A News Spy Review: Átverés vagy Legit?

Mi az új kém? 

El kell ismerni, hogy első pillantásra az Új kém név kissé gyanús volt számunkra, de alapos teszt és elemzés elvégzése után nem csalódtunk az eredményben. Kerestünk egy másik jó hírű kereskedési rendszert, amelyet ajánlani lehetne felhasználóinknak, és most találtunk egyet. Tesztjeink után megerősíthetjük, hogy az New Spy ugyanolyan jó hírű, mint a többi általunk tesztelt kereskedési technológia, például a Bitcoin Futures és a Bitcoin Champion. Az New Spy nagyszerű eszköz új és tapasztalt kereskedők számára, és bárkinek segítséget nyújthat a kriptopénzek piacának nyereségében.

A News Spy Review átverés-e?

Igen. A News Spy legális kereskedési rendszer. Nagyon sokan szeretnék tudni, hogyan lehet pénzt keresni a kriptovaluta piacon, és hogyan lehet ezt a legjobban elkezdeni. Megerősíthetjük, hogy a News Spy az egyik legjobb kereskedési rendszer, amely elindítja a kereskedési utat. A legjobb az, hogy ezen a platformon többek között Bitcoins, Litecoins, Ripple és Ethereum kereskedelmével is kereskedhetsz. Megállapítottuk azt is, hogy a News Spy egy bejegyzett, hivatalos automatizált kereskedési rendszer a kriptovalutához. 

Van egy elkötelezett fiókkezelőkből álló csapat, amely készen áll segítségére, valamint egy 24 órás ügyfélszolgálati vonal is. A News Spy emellett egy elkötelezett brókercsoporttal is együttműködik, hogy segítsen kezelni és szabályozni fiókját. 

Íme néhány további felfedezés, amelyet tettünk: 

 • A News Spy egy bejegyzett kereskedési rendszer, amely kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik minden új és tapasztalt befektető befogadására. 
 • A kereskedési rendszer felhasználóbarát és teljesen átlátható, így minden szükséges információt megtalál a weboldalon. 
 • Más jelentések szerint a kereskedési rendszer sikere 90%.
 • A News Spy gyors és hatékony visszavonási eljárással rendelkezik. A kérelem benyújtása után az összegnek 24 órán belül be kell törlődnie számlájára.

Hogyan kezdjünk el kereskedni az új kémeken

Meg fogja találni, hogy a New Spy-nél nyitott számla kellemes élmény. Csak annyit kell tennie, hogy regisztrálnia kell az alábbi űrlap kitöltésével, és egyik dedikált fiókkezelőnk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot. 

Az alábbiakban felsoroltuk a fiók megnyitásának lépéseit: 

 • Bejegyzés

A regisztráció teljesen ingyenes. Nincsenek feliratkozási költségek, mindössze annyit kell tennie, hogy kitölti az alábbi űrlapot, megköveteli az alapvető információkat, és egy fiókkezelő felhívja Önt ezután. 

 • Letét

Szerencsére a News Spy-nek gyors és egyszerű tranzakciós folyamata van. Ezt egészen lenyűgözőnek találtuk. A fiók aktiválásához mindössze 250 euró minimális befizetés szükséges. Ez a betét a legelső befektetésként is működik. A bróker figyelemmel kíséri számláját, hogy megbizonyosodjon arról, hogy pénzeszközeit nem kezelik rosszul.

 • Demo-kereskedés 

Ha még mindig szkeptikus az élőben való indulással kapcsolatban, akkor a demo számla funkció segíthet abban, hogy minden gyakorlatot elsajátítson, amire szüksége van a tényleges kereskedés előtt. A bemutató fiók funkció lehetővé teszi, hogy lássa, hogyan pontosan azonosítja az algoritmus a nagy lehetőségeket és dönt a kereskedelemről. Még jobb, ha nincs szüksége valódi pénzre a demo kereskedés megkezdéséhez. Ez igazán lenyűgöző, és egy első sorban helyet biztosít Önnek abban, hogy az Új kém mennyire átlátszó.

 • Élő kereskedés

Ez a lehetőség arra, hogy passzív jövedelmet szerezzen. Miután jól érzi magát a rendszerben, aktiválhatja az élő kereskedési funkciót. Az új kém ezt követően a többit elvégzi az Ön nevében. 

Gyakran ismételt kérdései

 • Mennyibe kerül a News Spy használatának megkezdése?

Ingyen van. Új fizetési módot hozhat létre a platformon anélkül, hogy pénzt fizetne. Csak a fiókja aktiválása után kell befizetnie, és el kell kezdenie a kereskedést az élő kereskedési funkcióval. 

 • Mennyire biztonságos a News Spy platform?

Az Ön pénzét SSL tanúsítvány és vírusirtó szoftver védi. Ez lehetetlenné teszi a fiókja feltörését vagy az adatok ellopását. Kivéve, ha hanyagul áll az információkkal kapcsolatban. 


 • Visszavonhatom a kriptot a The News Spy fiókomból?

Sajnos nem. Bevételeit az Ön helyi pénznemére konvertáljuk, mielőtt elküldené azt a bankszámlára, amelyet a fiókja megnyitásakor adott meg.

 • Hírességek támogassák a The News Spy-t?

Nem, nincsenek hírességek jóváhagyásai. Ha ez megtörténik, a részleteket a The News Spy hivatalos autó kereskedési platformján teszik közzé.

Milyen előnyei vannak a The News Spy-vel való kereskedésnek

 • Felhasználóbarát funkciók – egy új felhasználó könnyedén navigál ezen a platformon. A funkciók alapvetőek és könnyen érthetőek.
 • Ellenőrzési folyamat – az ügyfél személyes adatainak ellenőrzése az engedélyezett kereskedési platform megkövetelése.
 • Online ügyfélszolgálat – van egy ügyfélszolgálati csevegés & telefonos csapat a nap 24 órájában rendelkezésre áll.
 • Demó kereskedési mód – a felhasználók megismerhetik a kereskedés mechanikáját, mielőtt pénzt fektetnének be. Megvédi az új felhasználókat attól is, hogy nagy összegeket fektessenek be olyan piacra, amelyet még nem értenek.
 • Gyors visszavonás – a visszavonás az első kereskedéstől számított 24 órán belül megtörténhet.
 • Tapasztalt brókerek – A felhasználó portfóliójába személyes brókert lehet rendelni & az ügyfél nevében végrehajthatja a különböző befektetési stratégiákat.

Kereskedés és kereset a News Spy-vel 

Szeretnénk, ha tudnád, hogy a News Spy alkalmazásakor nincs szükség online tanfolyamokra a kriptovalutával való kereskedelemről. A News Spy kereskedési rendszer automatizált és minden munkát elvégez a befektető érdekében. Csak annyit kell tennie, hogy a bróker segítségével beállítja a kereskedési paramétereket, és a kereskedési rendszer mindent megtesz az Ön számára. Az New Spy egy kifinomult algoritmust használ a kereskedelmi jelek piacainak átvizsgálására és elemzésére, ideértve a globális pénzügyi híreket is. Ezek a kereskedési jelek jelzik a nyereséges ügyletek helyét, és az algoritmus ezt alapvetően rekordidő alatt képes megállapítani. Új kém fut ezen az algoritmuson és automatizáláson.

Az új kémkereskedelmi rendszer jellemzői

 • Kifizetési rendszer

Kipróbáltuk az új kém kereskedési rendszert, és megerősíthetjük, hogy gyors és pontos. A kifizetés minden élő kereskedés után megtörténik. Az Ön felelőssége, hogy a kereskedési paramétereket a nyitás vagy zárás idejére állítsa. 

 • Kivonás és betétek

A visszavonási folyamatot ugyanolyan lenyűgözőnek fogja találni. Kérelmet nyújtottunk be, és 24 órán belül kifizetést kaptunk. Ez gyorsabb, mint a legtöbb versenytárs. A befektetők számára többféle fizetési lehetőség is rendelkezésre áll, ezáltal bárki számára könnyű kereskedni.

 • Rejtett díjak

Ennek a kereskedési rendszernek a vizsgálata során nem találtunk rejtett díjakat. Az New Spy minden élő kereskedés után bevételt termel, levonva a befektetők bevételeinek kis százalékát. Alapvetően a rendszer nem keres, ha a befektető veszít. 

 • Felhasználói ajánlások

A hivatalos New Spy hivatalos weboldalon számos pozitív visszajelzést talál olyan lelkes befektetőktől, akik profitot kerestek a rendszer használatával.  

 • Vevőszolgálat 

Kíváncsian vártuk, hogy működik az Új kém ügyfélszolgálat. Mivel az ügyfélszolgálat nagyon fontos, különösen az új befektetők számára, akiknek alig vagy egyáltalán nincs tapasztalatuk a kriptovaluta piacon folytatott kereskedelemről. Örömmel jelenthetjük, hogy az New Spy ügyfélszolgálati osztálya nagyon érzékeny és a nap 24 órájában elérhető. 

 • Brókerek

Megerősíthetjük, hogy az New Spy együttműködött a szabályozott és engedéllyel rendelkező brókerekkel annak biztosítása érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozza ki kereskedési tapasztalatából, és hogy a számláját optimálisan kezelje. 

Új kém biztonságos?

Megértjük, hogy miért ilyen népszerű vizsgálat. Megállapítottuk, hogy az New Spy-t SSL-tanúsítvány védi, ami azt jelenti, hogy adatait titkosítás védi, ami lehetetlenné teszi fiókja feltörését, hacsak nem hagyja nyitva a fiókját az eszközén, vagy nem osztja meg adatait bárki mással. 

Van új kémnek mobilalkalmazása?

Sajnos nem, azonban nagy a lehetősége annak, hogy a kereskedési rendszer hamarosan megkapja, mivel olyan sok felhasználó fejezi ki érdeklődését a rendszerben való kereskedés iránt. A jó hír az, hogy a New Spy asztali számítógépen és mobilon is elérhető. A rendszer használatához csak aktív internetkapcsolatra van szükség.

Hírességek, akik érdeklődnek a kriptopénzek iránt:

 • Gwyneth Paltrow – 2017-ben Gwyneth Paltrow csatlakozott az Abra Bitcoin pénztárca indításához tanácsadóként az Apple sorozat, a Planet of the Apps egyik epizódja során..
 • Mike Tyson – 2016-ban Mike Tyson egy Bitcoin pénztárcát indított el a Bitcoin Direct céggel partnerségben.
 • Snoop Dogg -2013-ban Snoop tweetelt: “A következő bitcoinban elérhető lemezem drónban érkezett.” 2017-ben Snoop Dogg-nak 1500 SparkleCOIN-t ajándékoztak a társaságtól, hozzávetőlegesen 55 500 dollár értékben, adományként ifjúsági futballprogramjához.
 • Ashton Kutcher – Befektetett egy sportfogadási blokkláncba, az Unikrn-be, Mark Cuban milliárdossal együtt.
 • Jamie Foxx – 2017-ben Jamie Foxx a twitteren jóváhagyta a Cobinhood kriptovaluta-cserét: „Várakozással tekintek az új @cobinhood Token részvételére! ZERO díj kereskedés! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”
 • Roseanne Barr – A Bitcoin egyik legkorábbi támogatója. 2013-ban tweetelt: az első poszt apokaliptikus törvény: a rabszolgaság minden formája törvénytelen – ideértve az adósság rabszolgaságát is. #BITCOIN.
 • Mel B – 2013-ban Mel B bejelentette, hogy elfogadja a Bitcoin fizetéseket új kislemezéért. Azt mondta: imádom, hogy az új technológia megkönnyíti az életünket, és számomra ez izgalmas. A Bitcoin egyetlen pénznemben egyesíti szerte a világon rajongóimat. Csak bitcoinokkal fizethetnek.
 • Drew Carey – Miután tweetelt: Csak megpróbáltam reggelit és bitcoinokat vásárolni. Megtagadva. # amikor a világ elkapja a rendellenességet
 • Floyd Mayweather Jr. – 2017-ben tweetelt magáról egy fényképet, amelynek felirata a következő volt: „Bitcoins ethereum és egyéb kriptovaluta költése Beverly Hillben.”
 • Richard Branson Egy cikket megjelent, amely arról számolt be, hogy Richard Branson 30 millió dollárt fektetett be a BitPay kriptovaluta fizetési platformba.

Következtetésünk: Az új kém élen jár

A News Spy egy megbízható és hatékony automatikus kereskedési rendszer, amely képes sok nyereséges lehetőséget biztosítani az új és tapasztalt kereskedők számára. Elemzésünkből kiderült, hogy ezt a rendszert a felhasználók kényelmét szem előtt tartva tervezték, a felhasználóbarát weboldal és az egyszerű elrendezés alapján ítélve, amely megkönnyíti az információk megtalálását. A News Spy-t nagyon hasznos eszköznek kell tekinteni minden befektető kezében.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector