A legjobb hardver pénztárca a Bitcoin és a kriptovaluta számára [2020]

Ne feledje ezt hangosan és tisztán:

A kriptovalutáid csak annyira biztonságosak, mint a kriptopénztárcád.

Mégis, kompromisszumot kötünk egy kriptovaluta hardvertárca beszerzésében.

De hadd ismételjem meg.

Gyakran halljuk, hogy ezt a legjobb Bitcoin-cserét vagy azt a kriptotőzsdét feltörték, de mégsem tanulunk a hibáinkból.

Továbbra is bízunk ezen központok beépített online pénztárcájában, és néha túlságosan támaszkodunk mobil vagy asztali pénztárcánkra is, mivel nagy mennyiségű kriptovalutát tárolunk rajtuk..

De ez végzetes lehet.

Ha nem választ megbízható hardvertárcát a BTC-hez & legjobb Bitcoin-szerű kriptovaluták, nincs túl messze a nap, amikor elveszíti a teljes kriptotőkéjét, mint a ez a gazdag fickó, aki 24 millió dollárt vesztett, amikor mobil pénztárcáját feltörték.

Sőt, nem szabad támaszkodnia egyik vagy az összes kriptovaluta hardveres pénztárcára, mert nem mindegyikük ugyanolyan. Íme néhány kritérium, amelyek alapján szeretjük átvizsgálni a hardveres pénztárca kiválasztásainkat:

  • Csapat: Jó fejlettségűnek kell lennie & marketing csapat
  • Egyszerű használat: A Pénztárcának könnyen használható felhasználói felületet kell tartalmaznia & UX.
  • Kompatibilitás: Kompatibilisnek kell lennie & különböző operációs rendszereken keresztül elérhető
  • Biztonság: A kompromisszumoktól mentesnek kell lennie a biztonsági előírásokkal szemben
  • Közösség: Aktív felhasználói közösséggel kell rendelkeznie

Ezen kritériumok fényében a következő javaslatokat tehetjük Önnek, ha jó és robusztus hardvertárcát keres kriptovalutáihoz, mint például a Bitcoin vagy az Ethereum.

Bitcoin hardver pénztárca összehasonlítása Értékeléseink
Ledger Nano X 9.5 / 10
Ledger Nano S 9/10
Trezor T modell 8.5 / 10
Ellipal hideg pénztárca 9/10
Trezor One 7/10

Bitcoin Hardware Wallet összehasonlítás 2020-ban

Ne kockáztassa a kriptóit! Válassza az alábbiak egyikét a Legjobb hardver pénztárcák közül, hogy biztonságosan tárolhassa Bitcoinját és más kriptovalutáit 2020-ban és azon túl:

# 1. Ledger Nano X

További lehetőségeket keres a legbiztonságosabb Bitcoin pénztárcaként?


Letakartuk egy másik hardveres pénztárcával, a Ledger Nano X néven. A Ledger pénztárca a Ledger vállalat (a kriptográfiai eszközök biztonságának globális vezetőjeként) terméke, és a székhelye Párizs, Franciaország..

A Ledger 2014 óta újítja meg kriptovaluta hardvertárcáját, amikor piacra dobta első termékét, a Ledger Nano pénztárcáját. De 2020-ra, most, és megújították hardveres pénztárcájukat a Ledger X-re.

A Ledger Nano X egy korszerű eszköz, amely a kriptovalutákat USB-meghajtónak tűnő hardvereszközön rögzíti. Fizikai kialakítását tekintve a Ledger X két oldalsó gombbal és OLED-képernyővel rendelkezik az eszköz vezérléséhez.

Könnyedén kezelheti tranzakcióit okostelefonjáról vagy számítógépéről a Ledger Live alkalmazással, amely mobil és asztali eszközök számára egyaránt elérhető.

Jobb lesz:

Ez a hardveres pénztárca Bluetooth-kompatibilis, és lehetővé teszi az end-to-end titkosítást a nagyobb biztonság érdekében, miközben a mobilján vagy az asztali számítógépén tranzakciókat folytat.

Bár egyesek úgy gondolják, hogy a Bluetooth nem a legjobb tulajdonság az alapok biztonsága szempontjából, nem látok problémát a biztonságos használatban. Ha ugyanannak a Nano S nem Bluetooth-verziót szeretne, akkor segítséget nyújthat.

Végül a 12 vagy 24 szavas helyreállítási mag biztonsági másolata meglehetősen egyszerű a Ledger Nano X eszköz használatával, és azt az eszköz inicializálásakor kell elvégezni.

Ez a mag képes előállítani egy privát kulcsot az összes tárolt valuta nyilvános címéhez, mivel a Nano X HD pénztárca.

Már egy ideje használom ezt a pénztárcát, és azt mondhatom, hogy ez az egyik leg intuitívabb hardveres pénztárca, amely a szükséges biztonságot nyújtja, amelyet nem tennél meg központi központokban vagy szoftveres pénztárcákban, ahol jelenleg tartod az érmeidet.

PS: Mindig vásárolja meg a Ledger Nano X-et erről a hivatalos webhelyről, más forrásokból, például az Amazon-ból származó vásárlások hibásnak jelentettek, ami a felhasználók pénzeszközeinek veszélyeztetését eredményezte.

Vásárolja meg a Ledger Nano X-et most

# 2. Ledger Nano S

Melyik a legnépszerűbb Bitcoin pénztárca a piacon?

Minden bizonnyal a Ledger Nano S hardvertárcának kell lennie.

A Ledger Nano S ugyanazon cég terméke, amely piacra dobta a Ledger Nano X-t. Természetesen a vállalat 2014 óta innovál és tapasztalattal rendelkezik a kriptográfiai hardveres pénztárcák gyártásában.

A Ledger Nano S a Ledger Nano X eszköz előfutára, de csúcspontján ez volt az iparág legtöbbet eladott kriptovaluta hardvertárcája.

Mostantól az ügyfelek milliói használták a Ledger Nano S-t, mivel az páratlan biztonságot nyújt bármely más tárolási módhoz képest. (Olvassa el a Ledger Nano X és a Ledger Nano S részletes összehasonlítását)

Még én is csaknem egy éve használom a Ledger Nano S-t és a Trezor Model T-t, és kényelmesen elmondhatom, hogy ezek az eszközök szinte nyaktól nyakig versenyeznek a teljesítmény szempontjából.

Azonban a Ledger Nano S árcédulája egy kicsit alacsonyabb, mint most, így ha valaki olyan ember, aki 100 dollárnál kevesebbet szeretne befektetni egy kriptovaluta hardver pénztárcájába, akkor ne keressen tovább, mint a Ledger Nano S.

Megkapja az összes szükséges funkciót, mint például a helyreállítási mag biztonsági másolata, PIN-kód, két oldalsó gomb, OLED-képernyő és egy asztal & mobilalkalmazás stb. a kriptovaluták biztonságos kezeléséhez.

A Plus Nano S képes 1000+ kriptográfiai érme és token tárolására és kezelésére is, de a Ledger Live révén nem használhatja egyszerre az összes pénznemet, míg a Ledger X nagyobb rugalmasságot biztosít. Tehát, ha több devizát szeretne használni, akkor is meg kell néznie a Ledger X hardvertárcákat.

Végül, amikor a költségvetés legjobb hardveres pénztárcáiról beszélünk, nem engedheti meg magának, hogy hiányolja a Nano S-t, mert ez az a pénztárca hozta a hardveres pénztárcákat a mainstreambe. Könnyen a legjobb Bitcoin pénztárca, amely az összes nyilvános cím privát kulcsát egy lövésben tárolja.

PS: Mindig vásárolja meg a Ledger Nano S-t erről a hivatalos webhelyről, más forrásokból, például az Amazon-ból származó vásárlások hibásnak jelentettek, ami a felhasználói pénzek veszélyeztetését eredményezte.

Vásárolja meg a Ledger Nano S-t most

# 3. Trezor T modell

A Trezor Bitcoin pénztárca a legbiztonságosabb Bitcoin pénztárca, amelyet még a piacon talál.

Ezt a cseh SatoshiLabs fejlesztette ki, amely úttörő szerepet játszott a Bitcoin hardver pénztárca fülében. A SatoshiLabs 2013-ban kezdte el gyártani a Bitcoin és más kriptovaluták legjobb hardveres pénztárcáit, és azóta folytatja az innovációt.

Ennek megfelelően a Trezor Model T a következő generációs kriptovaluta és Bitcoin hardver pénztárca, amelyet gondosan terveztek, hogy digitális széfként működjön digitális eszközei számára.

A Trezor Model T használata közben a magánkulcsa soha nem hagyja el az eszközt, és hozzáférhet egy interaktív asztali felhasználói felülethez, hogy teljes mértékben átvegye az irányítást a kriptovaluták felett..

A magánkulcsok biztonsági mentése a Trezor Model T-vel még egyszerűbb, mivel csak 12 vagy 18 szavas helyreállítási magról kell biztonsági másolatot készítenie. Emellett beállíthat egy mnemos jelszót a Trezor T modelljén, hogy további biztonsági szintet hozzon az alapjai számára.

Trezor T modell csak egy chipje vagy egy mikrovezérlője van a privát kulcsok előállításához és tárolásához. Ez a chip alaposan szakértői vélemény, és általában biztonságosabbnak tekinthető, mint a biztonságos elemű chipek, amelyek zárt forráskódúak, és nem szigorúan szakértői vélemények.

Végül, a Trezor Model T már mostantól több mint 1000 kriptovalutát és ERC20 tokent támogat, beleértve a Bitcoint is, és egy könnyű USB-szerű eszköz, amelyet millió kriptovaluta HODLer használ, akik komolyan gondolják kriptovalutáik biztonságát..

PS: Mindig vásárolja meg a Trezor Model T-t ezen a hivatalos weboldalon, más forrásokból, például az Amazon-ból származó vásárlások hibásnak jelentettek, ami a felhasználók pénzeszközeinek veszélyeztetését eredményezte.

Vásárolja meg a Trezor Model T-t most

# 4. Ellipal Titan pénztárca

Ellipal Titan hardvertárca egy újabb pénztárca, amelyre a 21. században fel kell nézni, hogy biztonságban és biztonságban tartsa kriptográfiai eszközeit.

A 2018-ban alapított és HongKong központú Ellipal pénztárca sokak számára egyre népszerűbb választás a kriptovaluták hűtőházának tárolására..

Az Ellipal Titan 100% -ban légréses, Bluetooth vagy USB funkciók nélkül a nagyobb biztonság érdekében. Ehelyett teljes QR-kód integrációt alkalmaznak, ami szerintem a legjobb módszer, mivel ellenállóvá teszi bármilyen típusú hálózati támadással szemben.

A dizájn szempontjából egy teljesen lezárt, IP65-ös, szabotázsgátló fém burkolat, amely a támadót nehezen fizikailag támadja meg, de még akkor is, ha valahogy kinyitják, megsérül, és a támadónak nem használ..

A kezelőfelület elöl könnyen kezelhető és kezelhető nagy érintőképernyővel, valamint a kriptográfiai felhasználók mobil támogatásával, hogy bárhol használhassák útközben.

Mostantól az Ellipal 34 blokklánc-eszközt támogat, köztük olyan népszerű eszközöket, mint a Bitcoin, az Ethereum, a Litecoin stb., Ahol az összes eszközt és tranzakciót a 12 szavas mnemonikával irányíthatja..

Vásárolja meg most az Ellipal Titan pénztárcát

# 5. CoolWallet S

A CoolWallet S a legkönnyebben használható kriptovaluta hardver pénztárca, amely a piacon elérhető, és helyesen „crypto on-the-go” pénztárcának nevezik.

A CoolWallet S egy hitelkártya méretű hardvertárca a Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP, Bitcoin Cash és ERC20 tokenek stb..

Azzal, hogy a CoolWallet S nem olyan, mint más Bitcoin hardver pénztárcák, amelyek általában USB típusú eszközök, megnyitja a lehetőséget a közvetlen integrációra a mobil eszközökkel.

Ez a hardver pénztárca könnyen párosul a mobil CoolWallet alkalmazásával, hogy zökkenőmentes élményt nyújtson a kriptovaluták mobilon történő használatához anélkül, hogy veszélyeztetné a magánkulcsok biztonságát.

A többi hardveres pénztárcához hasonlóan a CoolWallet S lehetővé teszi a helyreállítási magok biztonsági mentését, és több mint 150 000 ügyfél megbízható terméke az egész világon.

Végül egy olyan tölthető eszköz, amelynek kontaktusos töltési funkciója 2 órát vesz igénybe a teljes feltöltésig. Ez teszi a piacon jelenleg elérhető legfejlettebb és legmenőbb hardvertárcává, sőt Bobby Lee is – a kriptográfus úttörője is ezzel szekundál:

Vásárolja meg a CoolWallet S-t most

# 5. Trezor One (Trezor hardvertárca)

A Trezor One a SatoshisLab vállalat első kiemelt terméke, amely úttörő szerepet játszott a hardveres pénztárcák korszakában. Ezt a pénztárcát közismert nevén Trezor hardver pénztárca.

Természetesen a Trezor Model T előfutárának lenni kevesebb funkcióval rendelkezik, de még mindig használható és megfelelő biztonságot nyújt a kriptográfia számára.

Ennek ellenére bármelyik nap jobb, mint bármelyik mobil vagy pénzváltó beépített pénztárca, amelyet most használhat. Tehát, ha valaki alacsony a költségvetésében, és továbbra is szeretné biztosítani kriptovalutáit, mint például a BTC, ETH, LTC stb., Akkor mindenképpen vásárolja meg ezt a Trezor pénztárcát.

A többi pénztárcához hasonlóan a Trezor One lehetővé teszi, hogy biztonsági másolatot készítsen a helyreállított kezdőszavakról, és mindig a magánkulcsok ellenőrzése maradjon.

Ez a Trezor egy USB 2.0 eszköz, amely kompatibilis a Windows, Linux és MacOS (10.8 vagy újabb) operációs rendszerekkel, és megvédi a billentyűzárakat, mint a támadási vektorok.

PS: Mindig vásárolja meg a Trezor One-t ezen a hivatalos weboldalon, a más forrásokból, például az Amazon-ból származó vásárlások hibásnak jelentettek, ami a felhasználói pénzek veszélyeztetését eredményezte.

Vásárolja meg a Trezor One-t most

Melyek a legjobb hardver pénztárcák a Bitcoin számára & Altcoins?

Tudom, hogy néhányan még mindig zavartak lehetnek, melyik kriptovaluta hardver pénztárcát válasszák. De nem szabad, mert nem soroltunk fel hosszú pénztárcák listáját, mint más webhelyek, hogy szándékosan megzavarják Önt.

A felsorolt ​​mind a hat pénztárca a legjobb az üzleti életben, és ebből a hat pénztárcából öt pénztárcát használunk, de ha egyetlen ajánlást szeretne tőlünk, akkor ne keresse tovább a Ledger Nano X vagy a Ledger Nano S.

Azt is javasoljuk, hogy mindkét pénztárcája legyen diverzifikálható az alapjai biztonsága szempontjából. A jövőben ez a két pénztárca valamilyen módon interoperábilis lehet, ki tudja !!

Néhány gyakran feltett kérdés a hardvertárcákkal kapcsolatban …

Melyik a legjobb hardver pénztárca a kriptovaluták számára?

Nehéz dolog válaszolni, de szerintem a Ledger Nano X & A Ledger Nano S a legjobb hardver pénztárca a kriptovaluták számára, és tökéletes azok számára, akik mobil és könnyen hordozható hardver pénztárcákat akarnak.

A Trezor pénztárcát is oda fogom értékelni, mert ezek nyílt forráskódúak és sokkal több szakértői értékelés alatt állnak, mint egy másik Bitcoin hardvereszköz.

Tehát legalább ezeknek a hardveres pénztárcáknak rendelkeznie kell, ha még egy csomó hite is van a kriptopénzek lehetőségeiben, mert senki sem tudja, melyik kriptopénz lesz a következő, amelyet masszívan megbecsülnek.

Több mint 1000 támogatott érme és zseton tárolható és kezelhető egyetlen hardver eszközön keresztül, akkor miért ne fektetne be ezekbe a teljes kriptográfiai portfólió védelme érdekében.

Mi a legjobb és legbiztonságosabb Bitcoin pénztárca?

Ha csak a Bitcoin tárolni szeretné, akkor a legjobb hardver pénztárca a Bitcoin számára kétségtelenül a Ledger Nano Xand Trezor pénztárca. Ezek közül bármelyiket választhatja, mivel mindkettő költséghatékony, és elegendő nyugalmat ad az érmék biztonsága érdekében, mivel ezek a piacon elérhető legjobb hűtőtárolási lehetőségek.

Így a bitcoinjainak és más kriptovalutáknak a privát kulcsa mindig offline állapotban van egy biztonságos eszközben, amelyet szinte lehetetlen megváltoztatni, hacsak nem csinál valami szörnyen rosszat.

Ha engem kérdez, három hardveres pénztárcát, azaz Nano X, Nano S és T modellt használok. Három pénztárcát, mert nem bízom sok szoftver pénztárcában, és még a pénztárca szintjén is szeretném diverzifikálni a kriptopénzt..

Melyik a legjobb kriptovaluta hardver pénztárca a hullámzáshoz?

A Ledger Nano X a legjobb kriptovaluta hardver pénztárca a hullámzáshoz, mivel ők voltak az első pénztárca, amely rendezte a Ripple címkekérdését, miközben Ripple érméket küldött és fogadott.

Ez korántsem egyszerű feladat, ráadásul a Ledger Nano X rendelkezik a legjobb Bitcoin támogatással, valamint 1000 + más támogatott érme támogatásával. A Nano X segítségével megkapja a Bluetooth funkciót is, amely megkönnyíti vezeték nélküli vezeték nélküli használatát a mobil eszközökön is

Hogyan működik a hardveres pénztárca?

A Ledger SAS, amely úttörő vállalat a kriptográfiai érmék biztonságának legjobb hardveres pénztárca-megoldásainak elkészítésében, kettős chip architektúrát használ egyetlen eszközben, azaz a Ledger X és a Ledger S. elem MCU (SE MCU).

A biztonságos elem elsősorban a saját / privát kulcsok biztonságáért felelős, a másik MCU pedig absztrakciós rétegként szolgálja az SE és a felhasználó okostelefonja / asztala közötti kommunikációt..

Ezen MCU-k belsejében található a BOLOS operációs rendszer, amely a Ledger SAS saját rendszere, és ez a rész nincs alaposan áttekintve, mert nem nyílt forráskódú.

Ezekkel a korlátozásokkal azonban a Főkönyvi hardveres pénztárcákat sem lehet egyszerűen feltörni, kivéve, ha valaki fizikai hozzáféréssel rendelkezik az eszközéhez és tudja a PIN-kódját. Egyébként nem lehet feltörni.

Másrészről:

Trezor T modell & A Trezor One-nak csak egy chipje vagy egy mikrovezérlője van a magánkulcsok generálásához és tárolásához a hardver pénztárcáján.

Hardver pénztárca szükséges?

Mivel semmi sem kötelező az életben, ha úgy dönt, hogy így látja, hasonlóan, ha nem rendelkezik jelentős mennyiségű kriptovalutával, vagy ha nem gondolja komolyan a kriptopénzek biztonságát, akkor valószínűleg a hardveres pénztárcák nem az Ön számára.

Ha kísérleti célokra kis mennyiségű devizát tart, és nem hiszi, hogy azok értékét értékelni fogják, akkor jobban jár a szoftver pénztárcákkal.

De a legjobb Bitcoin pénztárcák közül néhány hardver pénztárca, ezért ha hosszú távú játékos vagy, javasoljuk, hogy legalább a fent felsorolt ​​hardver pénztárcák egyikét szerezze be..

Következtetés: A legjobb kripto hardver pénztárca

Tehát mindez tőlünk származik ebben a részletes útmutatóban a legjobb kriptovaluta hardver pénztárcákról, amelyek segítségével tárolhatja Bitcoinját és altcoinjait.

Végül ezt szeretném mondani, ne legyél takarékos.

Hosszú utat tettél meg. Megtanulta a Bitcoin-t és a kriptovalutákat. Megtette a kutatását, majd befektetett ezekbe a pénznemekbe, amelyek túl tisztességes összegeket jelentenek.

Akkor miért kellene most kompromisszumot kötni a lehető legbiztonságosabb megtartásuk miatt. Ha elveszíti az érméit, akkor mi értelme lesz annak, ha mindent megtanultunk és keresgéltük a befektetést?

Gondolkodj ezen.

Szerezd meg magadnak a legjobb Bitcoin hardver pénztárcát, ha BTC-vel rendelkezik, és ha más pénznemeket is tartasz, akkor a legjobb hardver pénztárcát KELL szerezned, függetlenül attól, hogy mekkora pénzt költenek pár dollárral

Most elmondja nekünk: Ön szerint melyik pénztárca a legjobb? Ezeket a pénztárcákat használja? Melyik pénztárcát tervezi megvásárolni a kriptovaluták védelme érdekében?

Mondja el nekünk az alábbi megjegyzésekben, és ne habozzon megkérdezni, várjuk, hogy meghallgassuk &# 128578;

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector