedelem legjobb kriptovaluta platformja Ripple XRP

Az eToro sok éven át megbízhatónak bizonyult az iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok

 • A Ripple egy digitális pénznem (Ripple XRP), amely platformként is ismert, amely kriptovaluták egyenrangú átvitelére szolgál (RippleNet)..
 • A Ripple egy nyílt forráskódú platform, amelynek tervezésén a fő hangsúly elsősorban arra irányul, hogy megbízható, olcsó és gyors tranzakciós módszer legyen.
 • A Ripple bármilyen típusú valutát képes kezelni és cserélni, legyen az fiat valuta (font stb.) Vagy bármilyen kriptovaluta.
 • A Ripple számos előnnyel rendelkezik a hagyományos pénzügyi eszközökkel szemben.
 • A CFD-kereskedelem és a spread-fogadások két közös elem, amelyek lehetővé teszik az emelkedő és csökkenő árak kereskedelmét, ez a jellemző csak a professzionális ügyfeleknek szól.
 • A tőkeáttételes kereskedés azt jelenti, hogy egy pozíció megnyitásához csak egy adott kereskedés teljes értékének százalékát kell letétbe helyeznie.
 • Ha Ripple CFD-vel kereskedik, akkor nem kell közvetlenül egy kriptovaluta-tőzsdével foglalkoznia. Ehelyett az árakat az Ön nevében különböző tőzsdékből szerzik be, majd a lehető legjobb áron kínálják Önnek.
 • A Ripple lehetővé teszi a kereskedelmet a szabályozott szolgáltatókkal. Ezek a szolgáltatók elkötelezettek arra, hogy ügyfeleiknek díjnyertes ügyfélszolgálatot és támogatást kínáljanak.
 • Mivel a legtöbb ember még mindig viszonylag homályosan ismeri a kriptovalutákat és azok volatilitását, további lépéseket kell tenni annak biztosítására, hogy megfelelő tájékoztatást kapjanak, mielőtt bármilyen komolyabb befektetést megtennének..
 • A Ripple szoftvert a bankok és a kereskedők gyakran használják az eszközcsere folyamatához.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector